Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ενα σωρο φορες τον εχω ρωτησει τον μαλακα αν θα κατεβει Αθηνα αλλα ο χουλιγκαν του πληκτρολογιου μονο το bold στα γραμματα σαν μανιακος παταει
οχι βρε μλκ δεν κατεβαινω κ ο λογος ειναι οικονομικος δεν μου περισσευουν! Αλλωστε εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω απο το να ειμαι 17 ωρες μεσα σε ενα λεωφορειο μονο για να πας!
Για να το τελειωνουμε... το τι νιωθω γι αυτην την ΟΜΑΔΑΡΑ δεν μπορει κανενας μα κανενας να μου το αμφισβητησει και να το μηδενισει!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οχι βρε μλκ δεν κατεβαινω κ ο λογος ειναι οικονομικος δεν μου περισσευουν! Αλλωστε εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω απο το να ειμαι 17 ωρες μεσα σε ενα λεωφορειο μονο για να πας!
Για να το τελειωνουμε... το τι νιωθω γι αυτην την ΟΜΑΔΑΡΑ δεν μπορει κανενας μα κανενας να μου το αμφισβητησει και να το μηδενισει!

ναι γιατι εμεις ειμαστε Λατσηδες και μας περισευουν, ποιο σημαντικο πραγμα ειναι να γραφεις το ιδιο πραγμα ενα εκατομμυριο φορες με bold στο bourdela.com εχεις δικιο, βοηθας πολυ τον ΠΑΟΚ ετσι   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
Παόκι ήθελε να κάνει έρωτα με μια κοπέλα.
Πάει την κοπελιά σε ένα σκοτεινό σημείο,
Βγάζει το τσουτσουνάκι του και λέει, "μη το βλέπεις έτσι, έχω παραπάνω πόντους" -
"Τι παραπάνω πόντους", του λέει εκείνη, "εγώ άλλα βλέπω"
Πικραμένο Παόκι: "Ναι, αλλά έχω και ένα ... αγώνα λιγότερο."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ναι γιατι εμεις ειμαστε Λατσηδες και μας περισευουν, ποιο σημαντικο πραγμα ειναι να γραφεις το ιδιο πραγμα ενα εκατομμυριο φορες με bold στο bourdela.com εχεις δικιο, βοηθας πολυ τον ΠΑΟΚ ετσι   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
δεν καταλαβες τι εγραψα...αν το ξαναδιαβασεις προσεχτικα θα καταλαβεις!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν καταλαβες τι εγραψα...αν το ξαναδιαβασεις προσεχτικα θα καταλαβεις!

μια χαρα καταλαβα
γιατι δεν σας αγοραζει αεροπορικα εισιτηρια ο χοσαδας να μην ταλαιπωριεστε με τα πουλμαν τοτε ρε  :grin: :grin: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να σημειώσω κάτι ξεκάθαρο. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους και την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Έχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό η δεύτερη ομάδα έχει 64 πόντους. Αυτή είναι η πραγματικότητα του γηπέδου. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Ήταν μία στρατηγική που ενεπλάκησαν δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας και οι επιτροπές. Αυτή είναι η πραγματικότητα που υπήρξε. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι χαρούμενος για όσα πετύχαμε».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ο Λουτσεσκου μλκες λεει αληθειες! Τωρα εσεις αν θελετε να παραπλανειτε με κλαμματα, δικαιωμα σας!

Να πουμε κι ενα Μπραβο στο μπουρδελο που προπονει ο Ουζουνιδης, που εκατσε 2 φορες να  νιωσει τον ΒΙΑΣΜΟ!!! :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Ο Λουτσεσκου μλκες λεει αληθειες! Τωρα εσεις αν θελετε να παραπλανειτε με κλαμματα, δικαιωμα σας!

Να πουμε κι ενα Μπραβο στο μπουρδελο που προπονει ο Ουζουνιδης, που εκατσε 2 φορες να  νιωσει τον ΒΙΑΣΜΟ!!! :grin:

Μα τι βλάκας είσαι εσύ ρε παιδί μου...

Συνημμένα

• FB_IMG_1525072335132.jpg
    FB_IMG_1525072335132.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 13

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μα τι βλάκας είσαι εσύ ρε παιδί μου...
Αυτιστικο της Β' και Γ' εθνικης...ουτε στα ονειρα σου δεν θα δεις το μπουρδελο σου να κανει ποτε τετοια χρονια σαν αυτη του [size=50pt]ΦΕΤΙΝΟΥ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥ ΠΑΟΚ που ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!![/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.778
Πόντοι
38.177
Αυτιστικο της Β' και Γ' εθνικης...ουτε στα ονειρα σου δεν θα δεις το μπουρδελο σου να κανει ποτε τετοια χρονια σαν αυτη του [size=50pt]ΦΕΤΙΝΟΥ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΥ ΠΑΟΚ που ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!![/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ένα αρχαίο ρητό λέει,ότι πληρώνεις παίρνεις!!!
Εσύ φαίνεται δεν πλήρωσες αρκετά!!!

Υ.γ είσαστε άξιοι της μοίρας σας με το μπουρδελο σας

Συνημμένα

• FB_IMG_1525072397046.jpg
    FB_IMG_1525072397046.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 14

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

εδω καπου σταματαει η συζητηση και ξεκινανε τα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

και εγω με μπαμπα εκατομμυριουχο να με βολεψει δημοσιουπαλληλικι στην Σαχταρ αμα στραβωσει το πραγμα, αληθειας θα ημουνα σαν τον Κλαψεσκου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

Παοξάκι από τα Lidl μας βγήκες μπούξε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Εχει πιο σημαντικα πραγματα να κανει απο τον ΠΑΟΚ, Παοκτζης σαν τον Κολλλλλκα ειναι μαλλον

Μπα, ο κόλλλκας βγάζει και ένα (ΒΡΩΜΙΚΟ) μεροκάματο από τον μπαοκ, αυτό το καημένο μόνο λυσσάει στο μπου για τον μπαοκ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μπα, ο κόλλλκας βγάζει και ένα (ΒΡΩΜΙΚΟ) μεροκάματο από τον μπαοκ, αυτό το καημένο μόνο λυσσάει στο μπου για τον μπαοκ.

λες στον Κολλλλλκα να εχει δωσει και μπραβους ο Ιβαν τυπε? Γιατι βλεπω να κανει το Αθηνα Θεσσαλονικη τρεχωντας το αλλο Σαββατο με αυτα που εχει γραψει   :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

ενα αλλο αρχαιο ρητο λεει επισης: τανας γιοι σκουληκια αριανοι, ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Θα πεις τίποτα για το πέναλντι που έπνιξε ο διαιτητής υπέρ του ΠΑΟ και για το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ που ήταν πεντακάθαρο φάουλ ή θα το κάνεις αβαβα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom