travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ΠΑΟΚ-Εστερσουντ Ολυμπιακος-Ριεκα Αεκ-Μπριζ Παο-Αθλετικ μπιλμπαο.Ο σοβαρος ολυμπιακος και ΠΑΟΚ περνανε για τους υπολοιπους δεν βαζω το χερι μου στην φωτια
Η αεκ θα το παλεψει πιστευω..ΠΑΟΚ-Εστερσουντ Ολυμπιακος-Ριεκα Αεκ-Μπριζ Παο-Αθλετικ μπιλμπαο.Ο σοβαρος ολυμπιακος και ΠΑΟΚ περνανε για τους υπολοιπους δεν βαζω το χερι μου στην φωτια
το ξερει η μανα του. ρε ΜΑΛΕΑ για δανεικο αγνωστο πανηγυριζεις
[size=40pt]ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ![/size] ο ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Μια ψυχωση την εχουμε ολοι μας ειναι απο την μεγαλη ΛΑΤΡΕΙΑ για τα τεσσερα γραμματα Π Α Ο Κ....Εκει στον ΠΑΟΚ πρεπει να εχουν σοβαρα ψυχολογικα, δεν εξηγειται αλλιως. Εδωσαν ενα φιλικο με τη Λαμια και εβαλαν να παιξουν τα δευτεροτριτα να ξεμουδιασουν και χασανε 0-1 στο τελος. Και εγινε χαμος.
Σχολια, αναρτησεις, λαϊκα δικαστηρια.
Για ενα φιλικο με τα δευτεροτριτα, τεταρτη απογευματακι με 35 βαθμους.
Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.
[size=40pt]ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ![/size] ο ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
και στα επισημα και απο τους ξενους πολυ λιγα πραγματα ειδαμε...Κυριοι οταν ενας παικτης παιζει στο ιταλικο πρωταθλημα που ειναι 2 σκαλες το λιγοτερο πιο πανω απο το ελληνικο και εχει παιξει Εμπολι και ναπολι τυχαιος δεν μπορει να ειναι.Οσο για το χθεσινο φιλικο εχω να πω το εξης.Οι ελληνες παικτες του ΠΑΟΚ απεδειξαν χθες πως δικαια ειναι μεταξυ παγκου και κερκιδας.Ακομα και με την λαμια ακομα και στους 35 βαθμους οταν εισαι αναπληρωματικος και σου δινεται ευκαιρια να παιξεις βασικος κανεις τα παντα για να αποδηξεις οτι ο προπονητης σου κανει λαθος και οτι θα πρεπει να σε υπολογιζει.Ειδατε παθος;ειδατε προσωπικες ενεργειες;ειδατε προσωπικες μονομαχιες;
Γι αυτο παγκο και εξεδρα μεχρι να αλλαξουν νοοτροπια και γινουν σοβαροι επαγγελματιες.
οργανωση οχι αστεια...Mόνο ένα σχόλιο αξίζει
Μια λεξη θα πω για τον καινουργιο κοουτς ειναι [size=60pt]ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ![/size] Πολλα τα θετικα η προσληψη του! Πηραν γρηγορα χαμπαρι τον μυρωδια Σερβοκινεζο κ καλως τον εστειλαν!Μαλεα μπουχο μεγια ο καινουργιος κοουτς
Μια λεξη θα πω για τον καινουργιο κοουτς ειναι [size=60pt]ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ![/size] Πολλα τα θετικα η προσληψη του! Πηραν γρηγορα χαμπαρι τον μυρωδια Σερβοκινεζο κ καλως τον εστειλαν!
Δουλεια κ μονο δουλεια ο στοχος ειναι ΕΝΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ!!!
Μια λέξη θες να πεις και την λες λάθος;Μια λεξη θα πω για τον καινουργιο κοουτς ειναι [size=60pt]ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ![/size] Πολλα τα θετικα η προσληψη του! Πηραν γρηγορα χαμπαρι τον μυρωδια Σερβοκινεζο κ καλως τον εστειλαν!
Δουλεια κ μονο δουλεια ο στοχος ειναι ΕΝΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ!!!