Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Υποτιθεται οτι ο ΠΑΟΚ θα ζητησει να βγει η αποφαση σημερα για να αθωωθει και να εχει κοσμο την κυριακη στο γηπεδο?

Ελπιζω αυτα να μην τα πιστευουν κιολας, γιατι τοτε προκειται για εγκεφαλικη παραλυση.

Ούτε καν τη Δευτερα δεν θα βγει η αποφαση, λογικα.
Θα πρεπει ο εισηγητης να μελετησει την υποθεση, να παει σε διασκεψη μετα με τους υπολοιπους, να γινει δεκτη η εισηγηση, να γραφτει η αποφαση, να την θεωρησει ο προεδρος και τοτε εκδιδεται.
Πολυμελής συνθεση ειναι.

Αν βγει πριν το ματς θα ειναι πανελληνια πρωτοτυπια.
Αναμενω.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Υποτιθεται οτι ο ΠΑΟΚ θα ζητησει να βγει η αποφαση σημερα για να αθωωθει και να εχει κοσμο την κυριακη στο γηπεδο?

Ελπιζω αυτα να μην τα πιστευουν κιολας, γιατι τοτε προκειται για εγκεφαλικη παραλυση.

Ούτε καν τη Δευτερα δεν θα βγει η αποφαση, λογικα.
Θα πρεπει ο εισηγητης να μελετησει την υποθεση, να παει σε διασκεψη μετα με τους υπολοιπους, να γινει δεκτη η εισηγηση, να γραφτει η αποφαση, να την θεωρησει ο προεδρος και τοτε εκδιδεται.
Πολυμελής συνθεση ειναι.

Αν βγει πριν το ματς θα ειναι πανελληνια πρωτοτυπια.
Αναμενω.
αλεξ η πρωτη αποφαση που λενε οτι παρθηκε πολυ τσακ μπαμ (οτι και καλα διαβασε μια εκθεση πολλων σελιδων και εβγαλε την αποφαση σε ενα 20σελιδο εγγραφο μεσα σε 2-3 ωρες) ισχυει? και αν ναι τοτε πως το σχολιαζεις ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αλεξ η πρωτη αποφαση που λενε οτι παρθηκε πολυ τσακ μπαμ (οτι και καλα διαβασε μια εκθεση πολλων σελιδων και εβγαλε την αποφαση σε ενα 20σελιδο εγγραφο μεσα σε 2-3 ωρες) ισχυει? και αν ναι τοτε πως το σχολιαζεις ?
Νομιζω το ειχα ηδη σχολιασει, αλλά ας επαναλαβω.

Η αποφαση γραφτηκε σε δυο μερες (σαββατοκυριακο) και συμπεριλαμβανε 20 σελιδες. Δεν ειναι κατι τρομερα δυσκολο ουτε ασυνηθιστο. Για να σου δωσω να καταλαβεις, ενας μεσος πρωτοδικης παιρνει καπου 10-15 υποθεσεις ασφαλιστικων μετρων το μηνα και πρεπει να τις παραδωσει μεσα σε 30-40 μερες και καμια φορα εχει και πολλα νομικα θεματα να αντιμετωπισει. Με πολυσελιδα υπομνηματα και ισχυρισμους.

Με δυο λογια, καθολου παραξενο δεν μου φαινεται να γραφτει μια αποφαση 20 σελιδων σε δυο μερες. Και σε μια μερα γραφεται. Εξαλλου μην μπερδευεσαι, πολλες απο τις σελιδες απλως επαναλαμβανουν τις διαταξεις που εφαρμοζονται. Εγω ας πουμε πώς μπορω να γραψω ενα υπομνημα 30 σελιδων για το δικαστηριο σε μια-δυο μερες? Εξαλλου η συγκεκριμενη υποθεση δεν ειχε και κανενα φοβερο νομικο ζητημα να επιλυσει.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλά, αυτά λέγαμε και το 88 μέχρι που αποφάσισε ο Ανδρέας να δώσει εντολή να αλλάξει ο κανονισμός και εγινε το απίθανο να ισχύει και για τα προηγούμενα χρόνια.
Δύσκολα το λοιπόν μπορεί να αποφασίσει ο Αλέξης να αλλάξει ο κανονισμός και ξαφνικά να τιμωρηθεί ΜΟΝΟ ο φίλαθλος και όχι η ομάδα, να πάρει πίσω τους 3 πόντους ο ΠΑΟΚ και να γίνει τελικά και το παιχνίδι; Στην Ελλάδα ζούμε και όχι στην Αγγλία (ειρήσθω εν παρόδω επειδή τις τελευταίες μέρες ακούω και διαβάζω "α ρε Θάτσερ, τάξη έβαλες στο μπουρδέλο το Αγγλικό ποδόσφαιρο και πρόκοψε". ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Η Θάτσερ δεν έβαλε καμία τάξη. Ηλεκτροφόρα καλώδια ήθελε να βάλει στα γήπεδα. Οι ίδιες οι ομάδες έβαλαν τάξη στο σπίτι τους.)

:hi: :hi: :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Έλα όμως που δεν είναι "ακούσαμε μας είπαν" κτλπ. Στα ναυπηγεία ειδικά επειδή ξέρω είναι τελειωμένες υποθέσεις. Ειδικά της Σύρου (το ναυπηγείο της οποίας επισκέφθηκε και ο Αμερικάνος Πρέσβης. ΠΟΤΕ άλλοτε -τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια- Αμερικάνος πρέσβης δεν έχει επισκεθφεί βιομηχανία που είναι στην επαρχία) και το Πέραμα (η πλωτή δεξαμενή ΝΟΜΙΖΩ ότι φθάνει σε λίγες μέρες). Στη Σύρο κιόλας ο Ελληνοαμερικάνος πλην της αγοράς και αναβάθμισης του ναυπηγείου έχει υπογράψει ΚΑΙ την αποπληρωμή των χρωστουμένων της προηγούμενης διοίκησης (Ταβουλάρη που ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σαμαρά πίσω στο 1990) τόσο στο ΙΚΑ όσα και στους εργάτες. Οι εργάτες αυτοί το λοιπόν οι οποίοι 3 χρόνια τώρα ζουν με 300 και 400 ευρώ έναντι (στη καλύτερη) όταν σε 4-5 μήνες ΚΑΙ δουν τα λεφτά που τους χρωστάνε ΚΑΙ έχουν και δουλείες αυτό που θα πουν "είδες ο Αλέξης; Μας έφερε τις δουλειές μας πίσω". Και επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ από αυτούς είναι και πραγματικά ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΣΦΠούδες (το ξέρω γιατί εργαζόμουν εκεί) στη ζυγαριά "ο Αλέξης κλέβει το πρωτάθλημα από τον θρυλο έναντι "επιτέλους έχω ένα πιάτο φαί χάρη στον Αλέξη" που λες να πάνε;

:hi: :respect: :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εγώ δεν είπα ότι έχω παίκτες του 8. Εγώ ρώτησα ποιοι είναι οι παίκτες της ΑΕΚ που πιστεύει ότι είναι του 5 αλλά παίζουν για 8.
Δεν είναι όλοι σαν τον ΟΣΦΠ που έχει τους 8άρηδες Φορτούνη και Μιραλλάς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για τον προπονητή που λες τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι είναι ένας μέτριος μεν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ δε προπονητης. Εσείς που πιστέψατε ότι ο Χάσι ήταν προπονητής που τον πήρατε από τα χέρια της Γιουνάιτεντ και τον Γκαρθία από τη Μπαγερν τι να πείτε;

Εμείς επίσης έχουμε 2-3 παικταράδες και 20 ρολίστες. Εσείς έχετε 2-3 ρολίστες και καμιά 20αριά παλτά τι να πείτε;

Τυπε Μεινε Στην Κουλα...Γιατι Για Τον Θρυλο Δεν Τα Ξερεις Καλα...
Επειδη Αυτη Την Ταση Της Απαξιωσης & Μηδενισμου Που Κανεις Εδω...Την Εχω Δει και Απο ΣυνΓαβρους...Δεν Ισχυουν Ολα Αυτα Που Γραφεις...

Και Εξηγουμε...

Οι Μισοι απο Τους Παικτες Που Ειναι Στο Ροστερ Φετος (Ασχετο Αν Παιζουν Η Οχι Για Διαφορους Λογους)
Ηταν Αυτοι Που Απ' Τα Περυσι Το Δεκεμβρη Ειχαν "Καθαρισει" Το Πρωταθλημα Αν Θυμασε !!!
Τριαμιση Τα Λαθη Της Φετινης Σαιζον Με Τα Μανατζεριλικια Του Προεδρα Που Τα Πληρωνουμε Ακριβα...

1ον) Ο Προπονητης Ανεκδοτο Χασι Οπως Πολυ Σωστα Επισημαινεις Περι Κανονικοτητας Προπονητη
2ον) Η Αλλαγη Ολων Σχεδον Των Παικτων Στην Αμυνα Του Ολυμπιακου (Εξαιρω Τον Τερματοφυλακα) Με Μεταγραφες Φερνοντας Καινουργιους
      Οπου Οποια Ομοιογενεια Υπηρχε Εκει (Αν Υπηρχε) Χαθηκε & Με Τον Προπονητη Ανεκδοτο Χασι Οι Καινουργιοι Δεν Εδεσαν Ποτε !!!
3ον) Ηρθε Ο Λεμονιας & Επειδη Εχει Εμπειρια & Δεν Ειναι Κανενα Κοροιδο Πια...Κανει Διαχειρηση Του Ροστερ Και Μεχρι Την Πρωτοχρονια Απο -5
      Με Ειχε +1 Βαθμο Και Πρωτο Στην Βαθμολογια...Και Εκει Που Επρεπε Να Συνεχισει Ο Ιδιος & Να Βγαλει την Χρονια (Ποσο Χειροτερα Θα Πηγαινα)...
      Την Πιο Ακαιρη & Ακυρη Στιγμη Ο Προεδρας Αλλαζει Τον Προπονητη & ΚαληΝυχτα Πρωταθλημα !!!
      (Ειναι Ισως Το ΜΟΝΟ "Λαθος" Του Προεδρα Που Για Μενα Ειναι ΠΟΛΥ Υποπτο)

& Το Μισο...

Αφου Ειχα Προπονητη Ανεκδοτο Ειχα Και Επιλογες Για Τα Μπαζα...Π.χ. Ρισβανης Δανεικος Στον Ατρομητο...
Γιαννωτης Και Αυτος Δανεικος Στον Ατρομητο (Που Κανει Super Χρονια Φετος) Αν Και Στο Τερμα Δεν Εχω Προβλημα Οπως Προειπα...
Και Για Μενα Ο Σπουδαιος Σιωπης (Που Οσο Μποι Του Λειπει Τοσες Τρυπες Κλεινει Στην Αμυνα) Δανεικος Στον Πανιωνιο !!!
Τον Μιραλας Τον Ξερουμε Και Τον Ξερετε Τι Παικτης Ειναι Και Θα Τον Δεις Και Του Χρονου (Την Κατασταση Του Απο Αγγλια Δεν Ξεραμε...Την Μαθαμε)

Οπως Καταλαβαινεις Παλτα Εχουν ΟΛΕΣ ΟΙ Ομαδες Καποια Εχω Και Εγω Στην Ομαδα Μου (Ισως Και περισσοτερα Απο Αλλες Ομαδες Για Τα Μανατζεριλικια Του Προεδρα)
Αλλα 2-3 Ρολιστες & 20 Παλτα ΔΕΝ Εχω Σε Καμια Περιπτωση !!!
Εσυ Αντιθετα Που Πας Για Πρωταθλημα Φετος Ειναι Ζητημα Οπως Σου Εγραψα 2-3 Παικτες Απο Την Ομαδα Σου Να Επαιζαν Εντεκαδατοι Σε Εμενα Απο Του Χρονου !!
Καλυτερους Παικτες Εχει Ο ΖΜΠΑΟΚ Σαν Προσωπικοτητες Και Σαν Αξια...Απλα Δεν Εχουν Δεσει Ακομα Γιατι Αλλαξε Προπονητη Μια Φορα Και Ηρθαν & Καποιοι Τον Δεκεμβρη !!

Οπως Καταλαβαινεις Για Του Χρονου Δεν Θα Ειναι Ιδια Τα Πραγματα...Με Εναν Κανονικο Προπονητη (Μπορει Να Ειναι Και Ο Γκαρσια Δεν Το Ξερω Αυτο Απο Τωρα)
Οι Δανεικοι Ερχονται Πισω...Και Με Λιγες Σχετικα Μεταγραφες Παω Για Νεο Σερι Πρωταθληματων !!!  ;) :grin: :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τυπε Μεινε Στην Κουλα...Γιατι Για Τον Θρυλο Δεν Τα Ξερεις Καλα...
Επειδη Αυτη Την Ταση Της Απαξιωσης & Μηδενισμου Που Κανεις Εδω...Την Εχω Δει και Απο ΣυνΓαβρους...Δεν Ισχυουν Ολα Αυτα Που Γραφεις...

Και Εξηγουμε...

Οι Μισοι απο Τους Παικτες Που Ειναι Στο Ροστερ Φετος (Ασχετο Αν Παιζουν Η Οχι Για Διαφορους Λογους)
Ηταν Αυτοι Που Απ' Τα Περυσι Το Δεκεμβρη Ειχαν "Καθαρισει" Το Πρωταθλημα Αν Θυμασε !!!
Τριαμιση Τα Λαθη Της Φετινης Σαιζον Με Τα Μανατζεριλικια Του Προεδρα Που Τα Πληρωνουμε Ακριβα...

1ον) Ο Προπονητης Ανεκδοτο Χασι Οπως Πολυ Σωστα Επισημαινεις Περι Κανονικοτητας Προπονητη
2ον) Η Αλλαγη Ολων Σχεδον Των Παικτων Στην Αμυνα Του Ολυμπιακου (Εξαιρω Τον Τερματοφυλακα) Με Μεταγραφες Φερνοντας Καινουργιους
      Οπου Οποια Ομοιογενεια Υπηρχε Εκει (Αν Υπηρχε) Χαθηκε & Με Τον Προπονητη Ανεκδοτο Χασι Οι Καινουργιοι Δεν Εδεσαν Ποτε !!!
3ον) Ηρθε Ο Λεμονιας & Επειδη Εχει Εμπειρια & Δεν Ειναι Κανενα Κοροιδο Πια...Κανει Διαχειρηση Του Ροστερ Και Μεχρι Την Πρωτοχρονια Απο -5
      Με Ειχε +1 Βαθμο Και Πρωτο Στην Βαθμολογια...Και Εκει Που Επρεπε Να Συνεχισει Ο Ιδιος & Να Βγαλει την Χρονια (Ποσο Χειροτερα Θα Πηγαινα)...
      Την Πιο Ακαιρη & Ακυρη Στιγμη Ο Προεδρας Αλλαζει Τον Προπονητη & ΚαληΝυχτα Πρωταθλημα !!!
      (Ειναι Ισως Το ΜΟΝΟ "Λαθος" Του Προεδρα Που Για Μενα Ειναι ΠΟΛΥ Υποπτο)

& Το Μισο...

Αφου Ειχα Προπονητη Ανεκδοτο Ειχα Και Επιλογες Για Τα Μπαζα...Π.χ. Ρισβανης Δανεικος Στον Ατρομητο...
Γιαννωτης Και Αυτος Δανεικος Στον Ατρομητο (Που Κανει Super Χρονια Φετος) Αν Και Στο Τερμα Δεν Εχω Προβλημα Οπως Προειπα...
Και Για Μενα Ο Σπουδαιος Σιωπης (Που Οσο Μποι Του Λειπει Τοσες Τρυπες Κλεινει Στην Αμυνα) Δανεικος Στον Πανιωνιο !!!
Τον Μιραλας Τον Ξερουμε Και Τον Ξερετε Τι Παικτης Ειναι Και Θα Τον Δεις Και Του Χρονου (Την Κατασταση Του Απο Αγγλια Δεν Ξεραμε...Την Μαθαμε)

Οπως Καταλαβαινεις Παλτα Εχουν ΟΛΕΣ ΟΙ Ομαδες Καποια Εχω Και Εγω Στην Ομαδα Μου (Ισως Και περισσοτερα Απο Αλλες Ομαδες Για Τα Μανατζεριλικια Του Προεδρα)
Αλλα 2-3 Ρολιστες & 20 Παλτα ΔΕΝ Εχω Σε Καμια Περιπτωση !!!
Εσυ Αντιθετα Που Πας Για Πρωταθλημα Φετος Ειναι Ζητημα Οπως Σου Εγραψα 2-3 Παικτες Απο Την Ομαδα Σου Να Επαιζαν Εντεκαδατοι Σε Εμενα Απο Του Χρονου !!
Καλυτερους Παικτες Εχει Ο ΖΜΠΑΟΚ Σαν Προσωπικοτητες Και Σαν Αξια...Απλα Δεν Εχουν Δεσει Ακομα Γιατι Αλλαξε Προπονητη Μια Φορα Και Ηρθαν & Καποιοι Τον Δεκεμβρη !!

Οπως Καταλαβαινεις Για Του Χρονου Δεν Θα Ειναι Ιδια Τα Πραγματα...Με Εναν Κανονικο Προπονητη (Μπορει Να Ειναι Και Ο Γκαρσια Δεν Το Ξερω Αυτο Απο Τωρα)
Οι Δανεικοι Ερχονται Πισω...Και Με Λιγες Σχετικα Μεταγραφες Παω Για Νεο Σερι Πρωταθληματων !!!  ;) :grin: :grin: :grin:
Εγώ άλλο ρώτησα. Θεωρείς ότι ο Μιραλάς είναι 8αρι; Και όχι δε ξέραμε τη καταστασή του. Το πρώτο 6μηνο της αγωνιστικής περιόδου είχε ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ χρόνο συμμετοχής.
Ο Λουτσέσκου είναι από τη πρώτη αγωνιστική. 25 αγωνιστικές ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ (δηλαδή με άνεση να κάνει περισσότερες και σκληρότερες προπονήσεις) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ; Πότε θα δέσει; Στην 29η; Και δεν ήρθαν δα και τόσοι παίκτες τον Γενάρη. 2-3 το πολύ. Α! Ε όχι και πιο δυνατές προσωπικότητες μη τρελαθούμε! Αν έχανε 2 παίκτες για όλη τη χρονιά και είχε δε ξέρω και γω πόσους τραυματισμούς ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΩΝ παικτών όπως εμείς (Τσοσιτς, Τσίγκρι, Κονέ, Λόπεζ κτλπ) θα βλέπαμε αν είχαν προσωπικότητες ή όχι ικανές να αναπληρώσουν τα κενά

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εγώ άλλο ρώτησα. Θεωρείς ότι ο Μιραλάς είναι 8αρι; Και όχι δε ξέραμε τη καταστασή του. Το πρώτο 6μηνο της αγωνιστικής περιόδου είχε ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ χρόνο συμμετοχής.
Ο Λουτσέσκου είναι από τη πρώτη αγωνιστική. 25 αγωνιστικές ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ (δηλαδή με άνεση να κάνει περισσότερες και σκληρότερες προπονήσεις) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ; Πότε θα δέσει; Στην 29η; Και δεν ήρθαν δα και τόσοι παίκτες τον Γενάρη. 2-3 το πολύ. Α! Ε όχι και πιο δυνατές προσωπικότητες μη τρελαθούμε! Αν έχανε 2 παίκτες για όλη τη χρονιά και είχε δε ξέρω και γω πόσους τραυματισμούς ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΩΝ παικτών όπως εμείς (Τσοσιτς, Τσίγκρι, Κονέ, Λόπεζ κτλπ) θα βλέπαμε αν είχαν προσωπικότητες ή όχι ικανές να αναπληρώσουν τα κενά

Τυπε...Ο Μιραλας Που θυμαμαι Εγω Απο Παλαιοτερα Επαιζε Πλαγια Πανω Στον Ασβεστη Και Συνεκλινε Προς Τα Μεσα Μιας Και Ειχε & Το Γκολ !!!
Παντως Στον Ολυμπιακο Εχει Παιξει Μεχρι Και Σεντερ-Φορ Τυπε !!!
Για Την Κατασταση Του ΔΕΝ Μπορω Να Μιλησω Τυπε...Ακομα Και Με Ελαχιστο Χρονο Συμμετοχης Που Λες...Θα Επρεπε Να Ειναι Καλυτερος Απο Αυτο Που Παρουσιαζει...
& Σιγα Το Πρωταθλημα Που Ηρθε Να Παιξει Καμια Συγκριση Με Την Πρεμιερ Αγγλιας !!! Κατι Αλλο Μπορει Να Συμβαινει...Θα Το Μαθουμε Εν Καιρω Φανταζομαι !!!

Για Τον Λουτσε Τυπε (Ναι Ηρθε Πριν Την Πρωτη Αγωνιστικη Αλλα Ουτε Προετοιμασια Εκανε Αυτος Ουτε Παικτες Διαλεξε) Δεν Σχολιαζω Καν...
Δεν Εχει Αποδειξει Τπτ Ακομα Προπονητικα Στον Μπαοκ...Αλλο Ξανθη Που Για Εκει Ηταν Καλος Και Αλλο Μπαοκ !!!
Αμα Ακους Συγχρονο Προπονητη Και Λεει Οτι Δεν Μου Χρειαζονται τα 6αρια Στο Χορταρι....Και Φουλ Γιουργια Στην Τριπολη Να Παρουμε Τη Νικη
Χωρις Να Εχουμε Εξασφαλισει την Ισοπολια Που Μπορει Να Δωσει Ενα Πρωταθλημα...Αστα Βραστα !!!  :S :S :S

Τον Δεκεμβρη 4 Μεταγραφες Εκανε Ο Μπαοκ Και Ναι Δεν Δενει Μια Ομαδα Σε 1 Χρονο...Δες Και την Δικια Σου Που Χρονο Με Τον Χρονο Απεκτησε Ομοιογενες Συνολο !
Του Χρονου Αν Κρατησει Τον Κορμο Του Σαφως Και Η Ομοιογενεια Του Θα Ειναι Ακομα Καλυτερη !!!

Απο Τους 4 Της Αεκ Που Ανεφερες Μονο Κονε Και Αντε Στο 50% Ο Τσιγκρινσκι Σου Λειπουν !!!
Η Μεγαλη Απωλεια Της Αεκ Ειναι Ο Μανταλος Γι' Αυτο Και Ειναι Εκπληξη Αυτη Τη Στιγμη Που Παιρνει Πρωταθλημα (Μεχρι Στιγμης Τουλαχιστον)

Ο Μπαοκ Και Να Χασει Παικτη-Παικτες Απο Τραυματισμους Τους Αναπληρωνει Ευκολα Ο Ρωσος Μιας Και Φραγκα Ριχνει Σε Αντιθεση Με Τον Καβουρια Μελισσαν...
& Εχει Κονε Στην Ρωσικη Αγορα Που Ψωνιζει Συνηθως !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η συνεδριαση κρατησε περιπου 4 ωρες και τελειωσε κατα τις 8 και κατι.

Ο ΠΑΟΚ ζητησε αποφαση αυριο αλλά οι δικαστες αντετειναν οτι κατι τετοιο δεν ειναι ευχερες και στο κατω κατω ο ιδιος ο ΠΑΟΚ διαμαρτυροταν οτι η πρωτοβαθμια αποφαση βγηκε σε 2 ημερες και τωρα ζηταει να βγει σε μισή μερα.

Παντως η επιτροπη εφεσεων θα συνεδριασει αυριο το μεσημερι. Πιθανον να λαβει και αποφαση αλλά δεν νομιζω να προλαβαινουν να την γραψουν κιολας.

Θα δειξει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506

Ο ΠΑΟΚ ζητησε αποφαση αυριο αλλά οι δικαστες αντετειναν οτι κατι τετοιο δεν ειναι ευχερες και στο κατω κατω ο ιδιος ο ΠΑΟΚ διαμαρτυροταν οτι η πρωτοβαθμια αποφαση βγηκε σε 2 ημερες και τωρα ζηταει να βγει σε μισή μερα.

Παντως η επιτροπη εφεσεων θα συνεδριασει αυριο το μεσημερι. Πιθανον να λαβει και αποφαση αλλά δεν νομιζω να προλαβαινουν να την γραψουν κιολας.

Θα δειξει.
το μηχανακι το φτιαξανε τυπε? :S :S :S

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Θα δειξει.

πισω πισω το πανε και αυτοι οι μαλακες οπως με την νεα προθεσμια που πηρε ο γαυρος και την δεχτηκανε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πισω πισω το πανε και αυτοι οι μαλακες οπως με την νεα προθεσμια που πηρε ο γαυρος και την δεχτηκανε
Ο Ολυμπιακος ζητησε προθεσμια να καταθεσει υπομνημα την Τριτη. Εκει δεν υπαρχει καποια βιασυνη, λογικο ηταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
το μηχανακι το φτιαξανε τυπε? :S :S :S
Η πλακα ειναι οτι ο προεδρος της επιτροπης μολονοτι αθηναιος ειχε ανεβει θεσσαλονικη να παρακολουθησει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος και ειδε το μηχανακι. Και γκρινιαζε γιατι ο Αρετοπουλος δεν εγραψε τιποτα γι' αυτο στο φυλλο αγωνα. Και του ειπε λεει ο Γκαγκατσης του προεδρου οτι το βαλανε στην τουμπα με το ασθενοφορο του γηπεδου. Και αυτοι οι ανθρωποι τωρα θελουν να ξε-τιμωρηθουν κιολας.

Εγω θεωρω οτι αν ειχε την δυνατοτητα η επιτροπη θα εβαζε και μεγαλυτερη ποινη, τοσο αγριεμενο τον ειδα τον προεδρο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Ολυμπιακος ζητησε προθεσμια να καταθεσει υπομνημα την Τριτη. Εκει δεν υπαρχει καποια βιασυνη, λογικο ηταν.

κακως δεν υπαρχει βιασυνη τα δικαστικα πρεπει να ληξουνε να ξερουνε και οι παικτες τι σκατα να περιμενουνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κακως δεν υπαρχει βιασυνη τα δικαστικα πρεπει να ληξουνε να ξερουνε και οι παικτες τι σκατα να περιμενουνε
Απο Παρασκευη σε Τριτη δεν το λες και καμια τρομερη καθυστερηση

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η πλακα ειναι οτι ο προεδρος της επιτροπης μολονοτι αθηναιος ειχε ανεβει θεσσαλονικη να παρακολουθησει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος και ειδε το μηχανακι. Και γκρινιαζε γιατι ο Αρετοπουλος δεν εγραψε τιποτα γι' αυτο στο φυλλο αγωνα. Και του ειπε λεει ο Γκαγκατσης του προεδρου οτι το βαλανε στην τουμπα με το ασθενοφορο του γηπεδου. Και αυτοι οι ανθρωποι τωρα θελουν να ξε-τιμωρηθουν κιολας.

Εγω θεωρω οτι αν ειχε την δυνατοτητα η επιτροπη θα εβαζε και μεγαλυτερη ποινη, τοσο αγριεμενο τον ειδα τον προεδρο

να θα σκισει κανα καλσον, θα του πουνε μηπως ειναι δικα σου αυτα τα πεντε εκατομμυρια που παραπεσαν στο γραφειο και θα τους βαλει και +3

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
να θα σκισει κανα καλσον, θα του πουνε μηπως ειναι δικα σου αυτα τα πεντε εκατομμυρια που παραπεσαν στο γραφειο και θα τους βαλει και +3
Για να δουμε λοιπον...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom