Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
Καφρος ο μαλακας που πεταξε το μπυροκουτο, καφρος και υποκριτης ο Ιβιτς που εκανε το θεατρο του αιωνα, ακομα πιο καφροι οι οπαδοι-δημοσιογραφοι που απομα μια φορα θα κανουν την τριχα-τριχια αναλογως ποιους εκπροσωπουν και σε ποιους πουλανε.
τριχα ειναι να σου ανοιγουν το κεφαλι με μπυροκουτο?
για βγαλε τα κιτρινομαυρα γυαλια και πες σοβαρα τι επρεπε κα κανει?
να να κανει ραμματα να βαλει τον επιδεσμο και να συνεχισει να κοουτσαρει
σαν να μην συμβαινει τιποτα γιατι?για να μην τιμωρηθει ο πουστοβαζελος?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
θα σου απαντησω όπως ο γιωργαρος ο σαββιδης : "ο εχθρός που διαλέξατε δεν είναι στα κυβικά σας !!"

καλη η πλακιτσα με τον πουστη ή με την κουλα, αλλα με εμας δεν σε παιρνει τυπε...
:2funny: :2funny:  :2funny: αναμονη κι εσυ. Σε σενα θα εχουμε ξεχωριστα γλεντια! :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μια απορια,ο Αλεξης θα απαντησει σε τυχον ανακοινωση του βαζελου?Η θα αρκεστει σε ενα like στον υιο του Ρωσσοποντιου?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Να σαι καλα mpouxos,σε χαιρομαι που σαι στα πανω σου ρε μαγκα!
αυτα πες τα στους συνοπαδους σου , που οταν τους ρωταω θα θελατε να εισασταν στην θεση μου? Μου λενε Οχι...τοτε καθιστε να σας γλενταει η Λαμια κ η καθε Λαμια! :hi:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυτα πες τα στους συνοπαδους σου , που οταν τους ρωταω θα θελατε να εισασταν στην θεση μου? Μου λενε Οχι...τοτε καθιστε να σας γλενταει η Λαμια κ η καθε Λαμια! :hi:
Τα λεω,αν και προσπαθω να μην πολυασχολουμαι πλεον...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ελα μλκ μου θα σε παρω στο τελ. Ματς τον πλευ οφ με ζελα να γουσταρεις ναουμε! :grin:
Εσυ κι εγω θα μαστε ρε mpouxo,αφου κεκλεισμενων θα ναι...τελευταιο ειδα τον ημιτελικο με βαζελο απο την 1

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Εσυ κι εγω θα μαστε ρε mpouxo,αφου κεκλεισμενων θα ναι...τελευταιο ειδα τον ημιτελικο με βαζελο απο την 1
:2funny: :2funny: παντως μπραβο ρε μαγκα γουσταρεις τοπι! Οπως κι εγω ηθελα να ρθω στο αρης γαυρος! :rockon:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Παιδια το μπουκαλι τον χτυπησε στο κεφαλι και οχι στην πλατη για να κανει θεατρο.Ειναι κριμα βεβαια για εναν καθρο να την πληρωσει ολη η ομαδα του παναθηναικου,αλλα φταινε και αυτοι που αφηνουν ανεξελεγκτα να μπαινει στο γηπεδο οποιος να ναι και να βγαζει τα ψυχολογικα του σε παικτες και προπονητες αντιπαλων ομαδων.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Καλά από τη στιγμή που έπεσε η μπύρα και χτύπησε τον προπονητή προφανώς και έπρεπε να διακοπεί το ματς και να τιμωρηθεί ο βάζελος.. Απλά άλλο λέμε ότι ο Ίβιτς το παραγάμησε.. Ο άνθρωπος παρίστανε τον λιπόθυμο. Έδωσε παράσταση που ξεπέρασε τα όρια του γραφικού και απορώ αν έχει γενικά τέτοια εντολή..
Μιλάμε και για άτομο που είναι ψημένο σε συγκρούσεις μεταξύ παιχτών, κεφαλιές με τη μπάλα να πέφτει από το θεό κλπ. Δεν πέφτεις από ένα τενεκεδάκι που δεν ήταν και γεμάτο..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ΑΗΔΙΑ....ΜΠΟΧΑ ΔΥΣΩΔΕΙΑ.
Ωρες -ωρες καθομαι και σκεφτομαι γιατι ασχολουμαι με το ελληνικο πρωταθλημα...ποσο μαζοχα πρεπει να ειμαι;;;;;;;;;Τα πραγματα εχουν ως εξης.Το μπουκαλι που εφαγε ο ιβιτς ηταν αδειο...ο ιβιτς προκαλουσε τον κοσμο....το σκισιμο ηταν απλα γρατζουνα στο κεφαλι και ο ιβιτς εκανε θεατρο και θα επρεπε να μπει μεσα και να συνεχιστει το ματς κανονικα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ;;;;;;;;;;;
Να σας θυμισω το επισοδειο με τον αναστασιου βαζελοι η εχετε κοντη μνημη;;;;;Δηλαδη παλι καλα που υπαρχει το βιντεο να τρωει το μπουκαλι ο ιβιτς γιατι στο τλος θα μας λεγατε πως του το πεταξε ο αθανασιαδης που τον εχει στον παγκο.
Εχω την εξης περιεργεια...αν καποιος απο τα ομορφοπαιδα που γραφουν σε αυτο το θεμα ετρωγε ο αδερφος-αδερφη του η ο πατερας η η μανατου το μπουκαλι στο κεφαλι τι θα λεγατε;;;;;;;;;
Να εχετε και τον υπολοιπο κοσμο να λεει οτι το συγενικο σας προσωπο κανει θεατρο;
Ο ιβιτς οικογενεια δεν εχει;κορες δεν εχει;για ελατε στην θεση τους εστω και ενα λεπτο.
Αντε το τρολλαρισμα και η μαλακια εχει και ορια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
ΑΗΔΙΑ....ΜΠΟΧΑ ΔΥΣΩΔΕΙΑ.
Ωρες -ωρες καθομαι και σκεφτομαι γιατι ασχολουμαι με το ελληνικο πρωταθλημα...ποσο μαζοχα πρεπει να ειμαι;;;;;;;;;Τα πραγματα εχουν ως εξης.Το μπουκαλι που εφαγε ο ιβιτς ηταν αδειο...ο ιβιτς προκαλουσε τον κοσμο....το σκισιμο ηταν απλα γρατζουνα στο κεφαλι και ο ιβιτς εκανε θεατρο και θα επρεπε να μπει μεσα και να συνεχιστει το ματς κανονικα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ;;;;;;;;;;;
Να σας θυμισω το επισοδειο με τον αναστασιου βαζελοι η εχετε κοντη μνημη;;;;;Δηλαδη παλι καλα που υπαρχει το βιντεο να τρωει το μπουκαλι ο ιβιτς γιατι στο τλος θα μας λεγατε πως του το πεταξε ο αθανασιαδης που τον εχει στον παγκο.
Εχω την εξης περιεργεια...αν καποιος απο τα ομορφοπαιδα που γραφουν σε αυτο το θεμα ετρωγε ο αδερφος-αδερφη του η ο πατερας η η μανατου το μπουκαλι στο κεφαλι τι θα λεγατε;;;;;;;;;
Να εχετε και τον υπολοιπο κοσμο να λεει οτι το συγενικο σας προσωπο κανει θεατρο;
Ο ιβιτς οικογενεια δεν εχει;κορες δεν εχει;για ελατε στην θεση τους εστω και ενα λεπτο.
Αντε το τρολλαρισμα και η μαλακια εχει και ορια.
ετσι..
ξεχασαν οι πουστοβαζελοι τον δικο τους τον παπαρα
που με χαρτινο ποτηρι ξαπλωσε κατω και εκανε οτι επεσε σε αγρυπνο κωμα..

μουνοπανα ...
πιο σιχαμενη ομαδα μακραν της δευτερης

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
ετσι..
ξεχασαν οι πουστοβαζελοι τον δικο τους τον παπαρα
που με χαρτινο ποτηρι ξαπλωσε κατω και εκανε οτι επεσε σε αγρυπνο κωμα..

μουνοπανα ...
πιο σιχαμενη ομαδα μακραν της δευτερης
φιλε οντως οι βιασμενοι το λεω χρονια τωρα ειναι η πιο υπουλη κωλοομαδα απο τους αλλους δυο! Οι αλλοι τουλαχιστον ειναι φανεροι εχθροι κ εχουν μπεσα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.641
Πόντοι
6.056
φιλε οντως οι βιασμενοι το λεω χρονια τωρα ειναι η πιο υπουλη κωλοομαδα απο τους αλλους δυο! Οι αλλοι τουλαχιστον ειναι φανεροι εχθροι κ εχουν μπεσα.
ναι ρε τα γαμιδια ..
εμετος οι σκατοφλωροι..

δεν τους ειδες πως εξαφανιστηκαν στον επαναληπτικο
και ξαναφανηκαν τωρα οι σαπιοι

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εγω κυριοι εχω την εξης περιεργεια ..τελευταια αγωνιστικη ΠΑΟΚ βαζελος τι θα γινει στην τουμπα;;;;;;;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.097
Πόντοι
5.006
το κουτακι παντως ηταν αδειο  :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Επειδη πιστευω πως οι παικτες του ΠΑΟΚ θα το παρουν προσωπικα το θεμα νομιζω πως θα ειναι απο τις βαρυτερες ηττες του βαζελου στην τουμπα...δεν λεω ουτε σκορ ουτε ποσα γκολ θα μπουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom