leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
προς τιμην σου για το τελευταιο αλλα μην τρελαθουμε τωρα οτι η ριψη 100 και βαλε μολοτοφ δν ειναι βιαιοπραγια.. ας μην παιζουμε με τις λεξεις.εγω που μου λες να γινω νομικος να τον αλλαξω δεν κλαιγομαι για καποια τιμωρια αυτη τη στιγμη , εσεις το κανετε και μαλιστα με αστεια επιχειρηματα. περσυ ο νομος κ ο δικαστης ηταν εκομπλε που συνεβαλε 99% για να το σηκωσεις αλλα φετος εγινε ξαφνικα λαμογιο και στημενος? για τον αρη τι θελεις να σου πω? μαλακια ο,τι εγινε προφανως αλλα εγινε τουλαχιστον 50 με 100 μετρα απο το γηπεδο. στην περιπτωση σας εγινε στον εν γενη χωρο του γηπεδου (τα παραπονα σου στους μπατσους και στις αναφορες τους τυπε οχι σε μας). για το γκολ δν θα βγαλουμε ποτε ακρη (και το asktheref ειναι απλα ενα σαιτ με καμια εγκυροτητα οπως το να το λεει επαγγελματιας διαιτητης) αλλα δεν ειναι αυτο το ποιντ μου οτι το γκολ επρεπε να μετρησει 100% . σου λεω οτι ενω ΟΛΟΙ εχουν δειξει σεντρα μετα απο το τραμπουκο των παικτων σας και του παγκου σας ακυρωνεται το γκολ χωρις βαρ, χωρις να ξαναδουνε την φαση εποπτης/διαιτητης, χωρις να εχουνε δωσει καποια παραβαση οταν εγινε η φαση. αυτο δεν ξαναγινε και ουτε προκειτα να ξαναγινει. αυτο πυροδοτησε τη συνεχεια και κανετε τις παπιες εσεις. αυτος που οκριζεται για τη μη υπαρξη του οπλου ειανι ο γκαγκατσης αν δεν κανω λαθος και ποιος μου λεει οτι οντως το πιστευει εκεινη την ωρα? κ εσεις απο φωτογραφιες το ειδατε. οσο για τον σουρακια τον δημητριαδη που μια το επαιζε αριανος και τωρα το παιζει αεκτσης μην τον αναφερεις καν.. αλλα τετοιοι σας αξιζουν. οσο για το φυλο αγωνα του κομινη τυπε γελανε και τα τσιμεντα πραγματικα. δες το βιντεο με το τιεγινε δες και το φ.α. και ελα εσυ με οση ειλικρινια παιζει να εχεις κ πεσμου αν εγραψε ψεματα η οχι.Επειδή έγραψες σεντόνι και δεν έχω και πολύ χρόνο. Μιλάς για τον ΚΑΠ όταν ο ΙΔΙΟΣ ο ΚΑΠ αναφέρει τι είναι βιοπραγία και τι όχι. Και καλώς ή κακώς η ρίψη μολότοφ ΔΕΝ είναι βιοπραγία. ΑΝ δε σου αρέσει γίνε νομικος και άλλαξέ τον. Αλλά βέβαια ξεχνάς να πεις για τις μολότοφ που έπεσαν στο ματς με τον Άρη, όπως βέβαια δε λες τίποτα για τα Γιάννενα. Για το γκολ που στο 90 ήταν, στο 95 δεν ήταν και στα αποδυτήρια ήταν (βάση αυτά που έγραψε ο διαιτητής στο φύλο αγώνα) έχουν πέσει αναλύσεις επί αναλύσεων. Μάλιστα κάποιος είχε βάλει και ένα λίνκ από ένα σάιτ (asktheref αν θυμάμαι καλά) στο οποίο οι απόψεις διαιτητών ήταν 50-50 (αυτό γιατί λές ότι ένα παρόμοιο γκολ μέτρησε στην Ισπανία). Επίσης γιατί μάλλον τα έχετε μπερδέψει στο μυαλό σας, η δίκη δεν έγινε για τον γκολ μετρούσε ή όχι αλλά για το ντου του Σαββίδη. Επίσης μη ξεχνάς ότι στις αποφωνημένες συνομιλίες του Δημητριάδη με άνθρωπο του ΠΑΟΚ (δε θυμάμαι ποιον) ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ότι δεν κουβαλούσε κανένας όπλο όταν αυτός ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα στον Ιβαν όταν έβγαλε το σακάκι. Σε εμένα προσωπικά δεν έχει φανεί ΚΑΘΟΛΟΥ παράλογο για τη τιμωρία. Μάλιστα στο θρεντ της ΑΕΚ έγραψα όχι μόνο ότι συμφωνώ αλλά ότι είμαι κατά τις έφεσης.