Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ο Πουρλιοτόπουλος στην Κρήτη αυτά τους έλεγε να πούνε στην καταγγελία;
οχι ερπετο σαν εκκλησια ειναι το τηγανι. δεν εχουν γινει αυτα απο το μυαλο τους τα βγαζουνε ολοι. τα ειδαμε αλλωστε και απο τις καμερες που λειτουργουσανε στην εντελεια και σε υψηλη ευκρινεια οτι τους προσφερανε και καναπεδακια στο ημιχρονο. σου θιξαμε το αφεντικο ε σκωληκα?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.074
Πόντοι
2.356
φαινεται τυπε μου οτι εισαι πανεξυπνος. εισαι το πιο εξυπνο λαχανο του μαναβη ειμαι σιγουρος. ειναι γνωστοι για την εξυπναδα τους οι γαβροι, γιαυτο σας λεμε αλλωστε και επιστημονες

εξυπνε επιστημονα πανε πετα κανα χαρτακι στο γηπεδο!
εκεινος ο οπαδος που το πεταξε ξερουμε που τον τσιμεντωσαν?

τι γευση εχει που γλυφετε εκει που φτυνετε για να παρετε πρωταθλημα? που παιρνετε καλπικα κυπελλα με οφσαηντ. που περυσι 5-6 τερματακια ηταν μονο κανα 2 μετρα εκτεθειμενα. που παιζατε φιλικα ενω με αλλες ομαδες σκιζοταν να κοψουν βαθμους. που ο πρωτος της βαθμολογιας φετος περυσι ηταν παραρτημα σας σε επικινδυνη αποστολη?

περηφανη ομαδα! δε θυμαμαι παοκτσηδες να γλυφαν ποτε τα παπαρια ενος προεδρου. αλλα να που γινατε οι νεοι γαυροι. και για καραπαπα και θεοδωριδη εχετε τον γιο του

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
οχι ερπετο σαν εκκλησια ειναι το τηγανι. δεν εχουν γινει αυτα απο το μυαλο τους τα βγαζουνε ολοι. τα ειδαμε αλλωστε και απο τις καμερες που λειτουργουσανε στην εντελεια και σε υψηλη ευκρινεια οτι τους προσφερανε και καναπεδακια στο ημιχρονο. σου θιξαμε το αφεντικο ε σκωληκα?

Γι αυτό μια ζωή θα είσαι μια τρίχα από τα @@ όλων, γιατί είσαι βλάκας με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Γι αυτό μια ζωή θα είσαι μια τρίχα από τα @@ όλων, γιατί είσαι βλάκας με όλα τα γράμματα κεφαλαία.
ετσι ερπετο μου οταν δεν εχεις τι να πεις το γυρνας στη μαλακια. το να μου τα λεει αυτα ο μιστερ μαλακας ειναι τιμη μου! αντε μιστερ μαλακα μου τωρα σε ψαχνει η χατζη εχασε το πινελο της λεει

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εξυπνε επιστημονα πανε πετα κανα χαρτακι στο γηπεδο!
εκεινος ο οπαδος που το πεταξε ξερουμε που τον τσιμεντωσαν?

τι γευση εχει που γλυφετε εκει που φτυνετε για να παρετε πρωταθλημα? που παιρνετε καλπικα κυπελλα με οφσαηντ. που περυσι 5-6 τερματακια ηταν μονο κανα 2 μετρα εκτεθειμενα. που παιζατε φιλικα ενω με αλλες ομαδες σκιζοταν να κοψουν βαθμους. που ο πρωτος της βαθμολογιας φετος περυσι ηταν παραρτημα σας σε επικινδυνη αποστολη?

περηφανη ομαδα! δε θυμαμαι παοκτσηδες να γλυφαν ποτε τα παπαρια ενος προεδρου. αλλα να που γινατε οι νεοι γαυροι. και για καραπαπα και θεοδωριδη εχετε τον γιο του
τυπε σορυ δεν καταλαβαινω βελασματα. δεν μιλαω την γλωσσα των προβατων. κατι καινουριο θα μας πεις αυτο το μυθιστορημα το διαβασαμε περσυ. παλιωσε. εσυ που οσο θυμαμαι τον γαβρο γλυφεις καθε προεδρο σου οι οποιοι ολοι τους ειχανε και εχουνε παρε δωσε με τη δικαιοσυνη να το προσεξεις. εδω σας φερανε και τους νεοναζι στην θυρα την Λ7 και κανατε τουμπεκα ρε τσουτσεκια και μιλας και για γλυψηματα? που ουρα κανετε για το ποιος θα τον πρωτοτσιμπουκωσει τον χοντρο? σε εχει με φετφα χασαν μασαν και το μπινελικι το τρωνε αυτοι και ο κακομοιρης ο προπονητης βρε γλυφρτονια. βρε οι γλωσσες σας βρωμανε σουφρα του βαγγελα βρε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
ετσι ερπετο μου οταν δεν εχεις τι να πεις το γυρνας στη μαλακια. το να μου τα λεει αυτα ο μιστερ μαλακας ειναι τιμη μου! αντε μιστερ μαλακα μου τωρα σε ψαχνει η χατζη εχασε το πινελο της λεει

Βασίλη Λυπηρίδη μαλάκα, μια ζωή στη φάπα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Βασίλη Λυπηρίδη μαλάκα, μια ζωή στη φάπα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενα ποστ η αποδειξη του γιατι εισαι για μιστερ μαλακας ! πρεπει να βγαλουν διαγωνισμο για μιστερ πινελο κιολας να τα σαρωσεις ολα. αλλα πρεπει να εισαι μεγαλος μαλακας να πινελιαζεις πουτανες σε ενα φορουμ ειναι προφανες

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.074
Πόντοι
2.356
τυπε σορυ δεν καταλαβαινω βελασματα. δεν μιλαω την γλωσσα των προβατων. κατι καινουριο θα μας πεις αυτο το μυθιστορημα το διαβασαμε περσυ. παλιωσε. εσυ που οσο θυμαμαι τον γαβρο γλυφεις καθε προεδρο σου οι οποιοι ολοι τους ειχανε και εχουνε παρε δωσε με τη δικαιοσυνη να το προσεξεις. εδω σας φερανε και τους νεοναζι στην θυρα την Λ7 και κανατε τουμπεκα ρε τσουτσεκια και μιλας και για γλυψηματα? που ουρα κανετε για το ποιος θα τον πρωτοτσιμπουκωσει τον χοντρο? σε εχει με φετφα χασαν μασαν και το μπινελικι το τρωνε αυτοι και ο κακομοιρης ο προπονητης βρε γλυφρτονια. βρε οι γλωσσες σας βρωμανε σουφρα του βαγγελα βρε
σεβασμιε πανεξυπνε επιστημονα οταν ανακαλυψεις τι ομαδα ειμαι θα σου απαντησω ξανα! το ξερω οτι θα δυσκολευτεις πολυ αλλα σαν γνησιος μπαοκτσης πρεπει να παλεψεις με το συστημα για να δικαιωθεις!ενα ενα!!11

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
τυπε σορυ δεν καταλαβαινω βελασματα. δεν μιλαω την γλωσσα των προβατων. [size=20pt]κατι καινουριο θα μας πεις αυτο το μυθιστορημα το διαβασαμε περσυ. παλιωσε.[/size] [size=20pt]εσυ που οσο θυμαμαι τον γαβρο γλυφεις καθε προεδρο σου οι οποιοι ολοι τους ειχανε και εχουνε παρε δωσε με τη δικαιοσυνη να το προσεξεις. εδω σας φερανε και τους νεοναζι στην θυρα την Λ7 και κανατε τουμπεκα ρε τσουτσεκια και μιλας και για γλυψηματα?[/size] που ουρα κανετε για το ποιος θα τον πρωτοτσιμπουκωσει τον χοντρο? σε εχει με φετφα χασαν μασαν και το μπινελικι το τρωνε αυτοι και ο κακομοιρης ο προπονητης βρε γλυφρτονια. βρε οι γλωσσες σας βρωμανε σουφρα του βαγγελα βρε

Δε μπορεί να είσαι τόσο βλαξ ρε τύπε, πραγματικά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. Το περσινό "πάλιωσε" και στην επόμενη πρόταση πας πίσω καμιά 20ρια χρόνια.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, λάθος, μπορεί, μπαοκ είσαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
ενα ποστ η αποδειξη του γιατι εισαι για μιστερ μαλακας ! πρεπει να βγαλουν διαγωνισμο για μιστερ πινελο κιολας να τα σαρωσεις ολα. αλλα πρεπει να εισαι μεγαλος μαλακας να πινελιαζεις πουτανες σε ενα φορουμ ειναι προφανες

Η ιστορία σου όλη ένας τίτλος του Μπίλυ του Λυπηρίδη ρε τύπε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
σεβασμιε πανεξυπνε επιστημονα οταν ανακαλυψεις τι ομαδα ειμαι θα σου απαντησω ξανα! το ξερω οτι θα δυσκολευτεις πολυ αλλα σαν γνησιος μπαοκτσης πρεπει να παλεψεις με το συστημα για να δικαιωθεις!ενα ενα!!11
τυπε το οτι ακουγεσαι σαν βερος γαβρος να το κοιταξεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δε μπορεί να είσαι τόσο βλαξ ρε τύπε, πραγματικά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. Το περσινό "πάλιωσε" και στην επόμενη πρόταση πας πίσω καμιά 20ρια χρόνια.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, λάθος, μπορεί, μπαοκ είσαι.
βρε πινελο δεν τοεχεις αστο. παω 20 χρονια πισω για κατι που συνεχιζεται μεχρι ΤΩΡΑ. το καταλαβες η να στο κανω πιο λιανα γιατι εισαι και μιστερ μαλακας λογικο να μην καταλαβαινεις ευκολα πραγματα. μας το παιζεις και εξυπνος κιολας ρε πινελο ποση πλακα εχεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Και συ για βλάκας ακούγεσαι, στο λέμε τόσο καιρό, γιατί το αμελείς;
στο ξαναειπα τιμη μου να μου το λεει ο μιστερ μαλακας που τον γλενταει ολοκληρο φορουμ! αντε πινελο δεν εχεις δουλεια να κανεις? τι εγινε η χατζη πηγε για φαι η την γλενταει κανενας αλλος και εχεις διαλλειμα?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.351
Πόντοι
6.056
στα παπαρια μας τι πουστομαδα εισαι

τραβα στο θρεντ του μπουρδελου σου μας ζαλισες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
στο ξαναειπα τιμη μου να μου το λεει ο μιστερ μαλακας που τον γλενταει ολοκληρο φορουμ! αντε πινελο δεν εχεις δουλεια να κανεις? τι εγινε η χατζη πηγε για φαι η την γλενταει κανενας αλλος και εχεις διαλλειμα?

Κλάψε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
στα παπαρια μας τι πουστομαδα εισαι

τραβα στο θρεντ του μπουρδελου σου μας ζαλισες
τα πουστρακια καντηλες βγαζουν με τον ΠΑΟΚ. εχει πλακα παντως οτι γουσταρουνε τοσο πολυ την πουτσα του γαυρου που τρωγανε τοσα χρονια που την εχουν ερωτευτει και φαινεται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Ρε ΜΠΟΥΦΟΙ, παίρνετε γραμμή από τους μπουγατσομακεδονομάχους της πλάκας και δε μας το λέτε τόσο καιρό; Mήπως σας πληρώνουν κιόλας 0,60 το ποστ για να μας ζαλίζετε τα παπάρια;

"Τυχαίο" απόσπασμα δημοσιοβλάκα της μπουγατσούπολης

* Μετά τις ξεκάθαρες αποβολές παικτών του Αστέρα στην Τούμπα, μετά το γκολ Ακπομ που ακυρώθηκε στη Νέα Σμύρνη, μετά το πέναλτι Ακπόμ στο Ηράκλειο, μετά το απίστευτο οφσάιντ Πρίγιοβιτς στο Καραϊσκάκη, χθες εμφανίστηκαν και άλλοι διαιτητές και βοηθοί με διάθεση να σφάξουν τον ΠΑΟΚ! Πέρα από το πέναλτι Χουάντερσον στον Καρέλη, αυτός ο βοηθός Κρέτσιμος από τη Δυτική Αττική, με αυτές τις δύο αποφάσεις, τι ήθελε άραγε να παραστήσει;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.351
Πόντοι
6.056
τα πουστρακια καντηλες βγαζουν με τον ΠΑΟΚ. εχει πλακα παντως οτι γουσταρουνε τοσο πολυ την πουτσα του γαυρου που τρωγανε τοσα χρονια που την εχουν ερωτευτει και φαινεται
γαμα τους τους κομπλεξοπουστες

μεταξυ τους παιζανε χθες και εβριζαν τον παοκ στα θρεντ τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom