Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
ειδικα με τους δανεικούς φετος, αν καναμε αυτά που κανετε εσεις θα ειχαν γινει συλλαλητήρια από τους ΑΡΔ παλι...
ειδικα στην περιπτωση με τον βαζελο εκτεθήκατε ασχημα : πηγατε να το περασετε στο ντούκου ότι και καλα δινετε δανεικούς για να παρετε μολεδο και τελικα δεν εκατσε ο μολεδο και δωσατε δανεικούς χωρις λογο...
αλλα αφου δεν το εκανε ο ολυμπιακος, δεν ανοιξε ρουθουνι...

Ενταξει ρε, με τη σεξυ βαζελα ειχαν προηγουμενα απο την εποχη Μελισση 2,5 εκατομμυρια γιουρια, ηρθε η ωρα να ξεπληρωσουν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
1)είχαμε τοσους δανεικούς οσους εχετε εσεις φετος...βεβαια φετος δεν υπαρχει κανενα αρθρο περι δανεικών όπως τα χιλιαδες αρθρα που υπηρχαν όλα αυτά τα χρονια..

2)αγωνιστικα τα γιαννενα είναι πολύ δυσκολη εδρα...αλλα κανονισε ο σαββιδης και θα περασεις..παμε για κλασικα κανενα 0-3 όπως σε κερκυρα, ξανθη και τα σχετικα...οπου δεν κανονιζει ο σαββιδης ο παοκ μεταμορφώνεται σε κανονικη ομαδα και κερδιζει με την ψυχη στο στομα με πεναλντι στο 87 (πχ. αγρινιο)....με την λαρισα είναι αδυναμη ομαδα και είναι εντος, οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα να κερδισεις...οποτε εισαι με 6 βαθμούς...
εγω κερδιζω αεκ και μεσα στον ατρομητο μονο με αποδοση και νοοτροπια τελικου τσουλου μπορω να περασω...
οποτε καταλαβαίνεις ότι ολη η δουλεια εγινε μες στο αγρινιο...βεβαια μετα από εμας εχεις αρκετα παιχνίδια που δεν μπορει να τα επηρεασει ο σαββιδης, οποτε θα δουμε τι θα γινει..

3)οσον αφορα την εικονα των ομαδων, θεωρω ότι είμαι καλυτερος από εσενα (αν και είναι νωρις, γιατι δεν εχει κριθει ακομα ο νεος προπονητης)
Μαλιστα...εχουμε και λεμεσε 19 αγωνες εχω 13 νικες 4 χ και 2 ηττες.Εσυ εχεις 13 νικες 3 χ 3 ηττες.Εχω βαλει 36 γκολ και χω φαει 7 εβαλες 41 εφαγες 17...περισοτερα εφαγες απο κουλα ατρομητο αστερα και εχεις φαει ενα γκολ λιγοτερο απο τον βαζελο...γελανε και οι πετρες...οτι εχεις καλυτερη ομαδα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Μαλιστα...εχουμε και λεμεσε 19 αγωνες εχω 13 νικες 4 χ και 2 ηττες.Εσυ εχεις 13 νικες 3 χ 3 ηττες.Εχω βαλει 36 γκολ και χω φαει 7 εβαλες 41 εφαγες 17...περισοτερα εφαγες απο κουλα ατρομητο αστερα και εχεις φαει ενα γκολ λιγοτερο απο τον βαζελο...γελανε και οι πετρες...οτι εχεις καλυτερη ομαδα.

εγω μιλουσα για το ποιος εχει καλυτερους παιχτες...εννοείται ότι με τον αλβανο που δεν καναμε προετοιμασια, η ομαδα σερνοταν..και γιαυτο καηκαν και θα καψουμε πολλους παιχτες ακομα (πχ ο ζιλε που με 500 παιχνίδια στην γαλλια, επι χασι δεν ειχε παιξει ματς και φαινοταν σαπακι)...
τωρα οσον αφορα τα στατιστικα, νταξει τυπε, όπως το δει κανεις...μοιραζεις 3αρες και 4αρες το τελευταιο διμηνο σε εδρες που εμεις και η κουλα φτυνουμε αιμα...εσυ λες ότι εχεις ομαδαρα, εγω λεω ότι εχεις προεδραρα  :rolleyes:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ενω εσυ δεν ειχες και δεν εχεις προεδραρα....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
που ξερεις του χρονου ισως σας στειλουμε κανα δανεικο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο Πέλκας είναι ο joker. Δεν ισχύουν τα of side για αυτόν. Ούτε με Γιάννενα ούτε και με Ατρόμητο. Ο Pereira πληρώνεται για την εξυγίανση ή για να εξυπηρετεί τον καθαρό Πόντιο επιχειρηματία?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω μιλουσα για το ποιος εχει καλυτερους παιχτες...εννοείται ότι με τον αλβανο που δεν καναμε προετοιμασια, η ομαδα σερνοταν..και γιαυτο καηκαν και θα καψουμε πολλους παιχτες ακομα (πχ ο ζιλε που με 500 παιχνίδια στην γαλλια, επι χασι δεν ειχε παιξει ματς και φαινοταν σαπακι)...
τωρα οσον αφορα τα στατιστικα, νταξει τυπε, όπως το δει κανεις...μοιραζεις 3αρες και 4αρες το τελευταιο διμηνο σε εδρες που εμεις και η κουλα φτυνουμε αιμα...εσυ λες ότι εχεις ομαδαρα, εγω λεω ότι εχεις προεδραρα  :rolleyes:

Δεν εχεις φετος ουτε καλυτερη ομαδα ουτε καλυτερους παιχτες απο τον ΠΑΟΚ. Απλα τα πραγματα. Δε σας φταιει κανεις αλλος, ο προεδρος σας μονο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Δεν εχεις φετος ουτε καλυτερη ομαδα ουτε καλυτερους παιχτες απο τον ΠΑΟΚ. Απλα τα πραγματα. Δε σας φταιει κανεις αλλος, ο προεδρος σας μονο.

και ο προεδρος του παοκ μας φταιει τυπε, αλλα ας μην το κανουμε θεμα.... :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
1)είχαμε τοσους δανεικούς οσους εχετε εσεις φετος...βεβαια φετος δεν υπαρχει κανενα αρθρο περι δανεικών όπως τα χιλιαδες αρθρα που υπηρχαν όλα αυτά τα χρονια..

2)αγωνιστικα τα γιαννενα είναι πολύ δυσκολη εδρα...αλλα κανονισε ο σαββιδης και θα περασεις..παμε για κλασικα κανενα 0-3 όπως σε κερκυρα, ξανθη και τα σχετικα...οπου δεν κανονιζει ο σαββιδης ο παοκ μεταμορφώνεται σε κανονικη ομαδα και κερδιζει με την ψυχη στο στομα με πεναλντι στο 87 (πχ. αγρινιο)....με την λαρισα είναι αδυναμη ομαδα και είναι εντος, οποτε δεν νομιζω να εχεις θεμα να κερδισεις...οποτε εισαι με 6 βαθμούς...
εγω κερδιζω αεκ και μεσα στον ατρομητο μονο με αποδοση και νοοτροπια τελικου τσουλου μπορω να περασω...
οποτε καταλαβαίνεις ότι ολη η δουλεια εγινε μες στο αγρινιο...βεβαια μετα από εμας εχεις αρκετα παιχνίδια που δεν μπορει να τα επηρεασει ο σαββιδης, οποτε θα δουμε τι θα γινει..

3)οσον αφορα την εικονα των ομαδων, θεωρω ότι είμαι καλυτερος από εσενα (αν και είναι νωρις, γιατι δεν εχει κριθει ακομα ο νεος προπονητης)

πεσαμε μεσα στο 0-3 από ημιχρονο που περιμεναμε από την μεγαλη παοκαρα... :2funny: :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κανενας απ τους λεγομενους και καλα ουδετερους μπορει να μας πει για την φαση του χεριου στο 14;;;κανας αρειαινος εξυγιαντης η κανας οπαδος του οσφπ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ραου παου,

αν ποτέ φτασει ο παοκ τα 1000 μαιμου γκολ που εχει ο ολυμπιακος τα τελευταια 50 χρονια.

τοτε βγες να μας μιλησεις και εγω μαζι σου θα είμαι.

μεχρι τοτε μην προκαλεις.

στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
κανενας απ τους λεγομενους και καλα ουδετερους μπορει να μας πει για την φαση του χεριου στο 14;;;κανας αρειαινος εξυγιαντης η κανας οπαδος του οσφπ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ελα τυπε..οσφπ εδώ  :hi:

νομιζω το υστερογραφο μου θα σου λυσει την απορια...

ξαναγυρισε στις 3αρες ο μεγαλος παοκ...θα φτασει τα 200 γκολ ετσι όπως το παει φετος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βεβαια όταν υπαρχει και άλλη ομαδα μεσα στο γηπεδο, κερδιζει με μαιμου πεναλντι...

υγ: για το γκολ οφσάιντ δεν εχει νοημα να σχολιαστει σε παιχνιδι που ηταν αγορασμενο..και 5 γκολ να ακυρωνονταν του παοκ σημερα, παλι 3-4 γκολ θα εβαζε...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
ραου παου,

αν ποτέ φτασει ο παοκ τα 1000 μαιμου γκολ που εχει ο ολυμπιακος τα τελευταια 50 χρονια.

τοτε βγες να μας μιλησεις και εγω μαζι σου θα είμαι.

μεχρι τοτε μην προκαλεις.

στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι

τυπε πολύ θα θελανε να φτασουν τα 1000 μαιμου γκολ, αλλα δεν θα τους κανουμε την χαρη... :takethis:

εντωμεταξύ εχετε μια πολύ ωραια εικονα για το τι είναι "προκληση"...εσεις δεν μας ζαλισατε τα αρχιδια τοσ χρονια με την εξυγιανση????εμεις δεν ειπαμε ποτε για εξυγιανση!!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Η ομάδα του συριζαικου δημοσίου σε μια εικόνα!!!
Οι παρουσιαζόμενοι ως εξυγιαντες,τόσο σανό μόνο εσείς!!!

Συνημμένα

• FB_IMG_1517760550871.jpg
    FB_IMG_1517760550871.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 10

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αζα για την φαση στο 14 μουγκα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom