Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
αντε μπετοβλακα πανε να κανεις καμια δουλεια μας κουρασες με τις γαυροαπαντησεις σου, αλλα σου λεμε αλλα μας λες. πανε μιλα με τον τακη που τα βρισκετε σαν καθυστερημενοι που ειστε και οι 2. εχεις ομαδαρα, προπονηταρα, αμυναρα μπετον αρμε με ντακοστα μποτια, παιζεις το πιο ομορφο ποδοσφαιρο που θυμιζει μπαρτσελονα, σε αδικει η διαιτησια ενω μας σπρωχνει ολους τους υπολοιπους, εισαι δικαια πρωταθλητης ολα αυτα τα χρονια δεν εχεις παρει ουτε σπορι απο την διαιτησια απλα εμεις οι υπολοιποι ειμαστε ημιτυφλοι και παραλογοι. ενταξει ? ικανοποιηθηκε το περιορισμενο γαυρομυαλο σου?
μην νευριάζεις καλη μου...τα 100 πρωτα χρονια είναι δυσκολα...μετα συνηθίζεις και το γαμησι, και την διαιτησια και τον κοκκαλη και όλα...ηδη σας γαμαμε καμια 85 χρονια..κανε υπομονή αλλα 15 και μετα θα δεις τι καλα που θα ειμαστε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
μην νευριάζεις καλη μου...τα 100 πρωτα χρονια είναι δυσκολα...μετα συνηθίζεις και το γαμησι, και την διαιτησια και τον κοκκαλη και όλα...ηδη σας γαμαμε καμια 85 χρονια..κανε υπομονή αλλα 15 και μετα θα δεις τι καλα που θα ειμαστε... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

δεν νευριαζω γαυριελλα μου. εχουνε παψει να με νευριαζουν οι ηλιθιοι εδω και χρονια. απλα καθομαι και τους κανω χαζι οπως κανω και εσενα. οι περισσοεροι ηλιθιοι καμια φορα καταλαβαινουν τι τους λες εσυ παλι οχι ανηκεις στην σκληρη κατηγορια. ο μονος τροπος για να μας γαματε ειναι με σφυριχτρε γαυριελλα μου, αλλιως μονο με τον κωλο γαματε. 23 χρονια συνεχομενα σε χορτασα πουτσα στην τουμπα δεν εχεις παραπονο. 23 χρονια πουτσες σε κανανε αρχιπουστρα γιαυτο μονο πουστικα ξερει να ξηγιεται η ομαδα σου αλλα πλεον και οι οπαδοι σας. εκτος και αν εισαι 20χρονος και δεν τα ξερεις αυτα οτι το καλυτερο μου πουτανακι ησουνα εσυ (τετοια παραδοση δεν υπαρχει με καμια αλλη ομαδα μονο με εσας τζουλιες), μεχρι που ηρθε ο κοκκαλης ο νουμερο ενα πουσταρας και εβαλε αλλα μεσα. ελατε με 50-50 να δεις τι χαδακια θα σας κανουμε παλι γαυριελες. φερτε και 2000 αστυνομικους παλι και ελικοπτερα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
δεν νευριαζω γαυριελλα μου. εχουνε παψει να με νευριαζουν οι ηλιθιοι εδω και χρονια. απλα καθομαι και τους κανω χαζι οπως κανω και εσενα. οι περισσοεροι ηλιθιοι καμια φορα καταλαβαινουν τι τους λες εσυ παλι οχι ανηκεις στην σκληρη κατηγορια. ο μονος τροπος για να μας γαματε ειναι με σφυριχτρε γαυριελλα μου, αλλιως μονο με τον κωλο γαματε. 23 χρονια συνεχομενα σε χορτασα πουτσα στην τουμπα δεν εχεις παραπονο. 23 χρονια πουτσες σε κανανε αρχιπουστρα γιαυτο μονο πουστικα ξερει να ξηγιεται η ομαδα σου αλλα πλεον και οι οπαδοι σας. εκτος και αν εισαι 20χρονος και δεν τα ξερεις αυτα οτι το καλυτερο μου πουτανακι ησουνα εσυ (τετοια παραδοση δεν υπαρχει με καμια αλλη ομαδα μονο με εσας τζουλιες), μεχρι που ηρθε ο κοκκαλης ο νουμερο ενα πουσταρας και εβαλε αλλα μεσα. ελατε με 50-50 να δεις τι χαδακια θα σας κανουμε παλι γαυριελες. φερτε και 2000 αστυνομικους παλι και ελικοπτερα
αφου ηταν ολη σου η χρονια το παιχνιδι με μας ρε μπουχεσα....εσυ επαιζες ένα παιχνιδι την χρονια, τερματιζες 5ος εως 10ος και εγω επαιρνα πρωταθλήματα...εισαι μικρη ομαδα αφου...σας το λεμε μια ζωη αλλα δεν λετε να το καταλάβετε....ολη σας η ζωη, ολη σας η ιστορια, ένα παιχνιδι με μας...εσυ μου λες για 20 χρονια αητητος και εγω σου λεω για 20 πρωταθλήματα παραπανω την ιδια περιοδο....τι να λεμε τωρα, δεν υπαρχει σημειο επαφης μεταξυ των ομαδων μας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
αφου ηταν ολη σου η χρονια το παιχνιδι με μας ρε μπουχεσα....εσυ επαιζες ένα παιχνιδι την χρονια, τερματιζες 5ος εως 10ος και εγω επαιρνα πρωταθλήματα...εισαι μικρη ομαδα αφου...σας το λεμε μια ζωη αλλα δεν λετε να το καταλάβετε....ολη σας η ζωη, ολη σας η ιστορια, ένα παιχνιδι με μας...εσυ μου λες για 20 χρονια αητητος και εγω σου λεω για 20 πρωταθλήματα παραπανω την ιδια περιοδο....τι να λεμε τωρα, δεν υπαρχει σημειο επαφης μεταξυ των ομαδων μας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρηκες την δικαιολογια ε? απλα ειστε ποσυταρες και χεστες και χανατε απο τα τεμπη ρε ρομπα γαυρε. ασε τωρα το τι ητανε και τι δεν ητανε το μεταξυ μας παιχνιδι σημασια ειναι οτι 23 χρονια ησουνα το πουτανακι μου. μιλα εσυ για τα πρωταθληματα που κανενας οπαδος δεν αναγνωριζει παρα μονο εσεις. στα παπαρια μας τα πρωταθληματα. αν μια μικρη ομαδα σε εχυνε 23 χρονια σερι και αναγκαστηκες να βαλεις τα μεσα του κοκκαλη για να σταματησεις να γαμιεσαι φαντασου τι εισαι εσυ...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
15941394_10154040462106945_4473225508600600519_n.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.058
Πόντοι
5.006
βρηκες την δικαιολογια ε? απλα ειστε ποσυταρες και χεστες και χανατε απο τα τεμπη ρε ρομπα γαυρε. ασε τωρα το τι ητανε και τι δεν ητανε το μεταξυ μας παιχνιδι σημασια ειναι οτι 23 χρονια ησουνα το πουτανακι μου. μιλα εσυ για τα πρωταθληματα που κανενας οπαδος δεν αναγνωριζει παρα μονο εσεις. στα παπαρια μας τα πρωταθληματα. αν μια μικρη ομαδα σε εχυνε 23 χρονια σερι και αναγκαστηκες να βαλεις τα μεσα του κοκκαλη για να σταματησεις να γαμιεσαι φαντασου τι εισαι εσυ...
ουτε τα πρωταθλήματα του 70 και του 80 αναγνωρίζεις?αυτα που πηρα το 60?το 50?το 40?το 30? αναγνωρίζεις κανενα ή όλα σκαρτα τα βγαζεις?ποσο χαιρομαι που σας εχουμε κανει τοσο ψυχασθενείς....εγω παντως χατηρι δεν σου χαλαω...αν δεν γουστάρεις κανενα πρωταθλημα μας, κανενα δεν πηραμε..ο,τι θελει η κοπελαρα μας  :-* :-* :-*

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Ζητουσε ο μαυρος 15-1 να μην παιξει λογω Γαλατα..του πηρε τα μυαλα! Ενω ησουν πληρωμενος μουνοπανακι μεχρι τελευταιου σεντς! "ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ! ΝΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ! ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!" :birdman:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
μπηκα να δω τι κανετε και πουειστε και φυσικα δεν αποτελεσε εκπληξη οτι δεν ειστε σε θεση ανοδου. οι περισσοτεροι μας πλεον σας λυπομαστε τοσο που ουτε για χαβαλε δεν εχουμε ορεξη να σας κανουμε. εδω εσεις λετε οτι πατε για ανοδο ρε φιλε εμεις γιατι να μην πουμε οτι παμε για πρωταθλημα τον αυγουστο ?

Περιμενα να εχεις το ελαχιστο ιχνος μυαλου μεσα στο κεφαλι σου αλλα απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει ζωη εκει μεσα!!!
Εγω απεχω απο την πρωτη θεση 3 βαθμους εσυ απεχεις 17 βαθμους!!!
Για ποιο πρωταθλημα μιλας???
Ουτε τα παιδακια 15 χρονων δεν λενε τετοιες μαλακιες,ενας ανθρωπος με μυαλο δεν θα εγραφε αυτα που εγραψες,σε αντιθετη περιπτωση ΜΟΝΟ ενας πραγματικος μπαουγκτζης θα ειχε ελπιδες για πρωταθλημα!!!

Απο τωρα σου λεω,μαζι με τους υπολοιπους πρωταθλητες εδω μεσα,οτι την επομενη αγωνιστικη θα εχει μεγαλη πουτσα,παρε βαζελινη απο τωρα γιατι τα μαγαζια της πολης θα εχουν ελλειψη!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ζητουσε ο μαυρος 15-1 να μην παιξει λογω Γαλατα..του πηρε τα μυαλα! Ενω ησουν πληρωμενος μουνοπανακι μεχρι τελευταιου σεντς! "ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ! ΝΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ! ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!" :birdman:

Εσυ ακομα ν'αλλαξεις ομαδα,εμεινες στα λογια...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Σημερα το νημα δυστηχως δεν θα γραψει 11 σελ. :grin:
Για να μας πουν τα κρυφοπαοκτσακια - Αντικειμενικοι για το τι εγινε στο Αγρινιο.
Μαλλον τους καθισε βαρυ το 0-2 και δεν βγηκαν.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.464
Πόντοι
5.006
Σημερα το νημα δυστηχως δεν θα γραψει 11 σελ. :grin:
Για να μας πουν τα κρυφοπαοκτσακια - Αντικειμενικοι για το τι εγινε στο Αγρινιο.
Μαλλον τους καθισε βαρυ το 0-2 και δεν βγηκαν.
ναι φοβηθηκαμε ερχεται ο παοκ με τα μπουμ και τα μπαμ και τον κατσε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
ναι φοβηθηκαμε ερχεται ο παοκ με τα μπουμ και τα μπαμ και τον κατσε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλο θα ηταν να αποκλειστεις φετος πιο νωρις! Γιατι αν βρεθουμε θα εχει ΕΡΩ-TAISON! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΖΕΛΛΟ!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Σας παρακαλω αφηστε τα ερπετα να περασουν! :kneel: Να τα γαμησω θελω! :fuck1: :fuck1:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Azazel οταν γινουν ξανα δημοτικες εκλογες πανε και συνοδεψε τον μπουταρη στην καλπη μηπως τυχον του την πεσουν παοκσηδες...ξερεις εσυ οπως και την προηγουμενη φορα :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;)σνεναχωρια που κερδισε ο ΠΑΟΚ χθες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom