Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Παντα αντιπαθεις σας ειμασταν υποκριτες της χαβουζας. Τα φιλικα χτυπηματα στην πλατη και η ντεμεκ επιθυμια σας για εναν 'δυνατο" ΠΑΟΚ που θα θελατε να υπαρχει και καλα στο ελληνικο πρωταθλημα για να το "ανεβασει" δεν τα πιστευατε ουτε εσεις και προφανως ουτε εμεις εννοειται γιατι απο πουστια και υποκρισια χορτασαμε τοσα χρονια. οποτε μπαροκ μπορεις να βγαλεις οσο πονο θελεις για τους γαμιαδες του βορρα και τα σεναρια σου περι σπιλμπεργκ για αρματα και μαλακιες (μαλλον θα νομιζεις οτι μιλας για τον αρουλη) και συρια (ενω η νδ τον βολεψε μια χαρα τον ιβαν τοσα χρονια) και να πιεις μια σουρωτη μπας και συνελθεις λιγο. Τοσα χρονια ηταν ολα κομπλε για εσας φαινεται, μολις γυρισε λιγο η φαση [size=40pt]εφαρμοζοντας δικες σας τεχνικες[/size] φυσικα) σφιχτηκατε. και με συριζα και με νδ και με κκε μπαροκ σφιγμενος θα εισαι απο εδω και περα

Τυπε Αυτες Ειναι Κανουργιες !!!  :rolleyes:

Της Εθνικης Ψευτων Που Ειστε & Της Εξυγιανσης !!!  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
πραγματικά πιστεύεις ότι θα υπάρξει καθαρό παιχνίδι?
ήδη ο ένας από τους δύο επόπτες είναι σημαδεμένος από προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
έχουν πάρει τα μέτρα τους για όλα.

Λυπαμαι την Κουλα Σημερα...  :- :undecided:

Με Κομινη...Και Εναν Εποπτη Σημαδεμενο Θα Καταλαβει Και Αυτη Τι Θα Πει Εξυγιανση !!!!  :s&m_1:

Οχι Οτι Με Κομινη Δεν Πηρε Μια Γευση Απο Τα Περυσι Στο Κυπελλο !!!  :headbaning1:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
βλεπω να φευγει κανα μυξομαντηλο απο τους επισημους και να ανοιγει το κρανιο του χιμενεθ στα 2 σημερα :S

Τυπε Μηχανακι Θα Βαλετε Σημερα Μεσα ???  :think:

Η
Θα Ειστε ΜυξοΠαρθενες ???  :coolcondom:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.186
Πόντοι
34.538
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ!!!!!!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την απόφαση, θα σας γράψω κι εγώ την άποψή μου εδώ (υπόψιν, είναι προσωπική γνώμη , και για να εξηγούμαι, είμαι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ εδώ και πάνω από 30 χρόνια - από το 1985 , όταν οργανώθηκα στον σύνδεσμο των Killers, για όσους , παλιούς, θυμούνται-οπότε δεν διεκδικώ βραβείο αντικειμενικότητας).
1. Ναι, η απόφαση είναι σκανδαλώδης. Δεν έχω διαβάσει ακόμη το σκεπτικό του Δικαστή, προκειμένου να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, όμως και μόνο η ταχύτητα εκδίκασης, και πρωτοδίκως και σε 2ο βαθμό, και η έκδοση απόφασης στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, καθιστούν αυτή, το λιγότερο, ύποπτη.
2. Ναι, είμαι βέβαιος πως υπήρξε πολιτική παρέμβαση, και μάλιστα από τα ανώτατα κλιμάκια. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η κυβέρνηση, βλέποντας πως καταρρέει δημοσκοπικά, προβαίνει σε οποιαδήποτε κίνηση ευχαρίστησης του "λαού", που πιθανολογεί ότι θα της αποφέρει κάποιες ψήφους (βλ επίσης γήπεδο ΑΕΚ, χρέη ΠΑΟ κλπ.). Άλλωστε , και μόνο το γεγονός πως η ΠΑΕ είχε ήδη σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα, πριν ακόμη εκδοθεί η απόφαση επί της έφεσης (!!!), κάτι δείχνει.
3. Ναι, μου άρεσε που, επιτέλους, μια φορά κι εγώ νοιώθω ότι είμαι αυτός που ευνοείται από το κατεστημένο. Τόσα χρόνια μυξόκλαιγα και μουρμούριζα (δικαίως κάποιες φορές - αδίκως άλλες) για την σκανδαλώδη εύνοια των 3 του Λεκανοπεδίου, και δεν φρόντισα ποτέ να οχυρωθώ και να ισχυροποιηθώ. Τώρα, έστω και περιστασιακά, είμαι εγώ ο ισχυρός.
4. Οι αιτιάσεις των οπαδών των ομάδων Αθήνας και Πειραιά, είναι απλά προφάσεις εν αμαρτίαις. Κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο ΟΣΦΠ την τελευταία 15ετία - 20ετία, έκανε το πρωτάθλημα τσιφλίκι του. Ξεχνά κανείς το αλήστου μνήμης : "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε , κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@@@θούν"; Ξεχνά κανείς τις πιστολιές στο members club στη Φιλαδέλφεια, επί Μελισσανίδη; Ξεχνά κανείς τον "καπετάνιο" να εμφανίζεται με πιστόλι(α), στο γήπεδο της Λεωφόρου; Αυτό φυσικά δεν εξαγνίζει το δικό μας σκάνδαλο, αλλά είναι μια απάντηση.Δεν θέλω να ισοφαρίσω τις λαμογιές, απλά να θυμίσω (σε όσους είναι επιλήσμονες), για το ποιός είναι ποιός. Άλλωστε , όπως γράφει και το Ευαγγέλιο : Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρη απολούνται (Ματθαίος, 26-52). Όταν λοιπόν, αγαπητοί οπαδοί των άλλων ομάδων, πετάτε πέτρες, μην περιμένετε οι άλλοι να σας πετάξουν τριαντάφυλλα. Κι αυτοί πέτρες θα σας πετάξουν.
ΥΓ. Πιθανότατα αυτό να είναι και Θεία Δίκη. Πιστεύει κανείς σας πως ο Γκαρθία πραγματικά τραυματίστηκε από το ρολό ταμειακής; Πιστεύει κανείς σας πως δεν ήταν , τουλάχιστον, θετρική η συμπεριφορά του και εξώφθαλμα ψεύτικος ο τραυματισμός του; Θεωρεί κάποιος από εσάς ότι καλώς δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, εξαιτίας του "τραυματισμού" του;
Όλοι λαμόγια είμαστε. Απλώς , την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αυτά τα λαμόγια (εμείς δηλαδή), έχουμε καλύτερο βύσμα.
ΥΓ2. Εγώ τουλάχιστον δεν υποστήριξα ποτέ ότι στη Θύρα 4 υπάρχουν "επιστήμονες", ούτε ότι ο ΠΑΟΚ "διδάσκει ήθος και πολιτισμό".
Αυτά...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.186
Πόντοι
34.538
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ..

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
μη μας παραθεσεις τωρα ολα τα μνμτα δυο ημερων
:jerking:

Γιατι Τυπε ???  :think:

Ακομα Να Χωνεψεις Οτι Γινατε ΓΑΥΡΟΙ Του Βορρα ???  :takethis: :takethis: :takethis:

Παρε Πρωταθλημα Τωρα Στα Χαρτια (Αν Μπορεσεις)...Και Βαλτε Στον Κωλο Σας Οσα Λεγατε Ολα Τα Χρονια Για Τον Ολυμπιακο !!!  :fuck2:

Δεν Εχεις Καταλαβει Κατι Εσυ & Οι Ομοιοι Σου Τυπε Αυτα Που Σου Εγραφε Ο raopau Ε ???   :think:

βεβαια το θεωρω αστειο να ασχολούμαστε με αυτή την περιπτωση, καθως το μονο που πρεπει να κανει ο δικαστης είναι να παρει την περσυνη αποφαση για τον βλανταν ιβιτς και απλα να αλλαξει τα ονόματα...

παντως ότι και να γινει ο ολυμπιακος σας ξεφτυλισε :
ειτε θα εφαρμοστει ο νομος και θα πατε στο -3
ειτε θα παρετε τηλεφωνο τον πατερουλη τον τσιπρα μπας και σας γλιτωσει και ετσι θα παρετε ένα πρωταθλημα πεντακαθαριδης και τουμπεκι για κοκκαλη και μαρινακη ξανα...

ΜΠΟΥΧΕ ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Παιδια για αρχη να αναφερω "τιμη και δοξα στον βλανταν ιβιτς" και επισης να ενημερωσω οτι γινεται μαγειρεμα παρασκηνιακα για να γλιτωσει ο μπαοκ το -3...οποτε παμε για το ξεβρακωμα του αιωνα...και κλεινοντας για να μην το ξεχασω να τονισω οτι τιμη και δοξα στον βλανταν ιβιτς...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Παντα αντιπαθεις σας ειμασταν υποκριτες της χαβουζας. Τα φιλικα χτυπηματα στην πλατη και η ντεμεκ επιθυμια σας για εναν 'δυνατο" ΠΑΟΚ που θα θελατε να υπαρχει και καλα στο ελληνικο πρωταθλημα για να το "ανεβασει" δεν τα πιστευατε ουτε εσεις και προφανως ουτε εμεις εννοειται γιατι απο πουστια και υποκρισια χορτασαμε τοσα χρονια. οποτε μπαροκ μπορεις να βγαλεις οσο πονο θελεις για τους γαμιαδες του βορρα και τα σεναρια σου περι σπιλμπεργκ για αρματα και μαλακιες (μαλλον θα νομιζεις οτι μιλας για τον αρουλη) και συρια (ενω η νδ τον βολεψε μια χαρα τον ιβαν τοσα χρονια) και να πιεις μια σουρωτη μπας και συνελθεις λιγο. Τοσα χρονια ηταν ολα κομπλε για εσας φαινεται, μολις γυρισε λιγο η φαση [size=30pt](εφαρμοζοντας δικες σας τεχνικες φυσικα)[/size] σφιχτηκατε. και με συριζα και με νδ και με κκε μπαροκ σφιγμενος θα εισαι απο εδω και περα

Δεν κατάλαβες καλά, ΤΕΤΟΙΕΣ αποφάσεις ΔΕΝ έχουν ξαναβγεί. Τιμή και δόξα στον ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ εφέτη.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.186
Πόντοι
34.538
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
Γιατι Τυπε ???  :think:

Ακομα Να Χωνεψεις Οτι Γινατε ΓΑΥΡΟΙ Του Βορρα ???  :takethis: :takethis: :takethis:

Παρε Πρωταθλημα Τωρα Στα Χαρτια (Αν Μπορεσεις)...Και Βαλτε Στον Κωλο Σας Οσα Λεγατε Ολα Τα Χρονια Για Τον Ολυμπιακο !!!  :fuck2:

Δεν Εχεις Καταλαβει Κατι Εσυ & Οι Ομοιοι Σου Τυπε Αυτα Που Σου Εγραφε Ο raopau Ε ???   :think:
γιατι εισαι κουραστικος και μαλακας
και κανενας δεν ενδιαφερεται να διαβαζει 2 σελιδες δικες σου αρλουμπες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την απόφαση, θα σας γράψω κι εγώ την άποψή μου εδώ (υπόψιν, είναι προσωπική γνώμη , και για να εξηγούμαι, είμαι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ εδώ και πάνω από 30 χρόνια - από το 1985 , όταν οργανώθηκα στον σύνδεσμο των Killers, για όσους , παλιούς, θυμούνται-οπότε δεν διεκδικώ βραβείο αντικειμενικότητας).
1. Ναι, η απόφαση είναι σκανδαλώδης. Δεν έχω διαβάσει ακόμη το σκεπτικό του Δικαστή, προκειμένου να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, όμως και μόνο η ταχύτητα εκδίκασης, και πρωτοδίκως και σε 2ο βαθμό, και η έκδοση απόφασης στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, καθιστούν αυτή, το λιγότερο, ύποπτη.
2. Ναι, είμαι βέβαιος πως υπήρξε πολιτική παρέμβαση, και μάλιστα από τα ανώτατα κλιμάκια. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η κυβέρνηση, βλέποντας πως καταρρέει δημοσκοπικά, προβαίνει σε οποιαδήποτε κίνηση ευχαρίστησης του "λαού", που πιθανολογεί ότι θα της αποφέρει κάποιες ψήφους (βλ επίσης γήπεδο ΑΕΚ, χρέη ΠΑΟ κλπ.). Άλλωστε , και μόνο το γεγονός πως η ΠΑΕ είχε ήδη σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα, πριν ακόμη εκδοθεί η απόφαση επί της έφεσης (!!!), κάτι δείχνει.
3. Ναι, μου άρεσε που, επιτέλους, μια φορά κι εγώ νοιώθω ότι είμαι αυτός που ευνοείται από το κατεστημένο. Τόσα χρόνια μυξόκλαιγα και μουρμούριζα (δικαίως κάποιες φορές - αδίκως άλλες) για την σκανδαλώδη εύνοια των 3 του Λεκανοπεδίου, και δεν φρόντισα ποτέ να οχυρωθώ και να ισχυροποιηθώ. Τώρα, έστω και περιστασιακά, είμαι εγώ ο ισχυρός.
4. Οι αιτιάσεις των οπαδών των ομάδων Αθήνας και Πειραιά, είναι απλά προφάσεις εν αμαρτίαις. Κανένας εχέφρων άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο ΟΣΦΠ την τελευταία 15ετία - 20ετία, έκανε το πρωτάθλημα τσιφλίκι του. Ξεχνά κανείς το αλήστου μνήμης : "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε , κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γ@@@θούν"; Ξεχνά κανείς τις πιστολιές στο members club στη Φιλαδέλφεια, επί Μελισσανίδη; Ξεχνά κανείς τον "καπετάνιο" να εμφανίζεται με πιστόλι(α), στο γήπεδο της Λεωφόρου; Αυτό φυσικά δεν εξαγνίζει το δικό μας σκάνδαλο, αλλά είναι μια απάντηση.Δεν θέλω να ισοφαρίσω τις λαμογιές, απλά να θυμίσω (σε όσους είναι επιλήσμονες), για το ποιός είναι ποιός. Άλλωστε , όπως γράφει και το Ευαγγέλιο : Πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν εν μαχαίρη απολούνται (Ματθαίος, 26-52). Όταν λοιπόν, αγαπητοί οπαδοί των άλλων ομάδων, πετάτε πέτρες, μην περιμένετε οι άλλοι να σας πετάξουν τριαντάφυλλα. Κι αυτοί πέτρες θα σας πετάξουν.
ΥΓ. Πιθανότατα αυτό να είναι και Θεία Δίκη. Πιστεύει κανείς σας πως ο Γκαρθία πραγματικά τραυματίστηκε από το ρολό ταμειακής; Πιστεύει κανείς σας πως δεν ήταν , τουλάχιστον, θετρική η συμπεριφορά του και εξώφθαλμα ψεύτικος ο τραυματισμός του; Θεωρεί κάποιος από εσάς ότι καλώς δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, εξαιτίας του "τραυματισμού" του;
Όλοι λαμόγια είμαστε. Απλώς , την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αυτά τα λαμόγια (εμείς δηλαδή), έχουμε καλύτερο βύσμα.
ΥΓ2. Εγώ τουλάχιστον δεν υποστήριξα ποτέ ότι στη Θύρα 4 υπάρχουν "επιστήμονες", ούτε ότι ο ΠΑΟΚ "διδάσκει ήθος και πολιτισμό".
Αυτά...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ.  :respect: :respect:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτά...
Παντελονατος. Ρισπεκτ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Εγω σταματησα να γραφω,και μονο διαβαζα την χολη που βγαζατε στο νημα τσουκαλογαυροι....αλλα περιμενα την αποφαση.

...και ενω πετουσατε φαρμακι εδω και 2 βδομαδες,σημερα σχολιαζετε σαν τις αγαμητες μυξοπαρθενες...

Οτι και να κανει ο ΠΑΟΚ το κανει μεσα στα ορια και στους κανονες που ΕΣΕΙΣ βαλατε....

Τα ιδια εγιναν και στο Πανιωνιος-Ολυμπ. το 2005... επιστροφη βαθμων και επαναληψη.... μην ξεχνιομαστε...

Μαχαιραν εδωσες...μαχαιραν λαβεις... Εξυγιανση μετα απο 5 χρονια...πρωτα θα σε παιξω οπως με επαιζες εσυ,και μετα καθαρο πρωταθλημα...

και οπως μου ελεγες εσυ "φτιαξε ομαδα να νικας την διαιτησια" στο επιστρεφω και σου λεω....

"Φτιαξε ομαδα να νικησεις τα ρουβλια...."

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Εγω σταματησα να γραφω,και μονο διαβαζα την χολη που βγαζατε στο νημα τσουκαλογαυροι....αλλα περιμενα την αποφαση.

...και ενω πετουσατε φαρμακι εδω και 2 βδομαδες,σημερα σχολιαζετε σαν τις αγαμητες μυξοπαρθενες...

Οτι και να κανει ο ΠΑΟΚ το κανει μεσα στα ορια και στους κανονες που ΕΣΕΙΣ βαλατε....

Τα ιδια εγιναν και στο Πανιωνιος-Ολυμπ. το 2005... επιστροφη βαθμων και επαναληψη.... μην ξεχνιομαστε...

Μαχαιραν εδωσες...μαχαιραν λαβεις... Εξυγιανση μετα απο 5 χρονια...πρωτα θα σε παιξω οπως με επαιζες εσυ,και μετα καθαρο πρωταθλημα...

και οπως μου ελεγες εσυ "φτιαξε ομαδα να νικας την διαιτησια" στο επιστρεφω και σου λεω....

"Φτιαξε ομαδα να νικησεις τα ρουβλια...."
ενα απο τα χειροτερα πραγματα στη ζωη,ειναι να εισαι ηλιθιος,να σε κατευθυνουν και να ερχεσαι να το παιζεις εξυπνος.τι εχουμε λοιπον σε αυτη την περιπτωση;διαβασες ενα ανυπογραφ αρθρο στο σπορ24 του σαββιδη κι ερχεσαι να το παρουσιασεις ως δικη σου αποψη.το 2005 λεβεντη μου,η νομοθεσια ηταν διαφορετικη.το 1930,μπορει να ειχαμε ηλεκτικη καρεκλα.δε ζουσα,δεν το ξερω.ορισμενα εγκληματα το 1930,αν υπηρχε ηλεκτρικη καρεκλα,δικαζονταν με ηλεκτρικη καρεκλα.σημερα,με διαφορετικη νομοθεσια,τα ιδια εγκληματα δικαζονται με καποια χρονια φυλακισης.ειναι πολυ ηλιθιο να προσπαθειτε να παρουσιασετε 2 διαφορετικα περιστατικα,με διαφορεττικα νομικα πλαισια ως ιδιο γεγονος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom