Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τυπε μου πες μου λιγο αν ο Μελισαν ξερει τοσο μπαλα, τον μπαρμπα θωμα τι τον θελει διπλα του?
Ακριβώς γιατί ξέρει μπάλα γι αυτό. Α! Και που είσαι. Ο μπαρμπα θωμάς έχει φωτογραφηθεί και δίπλα στον Γραμμένο (που σύμφωνα με ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ δηλώσεις είναι "δικός μας").

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Ο Ρώσος δεν έχει ιδέα από μπάλα. Τώρα μαθαίνει εξού και τα λάθη του. Το γεγονός ότι ο Μελισσάν είναι τσιμουδιάς (και ο Ιβάν είναι αλλά ο γιος του είναι γλωσσάς και του καταστρέφει το ίματζ του) δε σημαίνει ότι είναι δευτεράτζα
Ο Ρώσος νόμισε πως είναι τσάρος και ο γιος, πουτσαρος..
:2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
και εγω απο επαρχια καταγομαι αλλα συμπρωτευουσα δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο, η δευτερη μεγαλυτερη σε πληθυσμο πολη ναι
και εσυ απο επαρχια εισαι αλλα την λεξη επαρχια φανταζομαι θα την εχεις χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες μειωτικα ειμαι σιγουρος. ξεχνατε ευκολα τις καταγωγες σας τσοπανοπριγκιπες. αν πας απο το νευροκοπι και μεινεις στο μανχαταν παλι χωραταραιος εισαι απλα μενεις νεα υορκη. η χωριατιλα δεν αποβαλλεται απο μεσα σο με μια απλη μεταναστευση. για τη συμπρωτευουσα εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω να λεει και πολλα ειναι απλως μια λεξη, και αποσο εχω ψαξει (γιατι οντως ειναι κατι περιεργο) προερχετα απο βυζαντινους χρονους και την "συμβασιλευουσα" η κατι τετοιο οποτε αυτη η παπαρια συνεχιζεται μεχρι σημερα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αφού στο μεταξύ μας έπαιζα με 10 από το 8. Τι ήθελες να κάνει ο Χιμένεθ; Να πεί "όλοι εμπρός";
Αυτό που δε παίζουμε καλύτερη μπάλα αλλά έχουμε 30 περισσότερες τελικές από εσάς σε όλο το πρωτάθλημα (αν και βάζουμε 1 γκολ κάθε 8 τελικές και εσείς κάθε 6, και πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό) πως γίνεται; Γιατί δε γίνεται να έχει μια ομάδα με 2 κόφτες και αντεπιθέσεις 30 τελικές από μια ομάδα που δε παίζει έτσι. Ξεπερνάει τη λογική

τα γκολ τα βαζουνε επειδη εχουνε καλα εξτρεμ που ανοιγουνε χωρους(που εμεις εκει πασχουμε σοβαρα) και μπαινει η πουτανα μεσα δεν παλευουν απο τον αξονα η με γιομες σε πουλμαν

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αφού στο μεταξύ μας έπαιζα με 10 από το 8. Τι ήθελες να κάνει ο Χιμένεθ; Να πεί "όλοι εμπρός";
Αυτό που δε παίζουμε καλύτερη μπάλα αλλά έχουμε 30 περισσότερες τελικές από εσάς σε όλο το πρωτάθλημα (αν και βάζουμε 1 γκολ κάθε 8 τελικές και εσείς κάθε 6, και πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό) πως γίνεται; Γιατί δε γίνεται να έχει μια ομάδα με 2 κόφτες και αντεπιθέσεις 30 τελικές από μια ομάδα που δε παίζει έτσι. Ξεπερνάει τη λογική
φιλε το ματς εχει 90 λεπτα. επαιξες για 15 με 20 λεπτα με παικτη λιγοτερο αποτι θυμαμαι. εμεις στο τελος τελειωσαμε το ματς με 9 τι παει να πει αυτο οτι χασαμε με 9 παικτες?? απο την αρχη του αγωνα (αρχικη εντεκαδα και μεχρι την αποβολη) πισω εκατσες κ εδωσες χωρους. προφανως ειναι τακτικη του μανωλη. επισης δεν ειπα οτι δεν παιζετε καλη μπαλα, αλλα το να λετε με περισιο θρασσος παιζομε την καλυτερη μπαλα στην ελλαδα χωρις να εχετε δει και αλλες ομαδες ε το λες και αλαζονεια λιγο. εμεις μπορει να εχουμε πει παρα πολλα (οχι εγω προσωπικα) αλλα αυτο το παιζουμε την καλυτερη μπαλα δεν νομιζω.. ασε που δεν εισαι ρομποτ να παιζεις το ιδιο σε καθε ματς..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τα γκολ τα βαζουνε επειδη εχουνε καλα εξτρεμ που ανοιγουνε χωρους(που εμεις εκει πασχουμε σοβαρα) και μπαινει η πουτανα μεσα δεν παλευουν απο τον αξονα η με γιομες σε πουλμαν
Εσένα σου το έχω ξαναπεί. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να είναι κάποιος εξτρεμ για να παίξει εξτρεμ. Ο Ματζουκιτς ΔΕΝ είναι εξτρεμ αλλά ο Αλέγκρι σαν εξτρεμ τον χρησιμοποιούσε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
με πελκα και με μπισεσβαρ και δεν την παλευουμε απο τον αξονα ? ποσα ματς του ΠΑΟΚ εχεις δει φετος, μπεσα ομως 3?4?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φιλε το ματς εχει 90 λεπτα. επαιξες για 15 με 20 λεπτα με παικτη λιγοτερο αποτι θυμαμαι. εμεις στο τελος τελειωσαμε το ματς με 9 τι παει να πει αυτο οτι χασαμε με 9 παικτες?? απο την αρχη του αγωνα (αρχικη εντεκαδα και μεχρι την αποβολη) πισω εκατσες κ εδωσες χωρους. προφανως ειναι τακτικη του μανωλη. επισης δεν ειπα οτι δεν παιζετε καλη μπαλα, αλλα το να λετε με περισιο θρασσος παιζομε την καλυτερη μπαλα στην ελλαδα χωρις να εχετε δει και αλλες ομαδες ε το λες και αλαζονεια λιγο. εμεις μπορει να εχουμε πει παρα πολλα (οχι εγω προσωπικα) αλλα αυτο το παιζουμε την καλυτερη μπαλα δεν νομιζω.. ασε που δεν εισαι ρομποτ να παιζεις το ιδιο σε καθε ματς..
Σπάστε και ξαναρίχτα. Από το 8 με 10 έπαιζα.Εσύ έπαιζε με 11 όλο το ματς
Σόρρυ λάθος. Έχεις δίκιο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και εσυ απο επαρχια εισαι αλλα την λεξη επαρχια φανταζομαι θα την εχεις χρησιμοποιησει ουκ ολιγες φορες μειωτικα ειμαι σιγουρος. ξεχνατε ευκολα τις καταγωγες σας τσοπανοπριγκιπες. αν πας απο το νευροκοπι και μεινεις στο μανχαταν παλι χωραταραιος εισαι απλα μενεις νεα υορκη. η χωριατιλα δεν αποβαλλεται απο μεσα σο με μια απλη μεταναστευση. για τη συμπρωτευουσα εχεις δικιο αλλα δεν νομιζω να λεει και πολλα ειναι απλως μια λεξη, και αποσο εχω ψαξει (γιατι οντως ειναι κατι περιεργο) προερχετα απο βυζαντινους χρονους και την "συμβασιλευουσα" η κατι τετοιο οποτε αυτη η παπαρια συνεχιζεται μεχρι σημερα.

η Θεσσαλονικη ειναι πολη οχι επαρχια ομως αυτο λεμε, επισης εκφραζω μονο τον εαυτο μου το αν λενε καποιοι βλακες την Θεσσαλονικη χωριο ειναι προβλημα τους δεν ειμαστε 4 εκατομμυρια ανθρωποι που μενουμε εδω κατω το ιδιο οπως δεν ειστε και εσεις που ειστε 800000 το ιδιο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Εσένα σου το έχω ξαναπεί. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δε χρειάζεται να είναι κάποιος εξτρεμ για να παίξει εξτρεμ. Ο Ματζουκιτς ΔΕΝ είναι εξτρεμ αλλά ο Αλέγκρι σαν εξτρεμ τον χρησιμοποιούσε.
αυτο δεν ειναι απαραιτητα και σωστο ρε φιλε ομως..ποιος ματζουκιτς σαν εξτρεμ..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
με πελκα και με μπισεσβαρ και δεν την παλευουμε απο τον αξονα ? ποσα ματς του ΠΑΟΚ εχεις δει φετος, μπεσα ομως 3?4?

δεν ειπα δεν την παλευτετε εσεις ειπα οτι ΕΜΕΙΣ εχουμε αδυναμια στα ακρα λογω εναμισι εξτρεμ και παλευουμε απο τον αξονα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ξαναθυμισου λιγακι φιλε μου. ζαμπρανο και μπισεσβαρ φαγανε κοκκινη. ο ζαμπρανο μαλιστα εκανε ο,τι μπορουσε για να αποβληθει κ αυτος. για φρεσκαρισετα λιγο γιατι τα ξεχασες

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Eμεις δεν γουσταρουμε βλαχους εδω κατω,για αυτο οταν κατεβαινατε σας κοβαμε τα αυτια και ειχατε αγνοουμενους.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτο δεν ειναι απαραιτητα και σωστο ρε φιλε ομως..ποιος ματζουκιτς σαν εξτρεμ..
Πέρσι τουλάχιστον ο Ματζουκιτς έπαιζε στα πλάγια. Ο χοντρός κορυφή, πίσω ο κοντός και ο Ματζουκαρος εξορισμένος στον ασβέστη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ξαναθυμισου λιγακι φιλε μου. ζαμπρανο και μπισεσβαρ φαγανε κοκκινη. ο ζαμπρανο μαλιστα εκανε ο,τι μπορουσε για να αποβληθει κ αυτος. για φρεσκαρισετα λιγο γιατι τα ξεχασες
Έχω κάνει διόρθωση.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
η Θεσσαλονικη ειναι πολη οχι επαρχια ομως αυτο λεμε, επισης εκφραζω μονο τον εαυτο μου το αν λενε καποιοι βλακες την Θεσσαλονικη χωριο ειναι προβλημα τους δεν ειμαστε 4 εκατομμυρια ανθρωποι που μενουμε εδω κατω το ιδιο οπως δεν ειστε και εσεις που ειστε 800000 το ιδιο
βρε ναι αλλα και χωριο να ητανε και επαρχια, που ειναι το κακο με αυτο ωστε να χρησιμοποιειται αυτη η λεξη ως κατι μειωτικο? για κομπλεξ μιλατε πολυ ευκολα εκει κατω αλλα το να λες επαρχιωτη η επαρχια καποιον για να νιωσεις εσυ καποια (ανυπαρκτη) ανωτεροτητα, ε αυτο ειναι κομπλεξ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σόρρυ λάθος. Έχεις δίκιο
Προσωπική άποψη. Τη καλύτερη μπάλα (ανάλογα και με το υλικό που έχουν οι ομάδες) τη παίζει ο Ατρόμητος

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πέρσι τουλάχιστον ο Ματζουκιτς έπαιζε στα πλάγια. Ο χοντρός κορυφή, πίσω ο κοντός και ο Ματζουκαρος εξορισμένος στον ασβέστη
εγω αν ημουν ματζουκιτς μπουκετο θα τον εδινα τον αλεγκρι παντως. οσο για την διορθωση μετα την πηρα γραμμη, δεν σασ προλαβαινουμε με τις απαντησεις

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ακριβώς γιατί ξέρει μπάλα γι αυτό. Α! Και που είσαι. Ο μπαρμπα θωμάς έχει φωτογραφηθεί και δίπλα στον Γραμμένο (που σύμφωνα με ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ δηλώσεις είναι "δικός μας").

ο γατουλης μολις χτισει το γηπεδο θα το πουλησει με την ΠΑΕ πακετο σε καναν κελεμπια η καναν china μαν και την εκανε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω αν ημουν ματζουκιτς μπουκετο θα τον εδινα τον αλεγκρι παντως. οσο για την διορθωση μετα την πηρα γραμμη, δεν σασ προλαβαινουμε με τις απαντησεις
Μπουκέτο δε του έδωσε όμως. Έπαιξε και πρωτάθλημα πήρε (γαμώ τη Γιούβε) και τελικό Τσου Λου πήγε. Και μια χαρά ανταποκρίθηκε και μια χαρά του βγήκε το σύστημα του Αλέγκρι. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έτσι όπως πάει οι παίκτες πρέπει να ξέρουν να παίζουν 2-3 θέσεις. Ο Αζαρ πχ. Παίζει πλάγια, παίζει πίσω από το φορ και έχει παίξει και 1-2 παιχνίδια και φορ (!!!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom