Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Με αυτούς δεν είναι να απορείς. Ζουν στο δικό τους σύμπαν.
Επιστροφη ΜΑΚ!!! Φονικο διδυμο μαζι με ΠΡΙΓΙΟ-ΓΚΟΛ!
Αντε να σκασουν κ τα κερασακια μπας κ παρουμε καμια καινουργια μπλουζιτσα!
Φαβορι με διαφορα! Ολα τα αλλα ενα ρδελομπου ειναι!εχω μιλησει με παοκια τον τελευταιο καιρο.....ενα σου λεω: το πιστευουν..!!!
πιστευουν στα σοβαρα οτι πανε για πρωταθλημα
Φαβορι με διαφορα! Ολα τα αλλα ενα ρδελομπου ειναι!
εσυ βρε μλκ κοιτα τι κανει το χωριο σου! Που εχεις ενα ελλιπεστατο ροστερ!Αέρα στα φρύδια θα μας κάνετε που πήγατε προετοιμασία χωρίς τερματοφύλακα. Ζώα.
μαλλον ο κυρ -βαγγελης θα ηπιε τσιπουρο πολυ στο μικρολιμανο ,για να πει τετοια μλκια!μπουχο μια μερα ειχα συναντησει τον βαγγελα
του ειπα βαγγελα σε αγαπαμε δωσε πονο και αλλα τετοια που λεμε εμεις οι οπαδοι
μου εκλεισε το ματι και ειπε: παμε για σερι 10 πρωταθληματα και βλεπουμε ;)
Ποιο ελλιπές ρόστερ, ρε τρόμπα; Δεν έχεις καταλάβει τι τσαπού θα φας και φέτος. Αν και είσαι εθισμένος στην τσαπού, δε σε φοβάμαι.εσυ βρε μλκ κοιτα τι κανει το χωριο σου! Που εχεις ενα ελλιπεστατο ροστερ!
εισαστε φετος ολο μπαμ και μπουμμαλλον ο κυρ -βαγγελης θα ηπιε τσιπουρο πολυ στο μικρολιμανο ,για να πει τετοια μλκια!
Ομαδική ψυχανάλυση πρέπει να κάνετε.Φαβορι με διαφορα! Ολα τα αλλα ενα ρδελομπου ειναι!
μλκ μου σεντερ φορ εφερες που δεν εβαλε γκολ περσι!εισαστε φετος ολο μπαμ και μπουμ
8 εβαλε και κανει οσο κανουν μαζι ο μπριζοβιτς με το λακ που πηρατε τωρα δανεικο και αυτον εχετε γαμηθει στους δανεικους κουβαρντας ο τρομπας ο σαββιντιμλκ μου σεντερ φορ εφερες που δεν εβαλε γκολ περσι!
Με ανύπαρκτους Παναθηναικό και Αεκ έχετε καταφέρει το απόλυτο μηδέν και λέω όταν αυτές οι δύο ομάδες ξαναφτάσουν στο επίπεδο που γνωρίζουμε μαζί με τον Ολυμπιακό τι περιμένετε οτι μπορείτε να κάνετε?Aς παρουμε να δουμε τι δεδομενα υπρχουν.Ολες οι ομαδες ενισχυθηκαν.Η διαφορα ομως τωρα ειναι οτι την επο δεν την ελεγχει ο μαρινακης αλλα σαβιδης και τιγρης.Αναμενεται να γινει το ιδιο με την μορφη ντομινο και στην διαιτησια.Ειδαμε και τον γαυρο με πενηνταρισια διαιτησια τι εκανε,Θελω να πιστευω πως θα ειναι το πιο ενδιαφερον πρωταθλημα των τελευταιων ετων.
μλκ μου φαντασου τους 2 μπροστα Μακ-Πριγιο,στα πλαγια Ενρικε κ Βιερινια κ απο πισω τους ο Μαεστρος( Μπισεσβαρ)Aς παρουμε να δουμε τι δεδομενα υπρχουν.Ολες οι ομαδες ενισχυθηκαν.Η διαφορα ομως τωρα ειναι οτι την επο δεν την ελεγχει ο μαρινακης αλλα σαβιδης και τιγρης.Αναμενεται να γινει το ιδιο με την μορφη ντομινο και στην διαιτησια.Ειδαμε και τον γαυρο με πενηνταρισια διαιτησια τι εκανε,Θελω να πιστευω πως θα ειναι το πιο ενδιαφερον πρωταθλημα των τελευταιων ετων.
θα βγαλουμε γουστα...τερματα να κλεισουμε επειγοντοςμλκ μου φαντασου τους 2 μπροστα Μακ-Πριγιο,στα πλαγια Ενρικε κ Βιερινια κ απο πισω τους ο Μαεστρος( Μπισεσβαρ)
μεχρι αυριο τελειωνει κ αυτο το θεμα! Περιμενουμε το Βουνο στην Αμυνα ,τον μπαμπα τους κ μια εκπληξη!θα βγαλουμε γουστα...τερματα να κλεισουμε επειγοντος