Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χωρίς τη διαιτησία δεν κερδίζετε ούτε τα δεύτερα του άρη, μπούλη
Η ομαδα που εχει φαει μονο 8 γκολ κ μοιραζει σε ολα τα μπουρδελα τριμπαλα-τετραμπαλα χρειαζεται την διαιτησια??? Η διαιτησια φετος ειναι πενηνταρισια! Μπορει να αλλαξει λιγο στα Ντερμπι! :grin: :birdman:

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
20
Πόντοι
1
οσο ηταν με την λαμια γιδακο

απο μισο μετρο χερι μαλακαρε...

κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε από την πλευρά της τρίπολης, αλλά ο σαΐνης πουθενάς ρεζνόφ ανακάλυψε πέναλτι. Με ρέγουλα το σανό προβατάκο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε από την πλευρά της τρίπολης, αλλά ο σαΐνης πουθενάς ρεζνόφ ανακάλυψε πέναλτι. Με ρέγουλα το σανό προβατάκο
ρε βλαχακο μονο απο τις απαντησεις σας
φαινεται οτι ουτε εσεις θα το δινατε...
δες εδω ... ;)

Σήμερα πόσο οφσάιντ της κλίμακας λες να πάρεις;

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
20
Πόντοι
1
δες εδω ... ;)

τί σημασία έχει τί λέει ο γκέγκορυ με το αν ήταν πέναλτι ή όχι? Overdose από το σανό έπαθες και δεν ξέρεις τί λες?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τί σημασία έχει τί λέει ο γκέγκορυ με το αν ήταν πέναλτι ή όχι? Overdose από το σανό έπαθες και δεν ξέρεις τί λες?
ρε μαλακα σοβαρα τωρα
θα κλαιμε εμεις η εσεις για διατησια φετος?

αστο ναπαναγαμηθει...

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
20
Πόντοι
1
ρε μαλακα σοβαρα τωρα
θα κλαιμε εμεις η εσεις για διατησια φετος?

αστο ναπαναγαμηθει...

Ποιός έκλαψε? απλά μην λέμε και μαλακίες τώρα, πεναλτάρα ήταν, όπως ήταν και αυτό που δεν σας έδωσε με τον παναιτωλικό στο 60'

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δες εδω ... ;)
Εγώ δεν είπα βασικά αν ήταν πέναλντι ή όχι. Βασικά για μένα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός. Βρήκε χέρι; Πέναλντι. Γιατί κάθε 3 και λίγο γίνεται η ίδια κουβέντα. Αν το χέρι πήγαινε στη μπάλα ή η μπάλα στο χέρι. Αν ήταν κοντά ή μακριά (ποιος ορίζει το κοντά ή το μακριά; ) κτλπ. Εδώ παλιότερα είχαμε καθήσει να κάνουμε ανατομία. Αν η μασχάλη είναι μέρος του χεριού ή όχι. Γάματα.
Αλλά τελικά δε μου είπες; Πόσο ισχυρό θα είναι το οφσάιντ (της κλίμακας Πέλκα) που θα πάρετε; (το ότι δε θα δωθεί γκολ οφσάιντ το έχω παίξει στοίχημα)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
επισης, για να μην με πειτε και κομπλεξικο, να τονισω οτι το σημερινο παιχνιδι του παοκ με την λαρισα ΔΕΝ ειναι μιλημενο (στην λαρισα δεν εχουν ανταλλακτηρια για ρουβλια)...οποτε και 8-0 να κερδισει ο παοκ, δεν προκειται να πουμε τιποτα.... :hi:
βρε αμυαλε τυπε, πρωτον ειναι γνωστος γαυρος ο τυπος που βριζει το χριστοβασιλη και το κανει οχι μονο στο ματς με τον ΠΑΟΚ (οπως και οι ακολουθοι του). επισης μου φερνεις σαν επιχειρημα τι ειπαμε οι οπαδοι.. εδω και 20 χρονια ΟΛΟΙ οι οπαδοι σας λενε κλεφτες και απατεωνες, αρα με την λογικη σου δικιο εχουν κ αυτοι ετσι ? εσυ καλυτερα να αναρωτιεσαι τι γνωριζουν οι αρχες απο 40χιλιαδες σελιδες δικογραφιας και κασετες της ΕΥΠ αλλα εσυ κανεις τον κινεζο οτι ταχα μου δεν ξερεις. αλλα μια ζωη μαλωμενοι με την αληθεια ειστε τωρα θα αλλαξετε?σας ειπε ο κουγιας οτι ο σαββιδης ειναι χωμενος στον πας για να πουλησει εκδουλευση στον χοντρο και σα γνωστα προβατα που ειστε τον πιστεψατε.. εδω να μου πεις πιστευετε οτι σας παιζει αναποδα η διαιτησια (ενω ειναι τολιγοτερο 60-40 υπερ σας παλι φετος) και εχετε πιο πολλα πεναλτυ απ'οτι ΠΑΟΚ και αεκ ΜΑΖΙ τι να λεμε τωρα. αστο ζησε στον προβατοκοσμο σου με τα υπολοιπα μελη του ερυθρολευκου κοπαδιου και μην ασχολεισαι με εμας.

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
20
Πόντοι
1
Πόσο ισχυρό θα είναι το οφσάιντ (της κλίμακας Πέλκα) που θα πάρετε; (το ότι δε θα δωθεί γκολ οφσάιντ το έχω παίξει στοίχημα)

Δεν το έφραξε ο ΟΠΑΠ? Μελισσανίδη, στα τρώνε!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εγώ δεν είπα βασικά αν ήταν πέναλντι ή όχι. Βασικά για μένα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός. Βρήκε χέρι; Πέναλντι. Γιατί κάθε 3 και λίγο γίνεται η ίδια κουβέντα. Αν το χέρι πήγαινε στη μπάλα ή η μπάλα στο χέρι. Αν ήταν κοντά ή μακριά (ποιος ορίζει το κοντά ή το μακριά; ) κτλπ. Εδώ παλιότερα είχαμε καθήσει να κάνουμε ανατομία. Αν η μασχάλη είναι μέρος του χεριού ή όχι. Γάματα.
Αλλά τελικά δε μου είπες; Πόσο ισχυρό θα είναι το οφσάιντ (της κλίμακας Πέλκα) που θα πάρετε; (το ότι δε θα δωθεί γκολ οφσάιντ το έχω παίξει στοίχημα)
τον φοβαμαι το κουγια σημερα
θα προτιμουσα κανα πεναλτακι να μου δωσει
να ξεμπερδευω με τον καριολη

αλλα ρε σεις ετσι πως εχει παει μεχρι τωρα
και να μιλαμε για διαιτησια θα πεσει ο σερβερ να μας πλακωσει  
:2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
θα ειναι της κλιμακας βατσιου. οσο ητανε εκτος περιοχης ο παικτης σου τοσο οφσαιντ θα ειναι και το γκολ του πελκα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
επισης δεν μας ειπατε ρε χανουμια, τι δουλεια ειχε σημερα ο γατουλης στην ΚΕΔ? γαυροι του βορρα σας αρεσει να λετε, αλλα μεχρι τωρα επισκεψεις μονο ο νιαου και ο βαγγελας εχει κανει προς τα εκει.. αμα ειναι να ψαχνετε ομοιοτητες με γαυρους να κοιτατε και κανα καθρεφτη πρωτα ε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Η ομαδα που εχει φαει μονο 8 γκολ κ μοιραζει σε ολα τα μπουρδελα τριμπαλα-τετραμπαλα [size=30pt]ΡΟΥΒΛΙΑ[/size] χρειαζεται την διαιτησια??? Η διαιτησια φετος ειναι πενηνταρισια! Μπορει να αλλαξει λιγο στα Ντερμπι! :grin: :birdman:

Έλα ρε αλάνι μπούξο.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα ειναι της κλιμακας βατσιου. οσο ητανε εκτος περιοχης ο παικτης σου τοσο οφσαιντ θα ειναι και το γκολ του πελκα
Το έχεις ισοφαρίσει αυτό το πέναλντι (που έγινε τη 5η αγωνιστική απλά για τη βιβλιογραφία) με γκολ οφσαιντ στο κύπελλο. Οπότε μένει να ισοφαρίσουμε εμείς για το γκολ οφσαιντ στο πρωτάθλημα ε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
βρε αμυαλε τυπε, πρωτον ειναι γνωστος γαυρος ο τυπος που βριζει το χριστοβασιλη και το κανει οχι μονο στο ματς με τον ΠΑΟΚ (οπως και οι ακολουθοι του). επισης μου φερνεις σαν επιχειρημα τι ειπαμε οι οπαδοι.. εδω και 20 χρονια ΟΛΟΙ οι οπαδοι σας λενε κλεφτες και απατεωνες, αρα με την λογικη σου δικιο εχουν κ αυτοι ετσι ? εσυ καλυτερα να αναρωτιεσαι τι γνωριζουν οι αρχες απο 40χιλιαδες σελιδες δικογραφιας και κασετες της ΕΥΠ αλλα εσυ κανεις τον κινεζο οτι ταχα μου δεν ξερεις. αλλα μια ζωη μαλωμενοι με την αληθεια ειστε τωρα θα αλλαξετε?σας ειπε ο κουγιας οτι ο σαββιδης ειναι χωμενος στον πας για να πουλησει εκδουλευση στον χοντρο και σα γνωστα προβατα που ειστε τον πιστεψατε.. εδω να μου πεις πιστευετε οτι σας παιζει αναποδα η διαιτησια (ενω ειναι τολιγοτερο 60-40 υπερ σας παλι φετος) και εχετε πιο πολλα πεναλτυ απ'οτι ΠΑΟΚ και αεκ ΜΑΖΙ τι να λεμε τωρα. αστο ζησε στον προβατοκοσμο σου με τα υπολοιπα μελη του ερυθρολευκου κοπαδιου και μην ασχολεισαι με εμας.

Ψιτ, αλανάκο, οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ ανέβασαν πανό για τα ΡΟΥΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΣΕ.

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10
Πόντοι
0
ΕΕΕ-ΟΟΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΝ ΝΑΟ.
ΚΑΝΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΠΑΟΚ.

Συνημμένα

• hqdefault (3).jpg
    hqdefault (3).jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 12

LEYTERIS0021

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
10