thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
πια ωρα? του γιαννη βαλαωρα?Ήρθε η ώρα γαυράκια μου.....
Καλημέρα
Η ώρα του σουσέλ...πια ωρα? του γιαννη βαλαωρα?
Κρίμα για τον Σκόρδα γιατί ξεκίνησε πολύ καλά στα διοικητικά και τελικά το μόνο που δείχνει είναι εμπάθεια και μίσος! Μεγάλη απογοήτευση για εμένα!
Ο Ζαγοράκης ο αγράμματος όπως λένε έβγαλε να μια ανακοίνωση για το παιδί που πέθανε στο γήπεδο, ο κουλτουριάρης ο χοντρός ο επιστήμονας(που λέει ο λόγος επιστήμονας για να μην μιλήσω για την διαβάθμιση τον οδοντιάτρων στον ιατρικό τομέα) ούτε στεφάνι δεν έστειλε!
Ταρατσάκο..Η ομάδα που δεν εστειλε στεφάνι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ
παλι? καθε χρονια τα ιδια ακουμε!Η ώρα του σουσέλ...
Αγόραρε...παλι? καθε χρονια τα ιδια ακουμε!
αρε ψυχοπονε βαλβερδε τι τους κανεις! με τα δευτερα ανεβαζεις την ομαδα
ετσι για να δειτε σε ποσο υποληψη σας εχει σαν ομαδα
να μην παίξουμε τότε...παλικαρια ακουστε το σημερα το ματς ειναι ισοπαλια με πιθανο αποτελεσμα 0-0 και στο καραισκακη 2-0 υπερ του ολυμπιακου !!!!!!!ειναι απλα τα πραγματα!!!!!!!
ωπ καλως τον προφητη!παλικαρια ακουστε το σημερα το ματς ειναι ισοπαλια με πιθανο αποτελεσμα 0-0 και στο καραισκακη 2-0 υπερ του ολυμπιακου !!!!!!!ειναι απλα τα πραγματα!!!!!!!
οτι πεις! ;)Αγόραρε...
η φράση μου ήταν σαν της πυθείας...
δεν διευκρύνισα ποιός θα το κάνει το σουσέλ...
παρ΄ολα αυτά εσύ εκδηλώθηκες οπότε αν στραβώσει κάτι για εσάς ετοιμάσου να σε ξεσκίσω...
Για την ρεβάνς δεν ξέρω...αλλά το πρώτο είναι το πιο πιθανό!παλικαρια ακουστε το σημερα το ματς ειναι ισοπαλια με πιθανο αποτελεσμα 0-0 και στο καραισκακη 2-0 υπερ του ολυμπιακου !!!!!!!ειναι απλα τα πραγματα!!!!!!!
Εγώ λέω να το παίξω 7+ γκολ! Τους σκόρερ δεν έχω βρει ακόμα!γατε παιξτο οβερ να κονομησεις ρε!
Ελπίζω να είναι χαμηλό το κρεβάτι σου και να μην σπάσεις το κεφάλι σου απ το πέσιμο...νταρμπισαιρ δυο, μητρογλου δυο, και αναστασακος χατ τρικ, α! και ενα ο αθανασιαδης...