Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Συνημμένα

• toumpa-pagomeni-615x400.jpg
    toumpa-pagomeni-615x400.jpg
    93,9 KB · Εμφανίσεις: 43

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
ρε τηγανισμενο ψαρι με νοημοσυνη του σαββα θεοδωριδη. κανεις δεν αμφισβητησε την παραβιαση. το γεγονος ειναι οτι το πηρες ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ και οχι στο χορταρι ειτε ειχες δικιο ειτε οχι. μια καλαμαρια σε γλεντησε και θυμηθηκες τον βαλνερ αφου εκανες το κλαρινο σου γελοιε. μεχρι και μια μπουγατσα θα καταλαβαινε τι σου λεμε, εσυ σαν γαυρος παλι οχι.

1oν Βλακέντιε, δεν είμαι γαύρος, δεν είμαι τίποτα, μπορεί να το αντιληφθεί αυτό η σφηνωμένη τυρόπιτα στο κρανίο σου;

2ον Όλοι σας και όλοι τους ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. Και σωστά, όταν υπάρχουν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ πρέπει να τηρούνται.

Το να βγάζεις όμως ένα πρωτάθλημα "ΣΤΗΜΕΝΟ" επειδή τηρήθηκαν οι κανονισμοί, είσαι τουλάχιστον ανόητος.

Μνημόνια μέχρι να σβήσει το είδος από τον χάρτη.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
ποσο μπουγατσα εισαι...εχω ξεβρακωσει τον αλλον τον συνοπαδο σου σχετικα με τις ενστασεις του μπαοκ 5 ποστ πιο πριν, και συνεχιζεις να μας την λες για την ενσταση???????ε ρε γλεντια  :idiot: :idiot: :idiot:

απαντησε μου σε αυτά πρωτα και  μετα λες για την ενσταση του βαλνερ :
εφοσον μιλας για ξεβρακωμα...εχεις τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι το κυπελο το πηρες με την βοηθεια της διαιτησιας;;για τα πεναλτυ του γιανακοπουλου για τις μπουνιες και τα κεφαλοκλειδωματα του καρεμπε;;;;;;;;;;που δεν τιμωριθηκαν;;;;αντε να σε δω ποσο μαγκας εισαι...αλλο να μιλαμε και να κανουμε καζουρα και αλλο να υποτιμας την νουμοσυνη μας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
καλα σε λεω αμοιβαδα εισαι φιλε. πηραμε τιτλο ρε ταγαρι απο την ενσταση οπως εσεις ρε ξεφτιλες? σε κερδισε η καλαμαρια και αρχισες να την κυνηγας με λυσσα, η αεκ επαιξε μπαλαρα εκεινη την χρονια και την ληστεψες και αυτη λιγε. αντε παρε μπουλο απο δω πολυ ασχοληθηκαμε με καθυστερημενους σαν εσενα. με μπουγατσα να μιλουσα πιο εξυπνα πραγματα θα ελεγε. πανιβλακα ε πανιβλακα

Πόσο μαλάκας Θεέ μου, που είναι ο stekas να προετοιμάζει τις λίστες για τον επόμενο διαγωνισμό;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
εφοσον μιλας για ξεβρακωμα...εχεις τα αρχιδια να παραδεχτεις οτι το κυπελο το πηρες με την βοηθεια της διαιτησιας;;για τα πεναλτυ του γιανακοπουλου για τις μπουνιες και τα κεφαλοκλειδωματα του καρεμπε;;;;;;;;;;που δεν τιμωριθηκαν;;;;αντε να σε δω ποσο μαγκας εισαι...αλλο να μιλαμε και να κανουμε καζουρα και αλλο να υποτιμας την νουμοσυνη μας.

Ρε τύπε, όλοι κάπου έχουν ευνοηθεί/αδικηθεί, ο γαύρος ΠΡΩΤΟΣ απ όλους έχει κυρίως ευνοηθεί παμπολλες φορές στο παρελθόν.

Αλλα διαιτητικά και πολλές φορές σε περιπτώσεις που είναι διφορούμενες και το οπαδικό μάτι τα βλέπει διαφορετικά. Και έρχονται οι ΚΩΛΟφυλλάδες να φουντώσουν τη διαμάχη ανάλογα με τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

Σε θέματα κανονισμών όμως τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και εκεί δε χωράει αμφισβήτηση. Μην τρελαθούμε τελείως.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Ρε τύπε, όλοι κάπου έχουν ευνοηθεί/αδικηθεί, ο γαύρος ΠΡΩΤΟΣ απ όλους έχει κυρίως ευνοηθεί παμπολλες φορές στο παρελθόν.

Αλλα διαιτητικά και πολλές φορές σε περιπτώσεις που είναι διφορούμενες και το οπαδικό μάτι τα βλέπει διαφορετικά. Και έρχονται οι ΚΩΛΟφυλλάδες να φουντώσουν τη διαμάχη ανάλογα με τα συμφέροντα που εκπροσωπούν.

Σε θέματα κανονισμών όμως τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ και εκεί δε χωράει αμφισβήτηση. Μην τρελαθούμε τελείως.
η διαφορα μας με τον συναγωνιστη ειναι οτι απλα πιστευει οτι ο ολυμπιακος δεν εχει ευνοειθει ποτε...για τους κανονισμους ειμαι της αποψης πρεπει να τηρουνται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
η διαφορα μας με τον συναγωνιστη ειναι οτι απλα πιστευει οτι ο ολυμπιακος δεν εχει ευνοειθει ποτε...για τους κανονισμους ειμαι της αποψης πρεπει να τηρουνται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ....

Λίγο πολύ όλοι οι κολλημένοι οπαδοί αυτό πάνω κάτω πιστεύουν, όπως οτι υποστηρίζουν την "μεγαλύτερη" ομάδα κλπ κλπ κλπ.

Όσο για τους κανονισμούς αυτό λέω, συμφωνούμε απόλυτα, έστω κι αν ζούμε σε μια σκατοχώρα που όλα από παντού μπάζουν. Και η "δικαιοσύνη".  :hi:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
1oν Βλακέντιε, δεν είμαι γαύρος, δεν είμαι τίποτα, μπορεί να το αντιληφθεί αυτό η σφηνωμένη τυρόπιτα στο κρανίο σου;

2ον Όλοι σας και όλοι τους ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. Και σωστά, όταν υπάρχουν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ πρέπει να τηρούνται.

Το να βγάζεις όμως ένα πρωτάθλημα "ΣΤΗΜΕΝΟ" επειδή τηρήθηκαν οι κανονισμοί, είσαι τουλάχιστον ανόητος.

Μνημόνια μέχρι να σβήσει το είδος από τον χάρτη.
αναγνωση ξερεις βλαξ? δεν ειπα πουθενα για στημενο. ειπα "στα χαρτια". αμα δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν ειναι δικο μου προβλημα. πεταξες και την πρωτοτυπη ατακα στο τελος. φατε τα μνημονια στημαπα τα αξιζετε στην τελικη. εμεις την εχουμε κανει απο το μπουρδελα που λεγεται ελλας

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Πόσο μαλάκας Θεέ μου, που είναι ο stekas να προετοιμάζει τις λίστες για τον επόμενο διαγωνισμό;
πασχεις απο γαυρικη νοημοσυνη και εσυ αποτι βλεπω. αμα δεν μπορεις να καταλαβεις τα νοηματα στο γραπτο λογο πισω στο δημοτικο αμοιβαδα και εσυ με τους υπολοιπους γαυρους.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Λίγο πολύ όλοι οι κολλημένοι οπαδοί αυτό πάνω κάτω πιστεύουν, όπως οτι υποστηρίζουν την "μεγαλύτερη" ομάδα κλπ κλπ κλπ.

Όσο για τους κανονισμούς αυτό λέω, συμφωνούμε απόλυτα, έστω κι αν ζούμε σε μια σκατοχώρα που όλα από παντού μπάζουν. Και η "δικαιοσύνη".  :hi:
παλι τα δικα σου λες εσυ. το προβλημα μας ειναι στους κανονισμους που λες. αλλοι εφαρμοζονται για τον θρηνο και αλλοι για ολες τις υπολοιπες ομαδες. και ΔΕΝ εννοω την υποθεση βαλνερ. στο ξεκαθαριζω γιατι εισαι λιγο αργος και εσυ

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Και η πιο πούστικη ακυρωση γκόλ στην ιστορια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Μα την Παναγία και χωρίς πλάκα, δεν εχω ξαναδεί ποτέ μου και σε κανένα πρωτάθλημα τόσο αδερφίστικο οφσαιντ!  :vomit:

offside.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
αναγνωση ξερεις βλαξ? δεν ειπα πουθενα για στημενο. ειπα "στα χαρτια". αμα δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν ειναι δικο μου προβλημα. πεταξες και την πρωτοτυπη ατακα στο τελος. φατε τα μνημονια στημαπα τα αξιζετε στην τελικη. εμεις την εχουμε κανει απο το μπουρδελα που λεγεται ελλας

Έγραψες οτι "έκλεψε την ΑΕΚ που έπαιξε την καλύτερη μπάλα";

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Και η πιο πούστικη ακυρωση γκόλ στην ιστορια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου! Μα την Παναγία και χωρίς πλάκα, δεν εχω ξαναδεί ποτέ μου και σε κανένα πρωτάθλημα τόσο αδερφίστικο οφσαιντ!  :vomit:

offside.jpg

Aν θέλεις να βρεις το πιό αδερφίστικο οφσαιντ στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ψάξε ένα παιχνίδι Ξάνθη-Άρης πριν 5-6 χρόνια όπου δόθηκε οφσαιντ σε μπαλιά του αμυντικού προς τα πίσω. Νομίζω οτι δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο οφσαιτ τουλάχιστον το λίγο που παρακολούθησα εγώ Ελληνικό ποδόσφαιρο.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Έγραψες οτι "έκλεψε την ΑΕΚ που έπαιξε την καλύτερη μπάλα";
γιατι εκεινη την χρονια δεν επαιξε η ΑΕΚ την καλυτερη μπαλα?αντικειμενικα και καθαρα ποδοσφαιρικα. τωρα αν του γαυρου του φταιει ο βαλνερ που εχασε απο το λιμο την καλαμαρια τι να πω. αλλο κλοπη και αλλο στημενο φιλε, ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
γιατι εκεινη την χρονια δεν επαιξε η ΑΕΚ την καλυτερη μπαλα?αντικειμενικα και καθαρα ποδοσφαιρικα. τωρα αν του γαυρου του φταιει ο βαλνερ που εχασε απο το λιμο την καλαμαρια τι να πω. αλλο κλοπη και αλλο στημενο φιλε, ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα

Δεν κερδίζει τους αγώνες και τα πρωταθλήματα αυτός που "παίζει την καλύτερη μπαλα". Όχι πάντα τουλάχιστον. Και ναι, ειδικά όταν ένα παιχνίδι/πρωτάθλημα κρίνεται στις λεπτομέρειες φυσικά και οποιαδήποτε ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ παίζει ρόλο. Δεν έχει σημασία αν ήταν "λιμό" η Καλαμαριά, αν ήταν άμπαλος ο Βάλνερ, δεν έπρεπε να μπει στο γήπεδο, κακώς μπήκε.&-

Ξαναλέω, άλλο ένα αμφισβητούμενο οφσαιντ/πεναλτυ και άλλο ένας ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ κανονισμός.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Και μια και μου θύμησε ο σουπερμαριο αδερφίστικα οφσαιντ, το βρήκα, η πρώτη φάση του βίντεο είναι.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει τέτοια φάση.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Διπλη στεναχώρια σημερα στη γειτονιά της κλεανθους καθώς (πρωτα) κέρδισε ο Άρης και μετα έχασε η μπαουγκ!!!
Μπουξο ακομα πιστεύεις οτι θα διεκδικήσεις το πρωτάθλημα;
Προσοχη στον επαναληπτικό με το Γιαννινο γιατι εκει μεσα σας γλενταει καλα!!!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν κερδίζει τους αγώνες και τα πρωταθλήματα αυτός που "παίζει την καλύτερη μπαλα". Όχι πάντα τουλάχιστον. Και ναι, ειδικά όταν ένα παιχνίδι/πρωτάθλημα κρίνεται στις λεπτομέρειες φυσικά και οποιαδήποτε ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ παίζει ρόλο. Δεν έχει σημασία αν ήταν "λιμό" η Καλαμαριά, αν ήταν άμπαλος ο Βάλνερ, δεν έπρεπε να μπει στο γήπεδο, κακώς μπήκε.&-

Ξαναλέω, άλλο ένα αμφισβητούμενο οφσαιντ/πεναλτυ και άλλο ένας ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ κανονισμός.
δεν διαφωνω καπου για το οτι εφοσον υπαρχει ο κανονισμος μπορει να υπαρξει και νομικη συνεπεια οπως και εγινε. προφανως και ειναι τεραστια βλακεια που μια επαγγελματικη ομαδα πεφτει σε τετοιο λαθος, πραγμα που εχει κανει και ο ΠΑΟΚ επι αναστασιαδη και τραβουσαμε τις κωλοτριχες μας, δηλαδη να βαλει παικτη που απαγορευεται να παιξει. αλλα οταν καθαρα ποδοσφαιρικα το αξιζε η αεκ και το πηρε ο γαυρος οπως το πηρε ε δεν θα του πουμε και συγχαρητηρια κιολας..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Διπλη στεναχώρια σημερα στη γειτονιά της κλεανθους καθώς (πρωτα) κέρδισε ο Άρης και μετα έχασε η μπαουγκ!!!
Μπουξο ακομα πιστεύεις οτι θα διεκδικήσεις το πρωτάθλημα;
Προσοχη στον επαναληπτικό με το Γιαννινο γιατι εκει μεσα σας γλενταει καλα!!!
φιλε αζαζελ αμα δεν μας κωλαντριζες εδω μεσα ουτε που θα ξεραμε οτι παιζετε και με ποιον παιζετε.. ακομα 3ος εισαι και δεν ανεβαινεις. κατσε να πιασεις 2αδα και ελα να μας την πεις

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• b62304e2552b522ebb3252d23d1320d0_XL.jpg
    b62304e2552b522ebb3252d23d1320d0_XL.jpg
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 1632862-thumb-large.jpg
    1632862-thumb-large.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom