Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Αντικειμενικα...λες οτι στηθηκε το ματς...βρες στοιχεια και πες ποσα λεφτα παιχτηκαν στον οπαπ ποσα στο εξωτερικο και ποσα στο λαιβ.Με αποδειξεις...αν δεν δωσεις αποδειξεις εισαι επιεικως απαραδεκτος....

Στον κλωπαπ δεν υπηρχε το ματς!!!
Η bet365 δεν το ειχε το ματς!!! (φυσικο ειναι,μετα απ'αυτο που επαθε με το αλλο στημενο που εκανες με τον ατρομητο και 1/2 και 7+,το θεο σας δεν εχετε,αλλα τι λεω,εσεις εναν αλαχ και ραμαζανι)
Οποτε τι να σου πω,κατι που ο καθε ελληνας το βλεπει και γελαει???
Στο πρωτο ημιχρονο ντεμεκ η μπαλα να μην μπαινει και στο δευτερο να σκυβει ο τερματοφυλακας για να μπει?
Αμα ειδες το ματς,δεν αρμοζει να μου κανεις τετοια ερωτηση!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Για το αρης βεροια εχεις να μας πεις κατι για τις στοιχηματικες εταιριες που εφραξαν το παιχνιδι;;;;;Τι εγινε σε εκεινο το παιχνιδι με τα ακριβη σκορ;;;;

Ποια ακριβη σκορ?
Το ματς δεν το ειδα,αλλα εληξε απ'όσο ξερω 0-0 και περασε ο Αρης,υπαρχει κατι σ'αυτο το ματς που δεν καταλαβαινω εγω?
Η βεροια αδιαφορη δεν ηταν?
Καναμε κανενα 7+ η ανατροπη η 14+ κορνερ?
Εκτος αν δεν ξερεις απο στημενα και σε τι τα στηνουν  :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Στον κλωπαπ δεν υπηρχε το ματς!!!
Η bet365 δεν το ειχε το ματς!!! (φυσικο ειναι,μετα απ'αυτο που επαθε με το αλλο στημενο που εκανες με τον ατρομητο και 1/2 και 7+,το θεο σας δεν εχετε,αλλα τι λεω,εσεις εναν αλαχ και ραμαζανι)
Οποτε τι να σου πω,κατι που ο καθε ελληνας το βλεπει και γελαει???
Στο πρωτο ημιχρονο ντεμεκ η μπαλα να μην μπαινει και στο δευτερο να σκυβει ο τερματοφυλακας για να μπει?
Αμα ειδες το ματς,δεν αρμοζει να μου κανεις τετοια ερωτηση!!!
Σε ρωτω ξανα ποσα λεφτα παιχτηκαν;;;;;;;;;;;;;Ενημερωτικα στην bet365 το οβερ 5.5 στον αγωνα με την κερκυρα στο λαιβ και ενω ο αγωνας ηταν 0-3 εδινε 10 αποδοση.Στημενο ματς ηταν;;;;;;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.529
Πόντοι
5.006
Αντικειμενικα...λες οτι στηθηκε το ματς...βρες στοιχεια και πες ποσα λεφτα παιχτηκαν στον οπαπ ποσα στο εξωτερικο και ποσα στο λαιβ.Με αποδειξεις...αν δεν δωσεις αποδειξεις εισαι επιεικως απαραδεκτος....
Λαγνε άστο ρε το ματς ήταν ειδικών συνθηκών με τη Κέρκυρα μην επιμένεις.Πέρα από την πλάκα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Λαγνε άστο ρε το ματς ήταν ειδικών συνθηκών με τη Κέρκυρα μην επιμένεις.Πέρα από την πλάκα.
Τελικος ηταν για τον ΠΑΟΚ ρε φιλε...καλα το λες...το φιλαρακι μου πουλαει τρελλα... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Σε ρωτω ξανα ποσα λεφτα παιχτηκαν;;;;;;;;;;;;;Ενημερωτικα στην bet365 το οβερ 5.5 στον αγωνα με την κερκυρα στο λαιβ και ενω ο αγωνας ηταν 0-3 εδινε 10 αποδοση.Στημενο ματς ηταν;;;;;;

Τωρα η εισαι χαζος,η ασχετος με το στοιχημα!!!

Δεν ξερω αν το γνωριζεις,οεοοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεο

Το μοναδικο μερος που μπορεις να δεις τζιρους σε τετοια στοιχηματα ειναι η betfair η οποια απο Ελλαδα δεν ειναι διαθεσιμη γιατι δεν πηρε την σχετικη αδεια!!!

ΟΕΟ που ζεις και τι παπαριες με ρωτας???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Τωρα η εισαι χαζος,η ασχετος με το στοιχημα!!!

Δεν ξερω αν το γνωριζεις,οεοοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεοεοεο

Το μοναδικο μερος που μπορεις να δεις τζιρους σε τετοια στοιχηματα ειναι η betfair η οποια απο Ελλαδα δεν ειναι διαθεσιμη γιατι δεν πηρε την σχετικη αδεια!!!

ΟΕΟ που ζεις και τι παπαριες με ρωτας???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Αντε να σου βωσω εγω μια ιστοσελιδα να διαβαζεις τους τζιρους...betsellers.com και αντε γεια... :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Αντε να σου βωσω εγω μια ιστοσελιδα να διαβαζεις τους τζιρους...betsellers.com και αντε γεια... :hi:

Η δεν μπορεις να καταλαβεις η εισαι πραγματικα χαζος ρε φιλε,που λεει σ'αυτη τη σελιδα που εγραψες το οβερ 3,5 π.χ η το οβερ 4,5 π.χ θα σε ρωτησω αργοτερα για το οβερ 6,5 να εχεις το νου σου  :headbang:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Εχε υποψην οτι σε ενα παιχνιδι απο ελληνικο πρωταθλημα..ποσο μαλλον παιχνιδι κυπελου...με ομαδα κατωτερης κατηγοριας ετσι και παιχτουν υπερβολικα ποσα βαρανε τα καμπανακια της ουεφα...ακουσες καμια καμπανα να χτυπα;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Εχε υποψην οτι σε ενα παιχνιδι απο ελληνικο πρωταθλημα..ποσο μαλλον παιχνιδι κυπελου...με ομαδα κατωτερης κατηγοριας ετσι και παιχτουν υπερβολικα ποσα βαρανε τα καμπανακια της ουεφα...ακουσες καμια καμπανα να χτυπα;;

Θ'ακουσεις αρκετες τα Χριστουγεννα,αλλα ξεχασα εσεις ραμαζανι εχετε?  :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Η δεν μπορεις να καταλαβεις η εισαι πραγματικα χαζος ρε φιλε,που λεει σ'αυτη τη σελιδα που εγραψες το οβερ 3,5 π.χ η το οβερ 4,5 π.χ θα σε ρωτησω αργοτερα για το οβερ 6,5 να εχεις το νου σου  :headbang:
εσυ δεν καταλαβαινεις μαλλον...λεω για τα χρηματα που παιχτηκαν ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ και οχι για το λαιβ...εκει υπαρχει η αρμοδια επιτροπη της ουεφα που ελεγχει.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
Θ'ακουσεις αρκετες τα Χριστουγεννα,αλλα ξεχασα εσεις ραμαζανι εχετε?  :birdman:
το αλλο σαβαττο θα ακους καμπανες απο τις μπελβεντερε που θα πινουμε τα δυο μας...μαζι με τους υπολοιπους. :orchestra: :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
εσυ δεν καταλαβαινεις μαλλον...λεω για τα χρηματα που παιχτηκαν ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ και οχι για το λαιβ...εκει υπαρχει η αρμοδια επιτροπη της ουεφα που ελεγχει.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οτι πεις,οταν μπορεσεις και κανεις λογαριασμο στη betfair(αμα την ξερεις)θα τα βρεις ολα αυτα!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οτι πεις,οταν μπορεσεις και κανεις λογαριασμο στη betfair(αμα την ξερεις)θα τα βρεις ολα αυτα!!!
μαλιστα..δηλαδη λες οτι δεν εχω φιλο στην αγγλια γιια να μου κανει λογαριασμο και να βλεπω τι παιζεται...οπως νομιζεις.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
μαλιστα..δηλαδη λες οτι δεν εχω φιλο στην αγγλια γιια να μου κανει λογαριασμο και να βλεπω τι παιζεται...οπως νομιζεις.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Καλα ημουν σιγουρος,θα εχεις φιλους εσυ και στη Βενεζουελα και στο Ιρακ,ξεχναω καμια χωρα???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom