leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
κλασσικη αδερφαρα. πεταει την πιπα του κ δεν ακουει καν την απαντηση. μου θυμιζει τακτικη γκομενας. γιατι δεν διαβαζεις ρε φιλε, αν εισαι χανουμι τα περισσοτερα ειναι πολιτισμενα κατορθωματα δικα σας μιας και δεν ειστε ορκ. δεν σαρεσει η αληθεια? ολα κριθηκαν οταν επι 10 λεπτα ο κομινης ανεχτηκε τις παπαριες σας και αλλαξε την αποφαση του μετα απο 10 λεπτα χωρις να εχει δει την φαση ξανα καπως (βαρ η οτιδηποτε), και χωρις ουτε αυτος ουτε ο εποπτης να εχουνε εντοπισει καποια παραβαση στην κανονικη ροη της φασης. ολα ταλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. τωρα το ποσο ανυπαρκτος ημουνα σε ματς που ειδικα στο 2ο ημιχρονο επαιζες με 11 παικτες πισω απο τη σεντρα μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις. πως μπορει να ειμαι ανυπρακτος (σε συγκριση με σενα) αλλα σε ολα τα στατιστικα οπως και βαθμους (χωρις τα μειον που εφαγα) ειμαι καλυτερος απο εσενα μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις .. ντερμπι ειναι και με τον παναθηναικο που οταν τους ριχναμε 4 εσεις λεγατε δεν σεβεστε τον πεθαμενο, αυτον που τον ισοφαρισατε στο 94 και αυτον που τον περασατε σφαγειο για να του βαλετε 3 γκολ στο οακα.. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....τελοσπαντων δε θα μπω στη διαδικασια να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο
το θεμα ειναι το εξης. στο κρισιμοτερο ματσ του πρωταθληματος και σε ενα μεγαλο ματσ που επρεπε να δειξεις οτι πρεπει να παρεις το πρωταθλημα, μιλαω για το ματσ με την ΑΕΚ, επι 90 λεπτα εισαι της πλακας εισαι ανυπαρκτος απενατι σε μια ομαδα η οποια ηταν χιλιοταλαιπωρημενη
και ολα κριθηκαν σε μια φαση στο 90. Σε μια φαση μπορει να γινει και διαιτητικο λαθος, ανθρωπινο ή μη. Δεν εξεταζω αυτο. ΤΟ ερωτημα μου ειναι γιατι δε καθαρησες το ματσ ατα 90; Γιατι για ενα ακομα ντερμπι ησουν ανυπαρκτος; Εγω αυτο εξεταζω. Τωρα ολα τα αλλα περι αδικιας ειναι για το γαιδαρο καβαλα.
Απλα εισαι μικρο μεγεθος και δεν μπορεις να σηκωσεις το βαρος της επιτυχιας, αυτη ειναι η εξηγηση η δικια μου. Αμα ησουν μαγκας ας εριχνες τρια μπαλακια στην ΑΕΚ να μη φταναμε στο 90
ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....