Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εγώ ξέρω ότι όλοι τον Γκαρσία είδαμε να χτυπάει τον Ντιόγκο εκτός φάσης. και ενώ δεν τον κοίταζε ο Ντιόγκο. και είδαμε τον Γκαρσία να μην τιμωρείται. μάντεψε από ποιον. σύμπτωση διαολεμένη. από τον Κάκο που θα έπαιρνε πόστο σε εσάς αλλά τότε ορκιζόταν. πως το εξηγείς αυτό ?   χα χα χα χα χα χα
σου ειπα η πρεζα πολυ καλη μαλλο η εσυ εισαι αμαθος. στο κορνερ πανω πριν εκτελεστει εγινε η φαση ποια εκτος φασης μας λες ρε λαχανο? και προηγηθηκε χτυπημα του τσουτσοβραζιλιανου σας αλλα αυτο ητανε εντος φασης αρα δεν πειραζει? δες ποσες κοκκινες με εχει ριξει ο κακος που ακομα και σαυτο κλαψουριζεις φυτο

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Χαιρομαι Που Παραδεχεσαι την Βροχη Πετρων Τυπε...  :thumbsup:

Αλλα Με Το Που Φυγατε Εσεις Με Τον Δοξασμενο Ιβιτς Περυσι Ειπαμε Να Σας Αντιγραψουμε ???  :rockon:

Εσεις Κοκοκο Περυσι Τυπε ???  :think:
τυπε εγω δεν κανω τον τυφλο και τον κουφο σαν εσας οταν με συμφερει. την πραγματικοτητα εσεις την κανετε πτυσομενη κατα πως σας συμφερει. γιαυτο και σας αποκαλω πουστηδες, κατα ταλλα δεν με ενοχλουνε αυτα τα αδιαφορα για μενα λαθη της φυσεως

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΣΤΟ 92 ΜΟΓΓΟΛΕ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ...

Τυπε Καλο Ειναι Αυτα Να Μη Λεγονται & Να Μη Γραφονται Για Δικαιολογησετε Ποσο ΚΟΤΕΣ Ειστε !!!  :dunno:

Καλυτερη Διαιτησια Απο Αυτη Δεν Ειχατε ΠΟΤΕ Στο Καραισκακης !!!  :cool2:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Ρε παιδιά γιατί το κουράζετε τόσο το θέμα? Ο ΠΑΟΚ έκανε παράπτωμα και θα τιμωρηθεί με -3, κεκλεισμένων και πρόστιμο.

Γιατί χάνετε τον χρόνο σας με απλά θέματα?

Α τιμή και δόξα σε αυτόν τον άνθρωπο είπαμε? Ε δεν είπαμε

URL]]

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ....Μυριστηκε ο κωλογερος το 5μπαλο και εψαχνε αφορμη απο τις 18.30 που μπηκατε μεσα....ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ...ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ!

Τυπε Προφητης Και Εσυ ???  :think:

Ρε Πουστη Μου Ποσοι Προφητες Μαζευτηκατε Σε Ενα Νημα Ενα Απογευμα ???  :jerking2:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε παιδιά γιατί το κουράζετε τόσο το θέμα? Ο ΠΑΟΚ έκανε παράπτωμα και θα τιμωρηθεί με -3, κεκλεισμένων και πρόστιμο.

Γιατί χάνετε τον χρόνο σας με απλά θέματα?

Α τιμή και δόξα σε αυτόν τον άνθρωπο είπαμε? Ε δεν είπαμε

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/incoming/article961258.ece/ALTERNATES/w620/ivicarisparousiasi1009.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μα γιατι μας ζαλιζετε τον μπουτσον. ειπε κανεις οτι δεν θα τιμωρηθουμε? η μαλακια εγινε πολυ το σηζητησαμε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ  εγραψε ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ...για δηθεν πουστικο χτυπημα στην αδερφη που του εσπασε το δοντι μουλωχτα....ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ....ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΙΣΑ...ΟΣΟ για τον αν ειναι μαγκας που ειναι σημερα και τι καριερα εκανε στο ποδοσφαιρο και που ειναι αυτη η τελειωμενη αδερφη ο ντιογκο και ποια η καριερα του....ΙΣΑ ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΕΣ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

Ρε Πουστη Μου Ποσοι Προφητες Μαζευτεικατε Σε ενα Νημα Ενα Απογευμα ???  :jerking2:
τυπε μου τωρα που το απεφυγες το ματς πες αληθεια, περιμενες να φυγεις με λιγοτερα απο 3? μπεσα τωρα μιλα μας

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16

Ρε Πουστη Μου Ποσοι Προφητες Μαζευτεικατε Σε ενα Νημα Ενα Απογευμα ???  :jerking2:

τυπε λες να ξερει και ποιος κερδιζει το επαθλο φαγητου αποψε στο σερβαιβο; :think:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε εγω δεν κανω τον τυφλο και τον κουφο σαν εσας οταν με συμφερει. την πραγματικοτητα εσεις την κανετε πτυσομενη κατα πως σας συμφερει. γιαυτο και σας αποκαλω πουστηδες, κατα ταλλα δεν με ενοχλουνε αυτα τα αδιαφορα για μενα λαθη της φυσεως

Ναι Αλλα Για Τον Δοξασμενο Βλανταν Περυσι Δεν Γραφεις Τπτ !!!  :S :S :S

Κοκοκο Δλδ Περυσι Τυπε ???  :rockon: :rockon: :rockon:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
μα γιατι μας ζαλιζετε τον μπουτσον. ειπε κανεις οτι δεν θα τιμωρηθουμε? η μαλακια εγινε πολυ το σηζητησαμε

Τύπε, πες μου κάτι όμως. Πως νιώθεις που ενώ είχες σηκώσει σχεδόν την κούπα τώρα οι πιθανότητες είναι κατά στο να το πάρεις? Δεν σε τρελαίνει? Από αυτόν τον παπάρα που πέταξε το χαρτάκι να χάσεις τον τίτλο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
ο,τι ναναι λες ως γνωστος λοβοτομημενος γαυρος. [size=20pt]φυσικα και ζητησε και ητανε θανατος απο ατυχημα.[/size] μιλατε εσεις για νεκρους ρε ταγαρια που αφησατε τον φιλοπουλο κατω σχεδον νεκρο και τον βαρουσε ο καθε πικραμενος γαυρος και τα βγαζατε και σε βιντεο ρε εμετικοι μετα? μιλατε εσεις που εχετε τον χαρο που τον γλιτωσε ο θειος απο φυλακη?

Tελείωσε η συζήτηση, συνέχισε με τους άλλους.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.236
Πόντοι
5.006
Καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ  εγραψε ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ...για δηθεν πουστικο χτυπημα στην αδερφη που του εσπασε το δοντι μουλωχτα....ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ....ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΙΣΑ...ΟΣΟ για τον αν ειναι μαγκας που ειναι σημερα και τι καριερα εκανε στο ποδοσφαιρο και που ειναι αυτη η τελειωμενη αδερφη ο ντιογκο και ποια η καριερα του....ΙΣΑ ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΛΕΣ

ο παυλαρας παντως είναι ενας από τους χιλιαδες βιασμένους σας που ηρθε στην μεγαλη παοκαρα και εφυγε με αδεια χερια...ουτε κυπελλο παγωτου δεν τον αφησε να σηκωσει ο αιωνιος δυναστης σας... :takethis: :takethis: :takethis:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ναι Αλλα Για Τον Δοξασμενο Βλανταν Περυσι Δεν Γραφεις Τπτ !!!  :S :S :S

Κοκοκο Δλδ Περυσι Τυπε ???  :rockon: :rockon: :rockon:
το ειπα σε πολλα μηνυματα πισω οτι προφανως και δεν γουσταρα με το καραγκιοζιλικι του ιβιτς περσυ οπως και το 99% των Παοκτσηδων. αλλα σιγουρα δεν ειχαμε σχεδιο να φαει κατι στο κεφαλι ο ιβιτς και να κανει τον ψοφιο οπως κανατε εσεις φετος

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε μου τωρα που το απεφυγες το ματς πες αληθεια, περιμενες να φυγεις με λιγοτερα απο 3? μπεσα τωρα μιλα μας

Τυπε ΔΕΝ Ειμαι Προφητης !!!  :S :S :S

Μπεσα Να Σου Μιλησω Το Ματσακι Για Εμενα Θα Ηταν ΠΟΛΥ Μεγαλη Εκπληξη Να Φυγει Απο Το 1-1 !!  ;) :sunglasses:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ο παυλαρας παντως είναι ενας από τους χιλιαδες βιασμένους σας που ηρθε στην μεγαλη παοκαρα και εφυγε με αδεια χερια...ουτε κυπελλο παγωτου δεν τον αφησε να σηκωσει ο αιωνιος δυναστης σας... :takethis: :takethis: :takethis:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε και ο ντιογκο που πηρε ο,τι πηρε κανει τον ποδοσφαιριστη καπου. τι να λεει ? νομιζεις οτι εχει για κανεναν αξια το πρωταθλημα ελλαδος? ολοι οσοι φευγουν απο αυτη τη χωρα τα ιδια λενε σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom