Μην μπερδεύεσαι αυτά που έκανες στον πλατανιά είναι γεγονός με τους μπράβους πήρες τον αγώνα...φυσικά κ δεν τιμωρήθηκες ποτέ μιας κ απο λάθος χάσατε τις κάμερες...Ήρθες στην τούμπα για να μην παίξεις, φύγατε σαν πουτάνες κ όλοι η Ελλάδα λέει τους παίχτες σας κότες. Πανηγύριζε τώρα για να καταλάβεις πόσο μίκρυνες
Τυπε Εισουν Μεσα Στα Αποδυτηρια Και Ειδες Τι Εγινε Με Πλατανια ??? Η Αυτα Στα Λεει Ο Κυριακος Με Τον Πουρλιοτοπουλο Και Θες Να Μασας Τον Σανο Που Σου Πλασαρουν ???
Τυπε Δεν Χασαμε Ουτε Καμερες Ουτε Υλικο...Ολο Αυτο Το Διαχειριζετε Η Αστυνομια !!!
Τωρα Αν Θες Να Κατηγορεις Την Αστυνομια Οτι Εχασε Καμερες & Υλικο Καντο...Εμας Σαν Ολυμπιακους Δεν Μας Ακουμπα !!!
Για Να Μην Αρχισω Να Γραφω Για Ενα Μηνα Μετα Καταγγελιες Και Την Περιοδεια Του Πουρλιοτοπουλου Στην Κρητη ! Τα Γνωριζεις Θελω Να Πιστευω Αυτα !
Βγηκαμε Κανονικα Στο Γηπεδο Τυπε...Καναμε Προθερμανση Μεχρι Που Η Ταινια Που Πεταξε Ο ΣυνΟπαδος Σου...Απο Τα Επισημα Κιολας Χτυπησε Τον Προπονητη Μας !!!
Τι Ηθελες Τυπε...Να Μεινουμε Να Μας Πεταξουν Και Τα Υπολοιπα Που Πεταγανε Αλλες Χρονιες ???
Αλλωστε Το Ιδιο Ακριβως Και Με Τον Ιδιο Τροπο Εκανες Και Εσυ Περυσι Με Τον
Πρωτοπορο Σε Αυτα Τα Θεματα Προπονητη Σου Βλανταν Ιβιτς !!!
Δεν Μας Λεει Κανεις Κοτες...Εκτος Απο Εσας...Αντιθετα Ολη Η Ελλαδα Μας Λεει Καλα Του Κανατε Του Ρωσοποντιου Που Θελει Να Γινει Χαλιφης Στη Θεση Του Χαλιφη...
Και Μας Κοροιδευει Απο Τα Περυσι Με Την Εθνικη Ψευτων Που Εχει Φτιαξει Περι Εξυγιανσης !!!
Ασε Το Ποσο Μυκρινα Εγω Που Εχω 19 Πρωταθληματα Στα 21...& Πες Μου Εσυ Που Εισαι 20-30-40 Χρονια ??? Πουθενα !!!
Αρα Με Ρωταει Ενας Οπαδος Του Πουθεναικου Πως Νιωθω Εγω Που Μικρυνα Με 19 Στα 21 !!! Μια Χαρα Νιωθω Τυπε...Εσυ Ολα Καλα ???
Α...Ξεχασα Για Τα Χρονια Που Εισαι Πουθενας Φταιει Το Κατεστημενο Της Αθηνας Ετσι ? Να Τα Λεμε Και Αυτα !!!
Screamer μιας κ γράφεις στο θέμα για ΠΑΟΚ απάντησέ μου σε μια ερώτηση αν θέλεις κ μπορείς φυσικά . Πως νιώθεις που είσαι τρίτος ? Κοίτα να το συνηθίσεις γιατί εκεί θα είστε απο εδώ κ πέρα ...κότες
Μια Χαρα Νιωθω Τριτος Και Ξερεις Γιατι...Να Σου Πω Αν Δεν Ξερεις...Με Τις Μαλακιες Που Εκανε Περυσι Ο Προεδρας Μου Δεν Το Σηκωνω Φετος...
Αρα Το Χανω Εγω Και Κοιτα Που Εσυ Με Στημενο Ολο Το Συστημα (ΣυριζΑνελ, Ρουβλια Στις Ενωσεις, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Διαιτητες, Δανεικους Σε Ομαδες, Παραρτηματα) Το Χανεις !
Αληθεια Εσυ Πως Νιωθεις ??? Και Κοιτα Να Συνηθισεις Και Εσυ Οτι Καθε 30 Χρονια Θα Διεκδικεις Ενα Πρωταθλημα Και Θα Το Χανεις !!!
...Ουγκανα !!!