Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
σημερα ο παοκ δεν ηταν για να φαει 3.σταθηκανε τυχεροι οι βαζελοι κ εμεις ειχαμε τον Χαλκια λιγο κουνελακι στις εξοδους.δεν ειχαμε καλες τελικες κ δεν μπορουσαμε να ανπτυχθουμε οπως θα θελαμε μπροστα.φανηκε κ η κουραση μετα απο τοσα συνεχομενα παιχνιδια που ειχαμε κ ηταν ολα πολυ δυνατα σε αντιθεση με του παο.δεν πειραζει,αντε παοκαρα γερα.
ντεκερ,και σημερα εισασταν οπως ειστε απο τη  αρχη του πρωταθληματος,απλα σημερα δε σας εκατσε καμια σποντα...αντε μονο ο παλερμο θα σας ξυπναει?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ηττα λογω νοοτροπιας προπονητη καθαρα η σημερινη. σε ολα τα ντερμπι κατω το ιδιο σκηνικο. 10 παικτες πισω απο τη μπαλα και περιμενουν τον αντιπαλο. ετσι δε προκειται να παρουμε ποτε αποτελεσμα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειπα οτι ειμασταν καλοι σημερα,τουλαχιστον δεν εφαγα 4 εκει μεσα κ ειμαι ακομα στο κυπελο με αρκετες πιθανοτητες να περασω.μην ξεχνας οτι ειχαμε κ τοσα δυσκολα ματς κ η ομαδα ηταν κουρασμενη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν ειπα οτι ειμασταν καλοι σημερα,τουλαχιστον δεν εφαγα 4 εκει μεσα κ ειμαι ακομα στο κυπελο με αρκετες πιθανοτητες να περασω.μην ξεχνας οτι ειχαμε κ τοσα δυσκολα ματς κ η ομαδα ηταν κουρασμενη
Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος που δεν εφαγες 4??(συμφωνα με τις ευκαιριες θα μπορουσε να σου βαλει 2-3 ακομη)ο βαζελος δηλαδη δεν ηταν κουρασμενος?παιζει και Ευρωπη,ασε τις δικαιολογιες,δεν στεκουν αν θες να εισαι ομαδα επιπεδου...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος που δεν εφαγες 4??(συμφωνα με τις ευκαιριες θα μπορουσε να σου βαλει 2-3 ακομη)ο βαζελος δηλαδη δεν ηταν κουρασμενος?παιζει και Ευρωπη,ασε τις δικαιολογιες,δεν στεκουν αν θες να εισαι ομαδα επιπεδου...
μαλλον δεν εχει καταλαβει τι γινεται.εγω απο την αρχη ελεγα πως δεν ειμαι ετοιμος να χτυπησω αυτα τα παιχνιδια.στοχος μου φετος ειναι να παρω κυπελο κ να βγω ουεφα.ειμαι κ στα δυο μεσα μεχρι τωρα κ για το ουεφα ειναι σιγουρο οτι θα βγω.θα επρεπε να κοιτας τη δικη σου ομαδα που ειναι χαλια κ κατω απο τη δικη μου αρκετους βαθμους,με αποτελεσμα να προσπαθει να βγει στα πλει οφ.δεν ειμαι χαρουμενος που δεν εφαγα 4 αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας πειδη εχασα απο τον παο ο οποιος εχει πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα κ ποτε δεν ειπα πως ειμαι η ομαδα γαμαει κ δερνει.οτι ειμασταν ατυχοι ειμασταν,δεν ηταν να φαμε 3.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στα @@ μας ρε. Ήμασταν τραγικότατοι αλλά δεν πειράζει... Πάντως η πολυπόθητη για τους αλλόθρησκους κατρακύλα δεν έρχεται. Μια ήττα μέσα στον βάζελο ήταν. Πάντως δεν ήταν για τρία και ο βάζελος ψιλοτραγικός ήταν. Τα φιλαράκια μας τα ερπετά είμαι σίγουρος ότι σήμερα θα κάθονται με τα κομπιουτεράκια  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οσο για την ευρωπη του βαζελου,ο βαζελος δεν ειχε 2 δυνατα παιχνιδια με αρη απο τα οποια το ενα ηταν 120 λεπτα κ ενα δυσκολο ματς με το γαυρο.ο παο τα τελευταια παιχνιδια του ηταν πολυ ευκολα για τα δεδομενα τα δικα του.......σ αυτο δεν εχω αδικο νομιζω.

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
βγήκαν από τη σκουλικοφωλιά να πανηγυρίσουνε στην πρώτη στραβή του ΠΑΟΚ,αυτοί που κατά τον Κόντη θα έκαναν 30 στις 30 νίκες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μαλλον δεν εχει καταλαβει τι γινεται.εγω απο την αρχη ελεγα πως δεν ειμαι ετοιμος να χτυπησω αυτα τα παιχνιδια.στοχος μου φετος ειναι να παρω κυπελο κ να βγω ουεφα.ειμαι κ στα δυο μεσα μεχρι τωρα κ για το ουεφα ειναι σιγουρο οτι θα βγω.θα επρεπε να κοιτας τη δικη σου ομαδα που ειναι χαλια κ κατω απο τη δικη μου αρκετους βαθμους,με αποτελεσμα να προσπαθει να βγει στα πλει οφ.δεν ειμαι χαρουμενος που δεν εφαγα 4 αλλα δεν θα κατσω να σκασω κιολας πειδη εχασα απο τον παο ο οποιος εχει πολυ μεγαλυτερο μπατζετ απο μενα κ ποτε δεν ειπα πως ειμαι η ομαδα γαμαει κ δερνει.οτι ειμασταν ατυχοι ειμασταν,δεν ηταν να φαμε 3.
Ηταν να φατε πολυ περισσοτερα αν εμεναν σοβαροι οι βαζελοι,ασ'τα μη το συζητας...Οτι πατε για ουεφα σας το ειπα απο το καλοκαιρι,εχουμε τον ιδιο στοχο και αν εμεις και η αεκ δε ειχαμε τασεις αυτοκαταστροφης απο τους ψηλα ισταμενους τωρα θα ειμασταν καπου εκει κοντα ολοι.Μπαλα δεν εχετε παιξει μεχρι στιγμης,μονο ξυλο και απο καμια σποντα κανα γκολακι...Για τα χαλια της δικης μου ομαδας ημουν αρκετα καυστικος και δεν επαναλαμβανομαι αλλα οχι και να ξεχασουμε τη μπαλα που ξερουμε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βγήκαν από τη σκουλικοφωλιά να πανηγυρίσουνε στην πρώτη στραβή του ΠΑΟΚ,αυτοί που κατά τον Κόντη θα έκαναν 30 στις 30 νίκες
ρε μη δινεις σημασια στην ομαδα αυτη.4 εφαγαν απο τον βαζελο κ τωρα το γουσταρουν.απλα δεν εχουν καταλαβει οτι εμεις παιζαμε με καποιες ελλειψεις οπως παντα κ ειχαμε δυνατα παιχνιδια εναν ολοκληρο μηνα κ αυτοι ειχαν παει ξεκουραστει αλλα νουλες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Το μεγάλο γέλιο θα το κάνουμε μετά την ψωλιά στο τηγάνι από τους γαύρους....εκεί να δεις χειροκυβιστήσεις... :bounce-glasses:
"εμείς δεν είπαμε ότι πάμε για κύπελλο καλή ομάδα θέλουμε να χτισούμε" :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ηταν να φατε πολυ περισσοτερα αν εμεναν σοβαροι οι βαζελοι,ασ'τα μη το συζητας...Οτι πατε για ουεφα σας το ειπα απο το καλοκαιρι,εχουμε τον ιδιο στοχο και αν εμεις και η αεκ δε ειχαμε τασεις αυτοκαταστροφης απο τους ψηλα ισταμενους τωρα θα ειμασταν καπου εκει κοντα ολοι.Μπαλα δεν εχετε παιξει μεχρι στιγμης,μονο ξυλο και απο καμια σποντα κανα γκολακι...Για τα χαλια της δικης μου ομαδας ημουν αρκετα καυστικος και δεν επαναλαμβανομαι αλλα οχι και να ξεχασουμε τη μπαλα που ξερουμε...
σημασια ξερεις τι εχει?οτι στο τελος η ιστορια θα γραφει οτι τελειωσαμε η στη 2 η 3 θεση κ εσεις απο κατω μας.μπορει την μπαλαρα που παιζει ο αρης να μην την παιζουμε οπως τη λετε αλλα ξερουμε να παιρνουμε αποτελεσματα

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο και στους μαλάκες που έφαγαν τον παπά του δήθεν ενδιαφέροντος της Λάτσιο και ανανέωσαν τον Κοντρέρας,ο οποίος σέρνεται από τον Οκτώβριο.Περίπτωση Κόκε θα εξελιχθεί

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε μη δινεις σημασια στην ομαδα αυτη.4 εφαγαν απο τον βαζελο κ τωρα το γουσταρουν.απλα δεν εχουν καταλαβει οτι εμεις παιζαμε με καποιες ελλειψεις οπως παντα κ ειχαμε δυνατα παιχνιδια εναν ολοκληρο μηνα κ αυτοι ειχαν παει ξεκουραστει αλλα νουλες
ελλειψεις,κουραση,διαιτητης,γκαντεμια,αδικη κοινωνια,Χαλκιας,αν ξεχασα καμια φτηνη δικαιολογια συμπληρωστε με παρακαλω...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μπράβο και στους μαλάκες που έφαγαν τον παπά του δήθεν ενδιαφέροντος της Λάτσιο και ανανέωσαν τον Κοντρέρας,ο οποίος σέρνεται από τον Οκτώβριο.Περίπτωση Κόκε θα εξελιχθεί
δεν νομιζω πως θα γινει ο κοκε του παοκ.εχει παιξει 15 παιχνιδια κ στα 4 μονο δεν ειχε την αποδοση που περιμεναμε.δεν χρειαζεται να θαβουμε τους παντες

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο ΠΑΟΚ είναι λίγος και δικαιότατα οι Αθηναίοι μας έχουνε για τον πούτσο.Γιατί όχι μόνο είμαστε ανύπαρκτοι,αλλά αντί να το παραδεχτούμε,παριστάνουμε και τους καμπόσους

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ελλειψεις,κουραση,διαιτητης,γκαντεμια,αδικη κοινωνια,Χαλκιας,αν ξεχασα καμια φτηνη δικαιολογια συμπληρωστε με παρακαλω...
ποτε δεν ειπα για διαιτησια.ο χαλκιας ηταν σε ασχημη μερα οντως.....τωρα για αυτα που λες κ μονο που ειμαι 9 βαθμους απο πανω σου φτανει.δεν υπαρχει λογος να κουραζουμε το θεμα κ να γεμιζουμε το site με την κλαψα του αρη που παιρνει ανασες ζωης επειδη χανει ο παοκ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ο ΠΑΟΚ είναι λίγος και δικαιότατα οι Αθηναίοι μας έχουνε για τον πούτσο.Γιατί όχι μόνο είμαστε ανύπαρκτοι,αλλά αντί να το παραδεχτούμε,παριστάνουμε και τους καμπόσους
ρε φιλαρακι παοκ εισαι η μαλακας που το παιζεις παοκ για να λες τις πιπες σου?αντε γεια....αντε γεια......

Επισκέπτης
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom