Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Έχεις κάποιο δίκιο, δε μπορώ να πω, αλλά κάτσε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά αν θέλεις μετράμε τις νίκες και τις ήττες με τους ξένους διαιτητές.
να τις μετρησουμε οποτε θελετε δεν χουμε προβλημα. προς το παρον τα στατιστικα ειναι αυτα και με ξενους επαιξες απο περσυ εστω ενα και φετος οσα κ εγω. και μιλαμε για ακραια διαφορα αηττητος εγω ουτε νικη εσυ. να περιμενουμε μεχρι το τελος οκ αλλα σημερα μεχρι στιγμης τα δεδομενα μας λενε αρκετα. επισης ακουμε πολυ το οτι δεν βλεπομαστε κ ειμαστε τυχεροι κκτλ κτλ. δηλαδη εσεις εισαστε σε τραστια φορμα αυτη τη στιγμη που 1ον σε περναει και η ξανθη και 2ον τα μονα ματς που κερδισες ειναι με τον ουραγο απολλωνα και τον αρουλη που σε επαιξε με το 6αρι του στα στοπερ και χωρις φορ και γλιτωσες απο θαυμα απο τα μωρα του δωνη?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τα 2 μεγαλυτερα ερωτηματικα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο....Γιατι ο Μπισεσβαρ και ο Νατχο μπαινουν παντα αλλαγη...

Ο Μπίσεσβαρ έχει ένα σώμα που απορείς πώς παίζει ποδόσφαιρο.Λόγω ποιότητας όμως,μπορεί να μπει ένα 20λεπτο και να μοιάζει Ροναλντίνιο σ'αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Ο Νάτχο δεν μπορεί να παίξει μαζί με Φορτούνη γιατί δεν μαρκάρει κανένας.Και οι δύο θέλουν από πίσω τους δυο σκυλιά να τρέχουν.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
2 μερες και το αυτιστικο ποακ Μπουξος ειναι αφαντος,πως θα μαθουμε νεα απο τον Μπαρτσελονογαυρο Βορειου Ελλαδος  :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.225
Πόντοι
2.606
ΛΟΙΠΟΝ αλανια και αλλοθρησκοι(τη συμπαθεια μου εσεις).....απο οτι βλεπω ολοι γιναμε θεατες του χτεσινου κλαρινου-τελικα ο ΠΑΟΚ ενωνει -και βεβαια ολοι οι αλλοθρησκοι μπηκατε να αφησετε τη χολη σας και να πειτε τον πονακο σας....καταλαβαινω οτι και οι 4ς(γκει-κουλες-ζελοι-ρουληδες) εχετε ακομα πονακια στη σουφριτσα σας,αλλα ετσι θα παει φετος το εργο.....και στο β γυρο, οποτε καθηστε να το γουσταρετε....
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.....με επαρση,ενδεκαδες που φωναζουν απο μακρια καλως τα παιδια και στενοκεφαλια ,ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ........Ρουμανε το καλο που σου θελω,συγκεντρωσου και βαλε σταθερες στην ομαδα.....ΜΕ ΦΛΥΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ........ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΗΔΗ ΔΥΝΑΤΑ!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ένα ποτηράκι πάντως το ήπιαμε το μεσημέρι στην υγεία του σμπαογκ και των νταντελων....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.830
Πόντοι
10.326
Μαλάκα Μπουχέ αν έπαιζες Τσου Λου, που θέλατε και μερικοί τρομάρα σας, η Τούμπα θα ήταν τίγκα στα χύσια που θα έβρεχε για τα επόμενα 100 χρόνια. Και πραγματικά μας ταράξατε στο ποδόσφαιρο. Είδαμε πως μια ομάδα με 2 ισάξιες 11άδες, σύμφωνα με τον Κόλκα, δε μπορούν να κερδίσουν ούτε ένα χωριό, σύμφωνα με τους περισσότερους από εσάς που θα πρέπει να βράσετε μπάλα για να πάρετε μυρωδιά από ποδόσφαιρο
σοβαρά ρε τριμαλακα μου...άντε να σου θυμίσω πως μείναν μόνο 2 αγωνιστικές για να μην μείνεις με [size=90pt]0 Βαθ. [/size] Μεχρι κ το θρυλικο Αιγαλεω μπηκε σε ομιλους κ 0 βαθμους δεν εδωσε! Εχεις διανοηθεί ποτε σου τι μπουρδελο είσαι? Πραγματικα! :rockon: :grin:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.959
Πόντοι
456
Έχεις από  περσυ ξεχασμένη πουτσα στον κωλο σου απο την εστερσουντ ,
Μπήκες σε ομίλους περσυ ρε τεταρτομαλάκα ???

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εξακολουθω να επιμενω σε αυτα που ελεγα. χωριο η βιντι κ εσυ την κερδισες μονο οταν επαιξε με 10 αν θυμασαι καλα. ακομα και στην εδρα σου κωλοφερατζα σε πηγε φιλος, καθυστερησεις απο το 70 εκανες αν παλι θυμασαι καλα και σε βαλανε στην περιοχη σου και γλιτωσες γιατι ειναι ξυλοκοποι κααι φανηκε  κ χτες που εκτος απο τογκολ το οποιο εγινε απο κεφαλια στο υψος της μικρης περιοχης δεν κανανε φαση εκτος απο κατι σουτ στα περιστερια. το οτι μας κερδισε ουτε ομαδαρα την εκανε ουτε παλτα εμας. καναμε 2 κακα παιχνιδια στα οποια δχτηκαμε 3 φασεις ολες κ ολες και τις κανανε γκολ. το αν χαιρεστε η οχι το βλεπουμε απο τις δηλωσεις και το χαβαλε ακομα και πρωην ποδοσφαιριστων σας που σταζει κομπλεξ. ειναι αστειο παντως να πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ των προκριματικων παιχνιδιων δεν θα εριχνε 3μπαλο μεσα εξω σε αυτο το χωριοπαντως
Τυπε όσο και να το προσπαθείς δε πείθεις. Λες ότι είναι ξυλοκοποι γιατί κάτι φάσεις που έκαναν τις εστειλαν στα περιστέρια. Αλλά τεχνηέντως δε λες ότι εσείς σε 180+ λεπτά ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ. Άρα με τη λογική σου είστε χειροτερέροι από ξυλοκοποι. Επίσης προφανώς και δεν έχεις δει το ματς Τσελσι Βιντι που για να νικήσει η Τσελσι τη Βιντι ο Σαρι αναγκάστηκε να ρίξει στον αγώνα τον Αζαρ για να κάμψει την αντίσταση της Βιντι.
Και μετά τα δίνεις όλα λέγοντας ότι η Βιντι σου έκανε 3 φάσεις και σου έβαλε 3 γκολ. Καταρχάς οι φάσεις για γκολ της Βιντι στη Τούμπα μόνο είναι 4 και σου έβαλε 2. Στον επαναληπτικό είναι 2 και σου εβαλε 1. Κοινώς 6 ευκαιρίες 3 γκολ. Έναντι 0 δικών σου. Αλλά από την άλλη οταν απέναντι στον γαύρο είχες 0.5 ευκαιρίες και ο άλλος 2443644 με αγώνα λιγότερο και εσύ κετδισες είχες άλλη κασέτα στο μαγνητόφωνο. Και φυσικά στο μεταξύ μας ματς που είχες 3 ευκαιρίες και έβαλες 2 γκολ εκεί έλεγες πάλι αλλά και φυσικά ακούσαμε και το ανεπανάληπτο "σιγά τις ευκαιρίες που έκανε η ΑΕΚ. 2 δοκάρια είχε".
Ο ΠΑΟΚ των προκριματικών σου λέω ότι με τη Βιντι θα έκανε καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό στον επαναληπτικό αν το πρώτο παιχνίδι ερχόταν 1-1. Αυτά που γράφεις για τριμπαλα μου ενισχύουν τη πεποίθηση ότι θα πρέπει να βρασεις τόνους μπάλες για να πάρεις μυρωδιά από ποδόσφαιρο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
να τις μετρησουμε οποτε θελετε δεν χουμε προβλημα. προς το παρον τα στατιστικα ειναι αυτα και με ξενους επαιξες απο περσυ εστω ενα και φετος οσα κ εγω. και μιλαμε για ακραια διαφορα αηττητος εγω ουτε νικη εσυ. να περιμενουμε μεχρι το τελος οκ αλλα σημερα μεχρι στιγμης τα δεδομενα μας λενε αρκετα. επισης ακουμε πολυ το οτι δεν βλεπομαστε κ ειμαστε τυχεροι κκτλ κτλ. δηλαδη εσεις εισαστε σε τραστια φορμα αυτη τη στιγμη που 1ον σε περναει και η ξανθη και 2ον τα μονα ματς που κερδισες ειναι με τον ουραγο απολλωνα και τον αρουλη που σε επαιξε με το 6αρι του στα στοπερ και χωρις φορ και γλιτωσες απο θαυμα απο τα μωρα του δωνη?
Βρες μου ένα ποστ ΔΙΚΟ μου που να λέω ότι η ΑΕΚ είναι σε τεράστια φόρμα. Σε ποστ δικά μου έχω γράψει ότι η πρόκριση στο Τσου Λου ήταν τεράστια υπέρβαση για το ροστερ της ομάδας και πως τα αποτελέσματα στην Ευρώπη είναι λογικοτατα από τη στιγμή που δεν έγινε υπέρβαση στην ενίσχυση του ροστερ. Και εξαιτίας αυτού είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα και στα παιχνίδια της Ελλάδος.
Πλάκα κάνεις τώρα δε μπορεί. Δηλαδή η ΑΕΚ που έχει μαζέψει στο γήπεδο 20 βαθμούς έχει όλες και όλες 2 νίκες. Με Απόλλωνα και Αρη. Σε ποια αγωνιστική είμαστε ρε παίχτη γιατί για κάποιο λόγο δε μου βγαίνουν...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σοβαρά ρε τριμαλακα μου...άντε να σου θυμίσω πως μείναν μόνο 2 αγωνιστικές για να μην μείνεις με [size=90pt]0 Βαθ. [/size] Μεχρι κ το θρυλικο Αιγαλεω μπηκε σε ομιλους κ 0 βαθμους δεν εδωσε! Εχεις διανοηθεί ποτε σου τι μπουρδελο είσαι? Πραγματικα! :rockon: :grin:
Που είσαι απειρομαλακα. Σε 2 παιχνίδια με καφενείο ουγγρικου χωριού μαζεψες 0 βαθμούς.Και στα 10 τελευταία ματς που έχεις δώσει στην έδρα σου στο Γιουροπα έχεις κέρδισει μόνο ΕΝΑ!!! Πριν σκεφτώ το λοιπόν εγώ σκέψου για τι μπουρδελο της Ευρώπης ομαδα έχεις που ούτε τα... μεγαθηρια Καμπαλα και Καραμπαγκ δεν έχεις νικήσει στη Τ(ρ)ουμπα σου. Παπαρα που θα πει ένας ΠΑΟΚτζης σα και του λόγου σου για την ΑΕΚ. Χτυπά τον κωλο σου σε καμιά πέτρα να φύγουν οι καποτες και μετά μίλα για ΑΕΚ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.830
Πόντοι
10.326
[size=60pt]ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΔΕΡΦΙΑ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
παλι η αεκ θα το παρει

μακης, 11/11/2018

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.448
Πόντοι
2.606
ΠΑΟΚάρα γερά,
πάρεμας τα μυαλά!!

:heavymetalbig: :rockon: :tooth: :bounce-glasses: :2funny: :grin: :heavymetalbig:

[move]ΠΑΟΚάρα γερά,
πάρεμας τα μυαλά!!
[/move]

Συνημμένα

• BA-1image.jpg
    BA-1image.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 19

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.830
Πόντοι
10.326
Βλέπω στο άλλο νημα των βαζελογαυρων πως αναπολούν τον θειο(Κοκκαλη)! :grin:

https://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/images/625/0/43C82D08-CFE4-C9E3-F77D-F64CB62ADFEA.jpeg[/img[/URL]] :headbang3:

[b]Ο ΕΠΊΣΗΜΟΣ ΒΙΑΣΤΉΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!![/b] :tooth: :tooth: :tooth:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Βλέπω στο άλλο νημα των βαζελογαυρων πως αναπολούν τον θειο(Κοκκαλη)! :grin:

https://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/images/625/0/43C82D08-CFE4-C9E3-F77D-F64CB62ADFEA.jpeg[/img[/URL]] :headbang3:

[b]Ο ΕΠΊΣΗΜΟΣ ΒΙΑΣΤΉΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!![/b] :tooth: :tooth: :tooth:
[/quote]
mpouxo μοιρασε κανα ζεβασοφτ στις γαβριελλες γιατι πολυ κλαμα επεσε για την ξενη διαιτησια που ζητουσανε τοσο καιρο.. τι πινουνε ρε αυτοι

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Συγχαρητήρια στην μικρομεσαία ομάδα του παοκ. Αυτό που έχουν κάνει είναι υπέρβαση

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια στην μικρομεσαία ομάδα του παοκ. Αυτό που έχουν κάνει είναι υπέρβαση
νασαι καλα τυπε μου. συγχαρητηρια κ σε εσας για τις πολυ καλες εμφανισεις σας με ξενους διαιτητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom