Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ρε πρωταθλητή Αυγούστου,από τα πλάγια και μόνο με σέντρες πως θα πάρεις πέναλτι?
Σίγουρα κατάλαβες ότι μιλάμε για μπαλα(ποδόσφαιρο)και όχι για βόλεϊ γιατί και κει θυμάμαι ότι φωνάζατε γκολ κάθε φορά που η μπάλα παίρνουμε το φιλέ  :2funny:
Μόνο εσείς οι πανεπιστημιακοί οπαδοί που μεγαλώσατε με γαλλικά,πιάνο και μαύρο χαβιάρι  :respect:
μα εμεις ειμαστε τα ορκ, οι γυφτοι, οι φιλοξενουμενοι οπως μας βαφτισατε (λες και πρεπει να εισαι ορκ για να κοκκινισεις κιτρινομαυρους σβερκους). απο τις τοσες φαπες που εχετε φαει τα εχετε χασει και μπερδευεστε μεταξυ σας μου φαινεται. αλλα λογια να αγαπιομαστε εισαι για αλλη μια φορα. δεν το σωζεις με τιποτα τωρα αζα την καρααμπαλη μαλακια σου την πεταξες και δεν την δικαιολογεις με τιποτα. απο τα πλαγια εντομεταξυ δεν χρειζεται να παιζεις μονο με σεντρες μπορεις να μπεις και στην περιοχη αλλα ειπαμε οση σχεση εχουμε οι Παοκτσηδες με γαλλικα, πιανο και χαβιαρι αλλη τοση εχεις εσυ με το ποδοσφαιρο και η πλακα ειναι οτι εκτιθεσαι και μονος σου.. εμεις δεν χρειαστηκε να πουμε τιποτα. για την ιστορια και μονο παροτι παιζουμε απο τα πλαγια (και συμφωνα με την αποκλειστικα δικη σου αμπαλη λογικη δεν παταμε περιοχη για πεναλτυ) μετραμε ηδη 2 που δεν μας δωσανε μεχρι στιγμης αλλα προφανως η οικογενειακη σου γαλουχηση σε εκανε ειτε να τα αγνοησεις ειτε να μην τα δεις εξαρχης. η ιδια αυτη γαλουχηση σε κανει να μην ενοχλεισαι με τα μαιμου πεναλτυ του γαυρου και της αεκ, ουτε η ασυλια που εχει ο χιμενεθ με τα καραγκιοζηλικια του και η μικρη τιμωρια που δεχτηκε αλλα παλι να σε ενοχλει ο ΠΑΟΚ. 5 σερι ματς εχεις παρει βρε μπαρτσελονα της φουτμπολ λιγκ και παλι με τον ΠΑΟΚ ασχολεισαι. θα τα φας τα ντορτια σου παλι ειτε του χρονου ειτε σε 2-3, εχε λιγη υπομονη ακομα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.967
Πόντοι
38.177
βρε μαλακες το παιδι εχει ενα χαμηλο επιπεδο απο την σουπερ πιπα.εσεις φτετε που των απαντατε κ λεει το μακρι κ το κοντο του.

Ποιο χαμηλό από το δικό σου με το απολυτήριο δημοτικού? :jerking:  :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.967
Πόντοι
38.177
μα εμεις ειμαστε τα ορκ, οι γυφτοι, οι φιλοξενουμενοι οπως μας βαφτισατε (λες και πρεπει να εισαι ορκ για να κοκκινισεις κιτρινομαυρους σβερκους). απο τις τοσες φαπες που εχετε φαει τα εχετε χασει και μπερδευεστε μεταξυ σας μου φαινεται. αλλα λογια να αγαπιομαστε εισαι για αλλη μια φορα. δεν το σωζεις με τιποτα τωρα αζα την καρααμπαλη μαλακια σου την πεταξες και δεν την δικαιολογεις με τιποτα. απο τα πλαγια εντομεταξυ δεν χρειζεται να παιζεις μονο με σεντρες μπορεις να μπεις και στην περιοχη αλλα ειπαμε οση σχεση εχουμε οι Παοκτσηδες με γαλλικα, πιανο και χαβιαρι αλλη τοση εχεις εσυ με το ποδοσφαιρο και η πλακα ειναι οτι εκτιθεσαι και μονος σου.. εμεις δεν χρειαστηκε να πουμε τιποτα. για την ιστορια και μονο παροτι παιζουμε απο τα πλαγια (και συμφωνα με την αποκλειστικα δικη σου αμπαλη λογικη δεν παταμε περιοχη για πεναλτυ) μετραμε ηδη 2 που δεν μας δωσανε μεχρι στιγμης αλλα προφανως η οικογενειακη σου γαλουχηση σε εκανε ειτε να τα αγνοησεις ειτε να μην τα δεις εξαρχης. η ιδια αυτη γαλουχηση σε κανει να μην ενοχλεισαι με τα μαιμου πεναλτυ του γαυρου και της αεκ, ουτε η ασυλια που εχει ο χιμενεθ με τα καραγκιοζηλικια του και η μικρη τιμωρια που δεχτηκε αλλα παλι να σε ενοχλει ο ΠΑΟΚ. 5 σερι ματς εχεις παρει βρε μπαρτσελονα της φουτμπολ λιγκ και παλι με τον ΠΑΟΚ ασχολεισαι. θα τα φας τα ντορτια σου παλι ειτε του χρονου ειτε σε 2-3, εχε λιγη υπομονη ακομα

Άμα ήθελα να μιλήσω για άλλες ομάδες θα πήγαινα στα αντίστοιχα θρεντ τους και θα εγραφα-ρωτούσα.
Εδώ ας μείνουμε στα ορκ και τα κύπελλα μαϊμού!!!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άμα ήθελα να μιλήσω για άλλες ομάδες θα πήγαινα στα αντίστοιχα θρεντ τους και θα εγραφα-ρωτούσα.
κυπελλο μαιμου γιατι το πηραμε εμεις το ξερουμε. αν το παιρνε η αεκ (κατι που θα σας εδινε τεραστια χαρα) θα ητανε το απολυτα δικαιο τροπαιο και τετοια. το να μας λεει ενας σκωληκας για μαιμου και τετοια χαζα δεν μας ενοχλει αζα, ισα ισα μας διασκεδαζει. κοιτα τωρα. οταν καταφερεις εσυ να πανηγυρισεις ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΚΟΛ σε τελικο (και ας το χασεις γιατι δεν εισαι για παραπανω) ελα να ξαναμιλησουμε για κυπελλα. ισως φταιει οτι παιζατε και εσεις πολυ απο ταπλαγια και δεν σκοραρατε ποτε σε τελικο. μαιμου ξεμαιμου εγραψε στην ιστορια οπως τα "πρωταθληματα" σας με 3-4 αντιπαλους και μετα απο παγκοσμιους πολεμους. κοιτα να πας τωρα για κανα σερβις το τρακτερ μη σου μεινει στη μεση της διαδρομης γιατι του χρονου σας θελουμε στην Α.σας περιμενουμε πως και πως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κυπελα μαιμου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο παοκ τυπε επειδή διεκδικουσε κυπελα και πρωταθλήματα σε αντιθεση με τον ρολο κομπαρσου που ειχε η ομαδα σου 50 χρονια,
εχει τα περισσοτερα χαμενα κυπελα και πρωταθλήματα μαιμου από ομαδες της αθηνας κυριως τον ολυμπιακο.
αν βαλουμε κατω τις αδικιες που εγιναν αντικειμενικα από ένα τριτο ξενο κριτη ο παοκ πρεπει να εχασε 5-10-15 τιτλους σε ολη την ιστορια του.
ο αρης τι ακριβως μπορει να ισχυριστεί ότι εχασε???? 10 χρονιες αντι να εβγαινε 8ος ότι θα εβγαινε 4ος και θα πηγαινε ευρωπη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αραξε στα κυβικα σου πρωταθλητη της δευτερης κατηγοριας. ακομη και τωρα που ειστε στον πατο εχετε μουτρα και μιλατε αν βγειτε πρωτη κατηγορια τι θα λετε παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κορυφη παραλογισμου ενας φιλος μοθυ ποντιος αρειανος σε κουβεντα παντα επεμενε ότι οι ομαδες τις αθηνας φοβούνται τον αρη και για αυτό τον καταστρεψανε ενώ δεν φοβούνται τον παοκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φοβούνται αυτόν που εχει να παρει τιτλο από τον εμφυλιο πολεμο και εχει το 1/3 τον οπαδων του παοκ αλλα δεν φοβούνται τον παοκ που τους εχει στερησει τιτλους και εχει πολλαπλασιο λαο γιατι λεει δεν εχει "δυναμικη"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

Συνημμένα

• paok-olympiacos-serres02.jpg
    paok-olympiacos-serres02.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 16325835_10212440522955236_1783661012_o.jpg
    16325835_10212440522955236_1783661012_o.jpg
    148,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Ώπα - μπήκα στην τύχη και βλέπω πως είμαστε ανήμερα στην μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Χρόνια πολλά πακιστανομάχοι!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Ρε μλκες Λευτερια στο φιλαρακι μου τον
Leggoro :rockon: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.967
Πόντοι
38.177
Τα βαζελια είχαν άλλες δουλειές μιας και έρχονται Χριστούγεννα...

Συνημμένα

• FB_IMG_1512754439389.jpg
    FB_IMG_1512754439389.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 17

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Για σημερα [size=30pt]ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???[/size]
[size=30pt]ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!![/size] :orchestra:

Και τωρα το συνθημα ειναι ενα για τους
Βιασμενους!

[size=60pt]Οε οε οε
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!![/size]
:rockon: :rockon:
:tn04: :tn04: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Σαββατο βραδυ και ειμαι εξω για ποτο με τον αζαζελ τον φακιρη και τον μπλακ αντερ.Λεω στον Αζαζελ...2-0 στο ημιχρονο 3-0 τελικο.
Μου λεει παιξτο ανατροπη...2-1 ο αλαφουζος θελει λεφτα. :tooth:Του λεω βαλε ενα σπιτι στον ασσο και οβερ.Προφανως ουτε ηρθε ανατροπη ουτε επαιξε τον ασσο και οβερ.
Ο γκουρου του στοιχηματος προτεινε ανατροπη τον ΠΑΟΚ και δεν επαιξε ανατροπη την ομαδα του :tooth: :tooth: :tooth:Η νικη απο πισω οπως λεει....
Αζα το παιχνιδι ηταν στημενο για ακριβες σκορ 4-0..γι αυτο τους καναμε fair play μετα.
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.967
Πόντοι
38.177
Σαββατο βραδυ και ειμαι εξω για ποτο με τον αζαζελ τον φακιρη και τον μπλακ αντερ.Λεω στον Αζαζελ...2-0 στο ημιχρονο 3-0 τελικο.
Μου λεει παιξτο ανατροπη...2-1 ο αλαφουζος θελει λεφτα. :tooth:Του λεω βαλε ενα σπιτι στον ασσο και οβερ.Προφανως ουτε ηρθε ανατροπη ουτε επαιξε τον ασσο και οβερ.
Ο γκουρου του στοιχηματος προτεινε ανατροπη τον ΠΑΟΚ και δεν επαιξε ανατροπη την ομαδα του :tooth: :tooth: :tooth:Η νικη απο πισω οπως λεει....
Αζα το παιχνιδι ηταν στημενο για ακριβες σκορ 4-0..γι αυτο τους καναμε fair play μετα.
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τουλάχιστον κατάλαβες ότι ο επενδυτής δεν είναι πρόεδρος η πρέπει να στο πουν ακόμα 10 άτομα?
Τέτοιες αντιλήψεις μόνο εσείς τα μπαογκια έχετε!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ρε ερπετο...επαιξες την ανατροπη του ΠΑΟΚ να κονομησεις;;;;η αρχιδια;;;;;γιατι δεν το επαιξες ακριβες σκορ 4-0;;;;θα κονομουσες στην υγεια του ρωσου.... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:Ειπαν οι βαζελοι θα μας ριξετε 4 μπαλακια και μετα θα μας κανετε φερ πλει.
Εχω πληροφοριες..ο κολλητος του τριτου ξαδερφου μου συναντηθηκε με τον μπατζανακη του νονου μου ο οποιος ειχε εναν κολλητο στην παε και ειπε οτι ο διουδης θα ετρωγε 4 γκολ.
Αυτη την πληροφορια την μετεφερε ο καφετζης της παε που πηγε στην μπουτικ και το εμαθε ο κολλητος του τριτου ξαδερφου μου.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.967
Πόντοι
38.177
Ρε ερπετο...επαιξες την ανατροπη του ΠΑΟΚ να κονομησεις;;;;η αρχιδια;;;;;γιατι δεν το επαιξες ακριβες σκορ 4-0;;;;θα κονομουσες στην υγεια του ρωσου.... :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:Ειπαν οι βαζελοι θα μας ριξετε 4 μπαλακια και μετα θα μας κανετε φερ πλει.
Εχω πληροφοριες..ο κολλητος του τριτου ξαδερφου μου συναντηθηκε με τον μπατζανακη του νονου μου ο οποιος ειχε εναν κολλητο στην παε και ειπε οτι ο διουδης θα ετρωγε 4 γκολ.
Αυτη την πληροφορια την μετεφερε ο καφετζης της παε που πηγε στην μπουτικ και το εμαθε ο κολλητος του τριτου ξαδερφου μου.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Συνέχισε,είσαι σε καλό δρόμο..

Συνημμένα

• FB_IMG_1512547201716.jpg
    FB_IMG_1512547201716.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom