Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να παιξετε με κοσμο, τωρα αυτο με τα κρυα με τους παναξιους πρωταθλητες ειναι καινουργια που λες, αφου ειμαστε αμπαλοι και θα χαναμε με κατω τα χερια   :grin: :grin: :grin: :grin:
Εισαι σιγουρος οτι καταλαβες τι γραφω ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
Οταν πετανε οι καφροι οτι μαλακια τους ερθει; και πολυ καλα θα γινει το -3 να καθιερωθει παντου.
ειπαμε ρε μαλακα ,οχι διακοπη και με σερπαντινα...οι γαυροι το τερματισαν το εργο!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
θα κανουμε μεγαλη καβλαντα ομως του χρονου...πηγαδακι μπροστα στην πουστροεφτα ,προθερμανση διπλα απο το μεγαφωνο του τακη....σαν να τα βλεπω μπροστα μου....  ;) ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εισαι σιγουρος οτι καταλαβες τι γραφω ?

εγω το παιρνω απο την αρχη το πραγμα που εγραφες σε αλλα ποστ για αμπαλους κουλες και αεξαρες που ειναι γαυροσυνθηματα, για το συγκεκριμενο που εγραψες οχι δεν με ενοχλει να παιξεις με κοσμο και δεν θελω πρωταθλημα στα χαρτια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
ειπαμε ρε μαλακα ,οχι διακοπη και με σερπαντινα...οι γαυροι το τερματισαν το εργο!

Τι διαφορα εχει η σερπαντινα με το αδειο κουτακι μπυρας;

Και για να τελειωνουμε το τρολαρισμα, αν δεν ειχατε κανει τα περσινα καραγκιοζλικια με τον Ιβιτς ισως να ειχατε λιγο, πολυ λιγο, δικιο. Μετα τα περσινα ειδικα εσεις, δε δικαιουστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
θα κανουμε μεγαλη καβλαντα ομως του χρονου...πηγαδακι μπροστα στην πουστροεφτα ,προθερμανση διπλα απο το μεγαφωνο του τακη....σαν να τα βλεπω μπροστα μου....  ;) ;)

Κανατε κατι τετοια πουστριλικια και στο Καραισκακης και στου Χαριλαου αλλα παιρνατε πουλους.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ουτε χαρτακι απο σοκολατακι δεν επρεπε να πεταχτει γιατι ηξερες απο την αρχη οτι θα το εκμεταλευοντουσαν οι αλλοι(εκτος αν γεννηθηκαμε στην Σουηδια και οχι στην ελλαδα και πεφτουμε απο τα συννεφα), επιτελους αν ο Σαββιδης νοιαζεται για την επενδυση του να μαζεψει τα ουγκανα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
εγω το παιρνω απο την αρχη το πραγμα που εγραφες σε αλλα ποστ για αμπαλους κουλες και αεξαρες που ειναι γαυροσυνθηματα, για το συγκεκριμενο που εγραψες οχι δεν με ενοχλει να παιξεις με κοσμο και δεν θελω πρωταθλημα στα χαρτια
τυπε ομαδα οβερατσιβερ εισαι...πολλα με λιγα ....αλλα εχεις μελ στο τιμονι που δε μασαει τον πουτσο του και κανονικο προπονητη απο την αρχη της χρονιας...εμενα οι φωστηρες φερανε απο την β κινας(με λουτσεσκου απο προετοιμασια θα ειχα +10 και τωρα θα σας γλενταγα ,αντι να ψαχνω να πεισω τη δικαστη οτι δεν επαθε ποτε κανεις τιποτα απο σερπαντινα) ....αν σε βρω και ειμαι σε καλο φεγγαρι θα φας 4 ταριφα...

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΦΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΟΚ55Β
αεκ54
ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ
ΕΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ
ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ.

Συνημμένα

• hqdefault (3).jpg
    hqdefault (3).jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε ομαδα οβερατσιβερ εισαι...πολλα με λιγα ....αλλα εχεις μελ στο τιμονι που δε μασαει τον πουτσο του και κανονικο προπονητη απο την αρχη της χρονιας...εμενα οι φωστηρες φερανε απο την β κινας(με λουτσεσκου απο προετοιμασια θα ειχα +10 και τωρα θα σας γλενταγα ,αντι να ψαχνω να πεισω τη δικαστη οτι δεν επαθε ποτε κανεις τιποτα απο σερπαντινα) ....αν σε βρω και ειμαι σε καλο φεγγαρι θα φας 4 ταριφα...

καλα με αν δεν γινεται δουλεια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
Κανατε κατι τετοια πουστριλικια και στο Καραισκακης και στου Χαριλαου αλλα παιρνατε πουλους.
εχετε φαει ρε μαλακα σιφωνια,πετρες, καζανακια ,καπνογονα,φωτοβολιδες...εχω τυχει σε σκηνικο να ερχονται οι πετρες ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ με ζεμπιλι απο την "ανακαινιση" στις τουαλετες και να τα ριχνουμε ολα στο κορνερ και δεν διακοπηκε ποτε ματς.....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΙΑΜΟΥ.....ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΩΡΑ!

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.

Συνημμένα

• 2015-11-09_223554.png
    2015-11-09_223554.png
    294,6 KB · Εμφανίσεις: 24

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
Α και για να μην ξεχασω...πως τον λεγανε τον πουστη τον πορτογαλο προπονητη που ειχατε (σερβιτορος) που εκανε βολτες να δει τα διχτυα μπροστα στην 13?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΑΦΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΟΚ55Β
αεκ54
ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ
ΕΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ
ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ.

Μεγαλε, αν χρειαστει για το "πρωταθλημα εσεις" πετας και καμια κορδελα σε κανενα κεφαλι αμα λαχει κετς;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
καλα με αν δεν γινεται δουλεια
σωστα ...κυριακη κοντη γιορτη...η αεκς ειναι ομαδα που σεβομαι παρα πολυ(χωρις πλακα)..αν δεν κανει κανα κουμαντο το στραγαλι θα φας πολλα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
εχετε φαει ρε μαλακα σιφωνια,πετρες, καζανακια ,καπνογονα,φωτοβολιδες...εχω τυχει σε σκηνικο να ερχονται οι πετρες ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ με ζεμπιλι απο την "ανακαινιση" στις τουαλετες και να τα ριχνουμε ολα στο κορνερ και δεν διακοπηκε ποτε ματς.....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΙΑΜΟΥ.....ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΤΩΡΑ!

Ε, γι αυτο σκουζετε τωρα, οταν πετουσατε μια μαντρα υλικα οικοδομων, δυο καβες και ενα μαγαζι παππουτσια δε φευγαμε, τωρα θα σας ταραξουμε στη νομιμοτητα. Ποιος το ελεγε αυτο να δεις....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

προσπάθησε να καταλάβεις οτι αυτό που έγινε ήταν το γραμμάτιο για το περσινό σκηνικό που έστησε ο παοκ με τους δανεικούς στον πλατανιά στο καραϊσκάκη και τις ενστάσεις επί ενστάσεων και παρεμβάσεων στα δικαστήρια να τιμωρηθεί ο ολυμπιακός για έναν αγώνα που δεν είχε συμμετοχή ο παοκ και να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, να αφαιρεθούν 6 βαθμοί, και να πάρει πρωτάθλημα ο παοκ στην πουστιά.δεν θα το άφηναν έτσι το περσινό.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
προσπάθησε να καταλάβεις οτι αυτό που έγινε ήταν το γραμμάτιο για το περσινό σκηνικό που έστησε ο παοκ με τους δανεικούς στον πλατανιά στο καραϊσκάκη και τις ενστάσεις επί ενστάσεων και παρεμβάσεων στα δικαστήρια να τιμωρηθεί ο ολυμπιακός για έναν αγώνα που δεν είχε συμμετοχή ο παοκ και να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, να αφαιρεθούν 6 βαθμοί, και να πάρει πρωτάθλημα ο παοκ στην πουστιά.δεν θα το άφηναν έτσι το περσινό.
ουτε εμεις το επομενο ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.388
Πόντοι
5.506
Α και για να μην ξεχασω...πως τον λεγανε τον πουστη τον πορτογαλο προπονητη που ειχατε (σερβιτορος) που εκανε βολτες να δει τα διχτυα μπροστα στην 13?

Το γιασερ το θυμασαι, αυτον που διωξατε γιατι εκλεβε φορμες απο τη μπουτικ;;;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom