Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Κάθε νοήμον Έλληνας θα έβριζε έναν παίχτη που ήταν στην ομάδα του και πήγε σ'ένα αντίπαλο,βλέπε Χαλκιάς,Βιτόλο και πολύ Ακόμα.
Δλδ Εσύ τώρα τι θέλεις να μας πεις?
Ότι Εσύ δεν εβρισες ποτέ κανέναν η οι δικοί σου μετά τη φυγή σταμάτησαν το αθλημα (βλέπε 14)Έτσι είναι αυτή η πουτανα η χώρα,Όχι ότι έξω γίνεται κάτι διαφορετικό,απλά Εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις εδω και 2 σελίδες.
Σε είχα για ποιο έξυπνο,ο Απόλλωνας σου προκάλεσε αρκετές ζημιές στα εγκεφαλικά κύτταρα  :2funny:
εχουνε βρισει κουδες και κουδες...τι να μας πουνε τωρα!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κάθε νοήμον Έλληνας θα έβριζε έναν παίχτη που ήταν στην ομάδα του και πήγε σ'ένα αντίπαλο,βλέπε Χαλκιάς,Βιτόλο και πολύ Ακόμα.
Δλδ Εσύ τώρα τι θέλεις να μας πεις?
Ότι Εσύ δεν εβρισες ποτέ κανέναν η οι δικοί σου μετά τη φυγή σταμάτησαν το αθλημα (βλέπε 14)Έτσι είναι αυτή η πουτανα η χώρα,Όχι ότι έξω γίνεται κάτι διαφορετικό,απλά Εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις εδω και 2 σελίδες.
Σε είχα για ποιο έξυπνο,ο Απόλλωνας σου προκάλεσε αρκετές ζημιές στα εγκεφαλικά κύτταρα  :2funny:
Σε ρωτω ευθεως...εισαι μαγκας;ανεβασε το βιντεο..μαλιστα ο 14 ο βιτολο ο χαλκιας συγκρινονται με τον γκαλη..ΕΝΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ;;;;;;;;;;;;;Το μαλακιομετρο βαρεσε τελικες.
ΡΕΕΕΕΕΕΕ γαμω το ξεσταυρι μου ειμαι ασχετος απο τεχνολογια ενα τσακαλακι δεν βλεπει για να ανεβασει το βιντεο;;;;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Σε ρωτω ευθεως...εισαι μαγκας;ανεβασε το βιντεο..μαλιστα ο 14 ο βιτολο ο χαλκιας συγκρινονται με τον γκαλη..ΕΝΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ;;;;;;;;;;;;;Το μαλακιομετρο βαρεσε τελικες.
ΡΕΕΕΕΕΕΕ γαμω το ξεσταυρι μου ειμαι ασχετος απο τεχνολογια ενα τσακαλακι δεν βλεπει για να ανεβασει το βιντεο;;;;;;
θα ανεβασεις μετα και αυτο που σηκωνατε πανο με ευχες στο γαυρο και αυτο που κραζατε τον κουδα;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177

Ρε πανιβλακα γιατί πέρνεις το παράδειγμα που σου γράφω και το μεταφράζει όπως θέλεις?
Θα Ρωτάς πρώτα,αν μπορείς να συγκρίνεις αυτούς τους ανθρώπους με τον μέγα γαμια-βιαστή σου,άντε γιατί ο εγκέφαλος σου άρχισε και υπολειτουργεί!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα ανεβασεις μετα και αυτο που σηκωνατε πανο με ευχες στο γαυρο και αυτο που κραζατε τον κουδα;
Σε ριχνω πανω απο 10 χρονια και ξερεις και τον κουδα;;;;ΜΠΡΑΒΟ...Πρωσοπικα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο βιντεο που να βριζουν εν χωρο οι παοκσηδες την μανα του κουδα....Εγω προλαβα και την ασπρομαυρη τηλεοραση....τοτε δεν υπηρχε τεχνολογια..μονο δημοσιευματα εφημεριδων...που και τοτε οι δημοσιογραφοι γραφαν μαλακιες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ρε πανιβλακα γιατί πέρνεις το παράδειγμα που σου γράφω και το μεταφράζει όπως θέλεις?
Θα Ρωτάς πρώτα,αν μπορείς να συγκρίνεις αυτούς τους ανθρώπους με τον μέγα γαμια-βιαστή σου,άντε γιατί ο εγκέφαλος σου άρχισε και υπολειτουργεί!!!
Εγω βρε παπαρα τους συγκρινω;;;;;;;;;;;;εσυ ξεκινησες να συγκρινεις;Ποιανου ο εγκεφαλος υπολειτουργει;;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Σε ριχνω πανω απο 10 χρονια και ξερεις και τον κουδα;;;;ΜΠΡΑΒΟ...Πρωσοπικα δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο βιντεο που να βριζουν εν χωρο οι παοκσηδες την μανα του κουδα....Εγω προλαβα και την ασπρομαυρη τηλεοραση....τοτε δεν υπηρχε τεχνολογια..μονο δημοσιευματα εφημεριδων...που και τοτε οι δημοσιογραφοι γραφαν μαλακιες.
ποτε εκλεισες τα 49;λολ...θα μας κουφανεις;για τον μπαμπα σας ξερεις ομως βιντεακια..τα βλεπεις βλεπω καθημερινα...για τον δικο σας το μουλο κανετε γαργαρες!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
Εγω βρε παπαρα τους συγκρινω;;;;;;;;;;;;εσυ ξεκινησες να συγκρινεις;Ποιανου ο εγκεφαλος υπολειτουργει;;;

Το να σου γράψει κάποιος κάτι ως παράδειγμα και συ να το μεταφράζεις όπως θες δεν το λες έτσι όπως το γράψεις!!!
Μήπως τελικά είσαι εσύ το αυτιστικό και όχι το φιλαράκι σου που έχω στην υπογραφή?
Είναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα,πόσο δε για σας τους φιλοξενούμενους!!!

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ειχε γιαννιωτικη μπουγατσα το μενου σημερα.με μπολικη κρεμα και κανελλα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Το να σου γράψει κάποιος κάτι ως παράδειγμα και συ να το μεταφράζεις όπως θες δεν το λες έτσι όπως το γράψεις!!!
Μήπως τελικά είσαι εσύ το αυτιστικό και όχι το φιλαράκι σου που έχω στην υπογραφή?
Είναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα,πόσο δε για σας τους φιλοξενούμενους!!!
To παραδειγμα σου ειναι εντελως για τον πουτσο..τι δεν καταλαβαινεις;ενα ερπετο ποσο μυαλο εχει;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Κυριοι επειδη εχω μια σοβαρη δουλεια αυριο σας καληνυχτω..θα επανελθω δριμυτερος αυριο :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.786
Πόντοι
38.177
To παραδειγμα σου ειναι εντελως για τον πουτσο..τι δεν καταλαβαινεις;ενα ερπετο ποσο μυαλο εχει;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

Πάλι καλά που κατάλαβες ότι είναι παράδειγμα μετα απο 2 σελίδες,συνέχισε να μας ζαλίζεις τα @@ τώρα με αλλά άσχετα πράγματα που έχει το άδειο κουφάρι του κεφαλιού σου!!!
Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.574
Πόντοι
1.706
Ιβαν ,
σε λαθος ομαδα επενδυσες.
Προλαβαινεις να το διορθωσεις.
Σκεψου το,δεν ειναι αργα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τι εγινε ρε παιδια?? Μπηκατε ολα τα Πουτανακια στο νημα του [size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ 2017-2018[/size] για να χαζογελασετε για μια γκελα??

Καταλαβαινω ο πονος σας ειναι αβασταχτος...θα το συνηθισετε! :grin:

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδια?? Μπηκατε ολα τα Πουτανακια στο νημα του [size=60pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ 2017-2018[/size] για να χαζογελασετε για μια γκελα??

Καταλαβαινω ο πονος σας ειναι ασβασταχτος...θα το συνηθισετε! :grin:
ρε τι πρωτθλημα λες/ εδω σας γλεντησε ο Μπεος με την νεα του ομαδα! 4 σας εριξε! κοιταξτε κεει μην υποβιβαστειτε και αφηστε τα τρελα ονειρα για πρωταθλημα.. :S :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ρε τι πρωτθλημα λες/ εδω σας γλεντησε ο Μπεος με την νεα του ομαδα! 4 σας εριξε! κοιταξτε κεει μην υποβιβαστειτε και αφηστε τα τρελα ονειρα για πρωταθλημα.. :S :S
εισαι βαθια νυχτωμενος! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom