Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Βασικά όλο το μπου γελάει με τη πάρτυ σου και τις προβλέψεις σου.
Υ.Γ Αγώνας έγινε. Το ματς διακόπηκε στο 90 με το σκορ 0-0. Μετά μπήκε ο "σωτήρας" σου και σου το πήρε μέσα από τα χέρια το πρωτάθλημα και ήρθε και το άφησε στα ποδιά του Μελισσάν. Πριν φύγει του φίλησε τα πόδια και έφυγε. Και τώρα σκέφτεται να μη κατέβει. Κάνετε ότι νομίζετε. Αν κατεβείτε για γκρεξιτ να ανοίξετε από τώρα 20χιλιάδες τάφους. Θα δεις μετά πως ενώνετε η Αθήνα και τι πούτσες θα φάτε
από λιμάνι μεριά
και από Λεωφόρο μεριά.
Από Περιστέρι μεριά
και Φιλαδέλφεια μερια.
Και θα έρθουν και από την Τρίπολη παιδιά
για να σας γαμήσουν και αυτά
γρηγορια μην χασετε τον δρομο μονο! Τα μελε 12 Μαιου :rockon: :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
πρωταθλητης μεσα στο γηπεδο ο ΠΑΟΚ.
πρωταθλητης στα χαρτια η ΑΕΚ.
αυτό είναι το δευτερο κλεμμενο πρωταθλημα που θα θυμαμαι.
αν ζουσα και δεκαετια 70 μπορει να θυμομουν αλλα 3-4.
δεν πειραζει, καλυτερα με 5 και τίμιος παρα με 50 και κλεφτης.
τυπε,ειχα σηκωσει τις βαθμολογιες απο το 1960 μεχρι το 1971 και ηθελα να μου εξηγησει ενας παοκτζης,μακεδονας αδελφος,ποια πρωταθληματα εκλαπησαν απο το μεγαλο παοκ.δε με βοηθησε κανενας,δεν ξερω γιατι.
μιας ομως και αναφερεσαι στα κλεμμενα πρωταθληματα,να ανεβασω τις βαθμολογιες απο το 1972 μεχρι το 1990 για αρχη και να μου εξηγησεις εσυ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορια μην χασετε τον δρομο μονο! Τα μελε 12 Μαιου :rockon: :rockon:
Άσε ρε πουτανόπουστρα. Τον δρόμο τον χάνατε εσείς από τα Τέμπη και κάτω. Ίσα ρε μαλάκα που θα τολμήσεις να πεις και κάτι τέτοιο.
ΑΝ κατεβείτε τα λέμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η ΑΕΚ δε σε πήγε στο δικαστήριο. Σε κάλεσε ο αθλητικός δικαστής μετά τα γεγονότα. Την ΑΕΚ την πήγες ΕΣΥ στο δικαστήριο κάνοντας καταγγελία. Το δικαστήριο που ΕΣΥ είπες ότι εμπιστεύεσαι στην έφεση αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι ήταν σωστή η πρωτόδικη απόφαση. Με λίγα λόγια χάρτινο είναι το φεγγαράκι και οι φυλλάδες που διαβάζετε εκεί πάνω (που είναι πολύ χειρότερες από τις  κάτω)
καταρχήν ότι λεει ο επίσημος παοκ ή ο προεδρος δεν σημαινει μας καλυπτουν.
ειναι σαν να σου προσαπτει καποιος ξενος τι ειπε και εκανε ο τσιπρας που δεν ψηφισες.
δευτερον ολα αυτα που λες δεν αλλαζουν την ουσια.
ο ολυμπιακος εχει κερδισει 15 πρωταθληματα μαιμου στην ιστορια του, επειδη του δινουν καθε χρονο περισσοτερα πεναλντι και ο παοκ εχει χασει 5 πρωταθληματα στην ιστορια του ειτε απο δικαστηρια οπως το 91 και φετος ειτε επειδη σφυριζαν συνεχεια κοντρα σε αυτον και υπερ του ολυμπιακου.
μια τυπικη χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι να δινουν 10 αγωνες οι διαιτητες στον ολυμπιακο , να βγαινει πρωταθλητης με 20 ποντους διαφορα, ενω επρεπε να ειναι 10 ποντους κατω απο τον πρωταθλητη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
τυπε,ειχα σηκωσει τις βαθμολογιες απο το 1960 μεχρι το 1971 και ηθελα να μου εξηγησει ενας παοκτζης,μακεδονας αδελφος,ποια πρωταθληματα εκλαπησαν απο το μεγαλο παοκ.δε με βοηθησε κανενας,δεν ξερω γιατι.
μιας ομως και αναφερεσαι στα κλεμμενα πρωταθληματα,να ανεβασω τις βαθμολογιες απο το 1972 μεχρι το 1990 για αρχη και να μου εξηγησεις εσυ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νομιζω σπυ εξηγησα στο προηγουμενο ποστ, οποια πρωταθλήματα ο παοκ είναι 10 ποντους πχ κατω από τον πρωταθλητη, είναι πρωταθλήματα της σφυριχτρας .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
νομιζω σπυ εξηγησα στο προηγουμενο ποστ, οποια πρωταθλήματα ο παοκ είναι 10 ποντους πχ κατω από τον πρωταθλητη, είναι πρωταθλήματα της σφυριχτρας .

Αυτοί που είναι 4-5 πόντους κάτω από τον παοκ είναι από σφυρίχτρα τύπε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καταρχήν ότι λεει ο επίσημος παοκ ή ο προεδρος δεν σημαινει μας καλυπτουν.
ειναι σαν να σου προσαπτει καποιος ξενος τι ειπε και εκανε ο τσιπρας που δεν ψηφισες.
δευτερον ολα αυτα που λες δεν αλλαζουν την ουσια.
ο ολυμπιακος εχει κερδισει 15 πρωταθληματα μαιμου στην ιστορια του, επειδη του δινουν καθε χρονο περισσοτερα πεναλντι και ο παοκ εχει χασει 5 πρωταθληματα στην ιστορια του ειτε απο δικαστηρια οπως το 91 και φετος ειτε επειδη σφυριζαν συνεχεια κοντρα σε αυτον και υπερ του ολυμπιακου.
μια τυπικη χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι να δινουν 10 αγωνες οι διαιτητες στον ολυμπιακο , να βγαινει πρωταθλητης με 20 ποντους διαφορα, ενω επρεπε να ειναι 10 ποντους κατω απο τον πρωταθλητη.
Μπα; Το ξέρει αυτό ο μπουχός που γράφεις; Πρόσεχε γιατί δε βλέπω να προσκυνάς Ιβάν και θα έχεις πρόβλημα
Ρε θα μας τρελλάνεις ρε; Το 1991 τερμάτισες 15 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟ και σου το πήραν στα δικαστήρια; Ρε πάτε καλά εκεί πάνω; Τι στον πούτσο; Φέτος ξέρεις για ποιο λόγο σε κάλεσε ο δικαστής ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ δεν είναι η ουσία;
Φέτος που σου σφύριξαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόντρα; (βγάλε έξω το ματς με την ΑΕΚ). Μήπως στον Πλατανιά; Ή μήπως στον Αστέρα που έδωσε 7 λεπτά καθυστερήσεων (μπας και ισοφαρίσεις) και σου το έδωσε τελικά στο 96; Ή μήπως στα οφσάιντ του Πέλκα (με αποτέλεσμα πλέον τα οφσάιντ να έχουν ΕΠΙΣΗΜΗ μονάδα μέτρησης του τύπου "ήταν οφσάιντ 2 βαθμών της κλίμακας Πέλκα" ;;; )

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για να καταλάβω. Στο πρωτάθλημα του 1991 ο ΠΑΟΚ είναι 4ος με 38 βαθμούς (του έχουν αφαιρεθεί 3) και ο ΠΑΟ πρώτος με 54. Αυτό είναι πρωτάθλημα που κλάπηκε με σφυρίχτρα (ή δικαστικός) από τον ΠΑΟΚ;

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
χρονια πολλα στον giorgissss και στον μινο για να συνεχισουν να μας προσφερουν γελιο  :headbaning1:

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
Για να καταλάβω. Στο πρωτάθλημα του 1991 ο ΠΑΟΚ είναι 4ος με 38 βαθμούς (του έχουν αφαιρεθεί 3) και ο ΠΑΟ πρώτος με 54. Αυτό είναι πρωτάθλημα που κλάπηκε με σφυρίχτρα (ή δικαστικός) από τον ΠΑΟΚ;
αν ξερεις τα μαθηματικα του λουτσεσκου ολα κλεμενα ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
όταν εγω εχω ζησει και εχω δει με τα ματια μου να κλεβουν 2 πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ το 1991 και φετος,
πιστευω βασιμα και λογικα τις 7 φορες που βγηκε ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης θεσσαλονικης και επαιξε με πρωταθλητη αθηνας και πειραια και τις άλλες 5 φορες που βγηκε 2ος, συνολικα 12 φορες λοιπον, όπως τα 30 χρονια που βλεπω τον αδικουν κάθε χρονο και ευνοουν το ολυμπιακο και αυτό φαινεται στα πεναλντι που δοθηκαν δεν είναι αυθαιρετη εικασια απειδη είμαι ΠΑΟΚ. το λοιπον ο ΠΑΟΚ επρεπε να εχει τουλάχιστον αλλα 5 ρωταθληματα. 1991 , φετος  και τουλάχιστον αλλα 3 από τα 12 που ηταν πρωταθλητης θεσσαλονικης ή δευτερος.

Όλα αυτά που περιγράφεις τύπε δείχνουν οτι αλλού είναι το πρόβλημα.

Klavdianou%20Anastasia.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν εγω εχω ζησει και εχω δει με τα ματια μου να κλεβουν 2 πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ το 1991 και φετος,
πιστευω βασιμα και λογικα τις 7 φορες που βγηκε ο ΠΑΟΚ πρωταθλητης θεσσαλονικης και επαιξε με πρωταθλητη αθηνας και πειραια και τις άλλες 5 φορες που βγηκε 2ος, συνολικα 12 φορες λοιπον, όπως τα 30 χρονια που βλεπω τον αδικουν κάθε χρονο και ευνοουν το ολυμπιακο και αυτό φαινεται στα πεναλντι που δοθηκαν δεν είναι αυθαιρετη εικασια απειδη είμαι ΠΑΟΚ. το λοιπον ο ΠΑΟΚ επρεπε να εχει τουλάχιστον αλλα 5 ρωταθληματα. 1991 , φετος  και τουλάχιστον αλλα 3 από τα 12 που ηταν πρωταθλητης θεσσαλονικης ή δευτερος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι μονο στο παιχνιδι με τον παναθηναικο τον αδικησαν τον παοκ και ευνοησαν τον παναθηναικο ρε εξυπνακια????
3 αγωνες να κλεψανε με αναποδα σφυριγματα τον παοκ και αλλους 3 να βοηθησαν τον παναθηναικο με την σφυριχτρα να αμεσως 6 αγωνες =12 ποντοι διαφορα.
-3 λογω της τιμωριας, +2 ο παναθηναικος που τους κατωχηρωθηκε το ματς με τον παοκ.
επρεπε το 91 να βγει πρωταθλητης ο παοκ πχ με 1 ποντο (οπως ειχε βγει πρωταθλητης χειμωνα, στην μεση του πρωταθληματος) και βγηκε ο παναθηναικος με 16 πανω απο τον παοκ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάμε λοιπόν στο 1991. Το 1991 το λοιπόν τερμάτισες 4ος με 38 βαθμούς. Σου αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί. Πες ότι δε σου τους αφαιρούσαν. Πήγαινες στους 41. Ο ΠΑΟ τερμάτισε 1ος με 54. Θέλω το λοιπόν να μου πεις το λοιπόν ΑΝ το πρωτάθλημα του 1991 σου κλάπηκε δικαστικώς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506

γιατι μονο στο παιχνιδι με τον παναθηναικο τον αδικησαν τον παοκ και ευνοησαν τον παναθηναικο ρε εξυπνακια????

Ρε τύπε, μας λες για διαφορές γύρω στους 10 βαθμους μαξ και εδώ είχες 16. Τιναφτορε;

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
καλα αν θεωρεις το φετινο κλεμενο καταλαβαινουμε τι εγινε και στα υπολοιπα
χασατε το στημενο και σαλεψατε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.237
Πόντοι
5.506
καλα αν θεωρεις το φετινο κλεμενο καταλαβαινουμε τι εγινε και στα υπολοιπα
χασατε το στημενο και σαλεψατε

Τύπε, αυτοί θεωρούν "κλεμμένο" και του 2010 με τον "σπανάθα". Που πήγαν στου Χαριλάου και 74' δεν πέρασαν τη σέντρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άρα πιστεύεις ότι σε ένα πρωτάθλημα που τερμάτισες 4ος (δεύτερος ήταν ο ΟΣΦΠ των πέτρινων χρόνων) και τρίτη η ΑΕΚ, εσύ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ και σου το έκλεψαν. Σωστά;

Μαλάκες ΠΙΣΩ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ. ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom