Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την απόφαση, θα σας γράψω κι εγώ την άποψή μου εδώ (υπόψιν, είναι προσωπική γνώμη , και για να εξηγούμαι, είμαι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ εδώ και πάνω από 30 χρόνια - από το 1985 , όταν οργανώθηκα στον σύνδεσμο των Killers, για όσους , παλιούς, θυμούνται-οπότε δεν διεκδικώ βραβείο αντικειμενικότητας).
1. Ναι, η απόφαση είναι σκανδαλώδης. Δεν έχω διαβάσει ακόμη το σκεπτικό του Δικαστή, προκειμένου να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, όμως και μόνο η ταχύτητα εκδίκασης, και πρωτοδίκως και σε 2ο βαθμό, και η έκδοση απόφασης στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, καθιστούν αυτή, το λιγότερο, ύποπτη.
2. Ναι, είμαι βέβαιος πως υπήρξε πολιτική παρέμβαση, και μάλιστα από τα ανώτατα κλιμάκια. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η κυβέρνηση, βλέποντας πως καταρρέει δημοσκοπικά, προβαίνει σε οποιαδήποτε κίνηση ευχαρίστησης του "λαού", που πιθανολογεί ότι θα της αποφέρει κάποιες ψήφους (βλ επίσης γήπεδο ΑΕΚ, χρέη ΠΑΟ κλπ.). Άλλωστε , και μόνο το γεγονός πως η ΠΑΕ είχε ήδη σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα, πριν ακόμη εκδοθεί η απόφαση επί της έφεσης (!!!), κάτι δείχνει.
3. Ναι, μου άρεσε που, επιτέλους, μια φορά κι εγώ νοιώθω ότι είμαι αυτός που ευνοείται από το κατεστημένο. Τόσα χρόνια μυξόκλαιγα και μουρμούριζα (δικαίως κάποιες φορές - αδίκως άλλες) για την σκανδαλώδη εύνοια των 3 του Λεκανοπεδίου, και δεν φρόντισα ποτέ να οχυρωθώ και να ισχυροποιηθώ. Τώρα, έστω και περιστασιακά, είμαι εγώ ο ισχυρός.
4. Οι αιτιάσεις των οπαδών των ομάδων Αθήνας και Πειραιά, είναι απλά προφάσεις εν αμαρτίαις. Κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο ΟΣΦΠ την τελευταία 15ετία - 20ετία, έκανε το πρωτάθλημα τσιφλίκι του. Ξεχνά κανείς το αλήστου μνήμης : "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε , κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@@@θούν"; Ξεχνά κανείς τις πιστολιές στο members club στη Φιλαδέλφεια, επί Μελισσανίδη; Ξεχνά κανείς τον "καπετάνιο" να εμφανίζεται με πιστόλι(α), στο γήπεδο της Λεωφόρου; Αυτό φυσικά δεν εξαγνίζει το δικό μας σκάνδαλο, αλλά είναι μια απάντηση.Δεν θέλω να ισοφαρίσω τις λαμογιές, απλά να θυμίσω (σε όσους είναι επιλήσμονες), για το ποιός είναι ποιός. Άλλωστε , όπως γράφει και το Ευαγγέλιο : Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρη απολούνται (Ματθαίος, 26-52). Όταν λοιπόν, αγαπητοί οπαδοί των άλλων ομάδων, πετάτε πέτρες, μην περιμένετε οι άλλοι να σας πετάξουν τριαντάφυλλα. Κι αυτοί πέτρες θα σας πετάξουν.
ΥΓ. Πιθανότατα αυτό να είναι και Θεία Δίκη. Πιστεύει κανείς σας πως ο Γκαρθία πραγματικά τραυματίστηκε από το ρολό ταμειακής; Πιστεύει κανείς σας πως δεν ήταν , τουλάχιστον, θετρική η συμπεριφορά του και εξώφθαλμα ψεύτικος ο τραυματισμός του; Θεωρεί κάποιος από εσάς ότι καλώς δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, εξαιτίας του "τραυματισμού" του;
Όλοι λαμόγια είμαστε. Απλώς , την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αυτά τα λαμόγια (εμείς δηλαδή), έχουμε καλύτερο βύσμα.
ΥΓ2. Εγώ τουλάχιστον δεν υποστήριξα ποτέ ότι στη Θύρα 4 υπάρχουν "επιστήμονες", ούτε ότι ο ΠΑΟΚ "διδάσκει ήθος και πολιτισμό".
Αυτά...