mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.730
- Πόντοι
- 10.326
την διαφορα ολη την κανει ο Τσουπκοβιτς! Αν δεν ειχατε αυτον παλι ο ΠΑΟΚ θα τα παιρνε.α μαλιστα καλο αυτο.το βολλευ πως το ειδες εχει διαφορα ακομα το θεμα.
την διαφορα ολη την κανει ο Τσουπκοβιτς! Αν δεν ειχατε αυτον παλι ο ΠΑΟΚ θα τα παιρνε.α μαλιστα καλο αυτο.το βολλευ πως το ειδες εχει διαφορα ακομα το θεμα.
την διαφορα ολη την κανει ο Τσουπκοβιτς! Αν δεν ειχατε αυτον παλι ο ΠΑΟΚ θα τα παιρνε.
Και η κλητοριδα εβγαλε Βαζελο ή Ζελα!
Θα θελουν τα ματσακια να γινουν λαου-λαου(φιλικα). Υπουλη κωλο(ομαδα) που ως σανιδα σωτηριας εχει για φετος το Κυπελλο!
Ενα πραγμα θα πω [size=50pt]ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΕ ΟΛΑ!!![/size] Ντου απο το Αεροδρομιο κιολας!
Ο οπαδος του καναπε μιλαει για πολεμο
Ξερεις τιποτα για τον Φαρο???
Με ξεπερναει οταν μιλανε οι ταλαιπωροι και χιλιοχυμενοι αυτης της Πολης!
Τελικος ΑΕΚ Αθηνας με ΑΕΚ Σαλλονικης τυπε να γουσταρουμε λες;Και η κλητοριδα εβγαλε Βαζελο ή Ζελα!
Θα θελουν τα ματσακια να γινουν λαου-λαου(φιλικα). Υπουλη κωλο(ομαδα) που ως σανιδα σωτηριας εχει για φετος το Κυπελλο!
Ενα πραγμα θα πω [size=50pt]ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΜΕ ΟΛΑ!!![/size] Ντου απο το Αεροδρομιο κιολας!
περνα πρωτα κ τα ξαναΜελε!Τελικος ΑΕΚ Αθηνας με ΑΕΚ Σαλλονικης τυπε να γουσταρουμε λες;
πηγες να γλυψεις αλλα ειπες μαλακια...Τελικος ΑΕΚ Αθηνας με ΑΕΚ Σαλλονικης τυπε να γουσταρουμε λες;
σε καθε ματς βαζω κ ενα 20€! Τα βαζεις?? Ξεκιναμε με Λαρισα?Παω στοιχημα δεν ξερεις πως λεγεται το ζωντανο!!!
Υ.Γ απο δω και μπρος εχεις 5 ματς για να τρεματισεις 5ος,θα τα καταφερεις???
σε καθε ματς βαζω κ ενα 20€! Τα βαζεις?? Ξεκιναμε με Λαρισα?
τα στοιχ. τα βαζουμε για τον χαβαλε! μην το χοντρενεται το θεμα μλκες300ε για εμας και αλλα 300ε με Τζιμιαδη και ενα 50αρικο αμα θελεις με τον Ατρομητο,ασε τη Λαρισα..
20ε παιρνουν οι πακιστανοι μεροκαματο ρε ταγαρι,τοσο ξεφτιλας εισαι?
τα στοιχ. τα βαζουμε για τον χαβαλε! μην το χοντρενεται το θεμα μλκες
αυτο που εγραψες να το θυμασαι.Αμα θελεις να κανεις χαβαλε,βρες κανενα παιδακι στην ηλικια σου να παιξεις με τα κουβαδακια στην παραλια..
Τα στοιχηματα ειναι για Αντρες!!!
αυτο που εγραψες να το θυμασαι.
Απο μενα τελος! Ωρες ωρες ρε μλκες δεν ξερετε που να το σταματατε!
επειδη εθιξες παντελονια...πες μου ρε μλκ 2 χρονια που με ξερεις φοραω παντελονια ή οχι??? Και ασε τα μαθηματα ζωης σε μενα.Να μαθεις να χανεις και να κερδιζεις,εσυ ειχες πει οτι δεν θα ξαναγραψεις εδω μεσα αν εχανες απο το Φαρο και απο τοτε μουγγα,οποτε εσυ πρωτα να μαθεις και να διαβαζεις αυτα που γραφεις και μετα εμεις θα δουμε πως θα σου μιλαμε..
Αντε παρε τα κουβαδακια σου τωρα και πανε στην παραλια
επειδη εθιξες παντελονια...πες μου ρε μλκ 2 χρονια που με ξερεις φοραω παντελονια ή οχι??? Και ασε τα μαθηματα ζωης σε μενα.
οταν λες τα στοιχ. Ειναι για Αντρες! θιγεις παντελονια.Ειπα εγω πουθενα για παντελονια???
Δεν σου κανω μαθηματα ζωης,σου λεω τι ειπες και τι εκανες!!!
Εγω οταν εχασα στοιχημα,δεν σε πληρωσα σε μιση ωρα και σ'ενα και τον μαυρο?
Αμα θελεις να βαλεις στοιχημα μαζι μου σου ειπα απο 50ε και πανω,ποιο κατω δεν παω,δεν αξιζει!!!