Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εσύ που έχεις καλύτερη μνήμη από μένα,για θύμισε μου πόσα χρόνια είχες παγωμένα χρέη,για ποιον άνοιγαν κυριακάτικα οι τράπεζες,Ποιος έβαλε φωτιά το αμάξι του λουτσεσκου,ο γκαγκατσης τι ρόλο βαρουσε?
Θέλεις να σου αναφέρω κι αλλά???
Να μην ξαναπούμε για το χαρισμένο Κύπελλο του 2016...
Άμα αυτό εσείς το λέτε αξιοπρέπεια τότε έχετε βαθιά μεσάνυχτα!!!
Δεν μου χαρισαν χρεη οπως εσας...καιτι εγινε που ανοιξαν κυριακη την τραπεζα;;;;;;;Ας ειχατε και εσεις λεφτα και ας ανοιγαν και στις 3 τα ξημερωματα.Εσεις και οι κουλα ειστε η ντροπη του ποδοσφαιρου.Οταν ο γαπ εκανε παρεα με τον ντεμη τους χαρισε 2 φορες χρεη.Αρθρο44 αρθρο 99 .Εσας με το 44 σβηστηκαν χρεη.Εγω ως φορολογουμενος πολιτης της μαλακιες του ντεμη και του μουνοπανου του προεδρου της ομαδας σου τις πληρωσα με τους φορους.
Το κρατος γαμησατε και τον ελληνα πολιτη;εξακολουθεις να μιλας για αξιοπρεπεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
Δεν μου χαρισαν χρεη οπως εσας...καιτι εγινε που ανοιξαν κυριακη την τραπεζα;;;;;;;Ας ειχατε και εσεις λεφτα και ας ανοιγαν και στις 3 τα ξημερωματα.Εσεις και οι κουλα ειστε η ντροπη του ποδοσφαιρου.Οταν ο γαπ εκανε παρεα με τον ντεμη τους χαρισε 2 φορες χρεη.Αρθρο44 αρθρο 99 .Εσας με το 44 σβηστηκαν χρεη.Εγω ως φορολογουμενος πολιτης της μαλακιες του ντεμη και του μουνοπανου του προεδρου της ομαδας σου τις πληρωσα με τους φορους.
Το κρατος γαμησατε και τον ελληνα πολιτη;εξακολουθεις να μιλας για αξιοπρεπεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σας βλέπω, το νου σας.  :grin:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Για το Ρουμάνο και το Κύπελλο όλη η Ελλάδα το γνωρίζει και σεις απλά κάνετε τους κινέζους!!!
Όσο για τον γκαγκατση να σου ένα πράγμα,άμα πραγματικά δεν ξέρεις τι έκανε αυτός ο άνθρωπος,πάνε μια βόλτα στους Αμπελόκηπους,απέναντι από το δημαρχείο έχει ενα καφενείο,ρώτα εκεί μέσα και θα μάθεις πολλά!!!
Πρόσεχε μη ρωτήσεις τον Εμυλιο και στραβώσει..
ολη η ελλαδα ξερει αλλα ο εμπρηστης ξερω γω κλαιν μαιν δεν τον δενουνε ετσι ? σιγα μην παρω στα σοβαρα τι λενε στα καφενεια ρε φιλε. σε οποιο καφενειο κ αν πας 100 παντογωνστες και με ανθρωπο μεσα στην παε θα βρεις.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αυτη ειναι η αξιοπρεπης σταση κατα τους σκωληκες ρε φιλε δεν καταλαβες? βρισκεις εσυ και αξιοπρεπες στο να πας στηνε φορια ενα πρωι και να σκασεις 10 μυρια ντουκου? οχι φυσικα.. μαγκια κ αξιοπρεπεια ειναι να πιστολιαζεις 2 φορες χρεη, να μην πληρωνουν εργοδοτες τους υπαλληλους του και αυτοι να αυτοκτονουν κτλ. κατα ταλλα τον πειραξε η τραπεζα που ανοιξε την κυριακη. εκτος και αν ητανε υπαλληλος αυτης της τραπεζας και εφαγε χωσετο κυριακατικα οποτε τον καταλαβαινω

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Συνημμένα

• ZomboMeme 01102017233443.jpg
    ZomboMeme 01102017233443.jpg
    106,8 KB · Εμφανίσεις: 16

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Δεν μιλάς με κανένα 15χρονο,αυτά τα περί φορολογούμενου πολίτη πες τα αλλού,ανάθεμα αν έχεις δώσει έστω και 1€ εσύ προσωπικά στο ελληνικό κράτος!!!
Και οι αναρχικοί κάναν 3 τραμ 1.5μυριο ζημιά,αλλα δεν λες τίποτα γι'αυτά ελληνα φορολογούμενε!!!
Και στο φινάλε τα χρέη είναι ακόμα χρεωμένα σε μενα (πας και καε)οπότε κανένα χρέος δεν πήγε πάνω σου,όταν έρθει η ώρα σ'αυτή τη χώρα να πληρώσουν αυτοί που πραγματικά χρωστάνε θα ψάξουν και θα βρουν Ποιος έφαγε το και Πόσο!!!
Εσένα σε χάρισαν κάτι μύρια γιατί ο Γεωργιανός ήθελε να κάνει τσαμπουκάδες και βρήκε το αδύναμο κράτος που ήθελε ρευστό πως και πως.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Δεν μιλάς με κανένα 15χρονο,αυτά τα περί φορολογούμενου πολίτη πες τα αλλού,ανάθεμα αν έχεις δώσει έστω και 1€ εσύ προσωπικά στο ελληνικό κράτος!!!
Και οι αναρχικοί κάναν 3 τραμ 1.5μυριο ζημιά,αλλα δεν λες τίποτα γι'αυτά ελληνα φορολογούμενε!!!
Και στο φινάλε τα χρέη είναι ακόμα χρεωμένα σε μενα (πας και καε)οπότε κανένα χρέος δεν πήγε πάνω σου,όταν έρθει η ώρα σ'αυτή τη χώρα να πληρώσουν αυτοί που πραγματικά χρωστάνε θα ψάξουν και θα βρουν Ποιος έφαγε το και Πόσο!!!
Εσένα σε χάρισαν κάτι μύρια γιατί ο Γεωργιανός ήθελε να κάνει τσαμπουκάδες και βρήκε το αδύναμο κράτος που ήθελε ρευστό πως και πως.
Επειδη το πας επι προσωπικου θελεις οταν βρεθουμε να βαλουμε κατω και να κανουμε κοντρα στο ποιος εχει περισοτερα ενσημα;οταν εχεις ενσημα σημαινει πως φορολογεισαι.ΑΝτε μπορει να μην τα πληρωσες εσυ και εγω οι πατεραδες μας τα πληρωσαν.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
ολη η ελλαδα ξερει αλλα ο εμπρηστης ξερω γω κλαιν μαιν δεν τον δενουνε ετσι ? σιγα μην παρω στα σοβαρα τι λενε στα καφενεια ρε φιλε. σε οποιο καφενειο κ αν πας 100 παντογωνστες και με ανθρωπο μεσα στην παε θα βρεις.

Είσαι και άσχετος  :S
Σ'αυτό το καφενείο έστηνε τα ματς,πήγαινε τουαλέτα στο ημίχρονο και τηλεφωνούσε στα κοράκια για να τους πει τι να κάνουν,αλλά για σας είναι ένας ακόμα Άγιος άνθρωπος όπως και η μεγάλη των γεωργιανων Σχολή που έχετε κάνει τώρα  :vomit:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Είσαι και άσχετος  :S
Σ'αυτό το καφενείο έστηνε τα ματς,πήγαινε τουαλέτα στο ημίχρονο και τηλεφωνούσε στα κοράκια για να τους πει τι να κάνουν,αλλά για σας είναι ένας ακόμα Άγιος άνθρωπος όπως και η μεγάλη των γεωργιανων Σχολή που έχετε κάνει τώρα  :vomit:
δεν ειπα οτι ειναι αγιος ανθρωπος ρε φιλε μας δουλευεις? για τον γκαγκατση μιλαμε. το θεμα ειναι οτι μου λες το ονομα του ως επιχειρημα για τι? πες μου τι κερδισε ο ΠΑΟΚ τοσα χρονια που ειναι μαζι μας και καλα. το τι εκανε τωρα ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του, μπορει να εχεις και δικιο αλλα με τις παπαριες που εχω ακουσει απο τον καθενα (οχι μονο εδω μεσα) σορυ κιολας αλλα δεν πιστευω τπτ απο αυτα που ακουω, χωρις να αναιρω οτι μπορει να εστηνε ματς, απλα αμφισβητω την ιστορια σου περι τουαλετας και λοιπων λεπτομερειεων που πως γινεται παντα να τα ξερουν ολοι αλλα μπατσοι, εισαγγελεις ανακριτες δεν ξερουν ποτε τιποτα.. επισης εσυ αν ησουν ανθρωπος διαπλεκομενος κ ηθελες να στηνεις ματς, θα το εκανες ας πουμε στο καφενειο των αμπελοκηπων? να σε παρουν μυρωδια και μετα να συζητανε τα κουμαντα που εκανες σε ενα σαιτ για πουτανες? σορυ ρε φιλε αλλα λογικα κιολας δεν στεκει. δεν ξερω τι εχεις με τους γεωργιανους αλλα και οι ελληνες επιχειρηματιες που δεν πληρωνουν υπαλληλους δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο, ετσι δεν ειναι ?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
Από πουτσα σε πουτσα,τώρα και σε ευρωπαϊκά κλαρίνα!!!

Συνημμένα

• FB_IMG_1507702708969.jpg
    FB_IMG_1507702708969.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 17

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ οσο ειναι πρωτος δεν πουλαει στα αλλα τα Πουτανακια.  :rockon:

Την ΠΕΜΠΤΗ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ!

[size=20pt]ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ! SOLD OUT ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ![/size] :kneel:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

[size=20pt]ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ! SOLD OUT ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ![/size] :kneel:

Ένα λάθος έκανε το φιλαράκι σας,πρωτάθλημα Σεπτεμβρίου ζητήσατε αλλά του Οκτωβρίου σας έδωσε

Συνημμένα

• FB_IMG_1505059194338.jpg
    FB_IMG_1505059194338.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 9

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Πολεμικες ιαχες απο το τυπακι που κρυβετε πισω απο τους μπραβους.

Παμε για πολεμο λεει, τι αντικτυπο εχει αυτο στα αυτια του καθε μαμελουκου δεκαπενταχρονου -εικοσαχρονου που δεν εχει να φαει αλλα χαιρετε με τα εκατομυρια που δυσαναλογα μοιραζοντε σε ποδοσφαιριστες.

Κοθωνια ,
Δεν βλεπετε πως προκειτε για πλυντηρια την ωρα που εσεις κ οι οικογενειες σας δεν εχετε ψωμι πανω στο τραπεζι??????
Μου θυμιζει την μεταγραφη Αγαθοκλεους στον Αρη,
Παικτη αξιας 50 μυριων το πολυ, η μεταγραφη κοστισε 600 μυρια .......

Κοθωνια

Να μου το θυμηθειτε πως δεν θα εχουμε καλο τελος με τους ολιγαρχες

Θα τα παραθεσω με αριθμητικη προοδο σε βαθος εικοσαετιας:

Βια,  μαχαιρωματα
Εμπρησμοι
Αναρχια, ανυπακοη στους νομους
Προσπαθεια διασπασης του κρατους, δημοψηφισματα,
ποντιακη δημοκρατια βορειου ελλαδος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Πολεμικες ιαχες απο το τυπακι που κρυβετε πισω απο τους μπραβους.

Παμε για πολεμο λεει, τι αντικτυπο εχει αυτο στα αυτια του καθε μαμελουκου δεκαπενταχρονου -εικοσαχρονου που δεν εχει να φαει αλλα χαιρετε με τα εκατομυρια που δυσαναλογα μοιραζοντε σε ποδοσφαιριστες.

Κοθωνια ,
Δεν βλεπετε πως προκειτε για πλυντηρια την ωρα που εσεις κ οι οικογενειες σας δεν εχετε ψωμι πανω στο τραπεζι??????
Μου θυμιζει την μεταγραφη Αγαθοκλεους στον Αρη,
Παικτη αξιας 50 μυριων το πολυ, η μεταγραφη κοστισε 600 μυρια .......

Κοθωνια

Να μου το θυμηθειτε πως δεν θα εχουμε καλο τελος με τους ολιγαρχες

Θα τα παραθεσω με αριθμητικη προοδο σε βαθος εικοσαετιας:

Βια,  μαχαιρωματα
Εμπρησμοι
Αναρχια, ανυπακοη στους νομους
Προσπαθεια διασπασης του κρατους, δημοψηφισματα,
ποντιακη δημοκρατια βορειου ελλαδος
Τωρα με βαζεις σε πειρασμο να ρωτησω τι ομαδα εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Για γραψε το ιδιο κειμενο στο θεμα του γαυρου :coolcondom: :coolcondom:

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ οσο ειναι πρωτος δεν πουλαει στα αλλα τα Πουτανακια.  :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
ΠΑΟΚ ,και γαυρος
..η μλκ δεν εχει ορια  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Τωρα με βαζεις σε πειρασμο να ρωτησω τι ομαδα εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Για γραψε το ιδιο κειμενο στο θεμα του γαυρου :coolcondom: :coolcondom:
Φιλαθλος ειμαι του αρη, οχι οπαδος
Μπουντεσλιγκα βλεπω
Εκει που το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη
Προχτες το σαββατο πηγα hannover96-eindracht frankfurt 1-2
Η φιλαθλοι μαζι μπηκαν κ βγηκαν στο γηπεδο.
Οταν λεω μαζι εννοω ανακατεμενοι.

Στην γερμανια ομως δεν γνωριζεις ποιος ειναι ο προεδρος απο καμμια ομαδα.

Πεσμου εσυ τωρα ποια ειναι η αποψη σου για διασπαση της ελλαδος με αφορμη αθλητικα που μετατραπηκαν σε ποδοσφαιρικα  που μετατραπηκαν σε οπαδικα κινητρα???

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

λαθος κατα τη γνωμη μου. πολυ αισιοδοξοι κ αλλαζονες ειναι μερικοι και ελπιζω μη μας βγει σε κακο. πιστευω ετοιμαζουν τηγανι απο τα παλια οι επιστημονες..δεν τους παιρνει αλλιως

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Φιλαθλος ειμαι του αρη, οχι οπαδος
Μπουντεσλιγκα βλεπω
Εκει που το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη
Προχτες το σαββατο πηγα hannover96-eindracht frankfurt 1-2
Η φιλαθλοι μαζι μπηκαν κ βγηκαν στο γηπεδο.
Οταν λεω μαζι εννοω ανακατεμενοι.

Στην γερμανια ομως δεν γνωριζεις ποιος ειναι ο προεδρος απο καμμια ομαδα.

Πεσμου εσυ τωρα ποια ειναι η αποψη σου για διασπαση της ελλαδος με αφορμη αθλητικα που μετατραπηκαν σε ποδοσφαιρικα  που μετατραπηκαν σε οπαδικα κινητρα???
ρε φιλε τι συγκρινεις τωρα? βαλκανια ζουμε.. με καφριλες θα ασχολουμαστε. ενα θα σου πω μονο. πριν καποια χρονια που ειχα παει για σπουδες γιου κει γνωρισα προφανως διαφορα τυπακια απο ευρωπη αλλα και εκτος ευρωπης. σε κουβεντες που καναμε για τις χωρες μας ο μονος με τον οποιο ειχαμε κοινες η παρομοιες εμπειριες για πραγματα που συμβαινουνε στις χωρες μας αλλα και ταυτιζομασταν με διαφορες καταστασεις οπως επιπεδα διαφθορας στους πολιτικους αλλα και στο ποσο καφροι και σταρχιδηστες ειναι οι πολιτες, ητανε ενας αφρικανος.. οποτε τι σου κανει εντυπωση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom