Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Σωστο. Και τον κρατησαν ολο το βραδυ για παρακολουθηση μιας μελανιας στο ανω χειλος; τελικα, εφαγε αντικειμενο ή θα υπαρχει γραμμη στο δικαστηριο οτι δεν υπηρξε ποτε ριψη αντικειμενου;
οποιος παει σε νοσοκομειο και πει οτι ζαλιστηκε
μετα απο χτυπημα στο κεφαλι ειναι υποχρεωμενοι να τον κρατησουν

σιγα μην τον διωξουν και βαλουν το κεφαλι τους στο ντορβα
αν 1/1000 εχει κατι σοβαρο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο οχι αρνηθηκε να τον εξετασει ο γιατρος του αγωναΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΕΟ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
χαχααχα τυπε δεν μπορει να εισαι τοσο ηλιθιος πραγματικα. καθε φορα που γραφεις κατι σπας το προηγουμενο σου ρεκορ ηλιθιοτητας. βρηκατ ενα καραγκιοζη στον παγκο και τον κανατε ετοιμοθανατο γελοιοι. αφου ησασταν τοσο σιγουροι για το σοβαροτατο χτυπημα (παντως εγω με κατι φιλους θα παμε να δωσουμε αιμα για τον γκαρσια, του ευχομαι πραγματικα να επιζησει απο το χτυπημα) γιατι δεν πηγατε σε δημοσιο νοσοκομειο οπως οριζει ο κανονισμος?

Που το οριζει αυτο ο κανονισμος; Βαλε μου λινκ τωρα

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
και στις φωτογραφιες μολις "χτυπησε" επιανε το ματι παντι. ειναι μετακινουμενο χτυπημα αυτο φιλε, το ειπανε οι γαυρογιατροι και ο καραπαππαρας αρα ετσι θα ειναι

μεγαλη μαλακία που ο Γκαρσία έπιανε το χείλος

ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ

Έτσι θα περνούσε και το κατάλληλο μύνημα.

Ρε τύπε, ο κανονισμός είναι σαφής. Απαξ και χτυπηθεί αξιωματικός του ματς, φινιτο λα μουζικα. Δεν έχει σημασία που έχει χτυπηθεί αρκεί που υπήρξε ρίξει αντικειμένου και τον βρήκε. Ας προσέχατε και να μην βάζατε στα επίσημα άτομο που στο παρελθον είχε ρίξει φωτοβολίδα ευθείας βολής.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
οποιος παει σε νοσοκομειο και πει οτι ζαλιστηκε
μετα απο χτυπημα στο κεφαλι ειναι υποχρεωμενοι να τον κρατησουν

σιγα μην τον διωξουν και βαλουν το κεφαλι τους στο ντορβα
αν 1/1000 εχει κατι σοβαρο

Ετσι. Τι συζηταμε λοιπον;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Πάντως είναι ΞΕΦΤΙΛΑ να μην έχει βγει ένας από τον παοκ και να καταδικάσει το χτύπημα στον προπονητή. Είτε έκανε θέατρο είτε όχι, είναι γεγονός ότι ένα αντικείμενο τον βρήκε και τον χτύπησε (πολύ λίγο δεν έχει σημασία). Είναι ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ που δεν βγήκε ούτε ένας.
Έτσι ακριβώς. Εγώ θα ντρεπόμουνα αν ήμουν φίλαθλος και η ομάδα μου δεν καταδίκαζε τέτοιο περιστατικό. Απερίφραστα και κατηγορηματικά χωρίς "ναι μεν αλλά". Είναι δυνατόν;; ΝΤΡΟΠΗ!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Που το οριζει αυτο ο κανονισμος; Βαλε μου λινκ τωρα
τυπε εισαι κουραστικος πανιβλακας δεν μπορω να σου εξηγω τα προφανη. ενταξει ξερω σε εκφραζει αυτη η κατασταση η χτεσινη γιαυτο και εισαι γαυρος. γιαυτο και δεν εχεις τον σεβασμο και την παραδοχη κανενος ποδοσφαιροφιλου στην ελλαδα και ακομα και σοβαροι (παλιοι) γαυροι εχουνε ξενερωσει με το εκτρωμα που εχετε για ομαδα και τις γλιτσες που σας διοικουνε. τραβα γαμησου λοιπον πιο περα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
και στις φωτογραφιες μολις "χτυπησε" επιανε το ματι παντι. ειναι μετακινουμενο χτυπημα αυτο φιλε, το ειπανε οι γαυρογιατροι και ο καραπαππαρας αρα ετσι θα ειναι

Οτι ακριβως εκανε και ο Ιβιτς, χτυπησε στο μετωπο και τα 6 ραμματα εγιναν στο κεντρο του κεφαλιου, ακριβως το ιδιο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΘΕΛΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
[move][size=50pt]
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ!!![/size]
[/move]

Το φτιαξα καλυτερα Ναουμε! :birdman:

Ξαναφτιαξτε βαλιτσες....

Εγώ θα σου ετοιμάζω από τώρα ένα σπεσιαλ ποστ μόλις βγει η απόφαση καλό μου μπουγατσάκι  :s&m_2:

Υπομονή  :babycry:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μεγαλη μαλακία που ο Γκαρσία έπιανε το χείλος

ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ

Έτσι θα περνούσε και το κατάλληλο μύνημα.

Ρε τύπε, ο κανονισμός είναι σαφής. Απαξ και χτυπηθεί αξιωματικός του ματς, φινιτο λα μουζικα. Δεν έχει σημασία που έχει χτυπηθεί αρκεί που υπήρξε ρίξει αντικειμένου και τον βρήκε. Ας προσέχατε και να μην βάζατε στα επίσημα άτομο που στο παρελθον είχε ρίξει φωτοβολίδα ευθείας βολής.
ποιος αξιωματικος ρε τριμαλακα! Δηλωστε τον πρωτα στο ΙΚΑ κ τα ξαναλεμε!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο οχι αρνηθηκε να τον εξετασει ο γιατρος του αγωναΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΕΟ;

Ρε παπαρα, εσεις δε γραφετε οτι εξεταστηκε με καθυστερηση 20'λεπτων;

:2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Οτι ακριβως εκανε και ο Ιβιτς, χτυπησε στο μετωπο και τα 6 ραμματα εγιναν στο κεντρο του κεφαλιου, ακριβως το ιδιο.
τυπε μονος σου τα λες. εκανε 6 ραμματα. ο γκαρσια τι εκανε ακριβως? περαν απο τον πεθαμενο απο χαρτακι?

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Ετσι ξηγιομαστε σε ρωσοποντιακες κολοτρυπιδες !!!!
χαχαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
τυπε εισαι κουραστικος πανιβλακας δεν μπορω να σου εξηγω τα προφανη. ενταξει ξερω σε εκφραζει αυτη η κατασταση η χτεσινη γιαυτο και εισαι γαυρος. γιαυτο και δεν εχεις τον σεβασμο και την παραδοχη κανενος ποδοσφαιροφιλου στην ελλαδα και ακομα και σοβαροι (παλιοι) γαυροι εχουνε ξενερωσει με το εκτρωμα που εχετε για ομαδα και τις γλιτσες που σας διοικουνε. τραβα γαμησου λοιπον πιο περα

Αρα εισαι τοσο μαλακας που δεν εχεις δει κανενα κανονισμο να γραφει τις πιπες που αραδειαζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom