Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τι να συνεχισουμε ρε φιλε? δεν δεχεστε γεγονοτα οποτε σε τι βαση να μιλαμε? υπαρχουν η οχι κασετες ρε μεγαλε που ολοι θελουν να μιλησουνε με εναν "βαγγελη" για να ορισει διαιτητες? για να ρωτησουνε ποιος θα πεσει και ποιος θα ανεβει? υπαρχει η οχι συνομιλια με τον κυρ σαββα να απαιτει ταγμενο απο την κεδ? συνεχιζουμε οσο θελεις. το οτι μιλατε 99,9% για τον προεδρο σας και οχι για την ομαδα σας απλα αποδεικνυει ποσο υπαλληλοι εχετε γινει πλεον . το ειπα και σε εναν ομοιδεατη σου πιο πριν, να δεις το what politica ντοκυμαντερ ολυμπιακου για την ομαδα σου, το οπαδικο σου κινημα και τα κολλητηλικια με την χ.α. καθως και την κοντρα του βαγγγελα με τον τιγρη και για ποιο λογο γινεται (το ανεφερες και εσυ πιο πανω στον ομοιδεατη σου)
αυτο λεω κι εγω...δε μπορουν να βρουν ακρη οι δικαστες αλλα ξερει ο leggoro  απο το μπουρδελα.κομ...τι μιλαμε ρε βλακα για τον προεδρο μας αντι για την ομαδα μας;στις ερωτησεις σας απανταμε...ρωτησες πως ειδαμε αγωνιστικα τον ολυμπιακο και δεν απαντησαμε;για ναρκωτικα και εγκληματικες οργανωσεις μιλατε,σε αυτα απανταμε.αν με ρωτησεις για τον οφοε,θα σου πω για τον οφοε.τοσο απλο.ποσοι συνδεσμοι του ολυμπιακου εχουν κολλητιλικια με τη χρυση αυγη τυπε;για πες μας που γνωριζεις.υπαρχουν σε αλλες ομαδες χρυσαυγιτες;ο παναγιωταρος ας πουμε,ειναι ολυμπιακος ή ειχε συνδεσμο του βαζελου;ο μονος αξιος σεβασμου βαζελος,δηλαδη ο καλτσας,εβαζε ηή οχι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με τη χρυση αυγη;υπαρχει αντιστοιχη περιπτωση στον ολυμπιακο;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
και για να το τελειωνουμε γιατι ακρη δεν θα βγαλουμε. να κανετε επενδυσεις να κερδιζετε την αεκ και ναμην σας κανει ανατροπη, να κερδιζετε τους διαιτητας (με τους οποιους και καλα δεν ασχολειστε τοσα χρονια, μονο φετος) και τα λαθραια πλοια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
μου παραθετεις λινκ απο το πρωτο θεμα και ρωτας εμενα αν ειμαι καθυστερημενος? την επομενη φορα φερε μου κατι που το διαβασες στο μικυ μαους πιο κυρος εχει. αν μπορεσεις να μου εξηγησεις πως ενας υπουργος που δεν εχει δουλεια να μιλαει με τον ισοβιτη κατηγορουμενο για τη μεγαλυτερη ποσοτητα ναρκωτικων που πιαστηκε στην χωρα αλλα εχει δουλει να μοιραζει ιδιωτικα καναλια, τοτε θα γινω γαυρος τυπε.μεχρι τοτε συνεχισε να εισαι πανχαζος δικαιωμα σου ειναι αλλωστε. και στην τελικη εσυ δεχεσαι τις μαλακιες που γραφει το θεμα του πρωην κομιστη αλλα δεν δεχεσαι αυτα που γραφουν εις βαρος του βαγγελα ενα σωρο αλλα σαιτ. αποφασισε λοιπον . μαρινακικος φανταζομαι και εσυ και μετα ολυμπιακος. τοση δουλικοτητα παντως ουτε στον θειο δεν πουλησατε

Αααααα, έχουμε πέσει σε ΜΠΕΤΟβλακα. Ρε μπούφο, καταλαβαίνεις οτι όπως δεν έχει καμία δουλειά ο κατακαμμένος να τριγυρνάει μέσα στα κελιά για να "πάρει καταθέσεις" έτσι σε τρολάρουμε γράφοντας οτι ο κατακαμμένος πήγε στο Ε να υποδεχθεί το νέο ιδιοκτήτη. Φυσικά και ΔΕΝ έχει καμία δουλειά ούτε εκεί.

Που να καταλάβεις οτι προσπαθούμε να σου δώσουμε να καταλάβεις οτι πάει να εξυπηρετήσει συμφέροντα, από τη μια κατά του χοντρού και από την άλλη υπέρ του ιγκνατίεφ.

Ερώτηση, δημοτικό έχεις τελειώσει τύπε, γραφή και ανάγνωση έμαθες ή απλά πατάς κουμπιά στο πληκτρολόγιο;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
χαχχααχ
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ? ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙς? ετσι δεν λετε ρε ζωα γαυροι? αρα ο ιβαν αθωος ειναι, με την δικια σας λογικη παντα... ποσο προβατα μα ποσο ?
δεν εχει γινει ουτε ερευνα,οχι δικαστηριο.γιατι τυπε;

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αυτο λεω κι εγω...δε μπορουν να βρουν ακρη οι δικαστες αλλα ξερει ο leggoro  απο το μπουρδελα.κομ...τι μιλαμε ρε βλακα για τον προεδρο μας αντι για την ομαδα μας;στις ερωτησεις σας απανταμε...ρωτησες πως ειδαμε αγωνιστικα τον ολυμπιακο και δεν απαντησαμε;για ναρκωτικα και εγκληματικες οργανωσεις μιλατε,σε αυτα απανταμε.αν με ρωτησεις για τον οφοε,θα σου πω για τον οφοε.τοσο απλο.ποσοι συνδεσμοι του ολυμπιακου εχουν κολλητιλικια με τη χρυση αυγη τυπε;για πες μας που γνωριζεις.υπαρχουν σε αλλες ομαδες χρυσαυγιτες;ο παναγιωταρος ας πουμε,ειναι ολυμπιακος ή ειχε συνδεσμο του βαζελου;ο μονος αξιος σεβασμου βαζελος,δηλαδη ο καλτσας,εβαζε ηή οχι υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με τη χρυση αυγη;υπαρχει αντιστοιχη περιπτωση στον ολυμπιακο;
τυπε αγωνιστικα μιλουσαμε μεχρι που εμφανιστηκαν τα δουλακια του προεδρου και το πηγανε εκει το θεμα. εσεις κανετε σα γκομενες του βαγγελα και λες για εμενα ρε καημενε? σου ξαναλεω δες το ντοκυμαντερ αυτο που το εβγαλε δικος σας και τα ξαναλεμε γιαυτο το θεμα (περι θυρας λ7 και χ.α. εννοω). οπως συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν μπορω να ξερω για το τι εγινε , αρα δεν μπορεις ουτε εσυ να ξερεις απο τη στιγμη που δεν εχουνε γινει δικαστηρια. και επισης δεν τα λεμε "εμεις" υπαρχουνε κατι 40 χιλιαδες σελιδες δικογραφιας που εμπλεκουν μονο τον προεδρο σου και κασετες της ευπ. αν θες αμφισβητησε τα και αυτα εσυ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
τυπε παω να μιλησω με τον σκυλο μου πιο σοβαρη κουβεντα θα κανει απο σενα. εισαι τελειως ηλιθιος. πες μας τι αλλο μπορει να χαριζει ο υπουργος εθνικης αμυνας ρε βλακα να παω να το τσιμπησω εγω αμα ειναι

Φυσικά ρε τσακαλάκι, μόνο με το σκύλο σου μπορείς να μιλήσεις, θα του πεις μπαουγκναουμεξερωγω χοντρος εγκληματικη οργάνωσΑ, νοορ1 και δε θα σου απαντήσει, μην περιμένεις άδικα, τα σκυλάκια ΔΕ μιλάνε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αααααα, έχουμε πέσει σε ΜΠΕΤΟβλακα. Ρε μπούφο, καταλαβαίνεις οτι όπως δεν έχει καμία δουλειά ο κατακαμμένος να τριγυρνάει μέσα στα κελιά για να "πάρει καταθέσεις" έτσι σε τρολάρουμε γράφοντας οτι ο κατακαμμένος πήγε στο Ε να υποδεχθεί το νέο ιδιοκτήτη. Φυσικά και ΔΕΝ έχει καμία δουλειά ούτε εκεί.

Που να καταλάβεις οτι προσπαθούμε να σου δώσουμε να καταλάβεις οτι πάει να εξυπηρετήσει συμφέροντα, από τη μια κατά του χοντρού και από την άλλη υπέρ του ιγκνατίεφ.

Ερώτηση, δημοτ
ικό έχεις τελειώσει τύπε, γραφή και ανάγνωση έμαθες ή απλά πατάς κουμπιά στο πληκτρολόγιο;

Ερώτηση, δημοτικό έχεις τελειώσει τύπε, γραφή και ανάγνωση έμαθες ή απλά πατάς κουμπιά στο πληκτρολόγιο;

χαχααχαχ αστειο να μιλαει γαυρος για δημοτικο. τυπε εσυ ουτε απεξω δεν εχεις περασει. μολις καταλαβες οτι μας φλομωσες στις πιπες και καλα ειρωνευοσουνα. υπαρχει συνομιλια του γιαν. για το ποιο λογο μιλησε με τον καμμενο. ακουσετην πρωτα και μετα εχεις και αποψη. τυπε εμαθα οτι ο τοσκας μοιραζει κατι οικοπεδα, λες να μου χαρισει και εμενα ενα?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
δεν εχει γινει ουτε ερευνα,οχι δικαστηριο.γιατι τυπε;
δεν ξερω, τα παραπονα σου στην δικαιοσυνη. εδω δεν εγινε ακομα δικαστηριο ενω υπαρχουν κασετες και 40 σελιδες δικογραφιας, γιατι δεν αναρωτιεσαι πρωτα για αυτο??

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Φυσικά ρε τσακαλάκι, μόνο με το σκύλο σου μπορείς να μιλήσεις, θα του πεις μπαουγκναουμεξερωγω χοντρος εγκληματικη οργάνωσΑ, νοορ1 και δε θα σου απαντήσει, μην περιμένεις άδικα, τα σκυλάκια ΔΕ μιλάνε.
οχι τυπε θα κατσω να μιλησω με σενα εναν πιο ηλιθιο και απο σκυλο χτυπημενο απο φορτηγο, που μου αμφισβητει γεγονοτα, κασετες της ευπ και ολοκληρες δικογραφιες! αφου το ειπε ο καραπαππαρας μαλλον ετσι θα ειναι !
αντε τυπε πανε για επενδυσεις κ εσυ για να τελειωνουμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
οχι τυπε θα κατσω να μιλησω με σενα εναν πιο ηλιθιο και απο σκυλο χτυπημενο απο φορτηγο, που μου αμφισβητει γεγονοτα, κασετες της ευπ και ολοκληρες δικογραφιες! αφου το ειπε ο καραπαππαρας μαλλον ετσι θα ειναι !
αντε τυπε πανε για επενδυσεις κ εσυ για να τελειωνουμε

:tired:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε αγωνιστικα μιλουσαμε μεχρι που εμφανιστηκαν τα δουλακια του προεδρου και το πηγανε εκει το θεμα. εσεις κανετε σα γκομενες του βαγγελα και λες για εμενα ρε καημενε? σου ξαναλεω δες το ντοκυμαντερ αυτο που το εβγαλε δικος σας και τα ξαναλεμε γιαυτο το θεμα (περι θυρας λ7 και χ.α. εννοω). οπως συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν μπορω να ξερω για το τι εγινε , αρα δεν μπορεις ουτε εσυ να ξερεις απο τη στιγμη που δεν εχουνε γινει δικαστηρια. και επισης δεν τα λεμε "εμεις" υπαρχουνε κατι 40 χιλιαδες σελιδες δικογραφιας που εμπλεκουν μονο τον προεδρο σου και κασετες της ευπ. αν θες αμφισβητησε τα και αυτα εσυ
σε ρωταω να μου πεις συγκεκριμενα ονοματα οπως λεω κι εγω.εγω δεν εχω δει ντοκυμαντερ,εσυ το ειδες και αφυ αναφερεσαι σε αυτο,διαφωτισε μας.και καλυτερα να μη χρησιμοποιεις τον ορο "δικο σας" γιατι δεν ισχυει.πες μου λοιπον ενα ονομα για να γνωριζει και ο κοσμος για ποιους μιλαμε και να μην εκτιθεσαι κιολας.απο κει και περα,στα των κασσετων.ο μαρινακης,παραιτηθηκε απο προεδρος του ολυμπιακου για να παει να δικασθει.εντελως ξαφνικα,εμφανιστηκε αλλος εισαγγελεας που δεν του αρεσε ο ορος "συμμορια" και ζητα να ξαναγραφει η δικογραφια με τον ορο "ε.ο.".αλλο 1μιση χρονο δηλαδη.δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ,εμενα παντως μου φαινεται παραξενο.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Για θύμησέ μου τύπε, γιατί αυτά τα γράφει μόνο ο γαύρος και δεν πολυπαρακολουθώ.
ενα βαπορι με κατι λαθραια τσιγαρα που πιαστηκε στα χανια.κατι νταλικες περιμεναν να φορτωσουν στα σφακια αλλα δεν τις προλαβαν οι αρχες.βλεπεις στα σφακια οι δρομοι ειναι ταχειας κυκλοφοριας και ειναι ευκολο να ξεφυγουν οι νταλικες.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
σε ρωταω να μου πεις συγκεκριμενα ονοματα οπως λεω κι εγω.εγω δεν εχω δει ντοκυμαντερ,εσυ το ειδες και αφυ αναφερεσαι σε αυτο,διαφωτισε μας.και καλυτερα να μη χρησιμοποιεις τον ορο "δικο σας" γιατι δεν ισχυει.πες μου λοιπον ενα ονομα για να γνωριζει και ο κοσμος για ποιους μιλαμε και να μην εκτιθεσαι κιολας.απο κει και περα,στα των κασσετων.ο μαρινακης,παραιτηθηκε απο προεδρος του ολυμπιακου για να παει να δικασθει.εντελως ξαφνικα,εμφανιστηκε αλλος εισαγγελεας που δεν του αρεσε ο ορος "συμμορια" και ζητα να ξαναγραφει η δικογραφια με τον ορο "ε.ο.".αλλο 1μιση χρονο δηλαδη.δεν ξερω πως το βλεπεις εσυ,εμενα παντως μου φαινεται παραξενο.
τωρα θελεις να σου πω 1μιση ωρα ντοκυμαντερ σε μια σειρα? κατσε δες το στην τελικη για την ομαδα σου λεει. παραιτηθηκεκ απο προεδρος αλλα υπαρχει αποφαση δικαστηριου που λεει οτι του απαγορευεται η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο, δεν ειδα να γινεται αυτο το πραγμα παντως. ενα πραγμα παντως με κανει και γελαω. οτι ειστε τοσο σιγουροι για τον ρωσσσο και τις παρανομιες του για τις οποιες δεν υπαρχει κατι επισημο κατι σουπα μουπες απο τα μεσα, αλλα αμφισβητειτε τα καμμωματα του δικου σας για τα οποια υπαρχουν ενα σωρο επισημα εγγραφα τα οποια τον εμπλεκουν (εμπλεκουν λεω αφου δεν εγινε ακομα το δικστηριο και τσινατε). τα δεδομενα ειναι αυτα. ο δικος σας κατηγορειται ο δικος μας οχι (ακομα τουλαχιστον). οποτε πως να τους βαλουμε στην ιδια ζυγαρια προς το παρον ?

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ενα βαπορι με κατι λαθραια τσιγαρα που πιαστηκε στα χανια.κατι νταλικες περιμεναν να φορτωσουν στα σφακια αλλα δεν τις προλαβαν οι αρχες.βλεπεις στα σφακια οι δρομοι ειναι ταχειας κυκλοφοριας και ειναι ευκολο να ξεφυγουν οι νταλικες.
αφου δεν υπαρχει καν δικαστηριο αρα και μη καταδικαστικη αποφαση, ειναι 100% αθωος. τυπε μου χρησιμοποιω δικη σας επιχειρηματολογια και σκεπτικο για αυτα που σας λεμε για το βαγγελα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τωρα θελεις να σου πω 1μιση ωρα ντοκυμαντερ σε μια σειρα? κατσε δες το στην τελικη για την ομαδα σου λεει. παραιτηθηκεκ απο προεδρος αλλα υπαρχει αποφαση δικαστηριου που λεει οτι του απαγορευεται η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο, δεν ειδα να γινεται αυτο το πραγμα παντως. ενα πραγμα παντως με κανει και γελαω. οτι ειστε τοσο σιγουροι για τον ρωσσσο και τις παρανομιες του για τις οποιες δεν υπαρχει κατι επισημο κατι σουπα μουπες απο τα μεσα, αλλα αμφισβητειτε τα καμμωματα του δικου σας για τα οποια υπαρχουν ενα σωρο επισημα εγγραφα τα οποια τον εμπλεκουν (εμπλεκουν λεω αφου δεν εγινε ακομα το δικστηριο και τσινατε). τα δεδομενα ειναι αυτα. ο δικος σας κατηγορειται ο δικος μας οχι (ακομα τουλαχιστον). οποτε πως να τους βαλουμε στην ιδια ζυγαρια προς το παρον ?
τα "καμωματα" του δικου μας,τα αμφισβητουμε με βαση τη λογικη.εγραψα και στο πρωτο μου σχολιο κατι για ενα αρκουδα και ενα χουχουμη...το ιδιο ισχυει και για τοη χρυση αυγη που εγω μιλαω με ονοματα ενω εσυ αποφευγεις να απαντησεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

Δεν πιστεύω να εννοείς οτι χτυπούσαν τηλέφωνα τύπε. Απλά οι νταλίκες ήταν αυτές

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αφου δεν υπαρχει καν δικαστηριο αρα και μη καταδικαστικη αποφαση, ειναι 100% αθωος. τυπε μου χρησιμοποιω δικη σας επιχειρηματολογια και σκεπτικο για αυτα που σας λεμε για το βαγγελα.
δεν κατηγορω καποιον τυπε.περιμενω να γινει η ερευνα αλλα μαλλον θα πρεπει να πεσει η κυβερνηση για να ξεκινησει.αρα δε χρησιμοποιουμε την ιδια επιχειρηματολογια.εσεις το εχετε προχωρησει και ειστε δικαστες.εμεις ειμαστε πολιτες που θελουμε να προχωρουν οι ερευνες και να μη μεινει τιποτα στο σκοταδι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506

Άρα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΘΩΟΙ ο ένας γιατί δεν υπάρχει ούτε καν κατηγορητήριο, ούτε έρευνα, ο χοντρός γιατί ακόμα ΔΕΝ έχει δικαστεί.

Απλά, ο πρώτος είναι καθεστωτικός, ο δεύτερος όχι. Όσο θα υπάρχει ακόμα το καθεστώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom