- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Πράγματι πολύ καλή εμφάνιση. Μάλλον θα το πάρετε και φέτος. :S
μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ αλλά μη βιάζεσαι έχει ακόμα το άλλο ματς σασπένς.Πράγματι πολύ καλή εμφάνιση. Μάλλον θα το πάρετε και φέτος. :S
μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ αλλά μη βιάζεσαι έχει ακόμα το άλλο ματςσασπένς.
10.000 την Πεμπτη για να δουν μερικα γατακια πως [size=60pt]ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ!!![/size]
εβλεπα το ματς μαζι με Φακι...αυτος χτυπιοταν κ εγω χαζογελουσα με τα καρτουν που εχουμε!Μπουξο οι πουτσες ξεκίνησαν νωρίς για φέτος!!!
εβλεπα το ματς μαζι με Φακι...αυτος χτυπιοταν κ εγω χαζογελουσα με τα καρτουν που εχουμε!
Μλκ ξυπνα συμπληρωνουμε το πρωταθλημα στο Μπασκετ!
ρε μαλεα δεν ειχε να κατσεις σήμερα στο παλατάκι κατάμεστοεβλεπα το ματς μαζι με Φακι...αυτος χτυπιοταν κ εγω χαζογελουσα με τα καρτουν που εχουμε!
Μλκ ξυπνα συμπληρωνουμε το πρωταθλημα στο Μπασκετ!
ταιζει κόσμο πολύ μαθαίνω ο κλόουν καργα πάνω εχει να βαλει το χέρι στη τσέπη ακόμα χρόνια πολλά.Μπουχο υπομονή θα σηκώσετε και πρωτάθλημα με τους καραγκιοζηδες που βάζετε να λένε τα δικά τους. δε ντρέπεσαι ρε γίδια ?Λευτεριά στο χαιβαν σαββιντι,διαγράψτε κι αλλά χρέη,ας κάνουμε και ένα έρανο,κρίμα είναι το παιδί...
ταιζει κόσμο πολύ μαθαίνω ο κλόουν καργα πάνω εχει να βαλει το χέρι στη τσέπη ακόμα χρόνια πολλά.μπουχο υπομονή θα σηκώσετε και πρωτάθλημα με τους καραγκιοζηδες που βάζετε να λένε τα δικά τους.
άλλο μουνοπανο που φόραγε μπλούζα τουρκικής ομάδας φαντάσου τι βιώματα έχουν..Σαν τη προπαγάνδα δεν έχει και την ξέρουν καλά οι τουρκόσποροι!!!
Με πρώτο το μπαγλαμά κολκα που το παίζει δημοσιογράφος,ένας αυτός και ένας ο μπουζος,γελάει όλη η Ελλάδα με τα καρναβάλια σας...
άλλο μουνοπανο που φόραγε μπλούζα τουρκικής ομάδας φαντάσου τι βιώματα έχουν..
μπουχο ενταξει η σκουπα και το παλατακι σας
[size=60pt]Σ-ΚΟΥΠΑ[/size] εχει μλκ μου!
μη βιαζεσαι ειπαμε. ;)Πράγματι πολύ καλή εμφάνιση. Μάλλον θα το πάρετε και φέτος. :S