Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαλεα θα έρθεις και εσυ με τη φρουρά του κλόουν και του μαλακα του γιου του :think:
όντως αυτό στο Χαριλάου ήταν η μεγαλύτερη ξεφτίλα της ιστορίας μας,χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι και καλύτεροι

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
και κα΄τι για παλιούς παοκτσήδες:πρώτα γουστάραμε με μανάβη(και μην ακούτε τα ψέμματα του τσουκαλά),τώρα με τι να γουστάρουμε ?με τους μπράβους του κωλόπαιδου?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
όντως αυτό στο Χαριλάου ήταν η μεγαλύτερη ξεφτίλα της ιστορίας μας,χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι και καλύτεροι
τι γραφτηκε στην ιστορια μας δλδ?

στα αρχιδια μας τι εκανε ο γιωργακης...
θα απολογηθειτε στους πιστολαδες και τους πρεζεμπορους
πατε καλα?

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
οχι στα αρχιδια μου

γιατι να απολογηθω στον καθε πρεζεμπορα
τα χαλια τους καθε μερα τα βλεπουμε
χασαμε το μετρημα
ρε φίλε δεν απολογούμαι σε κανένα πρεζέμπορα και στα τσουτσέκια του κόκκαλη,γιατί έχουν κάνει χειρότερα.Το θέμα είναι ότι έγινα εγώ τουλάχιστον ΠΑΟΚ γιατί είχαμε πάντα το ηθικό πλεονέκτημα έναντι του ΠΟΚ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ρε φίλε δεν απολογούμαι σε κανένα πρεζέμπορα και στα τσουτσέκια του κόκκαλη,γιατί έχουν κάνει χειρότερα.Το θέμα είναι ότι έγινα εγώ τουλάχιστον ΠΑΟΚ γιατί είχαμε πάντα το ηθικό πλεονέκτημα έναντι του ΠΟΚ.
ε χορτασαμε ηθικο πλεονεκτημα ρε φιλε φτανει... ;)

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ισως και να μη τα βλέπω καλά τα πράγματα γιατί έχω γεράσει...barock θα ήθελα να σας έβλεπα αν σας είχε στήσει ο παλ@@@στας ο κόκκαλης όπως εμάς με το 2-4!το θυμάσαι?και το ζήτημα είναι ότι πανηγυρίζατε κιόλας(όχι όλοι αλλά η συντριπτική πλεοψηφία)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
εγω θυμαμαι το γκολακι του ζιο και το ντιρλαντα που σας ςκανε ο ζιο,ριβαλντο,καστιγιο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.273
Πόντοι
5.506
Ισως και να μη τα βλέπω καλά τα πράγματα γιατί έχω γεράσει...barock θα ήθελα να σας έβλεπα αν σας είχε στήσει ο παλ@@@στας ο κόκκαλης όπως εμάς με το 2-4!το θυμάσαι?και το ζήτημα είναι ότι πανηγυρίζατε κιόλας(όχι όλοι αλλά η συντριπτική πλεοψηφία)

Φίλε, ειλικρινά στα @@ μου, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, νόμος της φύσης. Όποιος δεν το ξέρει και χαλιέται κι από πάνω κακό του κεφαλιού του.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.769
Πόντοι
38.177

Ενώ εσάς που σας έστησε ο Γεωργιανός στον τελικό κυπέλλου και πανηγύριζε όλος ο μαχαλας στο λευκό πύργο,τι πρέπει να πει η ανθρωπότητα???

Όχι άλλο σανό,σας κάνει κακό..!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ενώ εσάς που σας έστησε ο Γεωργιανός στον τελικό κυπέλλου και πανηγύριζε όλος ο μαχαλας στο λευκό πύργο,τι πρέπει να πει η ανθρωπότητα???

Όχι άλλο σανό,σας κάνει κακό..!!!
ελα πες και εσυ θα θελες να τρως απο αυτο το σανο! Αλλα ξερω εσεις εχετε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom