doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι τοτε που σας γαζωσαμε τα πουλμαν και την παραμαναάσε, και εγώ χέστηκα τώρα. Όπως στην αλαμάνα καλή ώρα...
ναι τοτε που σας γαζωσαμε τα πουλμαν και την παραμαναάσε, και εγώ χέστηκα τώρα. Όπως στην αλαμάνα καλή ώρα...
'
το 40άρι είναι δικάιωμά του. αν θες μη πηγαίνεις...
πάντως όσον αφορά την ξάνθη να ξέρεις οτι τα τελευταία 15 χρόνια έχει περισσότερες συμμετοχές στην α εθνική από κάτι άλλους...
τι να πω ρε παιδί μου. είστε πολύ μοβόροι... μέχρι και με το άγαλμα του κούδα τα βάλατε, τόσο μαγκιά να ούμεναι τοτε που σας γαζωσαμε τα πουλμαν και την παραμανα
προτομη ηταν αγραμματετι να πω ρε παιδί μου. είστε πολύ μοβόροι... μέχρι και με το άγαλμα του κούδα τα βάλατε, τόσο μαγκιά να ούμε
μάξιμε έχουμε ελευθερη αγορά. δεν μπορείς να ελέγχεις τις τιμές των προϊόντων...
αν θέλει ο πανόπουλος ας τα έχει 100 τα εισητήρια. πρόβλημά του...
δικό του είναι το μαγαζί, δικό του και το κουμάντο
σε ποσα παιχνιδια ρουλη εχεις κατεβει εκτος βορειας ελλαδας και περιχωρων;Μάγκες σε αυτό το forum υπάρχει μια αγαστή συνεργασία ρούλη- γαύρου ή μου φαίνεται;;; Πάντως τα στατιστικά του πρώτου γύρου δείχνουν τον λαό του ΠΑΟΚ πρώτο στις εκδρομές χωρίς να βάζουν μέσα τα ντου. Φαντάσου δλδ. Επίσης για αυτόν που ανέφερε ότι δεν έχουμε δει το καραισκάκη να του θυμήσω πριν 4 χρόνια που κατέβηκαν 200 ΠΑΟΚΙΑ και σας φωνάζαν ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ διπλό μες στη κερκίδα καθώς και θρύλε μαλάκα ήρθαμε για πλάκα. Ακόμα το 85 που ήρθαμε 2000 στο βρωμολίμανο και μπήκαμε χωρίς εισητήρια στο γήπεδο. Αυτά είναι καταγεγραμμένα γεγονότα. Εσείς θα τολμήσετε ποτέ να έρθετε έτσι εδώ πάνω. Ακόμα και ο συνδεσμούλης σας κρυφός είναι κότες. Για τα ερπετά δεν έχω να γράψω κάτι. Είναι σαν να κλέβω γλυφιτζούρι από μικρό παιδί
σε ποσα παιχνιδια ρουλη εχεις κατεβει εκτος βορειας ελλαδας και περιχωρων;
στο τελος κανουν ταμειο!!!Και εκτός Κρήτης αθήνας;;;;
Μην απαντάς στον συγκεκριμένο φίλε, πανιώνιος είναι με 17 άτομα σε εκτός έδρας παιχνίδια!Και εκτός Κρήτης αθήνας;;;;
ρε χοντρε παντου πηγαινουμε αυτο μετραειΜην απαντάς στον συγκεκριμένο φίλε, πανιώνιος είναι με 17 άτομα σε εκτός έδρας παιχνίδια!
έρχεταιΆντε ΠΑΟΚΑΡΑ φέρε το διπλό!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ φέρε το διπλό!!!!!!!!!!!!!!!!