mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 513
- Πόντοι
- 316
Μια πόλη, ένα κωλόχαρτο, μια διακοπή, μια αφαίρεση βαθμών.![]()
παίρνει το μπροτάθλημα αλαζονείας όμως...
Μια πόλη, ένα κωλόχαρτο, μια διακοπή, μια αφαίρεση βαθμών.![]()
Πεθαμένος είσαι ούτως ή άλλως ρε πουθενά. Άντε στην Β Εθνική να παίζεις με τα άσπρα χώματα.
Που βρήκες ίντερνετ στη Βουλγαρία ρε καημένε?
Ρε παίχτη, εσύ για να πεις εμένα καϋμένο, θέλεις πολλά ψωμιά ακόμα. Άντε άλλαξε καμιά βάνα και κανένα καζανάκι, και άσε τις σοβαρές κουβέντες για τους σοβαρούς ανθρώπους.Που βρήκες ίντερνετ στη Βουλγαρία ρε καημένε?
Ρε παίχτη, εσύ για να πεις εμένα καϋμένο, θέλεις πολλά ψωμιά ακόμα. Άντε άλλαξε καμιά βάνα και κανένα καζανάκι, και άσε τις σοβαρές κουβέντες για τους σοβαρούς ανθρώπους.
Άντε μικρούλι σε κανένα μπουρδέλο να ξεχαρμανιάσεις, γιατί μέχρι εκεί είσαι ικανός να πας. Για παραπάνω δεν είσαι.Σοβαρός είναι αυτός που δεν εξαπατά,αν γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη!!!
Καλά ήσουν στην αφάνεια τόσο καιρό...
Άντε μικρούλι σε κανένα μπουρδέλο να ξεχαρμανιάσεις, γιατί μέχρι εκεί είσαι ικανός να πας. Για παραπάνω δεν είσαι.
Η αλήθεια είναι πάντα πικρή, "μικρούλι"...Μικρό είναι το μάτι σου,το αν είμαι ικανός μπορείς να το δεις από κοντά,βλαχομαγκα του πληκτρολογίου.
Η αλήθεια είναι πάντα πικρή, "μικρούλι"...
Δεν πειράζει, δεν φταις εσύ...
Την καπότα την φοράνε στην πούτσα. Επειδή όμως προφανώς XXXXSmall μεγέθη δεν κυκλοφορούν, εσύ την έβαλες στο κεφάλι. Κάτι είναι κι αυτό.Σε περιμένω,το νου σου
Την καπότα την φοράνε στην πούτσα. Επειδή όμως προφανώς XXXXSmall μεγέθη δεν κυκλοφορούν, εσύ την έβαλες στο κεφάλι. Κάτι είναι κι αυτό.
Αυτά πες τα σε κάτι παιδάκια όπως είσαι εσύ,ξέρεις που θα με βρεις,ρωτα τα φιλαράκια σου,απλά μη διανοηθείς και δεν έρθεις...
Δηλαδη τι θα αποφασησει; να μην τιμωρηθει;Η ΕΠΟ αποφασιζει..
Μα τι ασχετοι ειστε..