Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
φανταζομαι ολοι οι πουστογαυροι ειστε πολλοι περηφανοι για την ομαδα σας σημερα....Μπηκε ψυχωμενη στην ΤΟΥΜΠΑ και εφερε το διπλο...με τον κωλο βεβαια αλλα δεν σας ενδιαφερει και πολυ αυτο....
Υπαρχει δηλαδη νορμαλ γαυρος σημερα που πιστευει οτι καλα εκανε το νιμου ο ασχετος που εχετε προπονητη και εκανε τον ψοφιο κοριο?
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ?????ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ....
ειμαστε περήφανοι τυπε που αντιγράψαμε κατά γραμμα τον ιβιτς και σας καναμε μπουρδελο...όλα εδώ πληρωνονται  :wanker: :wanker: :wanker:

υγ: να πουμε και ένα τιμη και δοξα στον αρχηγο βλανταν ιβιτς κιολας... :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
ΑΙΝΤΑ ρε αυτιστικο μας τα χεις κανει ντουγανια με τον ιβιτς....ο ιβιτς εφαγε κουτι μπυρας απο το ενα μετρο σημαδι,σε παιχνιδι που ειχεκανει ρημαδι η σφυριχτρα ηδη...ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε ο γκαρσια μονος του χωρις την αδεια κανενος αποχωρησε με σκοπο να διακοψει τον αγωνα με το ετσι θελω και το πετυχε.

ο ιβιτς πηγε στο νοσοκομειο οχι μονος του με το ετσι θελω για ν αδιακοψει τον αγωνω αλλα σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

τι κανεις οτι δεν το καταλαβαινεις?

το ιδιο ειναι για σενα?

ο διαιτητης ειναι αρχων του αγωνα αυτος λεει ποτε να μπει γιατρος μεσα, ποτε να βγει καποιος εξω.
αν ηταν σε οποιοδηποτε ματς χανει μια ομαδα θα προσποιουνταν τους τραυματισμενους παικτες ολοι μαζι αχ βαχ παθαμε ολοι μαζι κραμπα, τραβηγμα, λουμπαγκο, αισθανομαστε ζαλαδα, παμε να φυγουμε τωρα που χανουμε, να διακοπει ο αγωνας , να μην κατοχυρωθει το σκορ. θα ζητησουμε επαναληψη στα δικαστηρια ή συνεχιση του οταν θα ειμαστε ξεκουραστοι μηπως και τον τουμπαρουμε πιο ευκολα.

Τυπε Κουραζεις Και Δεν Διαβαζεις Το Νημα ΚΑΘΟΛΟΥ Ομως...& Με Αναγκαζεις Σε Copy/Paste !!  :S :S :S  :dunno:

Ο Διαιτητης Τυπε...Για Να Συμφωνησει Να Παει Καποιος Στο Νοσοκομειο Παιρνει Την Γνωμη Του Γιατρου Του Αγωνα !!!  :rolleyes:

Δλδ. [size=20pt]Ο Γιατρος Του Παοκ[/size] Θα Ελεγε Στον Διαιτητη Αν Μπορουσε Η Οχι Να Συνεχισει Ο Γκαρσια !!!  :S :S :S

Αυτα Καλο Ειναι Να Μην Γινονται...& Να Υπαρχει Κανονικος Γιατρος Στον Αγωνα  !!!  :dunno:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
ΑΙΝΤΑ ρε αυτιστικο μας τα χεις κανει ντουγανια με τον ιβιτς....ο ιβιτς εφαγε κουτι μπυρας απο το ενα μετρο σημαδι,σε παιχνιδι που ειχεκανει ρημαδι η σφυριχτρα ηδη...ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
δες εδώ τι γραφει το φυλλο αγωνας για τον ιβιτς : εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής!!!!!
για μια εκδορα στο τριχωτο της κεφαλης εφυγε στο 85!!!!!δεν αντεξε ουτε 5 λεπτα να τελειωσει το παιχνιδι!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ?????ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ....
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καμια συμφωνια δεν κανεις με τον διαιτητη...που το ειδες αυτό???απλα λες ότι νιώθεις ζαλη όπως περυσι ο ιβιτς (ζαλαδα και πονος στην μεση είναι 100% επιτυχια για να διακοψεις ένα παιχνιδι  ;) ) και πας υποχρεωτικα στο νοσοκομειο...
δες εδώ τι εγραφε περυσι το φυλλο αγωνα και ο γιατρος του αγωνα για τον ιβιτς : κατοπιν αιτιάσεων εκ μερους του περι αισθήματος ζαλης, διεκομισθη στο νοσοκομειο...
Η γνωμάτευση του ιατρού του αγωνα Χ. Ασημακόπουλου για τον Βλάνταν Ίβιτς:
"Εκλήθην να εξετάσω τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κύριο Ίβιτς στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως διαπίστωσα έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν διαπίστωσα κλινικώς να παρουσιάζει απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία την συγκεκριμένη στιγμή. Κατόπιν όμως αναφερομένων αιτιάσεων εκ μέρους του περί αισθήματος ζάλης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο".
οκ εχεις δικιο το συστημα και τα λαμογια στηριζουν παοκ και αδικουν τον ολυμπιακο.
το πρωταθλημα με το καμμενο παπουτσι του μπαλογιαννη καλως το πηρε ο καημενος ο ολυμπιακος.
τωρα εγινε ενα μεγαλο εγκλημα για το οποιο πρεπει να τιμωρηθει ο κακος παοκ που αφησε τον κοσμο να μπει μεσα με..... ....χαρτι!!!!!!!
ο ολυμπιακος που αφηνε φωτοβολιδες αχ αχ περσινα ξυνα σταφυλια, αλλοι νομοι ηταν τοτε.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Τυπε Διακρινω Εναν Εκνευρισμο Στην Αντιγραφη Που Καναμε Απο Τα Περυσι & Τον Δοξασμενο Βλανταν Ιβιτς ???  :think: :S :S :S

:klapseee: :klapseee: :klapste: :klapste:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Τυπε Διακρινω Εναν Εκνευρισμο Στην Αντιγραφη Που Καναμε Απο Τα Περυσι & Τον Δοξασμενο Βλανταν Ιβιτς ???  :think: :S :S :S

τυπε μας κουρασες

3 μερες τωρα γραφει και γραφεις τα ιδια
δεν μας αδειαζεις την γωνια σιγα σιγα?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
καλα μαλακισμενο τραβα γαμησου τωρα....δηλαδη γραφεις πως πρεπει να φας και συ -3 για τα επεισοδια εξω απο το πουστραδικο σου στην καλλιθεα προχτες....
ασε που για τα επεισοδια που γραφεις υπαρχει ηθικος αυτουργος και ειναι ο κοκκινος θιασος της ντροπης....

Εξακολουθω Να Διακρινω Εναν Εκνευρισμο & Μια Δικαιολογια Του Τυπου...Αλλα Καναμε Εμεις Περυσι !!!   :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Kανενα εκνευρισμο δεν εχω ρε μαλαγκουενιο...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ -ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ...Ειστε ντροπη του οπαδισμου ολη σας τη ζωη....αυτο που μου τη βιδωνει ομως ειναι οτι τα πραγματα καταντησανε γελοια...ΜΑΣ πατε δικαστηριο για μια σερπαντινα μαλακα και μεις σας παμε δικαστηριο γιατι δεν δηλωσατε οτι ο προπονητης σας ειναι ο γκαρσια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006
οκ εχεις δικιο το συστημα και τα λαμογια στηριζουν παοκ και αδικουν τον ολυμπιακο.
το πρωταθλημα με το καμμενο παπουτσι του μπαλογιαννη καλως το πηρε ο καημενος ο ολυμπιακος.
τωρα εγινε ενα μεγαλο εγκλημα για το οποιο πρεπει να τιμωρηθει ο κακος παοκ που αφησε τον κοσμο να μπει μεσα με..... ....χαρτι!!!!!!!
ο ολυμπιακος που αφηνε φωτοβολιδες αχ αχ περσινα ξυνα σταφυλια, αλλοι νομοι ηταν τοτε.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ
ρε τυπε, γιατι είναι κακο να παραδεχτείτε ότι σας την φεραμε???ολη η ομαδα ηταν πανετοιμη μολις καποιος παθει εστω και μια μικρη εκδορα από ριψη αντικειμενου, να κανουμε ότι κανατε εσεις περυσι..δεν είναι τυχαιο ότι ο γκαρσια επικαλεστηκε αμεσως ζαλη, όπως περυσι ο ιβιτς...δασκαλεμένος ηταν από τον τεραστιο κυρ σαββα...
πεσατε στην φακα..μην το πολυψυριζετε...νομιζατε ότι φετος θα το περνούσαμε στο ντούκου όπως τοτε με το τασακι στον μιραλας, αλλα φετος η ομαδα πηγε δασκαλεμενη εξ αρχης...και το καλυτερο είναι ότι και εσεις οι ιδιοι ξερετε ότι δεν μπορειτε να μας πειτε τιποτα γιατι απλα αντιγράψαμε ολες τις κινησεις και δηλωσεις του ιβιτς από περυσι...γι αυτό ξεροχυνουμε.... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε μας κουρασες

3 μερες τωρα γραφει και γραφεις τα ιδια
δεν μας αδειαζεις την γωνια σιγα σιγα?

Τυπε Να Αποχωρησω...Αλλα Για Πες Μου Χρειαζομαι Να Παρω Την Δεια Σου Πριν ???  :think:

Να Ξερω Τυπε...Γιατι Ειμαι Καινουργιος Εδω !!!  :S :S :S

messi2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
δεν καταλαβαίνω οι παοκτζήδες τι κάνετε έτσι ?    εδώ κοτζάμ πρωτάθλημα με ψέματα στα χαρτιά θα παίρνατε με -6. εκεί θα λέγατε στα παιδιά σας τι περήφανοι που είστε ως άντρες και θα πανηγυρίζατε στον Λευκό Πύργο ?    πέρυσι με το -3 με τον Ίβιτς που γέλαγε όλη η Ελλάδα με τον Ίβιτς νιώθατε περήφανοι ως άντρες ?    να τα λέτε όλα. όχι μόνο ότι και όπως σας συμφέρει τα πράγματα και να αλλάζετε θέμα συνέχεια. και το θέμα είναι ότι τα έχετε κάνει πόσες φορές. τι να πρωτοθυμηθώ. ποτήρι σε Νίνη. μπουκάλια σε Τζόρτζεβιτς. μπουκάλια σε Ριβάλντο,Καστίγιο. σίδερο σε Τσόρι. μπουκάλι σε Μιραλάς. πυρσοί,ψάρια στο γήπεδο και μπανάνες στον Σαλίνο. και το τελευταίο αυτό με το χαρτί της ταμειακής στον Γκαρθία. εσείς για όλα αυτά νιώθετε περήφανοι ?    απαντήστε αλλάζοντας θέμα και λέγοντας ότι και όπως σας συμφέρει

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
φανταζομαι ολοι οι πουστογαυροι ειστε πολλοι περηφανοι για την ομαδα σας σημερα....Μπηκε ψυχωμενη στην ΤΟΥΜΠΑ και εφερε το διπλο...με τον κωλο βεβαια αλλα δεν σας ενδιαφερει και πολυ αυτο....
Υπαρχει δηλαδη νορμαλ γαυρος σημερα που πιστευει οτι καλα εκανε το νιμου ο ασχετος που εχετε προπονητη και εκανε τον ψοφιο κοριο?

τυπε ποσους φραπεδες εχεις πιει σημερα; εισαι λιγο σ'εξαλλη κατασταση :2funny: :2funny: :2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Τυπε Να Αποχωρησω...Αλλα Για Πες Μου Χρειαζομαι Να Παρω Την Δεια Σου Πριν ???  :think:

Να Ξερω Τυπε...Γιατι Ειμαι Καινουργιος Εδω !!!  :S :S :S
να ερθω στο θρεντ του γαυρου και να γραφω μονο κλαψε και να χαχψανιζω
να δουμε αν θα αρεσει?

messi2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
τρέξτε απαντήστε μου αμέσως όλοι οι παοκτζήδες. περιμένω με ποπ κορν στο χέρι χα χα χα

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Kανενα εκνευρισμο δεν εχω ρε μαλαγκουενιο...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ -ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ...Ειστε ντροπη του οπαδισμου ολη σας τη ζωη....αυτο που μου τη βιδωνει ομως ειναι οτι τα πραγματα καταντησανε γελοια...ΜΑΣ πατε δικαστηριο για μια σερπαντινα μαλακα και μεις σας παμε δικαστηριο γιατι δεν δηλωσατε οτι ο προπονητης σας ειναι ο γκαρσια

Ολα Καλα Τυπε Τοτε...Ας Αποφασισουν Τα Δικαστηρια !!!  :sunglasses:

Αλλα Δεν Βλεπω Να Το Γλυτωνετε Το -3 Για Τον Οσκαρ & Ισως Το -3 Για Τα Επεισοδια Εξω Απο Τα Αποδυτηρια !!!  :S :S :S

Ωστοσο Τυπε Ολα Καλα...Θα Εχετε Ενα Πρωταθλημα Περισσοτερο Απο Την ΑΕΛ & Ενα Λιγοτερο Απο Τον ΑΡΗ Ακομα !!!  :grin: :grin: :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εσυ τυπε βλεπεις οτι σου λεει ο καραπαππαρας. σου εχουμε πει απο χτες οτι ο γιατρος του αγωνα ητανε αυτος που ητανε εν γνωση της λιγκας (δηλαδη ειμαστε καλυμμενοι απο παντου νομικα) και εσυ μας λες για το τι μπουφαν φορουσε γιατι ετσι σου ειπε ο χοντρος αναπηρος. τι να λεμε τωρα. με αυτα τα επιχειρηματα να πατε στα δικαστηρια να γελασουμε ολοι μαζι

messi2018

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
περιττό να πω ότι σε περίπτωση που γινόταν 0-1 αμέσως θα μπουκάρατε όλοι μέσα όπως τότε με τον Μακ που είχε κάνει χέρι πριν φωνάξει για πέναλτι από τον Καπίνο. λεπτομέρειες χα χα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom