Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχω και αλλες δουλειες...με τα γαυρακια θα ασχοληθουμε οταν μας δωσουν εισιτηρια ...για να παμε στην εδρα τους...θα υψωσουμε σημαια του ΠΑΟΚ στο πειραια...και στη θυρα την 7
και μετα θα κοψετε την βασιλοπιτα στο λιμανι του πειραια
URL]]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
που διπλα ρε?
υπαρχει κατι εξω απο εμας!!!!????

Επισκέπτης
λεγε αστειακια ...οταν περνατε τα τεμπη κανετε το σταυρο σας ...μη σας πεταχτει κανενα τρελο παοκι ...τα αστειακια να τα πεις οταν θα κατεβουμε...εισιτηρια ποτε θα δωσετε /....το γηπεδο θα γινει καλοκαιρινο....μονο οι εστιες θα μεινουν ... :2funny: :2funny: :2funny:ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΤΟΥ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λεγε αστειακια ...οταν περνατε τα τεμπη κανετε το σταυρο σας ...μη σας πεταχτει κανενα τρελο παοκι ...τα αστειακια να τα πεις οταν θα κατεβουμε...εισιτηρια ποτε θα δωσετε /....το γηπεδο θα γινει καλοκαιρινο....μονο οι εστιες θα μεινουν ... :2funny: :2funny: :2funny:ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΤΟΥ...
παντως μια χρονια ενω ειχε γινει συμφωνια στο 2 γυρο στη τουμπα δεν δωσατε και επικαλεστηκατε το νομο
η προτομη του κουδα τι κανει?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η κουφάλα ο dori τώρα τελευταία πνίγει κάτι απαντήσεις σε μερικά ποστ! :think:
Κότα σαν εσένα και τον Ντιογκο! :rockon:
απλα δεν τσιμπαω
ο αγγλος δεν εχει παιξει ακομα καραισκακη και οταν θα παιξει με σεντ ετιεν,ποα και μιλαν θα τα ξαναπουμε
οριστε απαντησα κιολας για να μην λες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλησπέρα κι από μένα...1 1/2 μέρα έλειψα και έγινε πάλι μύλος...τέσπα εγώ κατάλαβα πολλά από την όλη ιστορία με την τότε συνάντηση στο Θησείο αλλά καλύτερα να μην το ανοίξω το στόμα μου...μόνο λυπάμαι τίποτε άλλο!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλησπέρα κι από μένα...1 1/2 μέρα έλειψα και έγινε πάλι μύλος...τέσπα εγώ κατάλαβα πολλά από την όλη ιστορία με την τότε συνάντηση στο Θησείο αλλά καλύτερα να μην το ανοίξω το στόμα μου...μόνο λυπάμαι τίποτε άλλο!!!!
Όλα τα είχαμε...ο μπουλάκος μας έλειπε! :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πες κι εμας ωρε ζαγαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom