Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
και να καταργηθεί το οφσαηντ και το πεναλντι.
υπαρχουν πολλοι τροποι να βελτιωθεί το ποδοσφαιρο.
για αυτό δεν εχουμε τους ιδιους κανονισμούς και τους αλλαζουμε με τα χρανια, γιατι διαπιστώνουμε ποσο λαθος μπορουν να εφαρμοστουν καποιοι.

Εσένα ρε τύπε πως σε έχασε η FIFA, είσαι μεγάλη απώλεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Μπούξε ο συνοπαδός σου καθηγητάκος προτείνει να καταργηθούν οι υπόλοιπες ομάδες και να παίζει μόνο ο μπαοκ στο πρωτάθλημα, θα είναι πιο "όμορφο" και πιο "δίκαιο".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το οφφσαιντ,ειναι δουλεια μιας ολοκληρης ομαδας.δεν ειναι φασολαδα,να ριξεις σελινο και καροτα.εκει βλεπεις και την ικανοτητα του επιθετικου και κατ επεκταση τη δουλεια καθε ομαδας στον επιθετικο τομεα.αν καταργηθει το οφσαιντ,οι ομαδες θα αγοραζουν σπριντερ και οχι ποδοσφαιριστες.
το ιδιο ισχυει και για το πεναλτι το οποιο ειναι αναφαιρετ ομματι του παιχνιδιου.
δε θα γαμησουμε το παιχνιδι για να μην κλαιει μια γειτονια της θεσσαλονικης και ο λουτσεσκου.
τρεμετε να καταργηθεί το οφσαηντ και το πεναλντι ε?
τοτε θα εχετε μονο την κοκκινη καρτα για να γαμησετε έναν αγωνα λαμογια.

να καταργηθεί και η αμεση κοκκινη ρε μουνια, να βγαινει καποιος μονο με 2 κιτρινες.

να δουμε υστερα πως θα κλέβετε αποτελέσματα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
τρεμετε να καταργηθεί το οφσαηντ και το πεναλντι ε?
τοτε θα εχετε μονο την κοκκινη καρτα για να γαμησετε έναν αγωνα λαμογια.

να καταργηθεί και η αμεση κοκκινη ρε μουνια, να βγαινει καποιος μονο με 2 κιτρινες.

να δουμε υστερα πως θα κλέβετε αποτελέσματα.

Αν καταργηθεί το οφσαιντ πόσους βαθμούς θα έχετε και πόσα παιχνίδια λιγότερα βρε καθηγητάκο της πλάκας;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αν καταργηθεί το οφσαιντ πόσους βαθμούς θα έχετε και πόσα παιχνίδια λιγότερα βρε καθηγητάκο της πλάκας;
ρε τυπε μου εχεις το θρασσος να μιλας εσυ γι'αυτα? οταν μου βρεις αλλη ομαδα επαγγελματικη που εκανε 3 σεζον να δεχτει κοκκινη καρτα και αλλες 3 να σφυριχτει εις βαρος της πεναλτυ, μονο τοτε μπορεις να μιλας για σφυριχτρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ρε τυπε μου εχεις το θρασσος να μιλας εσυ γι'αυτα? οταν μου βρεις αλλη ομαδα επαγγελματικη που εκανε 3 σεζον να δεχτει κοκκινη καρτα και αλλες 3 να σφυριχτει εις βαρος της πεναλτυ, μονο τοτε μπορεις να μιλας για σφυριχτρα

Αφαίρεσε το περσινό κύπελλο που το πήρες με καραμπινάτο οφσαιντ και πάμε στα πιο παλιά, ας ξεκινήσουμε από τα πρόσφατα για αρχή.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αφαίρεσε το περσινό κύπελλο που το πήρες με καραμπινάτο οφσαιντ και πάμε στα πιο παλιά, ας ξεκινήσουμε από τα πρόσφατα για αρχή.
να το αφαιρεσω τυπε μου, για ενα ανθρωπινο λαθος του εποπτη που τομλησε και ευνοησε τον ΠΑΟΚ. εσυ θα αφαιρεσεις ολα τα πρωταθληματα και κυπελλα που εχεις παρει με καραμουφα πεναλτυ και την αμεριστη βοηθεια των εποπτων? εγω θα αφαιρεσω ενα , εσυ θα χασεις το μετρημα για το ποσα πρεπει να αφαιρεσεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
να το αφαιρεσω τυπε μου, για ενα ανθρωπινο λαθος του εποπτη που τομλησε και ευνοησε τον ΠΑΟΚ. εσυ θα αφαιρεσεις ολα τα πρωταθληματα και κυπελλα που εχεις παρει με καραμουφα πεναλτυ και την αμεριστη βοηθεια των εποπτων? εγω θα αφαιρεσω ενα , εσυ θα χασεις το μετρημα για το ποσα πρεπει να αφαιρεσεις

Ωραία, αφαιρείς το κύπελλο και μετά δείξε μας ΕΝΑ ΕΝΑ ποιά πρωταθλήματα και από ποιές φάσεις κερδήθηκαν. Όλες τις φάσεις μια μια θα βάλεις αλλά όλων των ομάδων, των πρώτων 4ων κάθε σαιζόν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Άστο, γάματο, τζάμπα ο κόπος, εσύ μας λες οτι το γκολ στο παοκ-αεκ ήταν 100% γκολ οπότε δε θα βγάλουμε άκρη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σταθερα ο παοκ θα εχει 2-3 νικες το χρονο παραπανω
και ο ολυμπιακος 5-6 λιγοτερες νικες το χρονο.

7-9 νικες= 21-27 βαθμοι διαφορα. τα μισα πρωταθλήματα του θρυλου θα πηγαινουν σε παοκ, αεκ, παο, μπορει και σε καμμια μικροτερη ομαδα κανενα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ωραία, αφαιρείς το κύπελλο και μετά δείξε μας ΕΝΑ ΕΝΑ ποιά πρωταθλήματα και από ποιές φάσεις κερδήθηκαν. Όλες τις φάσεις μια μια θα βάλεις αλλά όλων των ομάδων, των πρώτων 4ων κάθε σαιζόν.
ξεκινα να βλεπεις το "πεναλτυ της παραγκας" στο youtube να καμαρωσεις τα "κατορθωματα" σας για τα οποια ειστε και περηφανοι (δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο γαβρους βεβαια) και διαλλεξε ταγαρακο μου. μετα οπως σου ξαναειπα μπορεις να μου πεις ποια αλλη ομαδα εχει το φοβερο στατιστικο, που μονο η ομαδα απατη σου κατεχει (και θα συνεχισει να το κατεχει μονο αυτη, γιατι ειναι η μοναδικη ομαδα τοσο απατη στον πλανητη), οτι σε 3 συνεχομενες σεζον δεν πηρες κοκκινη καρτα και δεν σφυριχτηκε πεναλτυ εις βαρος της και ελα πες μου οτι ολα τα πρωταθληματα που πηρες τα αξιζεις.. που να βγαλουμε ακρη βρε καημενε? που 1η φορα στη ζωη σου ειδες να σε παιζουνε 50-50 και νομιζεις οτι ολοι ειναι εναντιον σου.. ολοι φταινε εκτος απο εσας που και σαπακια φερατε φετος και 4 προπονητες αλλαξατε, αλλα ο προλογος ειναι οτι σας κυνηγανε.. εσεις δεν βγαζετε ακρη με την κωλοτρυπιδα σας γενικως , μονο στομα ανοιχτο γλωσσα εξω και γλυψιμο στον μπροεδρο. το στομα σας μυριζει βαγγελοσουφρα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άστο, γάματο, τζάμπα ο κόπος, εσύ μας λες οτι το γκολ στο παοκ-αεκ ήταν 100% γκολ οπότε δε θα βγάλουμε άκρη.
καθαροτατο γκολ ητανε. πιο καθαρο και απο την αποκρουση με το χερι του μανιατη στον τελικο με τον αστερα. αυτο το κυπελλο το αφαιρεις ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
καθαροτατο γκολ ητανε. πιο καθαρο και απο την αποκρουση με το χερι του μανιατη στον τελικο με τον αστερα. αυτο το κυπελλο το αφαιρεις ?

Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση, πάντα στο τέλος επικρατεί η λογική απέναντι στην εμμονή και τις αυταπάτες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εδώ μας εφυγε εμας ο καφες...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε, κάπου εδώ μου έφυγε ο καφές από τη μύτη.
παλι καλα που δεν σου φευγει απο τις αλλες ανοιγμενες ωπες του σωματος σου. σοβαρα εισαι τοσο ηλιθιος που πιστευεις οτι για το εκτρωμα σου φετος φταιει καποιος αλλος εκτος απο ατομα εντος της ομαδας σου που σου φερανε σαπακια και 4 τυχαρπαστους προπονητες? αλλα τι να λεμε του κουλη τσουτσα εισαι οποτε φαντασου νοημοσυνη που εχεις εσυ και οι συνοπαδοι σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
σταθερα ο παοκ θα εχει 2-3 νικες το χρονο παραπανω
και ο ολυμπιακος 5-6 λιγοτερες νικες το χρονο.

7-9 νικες= 21-27 βαθμοι διαφορα. τα μισα πρωταθλήματα του θρυλου θα πηγαινουν σε παοκ, αεκ, παο, μπορει και σε καμμια μικροτερη ομαδα κανενα

Ποδοσφαιρική λογική, ανάλυση επιπέδου, λίγο χειρότερη από την κατάργηση του οφσαιντ και του πέναλτυ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Και κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση, πάντα στο τέλος επικρατεί η λογική απέναντι στην εμμονή και τις αυταπάτες.
γιατι δεν απαντας κοπελα μου? λεγε το αφαιρεις αυτο το κυπελλο απο την πλουσια συλλογη σου ? εγω αυτο με το οφσαιντ το αφαιρω. εσυ αυτο με τον αστερα που οι λιγοστοι οπαδοι σας με μυαλο αηδιασανε και φυγανε απο την απονομη? το κρατας φανταζομαι καθως ειναι ενδεικτικο του ηθους του θιασου σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom