Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τελοσπαντων δε θα μπω στη διαδικασια να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο

το θεμα ειναι το εξης. στο κρισιμοτερο ματσ του πρωταθληματος και σε ενα μεγαλο ματσ που επρεπε να δειξεις οτι πρεπει να παρεις το πρωταθλημα, μιλαω για το ματσ με την ΑΕΚ, επι 90 λεπτα εισαι της πλακας εισαι ανυπαρκτος απενατι σε μια ομαδα η οποια ηταν χιλιοταλαιπωρημενη

και ολα κριθηκαν σε μια φαση στο 90. Σε μια φαση μπορει να γινει και διαιτητικο λαθος, ανθρωπινο ή μη. Δεν εξεταζω αυτο. ΤΟ ερωτημα μου ειναι γιατι δε καθαρησες το ματσ ατα 90; Γιατι για ενα ακομα ντερμπι ησουν ανυπαρκτος; Εγω αυτο εξεταζω. Τωρα ολα τα αλλα περι αδικιας ειναι για το γαιδαρο καβαλα.

Απλα εισαι μικρο μεγεθος και δεν μπορεις να σηκωσεις το βαρος της επιτυχιας, αυτη ειναι η εξηγηση η δικια μου. Αμα ησουν μαγκας ας εριχνες τρια μπαλακια στην ΑΕΚ να μη φταναμε στο 90

ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....
κλασσικη αδερφαρα. πεταει την πιπα του κ δεν ακουει καν την απαντηση. μου θυμιζει τακτικη γκομενας. γιατι δεν διαβαζεις ρε φιλε, αν εισαι χανουμι τα περισσοτερα ειναι πολιτισμενα κατορθωματα δικα σας μιας και δεν ειστε ορκ. δεν σαρεσει η αληθεια? ολα κριθηκαν οταν επι 10 λεπτα ο κομινης ανεχτηκε τις παπαριες σας και αλλαξε την αποφαση του μετα απο 10 λεπτα χωρις να εχει δει την φαση ξανα καπως (βαρ η οτιδηποτε), και χωρις ουτε αυτος ουτε ο εποπτης να εχουνε εντοπισει καποια παραβαση στην κανονικη ροη της φασης. ολα ταλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. τωρα το ποσο ανυπαρκτος ημουνα σε ματς που ειδικα στο 2ο ημιχρονο επαιζες με 11 παικτες πισω απο τη σεντρα μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις. πως μπορει να ειμαι ανυπρακτος (σε συγκριση με σενα) αλλα σε ολα τα στατιστικα οπως και βαθμους (χωρις τα μειον που εφαγα) ειμαι καλυτερος απο εσενα μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις .. ντερμπι ειναι και με τον παναθηναικο που οταν τους ριχναμε 4 εσεις λεγατε δεν σεβεστε τον πεθαμενο, αυτον που τον ισοφαρισατε στο 94 και αυτον που τον περασατε σφαγειο για να του βαλετε 3 γκολ στο οακα.. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
κλασσικη αδερφαρα. πεταει την πιπα του κ δεν ακουει καν την απαντηση. μου θυμιζει τακτικη γκομενας. γιατι δεν διαβαζεις ρε φιλε, αν εισαι χανουμι τα περισσοτερα ειναι πολιτισμενα κατορθωματα δικα σας μιας και δεν ειστε ορκ. δεν σαρεσει η αληθεια? ολα κριθηκαν οταν επι 10 λεπτα ο κομινης ανεχτηκε τις παπαριες σας και αλλαξε την αποφαση του μετα απο 10 λεπτα χωρις να εχει δει την φαση ξανα καπως (βαρ η οτιδηποτε), και χωρις ουτε αυτος ουτε ο εποπτης να εχουνε εντοπισει καποια παραβαση στην κανονικη ροη της φασης. ολα ταλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. τωρα το ποσο ανυπαρκτος ημουνα σε ματς που ειδικα στο 2ο ημιχρονο επαιζες με 11 παικτες πισω απο τη σεντρα μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις. πως μπορει να ειμαι ανυπρακτος (σε συγκριση με σενα) αλλα σε ολα τα στατιστικα οπως και βαθμους (χωρις τα μειον που εφαγα) ειμαι καλυτερος απο εσενα μονο εσυ μπορεις να το καταλαβεις .. ντερμπι ειναι και με τον παναθηναικο που οταν τους ριχναμε 4 εσεις λεγατε δεν σεβεστε τον πεθαμενο, αυτον που τον ισοφαρισατε στο 94 και αυτον που τον περασατε σφαγειο για να του βαλετε 3 γκολ στο οακα.. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....
πρωτα απο ολα με το να βριζεις νομιζεις οτι θα με νευριασεις;

εγω αμα βριζουν χυνω, οποτε βριζε αβερτα

ολα αυτα που γραφεις ειναι κενα. μηδεν ουσια. η αεκ λες κλειστηκε πισω στο β μερος γιαυτο δεν επαιξες καλα. Ωραια δικαιολογια. Δηλαδη για να παιξεις μπαλα εσυ πρεπει να σε περιμενει στη σεντρα ο αντιπαλος.

τα στατισιτκα στο ποδοσφαιρο ειναι του κωλου. ειναι για να παραμυθιαζονται μερικοι τυποι σαν και σενα

ολα τα ντερμπι που εχεις παιξει, συμπεριλαμβανομενου και του περισυνου τελικου εισαι για γελια. Δεν εχεις κανει ουτε μια μεγαλη εμφανιση. Τα μονα ντερμπι που εχεις και περιφανευεσαι ειναι επι του παναθηναιικου που επρεπε υπο φυσιολογικες συνθηκες να ειναι στη γ εθνικη. Μια ομαδα η οποια αν βρισκεται  εδω που βρισκεται ειναι μονο απο τη φανελα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
τελοσπαντων δε θα μπω στη διαδικασια να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο

το θεμα ειναι το εξης. στο κρισιμοτερο ματσ του πρωταθληματος και σε ενα μεγαλο ματσ που επρεπε να δειξεις οτι πρεπει να παρεις το πρωταθλημα, μιλαω για το ματσ με την ΑΕΚ, επι 90 λεπτα εισαι της πλακας εισαι ανυπαρκτος απενατι σε μια ομαδα η οποια ηταν χιλιοταλαιπωρημενη

και ολα κριθηκαν σε μια φαση στο 90. Σε μια φαση μπορει να γινει και διαιτητικο λαθος, ανθρωπινο ή μη. Δεν εξεταζω αυτο. ΤΟ ερωτημα μου ειναι γιατι δε καθαρησες το ματσ ατα 90; Γιατι για ενα ακομα ντερμπι ησουν ανυπαρκτος; Εγω αυτο εξεταζω. Τωρα ολα τα αλλα περι αδικιας ειναι για το γαιδαρο καβαλα.

Απλα εισαι μικρο μεγεθος και δεν μπορεις να σηκωσεις το βαρος της επιτυχιας, αυτη ειναι η εξηγηση η δικια μου. Αμα ησουν μαγκας ας εριχνες τρια μπαλακια στην ΑΕΚ να μη φταναμε στο 90

ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....

Και το 2010 που υποτιθεται πηγαινε να παρει το πρωταθλημα απο το αφεντικο του το Βγενοπουλο πηγε στου Χαριλαου με τα βρακια χεσμενα, εχασε 2-0 χαλαρα εκανε μια και μοναδικη φαση στο 75’ ενα σουτ απο τα 45 μετρα και φωναζε για αδικια.

ΥΓ ομπρελες να παρουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Κλασσικος απατεωνας ψευτης, δεν περασε ουτε 1-1,5 λεπτο μαζι με τις διαμαρτυριες και πηγε και στηθηκε για ελευθερο με το χερι ψηλα. ΜΕΤΑ αρχισαν τα μαο μαο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Και το 2010 που υποτιθεται πηγαινε να παρει το πρωταθλημα απο το αφεντικο του το Βγενοπουλο πηγε στου Χαριλαου με τα βρακια χεσμενα, εχασε 2-0 χαλαρα εκανε μια και μοναδικη φαση στο 75’ ενα σουτ απο τα 45 μετρα και φωναζε για αδικια.

ΥΓ ομπρελες να παρουν.
μα ξερεις πια ειναι η πλακα, δεν εχουν παρει ουτε ενα ματσ παληκαρισια με μεγαλη εμφανιση. δεν εχουμε να θυμομαστε τιποτα απο τον παοκ. Ακομα και τον περυσινο τελικο με δεκα μετρα οσφαιντ τον πηραν σε ενα μτσ της πλακας.

και μας εχουνε πριξει οτι εχουν ομαδαρα και οτι αδικουνται

ο αλλος λεει εχω κερδισει σε ντρμπι τον παναθηναικο. Μιλαμε εδω γελανε και τα τσιμεντα. Τον παναθηναικο που ειναι κλινικα νεκρος. Αυτο εχει για μεγαλη νικη αυτος.

demon14

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Like
120
Πόντοι
1
εχω μια ερωτηση να κανω σε ολους τους αργοσχολους αλλοθρησκους που μπαινετε σε αυτο το νημα που ασχολειτε με τον ΠΑΟΚ αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε?δεν δουλευετε?εχετε παθει μαλακινση απο την πολλη μαλακια?εχετε γινει κεραταδες και δεν το ξερετε?πηγαιντε στο διαολο και παψτε να γραφετε οτι μαλακιες κατεβαζει η κουτρα σας.τι νομιζετε οτι κανετε τον μαγκα?αν ναι μπορουμε να το λυσουμε και αλλιως .τραβατε να γαμησετε καμμια γκομενα να ξεμπικαρετε και δρομο απο εδω το ΒΡΩΜΑΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΒΛΑΧΟΑΘΗΝΑΙΟΙ .αιντε πια με τον καθε καμμενο. ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ........

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

ολα αυτα που γραφεις ειναι κενα. μηδεν ουσια. η αεκ λες κλειστηκε πισω στο β μερος γιαυτο δεν επαιξες καλα. Ωραια δικαιολογια. Δηλαδη για να παιξεις μπαλα εσυ πρεπει να σε περιμενει στη σεντρα ο αντιπαλος.

τα στατισιτκα στο ποδοσφαιρο ειναι του κωλου. ειναι για να παραμυθιαζονται μερικοι τυποι σαν και σενα

ολα τα ντερμπι που εχεις παιξει, συμπεριλαμβανομενου και του περισυνου τελικου εισαι για γελια. Δεν εχεις κανει ουτε μια μεγαλη εμφανιση. Τα μονα ντερμπι που εχεις και περιφανευεσαι ειναι επι του παναθηναιικου που επρεπε υπο φυσιολογικες συνθηκες να ειναι στη γ εθνικη. Μια ομαδα η οποια αν βρισκεται  εδω που βρισκεται ειναι μονο απο τη φανελα.
οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιησα δεν ειναι για να σε προσβαλω απο βιτσιο η αλητεια. απλα οταν μου λες αυτα καταλαβαινω οτι εχεις χαμηλη νοημοσυνη αρα εισαι βλακας τι να κανουμε τωρα. οσο για τις λοιπες παπαριες που λες, αυτα ειναι να τα λεει ο κεφτετζογλου για κατι προβατα σαν εσενα. πρωταθληματα δεν παιρνεις επειδη πηρες τα ντερμπι. αν ειναι ετσι να το δωσουμε στον ατρομητο που κερδισε και εσενα και τον ολυμπιακο και στις εδρες σας.. η διαρκεια στο δινει και οι νικες κυριως με τους "μικρους". αρα κενα και χωρις ουσια ειναι αυτα πουλες εσυ. τα στατιστικα σε ενα ματς μπορει να λενε ψεματα. σε ενα πρωταθλημα με 30+ αγωνες ομως λενε πολλα παραπανω και επειδη δε σε βολευουνε εσενα τα βαφτιζεις του κωλου, και σε ολα τα στατιστικα εισαι 2ος πισω απο τον ΠΑΟΚ αλλα σε ολα φετος. παροτι μας λετε παιζετε την καλυτερη μπαλα και αλλα τετοια αστεια που αμα εισαι αμπαλος τα πιστευεις, ειστε πισω σε γκολ, σε τελικες (εντος και εκτος περιοχης), εχετε περισσοτερες γιομες (αμα παιζεις μπαλαρα παιζεις με γιομες, λογικη αεκτζη), σε κατοχη. Στο μονο που εισασταν φοβεροι ειναι το μεσοαμυντικο κομματι σας που και παλι εχουμε φαει τον ιδιο αριθμο γκολ (στο γηπεδο, εκτος γηπεδου φαγαμε 6 παραπανω). του κωλου ειναι να λες οτι παιζεις μπαλαρα ενω παιζεις αντιποδοσφαιρο και στηριζεις την αποψη περι μπαλαρας στο οτι πηρες το αποτελεσμα. το πως παιζεις σε ενα ντερμπι τυπε μου αν ξερεις απο μπαλα δειχνει και το τι ομαδα εισαι. αλλα να μου πεις εδω με τη λαρισα επαιζες μονο για τη νικη και επαιζες με 5 αμυντικογενεις παικτες. το οτι επαιζες με 11 παικτες πισω απο τη σεντρα και στο οακα και στη τουμπα θα σε πειραζε? οσο για τον παναθηναικο που λες οτι ειναι ψοφιος, εσυ θα εχανες και με σφαγειο τον κερδισες στο οακα. αυτες συμπεριλαμβανονται στις μεγαλες στιγμες της αεκ φετος ε? οπως το πεναλτυ στη λαμια και το γκολ στη λαρισα οπου πριν σκοραρει ομασουντ γινανε μονο 3 παραβασεις

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κλασσικος απατεωνας ψευτης, δεν περασε ουτε 1-1,5 λεπτο μαζι με τις διαμαρτυριες και πηγε και στηθηκε για ελευθερο με το χερι ψηλα. ΜΕΤΑ αρχισαν τα μαο μαο.
καλα μπαροκ εσυ εισαι επαγγελματιας βλακας. υπαρχουν ενα σωρο βιντεο που δειχνουνε αυτο που λεω γυρω στο 96-97 το ακυρωσε εσυ θα μας πεις οτι το ακυρωσε και κατευθειαν. ειναι γνωστη η μαλακια που σε δερνει. δεν εχεις δουλεια να γλυψεις κανεναν σε κανα αλλο νημα ρε αργοσχολε μαλακα?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εχω μια ερωτηση να κανω σε ολους τους αργοσχολους αλλοθρησκους που μπαινετε σε αυτο το νημα που ασχολειτε με τον ΠΑΟΚ αλλη δουλεια δεν εχετε να κανετε?δεν δουλευετε?εχετε παθει μαλακινση απο την πολλη μαλακια?εχετε γινει κεραταδες και δεν το ξερετε?πηγαιντε στο διαολο και παψτε να γραφετε οτι μαλακιες κατεβαζει η κουτρα σας.τι νομιζετε οτι κανετε τον μαγκα?αν ναι μπορουμε να το λυσουμε και αλλιως .τραβατε να γαμησετε καμμια γκομενα να ξεμπικαρετε και δρομο απο εδω το ΒΡΩΜΑΤΕ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΒΛΑΧΟΑΘΗΝΑΙΟΙ .αιντε πια με τον καθε καμμενο. ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ........
μα η δουλεια του μπαροκ ειδικα αυτη ειναι να γλυφει και να λεει μαλακιες για κανα 10ρικο. που αλλου ενας τετοιος αχρηστος ηλιθιος θα μπορουσε να δουλευει? ειμαι σιγουρος οτι ειναι τοσο αχρηστο ανθρωπακι που ουτε να πουλαει στα φαναρια χαρτομαντηλα δεν κανει.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

ολα τα ντερμπι που εχεις παιξει, συμπεριλαμβανομενου και του περισυνου τελικου εισαι για γελια. Δεν εχεις κανει ουτε μια μεγαλη εμφανιση. Τα μονα ντερμπι που εχεις και περιφανευεσαι ειναι επι του παναθηναιικου που επρεπε υπο φυσιολογικες συνθηκες να ειναι στη γ εθνικη. Μια ομαδα η οποια αν βρισκεται  εδω που βρισκεται ειναι μονο απο τη φανελα.
τωρα ειδα οτι αναφερθηκες και στον περσινο τελικο. στον οποιο δεν κατεβηκες καν ουτε οπαδικα ουτε σαν ομαδα. δεν υπηρξες ποτε μεσα στο γηπεδο, στο ματς μπηκες απο λαθος του γλυκου σε σουτ απελπισιας του οικοδομου απο τα 30 μετρα και μιλας κιολας γιαυτο το ματς? για γελια ητανε μονο η αεκ σε αυτο το ματς αλλα και σε καθε αλλο στο οποιο αναγκαζεται να παιξει μονο για την νικη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
μα ξερεις πια ειναι η πλακα, δεν εχουν παρει ουτε ενα ματσ παληκαρισια με μεγαλη εμφανιση. δεν εχουμε να θυμομαστε τιποτα απο τον παοκ. Ακομα και τον περυσινο τελικο με δεκα μετρα οσφαιντ τον πηραν σε ενα μτσ της πλακας.

και μας εχουνε πριξει οτι εχουν ομαδαρα και οτι αδικουνται

ο αλλος λεει εχω κερδισει σε ντρμπι τον παναθηναικο. Μιλαμε εδω γελανε και τα τσιμεντα. Τον παναθηναικο που ειναι κλινικα νεκρος. Αυτο εχει για μεγαλη νικη αυτος.

Κοιτα τυπε, για να ειμαστε δικαιοι, εχουν φαει στο παρελθον ΚΑΠΟΙΕΣ μεγαλες σφαγες. Οπως βεβαια εχουν φαει πολλοι και οπως βεβαια εχουν σφαξει και αυτοι κοσμο και κοσμακη στο παρελθον. Αναλογικα παντα, οι σφαγες μικρες μεγαλες γινοντουσαν αναλογως ποιος ειχε τα κοζια, περισσοτερο ο ολυμπιακος, καποτε παλια ο παναθηναικος και καποια διαστηματα η αεκ. Ετσι ειναι ανεκαθεν το Ελληνικο «ποδοσφαιρο». Φυσικα, οχι οπως τα παρουσιαζουν, αλλα εχουν γινει πολλα και διαφορα στο παρελθον. Τι να πουν κατι Αρης, Ηρακλης, Πανιωνιος κλπ κλπ.

Τωρα, απο τοτε που ΑΓΟΡΑΣΑΝ τα παντα, πηγαν δηλαδη στη λογικη του να γινουν χαλιφηδες, αυτοι το παραγαμησαν, μπαλα επαιξαν καλουτσικη, βεβαια σε πολλα παιχνιδια φανηκε ετσι οταν οι αντιπαλοι ηταν ΑΓΑΛΜΑΤΑ (ας ειναι καλα τα ρουβλια).

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κοιτα τυπε, για να ειμαστε δικαιοι, εχουν φαει στο παρελθον ΚΑΠΟΙΕΣ μεγαλες σφαγες. Οπως βεβαια εχουν φαει πολλοι και οπως βεβαια εχουν σφαξει και αυτοι κοσμο και κοσμακη στο παρελθον. Αναλογικα παντα, οι σφαγες μικρες μεγαλες γινοντουσαν αναλογως ποιος ειχε τα κοζια, περισσοτερο ο ολυμπιακος, καποτε παλια ο παναθηναικος και καποια διαστηματα η αεκ. Ετσι ειναι ανεκαθεν το Ελληνικο «ποδοσφαιρο». Φυσικα, οχι οπως τα παρουσιαζουν, αλλα εχουν γινει πολλα και διαφορα στο παρελθον. Τι να πουν κατι Αρης, Ηρακλης, Πανιωνιος κλπ κλπ.

Τωρα, απο τοτε που ΑΓΟΡΑΣΑΝ τα παντα, πηγαν δηλαδη στη λογικη του να γινουν χαλιφηδες, αυτοι το παραγαμησαν, μπαλα επαιξαν καλουτσικη, βεβαια σε πολλα παιχνιδια φανηκε ετσι οταν οι αντιπαλοι ηταν ΑΓΑΛΜΑΤΑ (ας ειναι καλα τα ρουβλια).

και 40-0 να χασουνε στο τελικο θα υπαρχουνε ανθρωποι εδω μεσα που θα λενε, οτι εγινε απο αντεπιθεσεις οτι αυτοι επαιξαν ποδοσφαιρο κατοχης (που τελειωσε το 1944 αν θυμαμαι καλα) και ειχανε 500 ευκαιριες και το πηρε η ΑΕΚ πουστικα με κλεφτοπολεμο, αμα συννενοηθεις ποτε με οπαδους σφυρα μου

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αδερφες του bou να σας ενημερωσουμε πως οι Μαο-Μαο εχουν ματια και μπορουν να κρινουν! Αυτα δεν ξαναμπαινω σε διαλογο λοβοτομημενων αδερφων! ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Τύπε, μην το πάρεις προσωπικά αλλά αλλόθρησκος είσαι εκ καταγωγής.

paok-taraftarindan-turkiye-icin-kufurlu-pankart-4992215.Jpeg

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.288
Πόντοι
2.356
μα το σκορ εληξε 1-0
μα το ματς διεκοπη με υπαιτιοτητα αεκ
μα η αεκ πρεπει να φαει -10
μα δε θα κατεβουμε στο κυπελλο
μα ειχε νομιμη αδεια οπλοφοριας
μα δε τους πυροβολησε
μα ηταν φωτοσοπ οι φωτογραφιες
μα δεν απωθησαμε το δημητριαδη
μα δεν απειλησαμε τον κομινη
μα δε μπηκε στα αποδυτηρια
μα το βιντεο δειχνει ξεκαθαρα στα αποδυτηρια τι γινεται
μα δεν αλλαξε το σκορ στα αποδυτηρια
μα η αεκ ειπε με 1-0 δε μπαινω με 0-0 μπαινω
μα δε πηραμε χαρτινο κυπελλο γιατι υπηρχε πεναλτι πριν το offside
μα το γκολ μετρουσε γιατι δεν επηρεαζει τον τερματοφυλακα και τον αμυντικο κανοντας διαδρομη και αλμα 6 μετρων απο μικρη περιοχη μεχρι γραμμη τερματος καλυπτοντας τη μπαλα και κουνοντας σωμα και ποδια

μα ολο η αθηνα φταιει και εμεις ειμαστε παναγιτσες και δε καναμε τιποτα περυσι στο βολο
μα εμεις δε παιρνουμε ματς στα χαρτια (βλεπε μπτρα αλφα)
μα εμεις δε θελουμε πρωταθλημα στα χαρτια (κυνηγαμε γαυρο για υποθεση πλατανια)
μα ειμαστε αδικημενοι μια ζωη
μα ηεμειςηκανεις μας ειπανε

υ.γ. ειστε ορκ μακραν εδω και χρονια η ομαδα με τους πιο προβληματικους οπαδους στο μυαλο. το οτι εχει βελτιωθει αισθητα η τουμπα ειναι γεγονος αλλα απεχει ακομα ετη φωτος
γαυροι στους παγκους, φωτοβολιδες σε παικτες, ντου και ξυλο και τρομοκρατια ακομα και στους παικτες του ιδιου του παοκ, εισβολες με πυροσβεστηρες, ο παοκ μια ζωη πρεσβευει τη ΒΙΑ στο ποδοσφαιρο και φανερα οι περισσοτεροι υποστηρικτες του ειναι απο τους πιο βιαιους οπαδους στην ελλαδα τηρουμενων και των αναλογιων! οταν ο προεδρος σου μπουκαρει με πιστολι σκεψου τι μπορει να κανει στον τελικο το τελευταιο πρεζονι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
καλα μπαροκ εσυ εισαι επαγγελματιας βλακας. υπαρχουν ενα σωρο βιντεο που δειχνουνε αυτο που λεω γυρω στο 96-97 το ακυρωσε εσυ θα μας πεις οτι το ακυρωσε και κατευθειαν. ειναι γνωστη η μαλακια που σε δερνει. δεν εχεις δουλεια να γλυψεις κανεναν σε κανα αλλο νημα ρε αργοσχολε μαλακα?

Δείξε μας πότε ακριβώς ακύρωσε το γκολ ρε Μάρθα Βούρτση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
μα η δουλεια του μπαροκ ειδικα αυτη ειναι να γλυφει και να λεει μαλακιες για κανα 10ρικο. που αλλου ενας τετοιος αχρηστος ηλιθιος θα μπορουσε να δουλευει? ειμαι σιγουρος οτι ειναι τοσο αχρηστο ανθρωπακι που ουτε να πουλαει στα φαναρια χαρτομαντηλα δεν κανει.

:klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee: :klapseee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Αδερφες του bou να σας ενημερωσουμε πως οι Μαο-Μαο εχουν ματια και μπορουν να κρινουν! Αυτα δεν ξαναμπαινω σε διαλογο λοβοτομημενων αδερφων! ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!

Έχετε και υαλοκαθαριστήρες για να βλέπετε ανάμεσα στις πούτσες που βρέχει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Aμα σας γλεντάνε και τα Αρειανά είστε τελείως για κλάματα.

a_20.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom