Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
αυτο που οι γαβροι απο τη μια τα ξερετε ολα αλλα ξαφνικα δεν ξερετε τιποτα ειναι ενα απο τα πιο αστεια σας χαρακτηριστικα. φανταζομαι στα υπολοιπα συμφωνεις απλα στο συγκεκριμενο εχεις ενστασεις?

Δεν ξέρω τύπε, περιμένω να μας δώσεις στοιχεία, να μας ανοίξεις τα μάτια, να πάμε να κάνουμε μανούρα στον χοντρό που πετάει τα λεφτά δεξιά αριστερά.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Είδες πρεμιέρα τύπε;;  :headbaning1: :headbaning1:
οχι αλλα απο τις τρολλιες που επεσαν σκεφτομαι σοβαρα να το παρακολουθησω το διαμαντι. στην τρασιλα ισως κανω λαθος και πρεπει να αναθεωρησω την αποψη μου. μου το προτεινεις τυπε?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αλλο οπαδικα αλλο διοικητικα. εκτος και αν ο αρης δεν επαιξε φιλικο 10 η ωρα το πρωι γιατι ετσι βολευε το μεγαλο αφεντικο, αν ο αρης δεν ειχε παρει δανεικους (και πληρωμενους) απο το μεγαλο αφεντικο, εκτος αν ο καρυ (του αρη) δεν ειναι γαυρος ουτε βγηκε ποτε φωτογραφια σε σουιτα στο καραισκακης να παρακολουθει την ομαδα του..οσο να πεις κανα 2 γλωσσοφιλα εχουνε πεσει
πανχαζε,η επιβιωση του παοκ την εικοσαετια 1990 μεχρι 2010,οφειλεται σε 2 παραγοντες.
1)πασοκ
2)δυστυχως ο ολυμπιακος που αγοραζε παιχτες με ποσα 3 φορες την πραγματικη αξια των παιχτων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
οχι αλλα απο τις τρολλιες που επεσαν σκεφτομαι σοβαρα να το παρακολουθησω το διαμαντι. στην τρασιλα ισως κανω λαθος και πρεπει να αναθεωρησω την αποψη μου. μου το προτεινεις τυπε?

Τύπε θα χάσεις πάσα ιδέα για το Ελληνικό ανθρώπινο είδος.  :headbaning1:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
δε θα ρωτησω κανενα τι θα κανω στον ελευθερο μου χρονο αλλα επαναλαμβανω,μηπως υπαρχει θεος και κανει κανενα θαυμα και καταλαβεις.ρωτας ολυμπιακο αν ξερει τι ειναι οι σερβοι και του λες για περσυ που τον εδειραν...τι αλλο να πει κανεις;
δεν ειπα να με ρωτησεις προφανως δικαιωμα σου .οπως δικαιωμα μου να κρινω καθυστερες που κοπανιουνται για ομαδες σα προβατα.. αλλα τι να σου πουμε εσενα τα ξερεις ολα, εδω κοτζαμ ιντερπολ εψαχνε για καμια  10ετια τον αρκαν κ εσυ ηξερες οτι κρυβοτανε σε σπιτια ολυμπιακων... επιστημονες κανονικοι ειστε ρεπουστηδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
πανχαζε,η επιβιωση του παοκ την εικοσαετια 1990 μεχρι 2010,οφειλεται σε 2 παραγοντες.
1)πασοκ
2)δυστυχως ο ολυμπιακος που αγοραζε παιχτες με ποσα 3 φορες την πραγματικη αξια των παιχτων.

Μην του χαλάς το όνειρο τώρα, αυτά τα 20 χρόνια και βάλε, 2 πράγματα έχουν μάθει, "η κακιά Αθήνα" και "ΟλυμπιακΆρης".

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δεν ειπα να με ρωτησεις προφανως δικαιωμα σου .οπως δικαιωμα μου να κρινω καθυστερες που κοπανιουνται για ομαδες σα προβατα.. αλλα τι να σου πουμε εσενα τα ξερεις ολα, εδω κοτζαμ ιντερπολ εψαχνε για καμια  10ετια τον αρκαν κ εσυ ηξερες οτι κρυβοτανε σε σπιτια ολυμπιακων... επιστημονες κανονικοι ειστε ρεπουστηδες
διαβασε για τον υποβρυχιο χαζε.σου το ειπα κι εχθες οτι δεν εχεις βγει απο το 4γωνο της πολυκατοικιας σου..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε θα χάσεις πάσα ιδέα για το Ελληνικό ανθρώπινο είδος.  :headbaning1:
ναι τυπε μου το εχω πολυ ψηλα και περιμενα αυτο ακριβως για να χασω πασα ιδεα. αν καταλαβα καλα αυτοι του παουερ οφ λοβ ειναι οντως πυρηνικοι επιστημονες μπροστα στους καινουριους η λανθανω?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
διαβασε για τον υποβρυχιο χαζε.σου το ειπα κι εχθες οτι δεν εχεις βγει απο το 4γωνο της πολυκατοικιας σου..
ουτε καν τρελε μου μη σε πω ουτε απο τους 4 τοιχους του δωματιου μου δεν εχω βγει. μονο εσυ μαγκα μου κατεχεις την απολυτη αληθεια! ποια ιντερπολ τωρα ο dleivas απο το bourdela ξερει που κρυβοτανε ενας απο τους μεγαλυτερους καταζητουμενους στην ευρωπη! ποιος να σε αμφισβητησει ρε τυπε μου πραγματικα. εγω θα ρωτησω για τον υποβρυχιο, εσυ πανε ρωτα για τον ελικοπτερο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.239
Πόντοι
5.506
ναι τυπε μου το εχω πολυ ψηλα και περιμενα αυτο ακριβως για να χασω πασα ιδεα. αν καταλαβα καλα αυτοι του παουερ οφ λοβ ειναι οντως πυρηνικοι επιστημονες μπροστα στους καινουριους η λανθανω?

Τουλάχιστον με δυο μάστερ και φυσικά παιδιά χαμηλών τόνων που βλέπουν γυμνό χέρι και κοκκινίζουν.  :grin: :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
1)πασοκ
επιστημων μου μιλας εσυ για βοηθεια κρατικη ?? εσυ???το πασοκ που λες, περαν του οτι παρελασανε απο τα επισημα του γηπεδου σας ολα τα μεγαλοστελεχη του για να φιλησουν δαχτυλιδι του θειου, βολεψανε καμια 30αρια παε στην χωρα, οποτε εμεις να μεινουμε στην απεξω?
2) να μην τους πληρωνατε τοσα τυπε μου, αλλα με αυτους εφτιαχνες ομαδα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ουτε καν τρελε μου μη σε πω ουτε απο τους 4 τοιχους του δωματιου μου δεν εχω βγει. μονο εσυ μαγκα μου κατεχεις την απολυτη αληθεια! ποια ιντερπολ τωρα ο dleivas απο το bourdela ξερει που κρυβοτανε ενας απο τους μεγαλυτερους καταζητουμενους στην ευρωπη! ποιος να σε αμφισβητησει ρε τυπε μου πραγματικα. εγω θα ρωτησω για τον υποβρυχιο, εσυ πανε ρωτα για τον ελικοπτερο
απο τα 4 καγκελα της κουνιας σου δε βγηκες ακομη πανιβλακα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
απο τα 4 καγκελα της κουνιας σου δε βγηκες ακομη πανιβλακα.
ετσι ειναι ναι. ελπιζω να βρω τον υποβρυχιο καμια μερα να μου ταμαθει τα κοζια να γινω σαν εσενα παντογνωστης. ελπιζω μονο μην καταντησω να βελαζω σαν εσενα αλλα θα δειξει

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
επιστημων μου μιλας εσυ για βοηθεια κρατικη ?? εσυ???το πασοκ που λες, περαν του οτι παρελασανε απο τα επισημα του γηπεδου σας ολα τα μεγαλοστελεχη του για να φιλησουν δαχτυλιδι του θειου, βολεψανε καμια 30αρια παε στην χωρα, οποτε εμεις να μεινουμε στην απεξω?
2) να μην τους πληρωνατε τοσα τυπε μου, αλλα με αυτους εφτιαχνες ομαδα
Ναι,ειχα τοση κρατικη βοηθεια που μου φυτεψαν τον κοσκωτα για να κανουν δουλειες οι πασοκοι και να χρωσταμε ακομη...
Αν δεν τους πληρωναμε τοσο και δε σας εσωζε το πασοκ,θα ειχατε διαλυσει.εκει να σταθεις γιατι αυτο ηθελα να σχολιασω.οχι το 1 δις για το βενετιδη.κανονικα θα επρεπε να βλεπετε πασοκους και ολυμπιακους και να τους πλακωνετε στην πιπα απο ευγνωμοσυνη.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ετσι ειναι ναι. ελπιζω να βρω τον υποβρυχιο καμια μερα να μου ταμαθει τα κοζια να γινω σαν εσενα παντογνωστης. ελπιζω μονο μην καταντησω να βελαζω σαν εσενα αλλα θα δειξει
αυτα που γραφω,μπορω να τα στηριξω παντα.δεν ειμαι κοριτσακι οπως εσυ,να λεω για τους καλους εισαγγελεις που ασκουν διωξη σημερα και για γαμημενους αρεοπαγιτες που διωχνουν τους καλους εισαγγελεις αυριο.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ναι,ειχα τοση κρατικη βοηθεια που μου φυτεψαν τον κοσκωτα για να κανουν δουλειες οι πασοκοι και να χρωσταμε ακομη...
Αν δεν τους πληρωναμε τοσο και δε σας εσωζε το πασοκ,θα ειχατε διαλυσει.εκει να σταθεις γιατι αυτο ηθελα να σχολιασω.οχι το 1 δις για το βενετιδη.κανονικα θα επρεπε να βλεπετε πασοκους και ολυμπιακους και να τους πλακωνετε στην πιπα απο ευγνωμοσυνη.
δεν σε χαλασε ο κοσκωτας καθολου, σε χαλασε που τον τσακωσανε οποτε τις πιπες σου να τις πεις αλλου. ο,τι προεδρο ειχες μες τη μποχα ητανε οποτε ασε δν ειναι μονο ο κοσκωτας. βρε παρελαση εκανε το πασοκ απο τα επισημα σου και μιλας για πιπωματα? που πασοκ με θειο ητανε κωλος και βρακι? επισης αφου ηθελες να πουλας τρελιτσα με λεφτα καλα καναμε και σε χρεωναμε 1 δις για βενετιδη, εμεις φταιμε που τα εδινες? παντως εσυ την επιστημη την εχεις παει σε αλλο επιπεδο. περιμενεις να σου πουμε κ ευχαριστω απο πανω. καλο το πραμα του βαγγελα φαινεται. να σε ρωτησω κιολας, αυτος ο υποβρυχιος τι ωρα βγαινει στην επιφανεια ρε μαγκα να τον ψαξω για να μου τα μαθει τα πραματα να γινω σαν εσενα παντογνωστης?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αυτα που γραφω,μπορω να τα στηριξω παντα.δεν ειμαι κοριτσακι οπως εσυ,να λεω για τους καλους εισαγγελεις που ασκουν διωξη σημερα και για γαμημενους αρεοπαγιτες που διωχνουν τους καλους εισαγγελεις αυριο.
ξερω ξερω ρε μαγκα, μονο αθωοι ειστε και ησασταν παντα. αυτοι οι καταραμενοι κακοι εισαγγελεις φταινε δεντους ταπε ο υποβρυχιος μου φαινεται κ αυτους να τα μαθουνε τα πραματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom