Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.402
Πόντοι
22.266
Δε πήραμε το πρωτάθλημα της καρδιάς το 2008. Το ηθικό πρωτάθλημα πήραμε, τα μπερδεύεις

Πρώην κάρα νυν Κούλη  :grin: :grin: :grin:
μαν μην δινεις ιδεες στον μπουγατσουλη κ απο εβδομαδα ξεκιναει να σηκωνει κουπες με ηθικα πρωταθληματα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως πρέπει να πω για να είμαι δίκαιος πως ΚΑΚΙΣΤΑ δε καλέσε ο Σκίμπε τον Πασχαλάκη στην Εθνική. Τον θεωρώ καλύτερο του Καρνέζη και ένα κλικ πάνω από τον Μπάργκα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πάντως πρέπει να πω για να είμαι δίκαιος πως ΚΑΚΙΣΤΑ δε καλέσε ο Σκίμπε τον Πασχαλάκη στην Εθνική. Τον θεωρώ καλύτερο του Καρνέζη και ένα κλικ πάνω από τον Μπάργκα.

οχι κανεναν να μην καλει για να σκουζει η Κολλλλκουλα η Τζορμπατζογλλλλαινα και ο Σουντουλιδης που δεν εχει αφησει προβατινα για προβατινα αγαμητη οτι η εθνικη ειναι μαγαζι του ΠΟΚ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
παιζει ο τζιολης εθνικη που κοντευει 40 χρονων, καπνιζει ενα πακετο τσιγαρα και κινειται εντος γηπεδου σε εναν χωρο 5χ5 τετραγωνικων και εκπλησεσαι που δεν πηρε πασχαλακη? το 90% των παικτων της εθνικης εκπροσωπειται απο 3 συγκεκριμενους μανατζερς οποτε ο σκιμπε περαν του οτι απλα κανει τον προπονητη δεν νομιζω να ειναι αυτος που κανονιζει ποιοι παικτες καλουνται στην εθνικη. οσο για τα αλλα αθληματα μπραβο σας, και γαυροι και νουμια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παιζει ο τζιολης εθνικη που κοντευει 40 χρονων, καπνιζει ενα πακετο τσιγαρα και κινειται εντος γηπεδου σε εναν χωρο 5χ5 τετραγωνικων και εκπλησεσαι που δεν πηρε πασχαλακη? το 90% των παικτων της εθνικης εκπροσωπειται απο 3 συγκεκριμενους μανατζερς οποτε ο σκιμπε περαν του οτι απλα κανει τον προπονητη δεν νομιζω να ειναι αυτος που κανονιζει ποιοι παικτες καλουνται στην εθνικη. οσο για τα αλλα αθληματα μπραβο σας, και γαυροι και νουμια
Τύπε δε ξέρω αν και ποιοι αντζέντηδες κάνουν κουμάντο. Από τους Έλληνες παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ ο Πέλκας και ο Πασχαλάκης πρέπει να ήταν στους εκλεκτούς (δε ξέρω αν κάλεσε τον Πέλκα). Επίσης θα πρέπει σα χώρα να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δηλαδή πως είναι άλλες Ευρωπαϊκές και μη χώρες που δίνουν τη δυνατότητα σε ξένους παίκτες να φορέσουν τη μπλούζα της Εθνικής ομάδας; Έτσι και εδώ. Πως κάναμε με τον Ζέκα. Ας το κάνουμε και με τον Σιμόες (που δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας) ή με τον Μπίσεσβαρ ή τον Μάτος (τυχαία τα ονόματα). Η Ελλάδα έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια να βγάζει καλούς αμυντικογενείς παίκτες, αλλά από το κέντρο και μπροστά πάσχουμε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε δε ξέρω αν και ποιοι αντζέντηδες κάνουν κουμάντο. Από τους Έλληνες παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ ο Πέλκας και ο Πασχαλάκης πρέπει να ήταν στους εκλεκτούς (δε ξέρω αν κάλεσε τον Πέλκα). Επίσης θα πρέπει σα χώρα να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δηλαδή πως είναι άλλες Ευρωπαϊκές και μη χώρες που δίνουν τη δυνατότητα σε ξένους παίκτες να φορέσουν τη μπλούζα της Εθνικής ομάδας; Έτσι και εδώ. Πως κάναμε με τον Ζέκα. Ας το κάνουμε και με τον Σιμόες (που δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας) ή με τον Μπίσεσβαρ ή τον Μάτος (τυχαία τα ονόματα). Η Ελλάδα έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια να βγάζει καλούς αμυντικογενείς παίκτες, αλλά από το κέντρο και μπροστά πάσχουμε.
τυπε μου μας βλεπω οτι αν γινει αυτο που λες να εχουμε στην εθνικη μας ελληνες παικτες μονο τον τερμα και τα 2 σεντερ μπακ.. γιατι ουτε καν καλα χαφ εχουμε δεν μιλαω καν για επιθετικογενεις παικτες. πελκα καλεσε γενικα δεν ξερω αν τον καλεσε για το συγκεκριμενο παιχνιδι, αλλα και αυτο σκανδαλο θα ηταν αν δεν τον καλουσε καθως εβγαλε ματια φετος και δεν εχει αλλους ελληνες παικτες με τετοια στοιχεια. αυτο για τους μανατζερς ψαξτο και θα παθεις πλακα. ειναι 3 ονοματα ...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
[size=40pt]ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΑΑ!
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ...ΒΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΦΤΕΡΑΑΑΑ!
ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΑΝΙΑΑΑ!
ΗΡΘΑΤΕ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΑ.... ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑΑΑ!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑΑΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ...ΓΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ!!![/size]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αυτο το συνθημα θα δονει τα Χαρτινα ΤΣΙΜΕΝΤΑ τους!!! :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Το πληκτρολογιο προσεχε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
[size=40pt]ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΑΑ!
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ...ΒΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΦΤΕΡΑΑΑΑ!
ΚΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΑΝΙΑΑΑ!
ΗΡΘΑΤΕ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΑ.... ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑΑΑ!
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑΑΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ...ΓΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ!!![/size]

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αυτο το συνθημα θα δονει τα Χαρτινα ΤΣΙΜΕΝΤΑ τους!!! :rockon:

[size=80pt]Δικεφαλοι ειναι δυο μα ενας ιερος,
ενας κιτρινομαυρος κι ενας πουτανας γιος

ΑΕΚ ΧΑΣΙΣ ΑΕΚ ΧΑΣΙΣ, ΑΕΚ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΗΣ
ΑΕΚ ΑΡΝΤΑΝ ΑΕΚ ΑΡΝΤΑΝ, ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΜΕ LSD ΜΕ LSD ΘΑ ΧΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ

Παοκ μπινέ, μίζερε πουτάνας γιε, μια ζωή θα σε γαμάμε και δεν θα αλλάξει αυτό ποτέ...
Στις συνοικίες και στους δρόμους που γύρναγες από μικρός, σε ρήξανε στην προπαγάνδα και έγινες κομπλεξικός![/size]

Με αυτά τα συνθήματα (και άλλα) θα γκρεμιστεί η Τ(ρ)ούμπα σας και ο Λευκός Πύργος σας

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
σεισμος σεισμος του μπαοκ ο λαος  :headbaning1:

Συνημμένα

• Dc676-rX0AAzOaf.jpg
    Dc676-rX0AAzOaf.jpg
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 19

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
αντε παιδια  :heavymetalbig:

Συνημμένα

• Dcws8QuWAAAoBX.jpg
    Dcws8QuWAAAoBX.jpg
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 34

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν στήσει σκηνές από το βράδυ πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια, είχαν πάρει ταπεράκια, καφέδες τάβλι και σε λίγες ώρες τα εξαφάνισαν (έγιναν και ένα δυο ψιλοσκηνικά). Οι του ΠΑΟΚ μετά από ξέρω γω 4-5 μέρες ακόμα να τα εξαντήσουν και τα δίνουν όσο όσο. Στο τέλος θα τα χαρίζουν και θα σου δίνουν και μια πουτάνα να σου πάρει πίπα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Η φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν στήσει σκηνές από το βράδυ πριν ανοίξουν τα εκδοτήρια, είχαν πάρει ταπεράκια, καφέδες τάβλι και σε λίγες ώρες τα εξαφάνισαν (έγιναν και ένα δυο ψιλοσκηνικά). Οι του ΠΑΟΚ μετά από ξέρω γω 4-5 μέρες ακόμα να τα εξαντήσουν και τα δίνουν όσο όσο. Στο τέλος θα τα χαρίζουν και θα σου δίνουν και μια πουτάνα να σου πάρει πίπα...
κανε εσυ καμια πιπα να βγαλεις μεροκαματο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

δεν τα δινουνε σε εμας καλυτερα?  :think: :think: :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κανε εσυ καμια πιπα να βγαλεις μεροκαματο
Ρε άιντε κάνε καμία πίπα στο λόχα σου. Δε μου λες θα δείτε με τον λόχα σου το ματς; Τι θα του μαγειρέψεις; Όταν θα βλέπει το ματς αυτός εσύ τι θα κάνεις; Στα γόνατα θα είσαι και θα τον πιπώνεις ή θα βγεις με τις φιλενάδες σου έξω για girls night;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν τα δινουνε σε εμας καλυτερα?  :think: :think: :think:
Φανταστική ιδέα. Να μας τα δώσουν σε εμάς και να πάνε ΑΕΚτζήδες να κάτσουν στη θύρα του ΠΑΟΚ!!! Να μην χρειάζεται να παιδιά να τρέχουν πέρα δώθε όταν θα αλληλοσφάζονται.....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε άιντε κάνε καμία πίπα στο λόχα σου. Δε μου λες θα δείτε με τον λόχα σου το ματς; Τι θα του μαγειρέψεις; Όταν θα βλέπει το ματς αυτός εσύ τι θα κάνεις; Στα γόνατα θα είσαι και θα τον πιπώνεις ή θα βγεις με τις φιλενάδες σου έξω για girls night;
μαλακα ολο τα ιδια λες...
πως νιωθεις που εισαι μακρια και φορτωνεις αμπαρια  και δεν θα δεις απο κοντα τον αγωνα;;;
καημενουλι...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φανταστική ιδέα. Να μας τα δώσουν σε εμάς και να πάνε ΑΕΚτζήδες να κάτσουν στη θύρα του ΠΑΟΚ!!! Να μην χρειάζεται να παιδιά να τρέχουν πέρα δώθε όταν θα αλληλοσφάζονται.....

Οχι στις θυρες των Παοκτζηδων βρε Χαιλαντερ να ανοιξουνε μια θυρα ακομη απο της ΑΕΚ για να μην ειναι το γηπεδο αδειο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom