Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΦΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΟΚ55Β
αεκ54
ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ
ΕΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ
ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι Γέλιο Τυπε...Ελα Πες...Μετα Ξυπνησες Και Τραβηξες Και Μια Παχια !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Μπούξο που είσαι κρυμμένη εδώ και τόσες σελίδες????
Πουτσα,ξύλο και τιμωρία και σεις φάγατε τον ακατέργαστο σανό της υποτιθέμενη τιμωρίας του γαύρου από τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας σας χωρίς νερο!!!

[size=10pt][move]Ξεροεχυσα[/move][/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πάντως η απόφαση για εμένα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

κανονικά πρέπει να φάνε -2 και για την επόμενη χρονία.

Και εδώ αβάντα όμως για την ομάδα που της χάρησαν χρέη στο δημόσιο και ο τσύριζα κάνει ότι μπορεί για να τους χαρίσει το πρωτάθλημα.

:vomit: :vomit: :vomit:
χρεη χαρισαν στον ολυμπιακο σου με αποφαση της βουλης 10 δις δραχμες.
ο σαββιδης πληρωσε στο ακεραιο τα χρεη του παοκ.
τις προσαυξησεις των προηγουμενων ιδιοκτητων που καθηστερουσαν να πληρωσουν δεν πληρωσε.
μεγαλο κοροιδο για μενα, επρεπε να ΜΗΝ πληρωσει και να καθαρισει αλλα αρη και αεκ ππου πεσανε κατηγοριες. αλλα ο σαββιδης αποδειχτηκε πιο παοκ απο μενα και προτιμησε να μην  πεσει η ενδοξη ομαδα σε μικρες κατηγοριε και να μην ξευτιλιστει οπως η αεκ και ο αρης.
και την ωρα που ο αρης ειναι ξευτιλισμενος σε μικρες κατηγοριες βγαινουν ακομη αρειανοι να μιλησουν???!!!!!

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216
Παλι η Αθηνα φταιει κομπλεξικοι μπυγατσοκιμαδες και κιμαδομπυγατσες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι δεν φταιει παλι η αθηνα,
απλα η αθηνα φταιει για τους 10 τιτλους που δεν πηρε ο παοκ .
αντιστοιχα η θεσσαλονικη δεν φταιει ΠΟΤΈ μιας και δεν στερησε ποτέ τιτλο από ολυμπιακο και παναθηναικο.
δηλαδή τι περιμενες να μην μιλανε οι αδικημένοι σε τιτλους του παοκ και να μιλανε οι παναθηναικοι και οι ολυμπιακοι???

το πρόβλημα σου δεν είναι δηλαδή οι 10 τιτλοι που εχασε αδικα ο παοκ, αλλα αν διαμαρτύρεται αδικα όταν τον τιμωρουν δικαια????

το προβλημα του ποδοσφαιρου ειναι οταν κλεβονται τιτλοι.
το προβλημα του ελληνικου ποδοσφαιρου ΔΕΝ ειναι οταν ο παοκ αδικηθηκε 10 φορες και διαμαρτυρηθηκε 15.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η αφαιρεση βαθμων πρεπει να καταργηθεί, όπως και το πεναλντι και το οφσαηντ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και δεν νικαει ο καλυτερος.
βαλτε τους να παιξουν οσο θελετε χωρις οπαδους.
βαλτε οσο μεγαλο προστιμο θελετε.
αλλα ο καλυτερος στο γηπεδο πρεπει να κερδιζει και να παιρνει τιτλους ΑΚΟΜΗ και αν οι οπαδοι του είναι χούλιγκαν.
οι χούλιγκαν να τιμωρηθουν να τους συλλαβουν, να απαγορεψουν την εισοδο των οπαδων στο γηπεδο, αλλα για την κακη συμπεριφορά των λιγων κακων πελατων δεν μπορει να την πληρωνει μια επιχειρηση. αυτή είναι η αδικια στο ποδοσφαιρο διεθνως. όπως και η ποινη του ποεναλντι και του οφσαηντ γιατι δημιουργουν γκολ και ακυρωνουν αλλα γκολ πραγματικα. βαλτε κοκκινη σε οποιον κανει φαουλ μεσα στην περιοχη αλλα η εξουσια να δωσεις ετοιμο γκολ σε οποιον θελει ο διαιτητης περισσοτερο κακο παρα καλο κανει στο ποδοσφαιρο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
Το πρόβλημα της ζμπαουγκ είναι ότι θέλει να γίνει Ολυμπιακός του βορρά και δεν μπορεί να γίνει,φέτος έδωσε δανεικούς,πλήρωσε ομάδες,διαιτητές και τα ανεγκέφαλα ορκς αντί να κάτσουν και να πουν ότι κάτι θα κάνουν επιτέλους φέτος,πήγαν και κάναν βλαχομαγκιες σε Γιάννινα και συνεχίζουν να ρίχνουν αντικείμενα μέσα στο τζαμί,αλλά μετά σου λένε και την εξυπνάδα τους.
Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο Όχι στα δικαστήρια,δλδ σ'αυτο το τρομοκρατικό-πολεμικο κλίμα  που δημιουργείς ρε ανεγκέφαλε οπαδε θα ήθελες να παιζει ο γιος σου?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αντιστοιχα η θεσσαλονικη δεν φταιει ΠΟΤΈ μιας και δεν στερησε ποτέ τιτλο από ολυμπιακο και παναθηναικο.
δηλαδή τι περιμενες να μην μιλανε οι αδικημένοι σε τιτλους του παοκ και να μιλανε οι παναθηναικοι και οι ολυμπιακοι???

το πρόβλημα σου δεν είναι δηλαδή οι 10 τιτλοι που εχασε αδικα ο παοκ, αλλα αν διαμαρτύρεται αδικα όταν τον τιμωρουν δικαια????

το προβλημα του ελληνικου ποδοσφαιρου ΔΕΝ ειναι οταν ο παοκ αδικηθηκε 10 φορες και διαμαρτυρηθηκε 15.
μαρεσει που τους εχεις υπολογισει κιολας, 10 τιτλοι

δηλαδή ''καποια'' δεκα χρονια στο παρελθον ο παοκ ειχε καλυτερη ομαδα από τους αλλους

γελανε οι πετρες τα τσιμεντα και σοβαδες μαζι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαρεσει που τους εχεις υπολογισει κιολας, 10 τιτλοι

δηλαδή ''καποια'' δεκα χρονια στο παρελθον ο παοκ ειχε καλυτερη ομαδα από τους αλλους

γελανε οι πετρες τα τσιμεντα και σοβαδες μαζι
θελεις 5
υπολογισε εσυ ένα νουμερο παντως σιγουρο χαθηκαν τιτλοι από τον παοκ ΑΡΚΕΤΟΙ.
πες μου 1 τιτλο που εκλεψε ο παοκ από ολυμπιακο ή παναθηναικο

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216

Φιλε εγω θα σου πω απο την εμπειρια μου γενικα. Εδω στην Αθηνα ποτε κανεις Θεσσαλονικιος δεν αντιμετωπιστηκε κομπλεξικα ουτε του λεγανε στα μαγαζια δε σερβιρουμε Θεσσαλονικοιυς. Τωρα εχει σταματησει αυτο καπως αλλα θυμαμαι φανταρος στο Πολυκστρο με τρεις φιλους απ Πειραια τι τραβηξαμε. Γι αυτο λεω για μπουγατσοκιμαδες.

Με τον Κουδα θυμαστε τι εγινε μια και λετε για Αθηνα (εγω ειμαι Πειραιωτης). Κερδιζατε πολυ σπανια Αθηνα γιατι ο Παοκ ηταν ειναι και θα ειναι κομπλεξικη ομαδα οπως ολοι στη Βορεια Ελλαδα. Ποσα χρονια ειχατε να κερδισετε την ΑΕΚ? Δε λεω Ολυμπιακο. Ουτε τον Απολλωνα δεν μπορουσατε να κερδισετε. Ουτε καν με τα οργια στην Τουμπα κερδιζατε με το ζορι.

Δηλαδη φταει ο Πειραιας και ο Ολυμπιακος για τους απατεωνες τους προεδρους σας? Και τουλαχιστον ο Κοσκωτας εφερε Ντεταρι 27 χρονων στο ανθος της ηλικιας του.

Νομιζω οτι το γεγονος οτι μαχρι και η Λαρισα πηρε πρωταθλημα τα λεει ολα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φιλε εγω θα σου πω απο την εμπειρια μου γενικα. Εδω στην Αθηνα ποτε κανεις Θεσσαλονικιος δεν αντιμετωπιστηκε κομπλεξικα ουτε του λεγανε στα μαγαζια δε σερβιρουμε Θεσσαλονικοιυς. Τωρα εχει σταματησει αυτο καπως αλλα θυμαμαι φανταρος στο Πολυκστρο με τρεις φιλους απ Πειραια τι τραβηξαμε. Γι αυτο λεω για μπουγατσοκιμαδες.

Με τον Κουδα θυμαστε τι εγινε μια και λετε για Αθηνα (εγω ειμαι Πειραιωτης). Κερδιζατε πολυ σπανια Αθηνα γιατι ο Παοκ ηταν ειναι και θα ειναι κομπλεξικη ομαδα οπως ολοι στη Βορεια Ελλαδα. Ποσα χρονια ειχατε να κερδισετε την ΑΕΚ? Δε λεω Ολυμπιακο. Ουτε τον Απολλωνα δεν μπορουσατε να κερδισετε. Ουτε καν με τα οργια στην Τουμπα κερδιζατε με το ζορι.

Δηλαδη φταει ο Πειραιας και ο Ολυμπιακος για τους απατεωνες τους προεδρους σας? Και τουλαχιστον ο Κοσκωτας εφερε Ντεταρι 27 χρονων στο ανθος της ηλικιας του.

Νομιζω οτι το γεγονος οτι μαχρι και η Λαρισα πηρε πρωταθλημα τα λεει ολα
εγω παντως στον νοτο όταν δουλευα, βουλγαρο με λεγανε και ποναει αυτό αν τον παππου σου τον σφαξανε βουλγαροι.
και εγω λοιπον στα πλαισια ατης ιδιας πλακας δεν σερβιρω αθηναιους όταν ερχονται θεσσαλονικη στο μαγαζι μου.

θες να αλλαξουμε? να δωσουμε αβερτα πεναλντι υπερ παοκ να παρει 20 τιτλους αντι για 10 και υστερα να διαμαρτυσρεσαι εσυ αδικα επειδή σε τιμωρησαν δικαια τις 10 φορες από τις 15 που τιμωρήθηκες?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Το πρόβλημα της ζμπαουγκ είναι ότι θέλει να γίνει Ολυμπιακός του βορρά και δεν μπορεί να γίνει,φέτος έδωσε δανεικούς,πλήρωσε ομάδες,διαιτητές και τα ανεγκέφαλα ορκς αντί να κάτσουν και να πουν ότι κάτι θα κάνουν επιτέλους φέτος,πήγαν και κάναν βλαχομαγκιες σε Γιάννινα και συνεχίζουν να ρίχνουν αντικείμενα μέσα στο τζαμί,αλλά μετά σου λένε και την εξυπνάδα τους.
Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο Όχι στα δικαστήρια,δλδ σ'αυτο το τρομοκρατικό-πολεμικο κλίμα  που δημιουργείς ρε ανεγκέφαλε οπαδε θα ήθελες να παιζει ο γιος σου?
το πρόβλημα τους το εχουμε ξαναπει. είναι η ασχετιλα, η προκλητικοτητα και η αλλαζονεια που βγαζουν οι σαββιδιδες

θα βλεπαμε με συμπαθεια το να παρει το πρωταθλημα ο παοκ

ομως με ολη τους τη συμπεριφορα, την αλλαζονικη του νεοπλουτου πετυχαν να τους σιχαθουν ολοι

ενω ο μελισσανιδης, τον οποιο δεν αγαπησαμε θυμομαστε και τα δικα του, το πηγε στο λαου λαου, θα πετυχει το στοχο του, διοτι ειναι πολυ εμπειρος απο μπαλα

τι να πρωτοθυμιθει κανεις, απο τις δηλωσεις του σαββιδη μετα τον περυσινο τελικο οπου προανναγγειλε το πρωταθλημα πριν καν αρχισει( ουτε ο κοκκαλης με τον καπετανιο στην παντοδυναμια τους δε το εκαναν) μεχρι τις αλλητειες του γιωργη εξω απο το χαριλαου.

προκαλεσατε πολυ...

υγ αυτος ο γιωργης αλλη δουλεια δεν εχει να κανει απο το πρωι μεχρι το βραδυ στο instagramm ειναι;
αμα στα εχουν ολα ετοιμα λογικο ειναι.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
θελεις 5
ποιοι είναι οι τιτοι που εκλαπησαν από τον παοκ

εγω έναν θελω να μου θυμισεις

από το 1980 και μετα, πιο πριν δεν εχω εικονα, δε μπορω να πω.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216
εγω παντως στον νοτο όταν δουλευα, βουλγαρο με λεγανε και ποναει αυτό αν τον παππου σου τον σφαξανε βουλγαροι.
και εγω λοιπον στα πλαισια ατης ιδιας πλακας δεν σερβιρω αθηναιους όταν ερχονται θεσσαλονικη στο μαγαζι μου.

θες να αλλαξουμε? να δωσουμε αβερτα πεναλντι υπερ παοκ να παρει 20 τιτλους αντι για 10 και υστερα να διαμαρτυσρεσαι εσυ αδικα επειδή σε τιμωρησαν δικαια τις 10 φορες από τις 15 που τιμωρήθηκες?

Φιλε κανω λαθος οτι καποτε στη Θυρα 4 ανεμιζατε Βουλγαρικες σημαιες? Και ποσες φορες και εμας στην Επανωμη μας βλεπανε με τη στολη και μας λεγανε εδω ειναι Βουλγαρια Τσουτσεκια? Τα ξεχνας? Ειμαι και 44 και ειχα ερθει εκδρομες με τα τραινα του Κοσκωτα. Εμεις παντως εδω σερβιρουμε Θεσσαλονικιους στον Πειραια και να θυμισω 2 παιχτες δικους σας που λατρευτηκαν εδω και ξεχασαν τη Θεσσαλονικη: Καλτσας και Γουναρης

Οσο για το Βουλγαροι δες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιοι είναι οι τιτοι που εκλαπησαν από τον παοκ

εγω έναν θελω να μου θυμισεις

από το 1980 και μετα, πιο πριν δεν εχω εικονα, δε μπορω να πω.
1990
παοκ πρωταθλητης χειμωνα,
στο ντέρμπι με τον παναθηναικο ο διαιτητης το ξευτηλησε και ο προεδρος μας, ο βουλινος, πηρε την ομαδα και εφυγε.
ο παοκ εχασε βαθμούς και τιτλο.
πηρες την απαντηση σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φιλε κανω λαθος οτι καποτε στη Θυρα 4 ανεμιζατε Βουλγαρικες σημαιες? Και ποσες φορες και εμας στην Επανωμη μας βλεπανε με τη στολη και μας λεγανε εδω ειναι Βουλγαρια Τσουτσεκια? Τα ξεχνας? Ειμαι και 44 και ειχα ερθει εκδρομες με τα τραινα του Κοσκωτα. Εμεις παντως εδω σερβιρουμε Θεσσαλονικιους στον Πειραια και να θυμισω 2 παιχτες δικους σας που λατρευτηκαν εδω και ξεχασαν τη Θεσσαλονικη: Καλτσας και Γουναρης

Οσο για το Βουλγαροι δες

ιδιοι όταν κοψανε το καλαμπουρι κατεβηκαν στα συλλαλητήρια για την μακεδονια,
εγω προσωπικα τετοια συνθηματα δεν φωνάζω. ουτε χαρτι πεταω στο γηπεδο. και απαιτω το γηπεδο να βγαζει τον νικητή και όχι το δικαστηριο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Ποιοί είναι ρε τύπε οι 10 τίτλοι που έκλεψαν από τον παοκ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
θελεις 5

Πέρσυ έκλεψε το κύπελλο από την Αεκ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιοί είναι ρε τύπε οι 10 τίτλοι που έκλεψαν από τον παοκ;
είναι οι 10 τιτλοι που πηραν ολυμπιακος παναθηναικος τις δεκαετιες 70-80-90 μαζι με τον ακρως συμπτωματικο τιτλο του πρωταθλητη στα κερδισμένα πεναλντι που παντα συμπτωματικα κερδιζαν.
ο 1 που ζητησε συγκεκριμένα πριν ο αλλος είναι το 1990 με την τιμωρια του παοκ επειδή ο διαιτητης ηθελε σωνει και καλα να νικησει ο παναθηναικος
να και από αθηνα"ικο σαητ
www.aek365.com/a-514596/ta-asullhpta-rekor-tou-olumpiakou-se-penalti-kai-apobole-edw-kai-20-xronia.htm]http://www.aek365.com/a-514596/ta-asullhpta-rekor-tou-olumpiakou-se-penalti-kai-apobole-edw-kai-20-xronia.htm[/url]

120 πεναλντι αβαντα ετσι για να μην κινδυνεψει κανενας τιτλος του θρυλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom