Τυπε Μεινε Στην Κουλα...Γιατι Για Τον Θρυλο Δεν Τα Ξερεις Καλα...
Επειδη Αυτη Την Ταση Της Απαξιωσης & Μηδενισμου Που Κανεις Εδω...Την Εχω Δει και Απο ΣυνΓαβρους...Δεν Ισχυουν Ολα Αυτα Που Γραφεις...
Και Εξηγουμε...
Οι Μισοι απο Τους Παικτες Που Ειναι Στο Ροστερ Φετος (Ασχετο Αν Παιζουν Η Οχι Για Διαφορους Λογους)
Ηταν Αυτοι Που Απ' Τα Περυσι Το Δεκεμβρη Ειχαν "Καθαρισει" Το Πρωταθλημα Αν Θυμασε !!!
Τριαμιση Τα Λαθη Της Φετινης Σαιζον Με Τα Μανατζεριλικια Του Προεδρα Που Τα Πληρωνουμε Ακριβα...
1ον) Ο Προπονητης Ανεκδοτο Χασι Οπως Πολυ Σωστα Επισημαινεις Περι Κανονικοτητας Προπονητη
2ον) Η Αλλαγη Ολων Σχεδον Των Παικτων Στην Αμυνα Του Ολυμπιακου (Εξαιρω Τον Τερματοφυλακα) Με Μεταγραφες Φερνοντας Καινουργιους
Οπου Οποια Ομοιογενεια Υπηρχε Εκει (Αν Υπηρχε) Χαθηκε & Με Τον Προπονητη Ανεκδοτο Χασι Οι Καινουργιοι Δεν Εδεσαν Ποτε !!!
3ον) Ηρθε Ο Λεμονιας & Επειδη Εχει Εμπειρια & Δεν Ειναι Κανενα Κοροιδο Πια...Κανει Διαχειρηση Του Ροστερ Και Μεχρι Την Πρωτοχρονια Απο -5
Με Ειχε +1 Βαθμο Και Πρωτο Στην Βαθμολογια...Και Εκει Που Επρεπε Να Συνεχισει Ο Ιδιος & Να Βγαλει την Χρονια (Ποσο Χειροτερα Θα Πηγαινα)...
Την Πιο Ακαιρη & Ακυρη Στιγμη Ο Προεδρας Αλλαζει Τον Προπονητη & ΚαληΝυχτα Πρωταθλημα !!!
(Ειναι Ισως Το ΜΟΝΟ "Λαθος" Του Προεδρα Που Για Μενα Ειναι ΠΟΛΥ Υποπτο)
& Το Μισο...
Αφου Ειχα Προπονητη Ανεκδοτο Ειχα Και Επιλογες Για Τα Μπαζα...Π.χ. Ρισβανης Δανεικος Στον Ατρομητο...
Γιαννωτης Και Αυτος Δανεικος Στον Ατρομητο (Που Κανει Super Χρονια Φετος) Αν Και Στο Τερμα Δεν Εχω Προβλημα Οπως Προειπα...
Και Για Μενα Ο Σπουδαιος Σιωπης (Που Οσο Μποι Του Λειπει Τοσες Τρυπες Κλεινει Στην Αμυνα) Δανεικος Στον Πανιωνιο !!!
Τον Μιραλας Τον Ξερουμε Και Τον Ξερετε Τι Παικτης Ειναι Και Θα Τον Δεις Και Του Χρονου (Την Κατασταση Του Απο Αγγλια Δεν Ξεραμε...Την Μαθαμε)
Οπως Καταλαβαινεις Παλτα Εχουν ΟΛΕΣ ΟΙ Ομαδες Καποια Εχω Και Εγω Στην Ομαδα Μου (Ισως Και περισσοτερα Απο Αλλες Ομαδες Για Τα Μανατζεριλικια Του Προεδρα)
Αλλα 2-3 Ρολιστες & 20 Παλτα ΔΕΝ Εχω Σε Καμια Περιπτωση !!!
Εσυ Αντιθετα Που Πας Για Πρωταθλημα Φετος Ειναι Ζητημα Οπως Σου Εγραψα 2-3 Παικτες Απο Την Ομαδα Σου Να Επαιζαν Εντεκαδατοι Σε Εμενα Απο Του Χρονου !!
Καλυτερους Παικτες Εχει Ο ΖΜΠΑΟΚ Σαν Προσωπικοτητες Και Σαν Αξια...Απλα Δεν Εχουν Δεσει Ακομα Γιατι Αλλαξε Προπονητη Μια Φορα Και Ηρθαν & Καποιοι Τον Δεκεμβρη !!
Οπως Καταλαβαινεις Για Του Χρονου Δεν Θα Ειναι Ιδια Τα Πραγματα...Με Εναν Κανονικο Προπονητη (Μπορει Να Ειναι Και Ο Γκαρσια Δεν Το Ξερω Αυτο Απο Τωρα)
Οι Δανεικοι Ερχονται Πισω...Και Με Λιγες Σχετικα Μεταγραφες Παω Για Νεο Σερι Πρωταθληματων !!! ;)