Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
μου τη δινει η νοοτροπια που εχετε εσεις οι γαυροι δωστε λεφτα επενδυστε φερτε παικτες για να παρετε τιτλους και τροπαια σε ολα τα αθληματα...οχι ρε πουστη μου δεν το γουσταρω αυτο...δηλαδη οποιος δεν εχει λεφτα θα πρεπει να ειναι αιωνια καταδικασμενος τι μαλακια ειναι αυτη που σας δερνει???δεν μπορει να φτιαξει ενα κορμο παικτων και να προσθεσει εκει 3-4 ποιοτικους παικτες??
ειδαμε και σας που επενδυετε καθε χρονο και κανετε πορειες παντου...το σαπιο ελληνικο πρωταθλημα καταφερνετε να παρετε και απο κει περα μονο πιπες στην ευρωπη...η λεστερ τι να πει δηλαδη που δεν επενδυσε σε σχεση με αλλους φετος και το σηκωσε  παντελονατα???
15-5-2016 να σου μαθω οτι ανακαλυφθηκε ο αμερικη ειναι κριμα ρε τυπε... :S
θα σου πω κατι, αλλα φοβαμαι μην μου παθεις κατι και το εχω βαρος στη συνειδηση μου...ξερεις τυπε σε ολα τα ομαδικα αθληματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ο κανονας ειναι οτι αυτος που βαζει περισσοτερα φραγκα, θα κανει και περισσοτερα πραγματα...γιαυτο η λεστερ ειναι μια ζωη στην πουτσα και στην β εθνικη και το παιρνει μια φορα τα 100 χρονια...ο κανονας ειναι να τον παιρνει η μαστεστερ,η λιβερπουλ, η αρσεναλ και οι λοιπες ομαδες που εχουν 5πλασια μπατζετ...αν εσυ περιμενεις καθε 100 χρονια για να μου την πεις οτι το πηρε η εκαστοτε λεστερ, μπραβο σου...αλλα εγω θα στην λεω για τα υπολοιπα 99 χρονια που δεν το παιρνει η λεστερ...
οσο για τις πορειες στην ευρωπη που λες, μαντεξε γιατι δεν κανουμε : γιατι δεν βαζουμε τα λεφτα που βαζουν οι αλλοι στην ευρωπη...
για συγκρινε λιγο και το μπατζετ σου στο βολει τα τελευταια 2 χρονια, με τις προηγουμενες χρονιες σου που εβγαινες 8ος....αυξηθηκαν τα λεφτα ή μηπως τωρα γινατε παντελονατοι, ανδρες, τσαμπουκαδες και λοιπες αμπελοφυλοσοφιες και γιαυτο πηρατε το πρωταθλημα???

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα σου πω κατι, αλλα φοβαμαι μην μου παθεις κατι και το εχω βαρος στη συνειδηση μου...ξερεις τυπε σε ολα τα ομαδικα αθληματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ο κανονας ειναι οτι αυτος που βαζει περισσοτερα φραγκα, θα κανει και περισσοτερα πραγματα...γιαυτο η λεστερ ειναι μια ζωη στην πουτσα και στην β εθνικη και το παιρνει μια φορα τα 100 χρονια...ο κανονας ειναι να τον παιρνει η μαστεστερ,η λιβερπουλ, η αρσεναλ και οι λοιπες ομαδες που εχουν 5πλασια μπατζετ...αν εσυ περιμενεις καθε 100 χρονια για να μου την πεις οτι το πηρε η εκαστοτε λεστερ, μπραβο σου...αλλα εγω θα στην λεω για τα υπολοιπα 99 χρονια που δεν το παιρνει η λεστερ...
οσο για τις πορειες στην ευρωπη που λες, μαντεξε γιατι δεν κανουμε : γιατι δεν βαζουμε τα λεφτα που βαζουν οι αλλοι στην ευρωπη...
για συγκρινε λιγο και το μπατζετ σου στο βολει τα τελευταια 2 χρονια, με τις προηγουμενες χρονιες σου που εβγαινες 8ος....αυξηθηκαν τα λεφτα ή μηπως τωρα γινατε παντελονατοι, ανδρες, τσαμπουκαδες και λοιπες αμπελοφυλοσοφιες και γιαυτο πηρατε το πρωταθλημα???

προτιμω 5  κουπες αντρικες με αιμα και μαγκια που θα εχω να τις θυμαμαι παρα αλλες 100 με πουστια και χωρις να θυμαμαι τιποτα...
εσεις εχετε παθει ανοσια απλα προσθετετε αλλη μια στην τεραστια τροπαιοθηκη σας...

καληνυχτα χριστοφορε κολομβε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τελειωνοντας το ματς με τον βαζελο μου ηρθε στο μυαλο μια αγαπημενη φραση που λενε οι παοκσηδες....ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ..... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
η διαιτησια μας εσκισε  τον πατο αλλα συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια  

[move]ΠΑΟΚΑΡΑ G4 [/move]

Επισκέπτης
Ε τοτε καλα εκανε και σωστα πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος.
E βέβαια, φταίει ο Μαρινάκης, πριν έφταιγε ο Κόκκαλης, παλαιότερα ο Κοσκωτάς και την εποχή του Νώε ο Γουλανδρής....
Να παίζετε με 10 παίκτες από το 21 και να ισοφαρίζετε αμέσως...
Ούτε την άμυνα δε μπόρεσαν να φυλάξουν οι άλλοι Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.....
Ούτε το Βάζελο συμπαθώ, αλλά ούτε τον ΠΑΟΚ (αμφότεροι με έχουν κάψει πολλές φορές) τούτη φορά ήταν η τελευταία που ακουμπώ και τις δύο ομάδες. Μόνο με το Γαύρο θα σας ποντάρω για να πάρω πίσω τα χαμένα. Υπάρχουν ένα σωρό ελληνικές ομάδες, χίλιες φορές η ΑΕΚ ρε γαμώτο...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

[move]ΠΑΟΚΑΡΑ G4 [/move]

οντως και τα κακομαθημενα του βαζελου κατευθειαν στον κορακα πηγανε να κλαφτουνε.. ελεος απο το 30 τουλαχιστον παιζανε με παικτη παραπανω..ασε που και αυτοι επρεπε να φανε αν οχι 2 τουλαχιστον 1 κοκκινη..τι να πεις ο ιβαν ακομα κοιμαται

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

[move]ΠΑΟΚΑΡΑ G4 [/move]
ποια διαιτησια...εκανε το καλυτερο παιχνιδι της.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αυτο το διαιτητικο τριο το θελω τουμπα τελευταια αγωνιστικη... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
Παλικαρισιο παιχνιδι απο τον ΠΑΟΚ.... και κρατησε αμυνα,και ισοφαρισε.... Αν ηταν 11-11,το παιχνιδι, ισως να επαιρνε το ματς...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ρε γαυρε μιλας για νοημοσυνη αλλα μας εχεις φλομωσει στις κλασσικες ασυνρατητες γαυρομπαρουφες για να μας δικαιολογησεις την βλακεια σου. τι δεν καταλαβαινεις ρε μπουφο? φυσικα και ειναι ενα θαυμα που γινεται μια στις 100 η λεστερ αλλα το θεμα ειναι οτι εγινε. εδω περα στο ελλαδισταν με την εγκληματικη σου ουτε στα 1000 χρονια δεν θα το καταφερει αυτο καποια ομαδα στυλ λεστερ. γιατι ειστε τα κακομαθημενα του αθλητισμου. αν νομιζεις οτι μονο με λεφτα φτιαχνεις ομαδα για να κερδιζεις αποδεικνυεις ποσο βλακες και αμπαλοι ειστε εκει κατω στον περαια. μια ατακα του κρουφ θα σου πω μηπως και καταλαβεις τι εννοουμε: "Γιατί να μην μπορείς να νικήσεις μια πιο πλούσια ομάδα; Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να βάζει γκολ". φυσικα και τα φραγκα παιζουνε τον μεγαλυτερο ρολο για να φτιαξεις ομαδα η να κερδισεις (εχοντας πιο ποιοτικους παικτες) αλλα ολη η μαγεια του ποδοσφαιρου (παντου εκτος απο το ελληνικο ποδοσφαιρο που το εχετε καταστρεψει) ειναι οτι ο αδυναμος και ο μικρος μπορει να κερδισει τον κατα πολυ ανωτερο αντιπαλο του ειτε γιατι καταφερε να τον κερδισει με στρατηγικη (και τυχη ισως) ειτε γιατι ο "ανωτερος" δεν ητανε στην μερα του. απο την αλλη εχουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο που οταν δεν μπορεις να κερδισεις κατι λεβαδειακους και κατι πλατανιαδες ειναι δεδομενο οτι θα παρεις πεναλτυ γιατι δεν γινεται ειναι ανεπιτρεπτο να φερεις Χ η να χασεις σαν κλασσικο κακομαθημενο. δες ολα τα πρωταθληματα της ευρωπης τι διαφορες εχουνε οι πρωτες 5 θεσεις και θα δεις που υπαρχει η "ανωμαλια". και μη μου πεις για το ποσο πιο μπροστα ειναι η ομαδα σου σε σχεση με τις υπολοιπες γιατι παροτι εχετε καλυτερη ομαδα απο τους υπολοιπους, οταν σας επαιξαν 50-50 κανατε κατευθειαν την 1η ηττα σας, επισης ακομα και φετος με ποσους μικρους που δεν μπορουσες να κερδισεις πηρες παλι τα σπρωξιματα σου , οποτε αυτη η τεραστια ανωτερωτητα που νομιζετε οτι εχετε ειναι μονο στο μυαλο σας το οποιο εχει την ιδια νοημοσυνη με τον κυρ σαββα και τον τσουκαλα που διψηφιο μαζι δυσκολα πιανουν. την και καλα ανωτερωτητα που εχετε χτισει, την εχετε χτισει με βαση τα πρωτα κοκκαλιστικα ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ πρωταθληματα που σας δωσανε το χρημα που ποτε δεν αξιζατε. για να σας δουμε τωρα που δεν εχει κατευθειαν ομιλους τι ψαρια θα πιασετε...σας ειδαμε και οταν οι διαφορες σας με τους υπολοιπους δεν ητανε τοσο μεγαλες (και καλα μεγαλες) πως τα παιρνατε τα πρωταθληματα.. οταν η αεκ ειχε ομαδαρα και ο βαζελος την μιση και βαλε εθνικη τοτε μπαινανε τα "μεγαλα" μεσα για να κανετε κατι. θρυλε γερα παρτο στα χαρτια. τι να λεμε τωρα..ο κοσμος τοχει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι. ωρες ωρες μου δινετε την εντυπωση οτι πρωτα ειστε μαρινακης η κοκκαλης και μετα γαυροι. τοσο κακομαθημενα που ουτε τον αστερακο (που ειναι ξαδελφο σωματειο με τον μποροθρυλο) δεν αφησατε να παρει ενα κυπελλακι... οι μισοι δικοι σας ουτε στην απονομη δεν κατσανε και λεγανε τα μεσα οτι τρεχανε να προλαβουνε τον ηλεκτρικο..για τοσο ΗΛΙΘΙΟΥς σας εχουνε. γενικα για να καταλαβεις το πραγματικο σου μεγεθος, σε οποιο αθλημα βρεθει σοβαρος ανταγωνιστης σου και το παιχνιδι παιχτει στα ισια κανεις κλαρινα , οπως εμεις 2 χρονιες ασχοληθηκαμε σοβαρα με το βολευ σαν ομαδα ειδες τι εγινε. μην τα πουμε και για το μπασκετ ποσα χρονια εκανες να σηκωσεις κεφαλι απο τον ζελο. και οσο για την ευρωπη που ειπες οτι δεν επενδυει ο "επενδυταταρας" σας τοσα λεφτα οσα οι υπολοιπες ομαδες και γιαυτο δεν κανεις πορεια (παροτι 18 χρονια εισαι στους ομιλους σταθερα, αν και στο γκρουπ των αδυναμων.. τοσο γελοιοι) ο βαζελος οταν πηγαινε ημιτελικα και τελικα ειχε επενδυσει δισεκατομμυρια? η αεκ οταν επαιζε στα ισα την ρεαλ ειχε επενδυσει δις? εμεις οταν κερδιζαμε αρσεναλ, ντορτμουντ, μπαρτσα του κρουφ και κοντραριζαμε στα ισα την μπαγερν ειχαμε επενδυσει δις? δεν ειναι μονο τα λεφτα γαυρακο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
ρε γαυρε μιλας για νοημοσυνη αλλα μας εχεις φλομωσει στις κλασσικες ασυνρατητες γαυρομπαρουφες για να μας δικαιολογησεις την βλακεια σου. τι δεν καταλαβαινεις ρε μπουφο? φυσικα και ειναι ενα θαυμα που γινεται μια στις 100 η λεστερ αλλα το θεμα ειναι οτι εγινε. εδω περα στο ελλαδισταν με την εγκληματικη σου ουτε στα 1000 χρονια δεν θα το καταφερει αυτο καποια ομαδα στυλ λεστερ. γιατι ειστε τα κακομαθημενα του αθλητισμου. αν νομιζεις οτι μονο με λεφτα φτιαχνεις ομαδα για να κερδιζεις αποδεικνυεις ποσο βλακες και αμπαλοι ειστε εκει κατω στον περαια. μια ατακα του κρουφ θα σου πω μηπως και καταλαβεις τι εννοουμε: "Γιατί να μην μπορείς να νικήσεις μια πιο πλούσια ομάδα; Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να βάζει γκολ". φυσικα και τα φραγκα παιζουνε τον μεγαλυτερο ρολο για να φτιαξεις ομαδα η να κερδισεις (εχοντας πιο ποιοτικους παικτες) αλλα ολη η μαγεια του ποδοσφαιρου (παντου εκτος απο το ελληνικο ποδοσφαιρο που το εχετε καταστρεψει) ειναι οτι ο αδυναμος και ο μικρος μπορει να κερδισει τον κατα πολυ ανωτερο αντιπαλο του ειτε γιατι καταφερε να τον κερδισει με στρατηγικη (και τυχη ισως) ειτε γιατι ο "ανωτερος" δεν ητανε στην μερα του. απο την αλλη εχουμε το ελληνικο ποδοσφαιρο που οταν δεν μπορεις να κερδισεις κατι λεβαδειακους και κατι πλατανιαδες ειναι δεδομενο οτι θα παρεις πεναλτυ γιατι δεν γινεται ειναι ανεπιτρεπτο να φερεις Χ η να χασεις σαν κλασσικο κακομαθημενο. δες ολα τα πρωταθληματα της ευρωπης τι διαφορες εχουνε οι πρωτες 5 θεσεις και θα δεις που υπαρχει η "ανωμαλια". και μη μου πεις για το ποσο πιο μπροστα ειναι η ομαδα σου σε σχεση με τις υπολοιπες γιατι παροτι εχετε καλυτερη ομαδα απο τους υπολοιπους, οταν σας επαιξαν 50-50 κανατε κατευθειαν την 1η ηττα σας, επισης ακομα και φετος με ποσους μικρους που δεν μπορουσες να κερδισεις πηρες παλι τα σπρωξιματα σου , οποτε αυτη η τεραστια ανωτερωτητα που νομιζετε οτι εχετε ειναι μονο στο μυαλο σας το οποιο εχει την ιδια νοημοσυνη με τον κυρ σαββα και τον τσουκαλα που διψηφιο μαζι δυσκολα πιανουν. την και καλα ανωτερωτητα που εχετε χτισει, την εχετε χτισει με βαση τα πρωτα κοκκαλιστικα ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ πρωταθληματα που σας δωσανε το χρημα που ποτε δεν αξιζατε. για να σας δουμε τωρα που δεν εχει κατευθειαν ομιλους τι ψαρια θα πιασετε...σας ειδαμε και οταν οι διαφορες σας με τους υπολοιπους δεν ητανε τοσο μεγαλες (και καλα μεγαλες) πως τα παιρνατε τα πρωταθληματα.. οταν η αεκ ειχε ομαδαρα και ο βαζελος την μιση και βαλε εθνικη τοτε μπαινανε τα "μεγαλα" μεσα για να κανετε κατι. θρυλε γερα παρτο στα χαρτια. τι να λεμε τωρα..ο κοσμος τοχει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι. ωρες ωρες μου δινετε την εντυπωση οτι πρωτα ειστε μαρινακης η κοκκαλης και μετα γαυροι. τοσο κακομαθημενα που ουτε τον αστερακο (που ειναι ξαδελφο σωματειο με τον μποροθρυλο) δεν αφησατε να παρει ενα κυπελλακι... οι μισοι δικοι σας ουτε στην απονομη δεν κατσανε και λεγανε τα μεσα οτι τρεχανε να προλαβουνε τον ηλεκτρικο..για τοσο ΗΛΙΘΙΟΥς σας εχουνε. γενικα για να καταλαβεις το πραγματικο σου μεγεθος, σε οποιο αθλημα βρεθει σοβαρος ανταγωνιστης σου και το παιχνιδι παιχτει στα ισια κανεις κλαρινα , οπως εμεις 2 χρονιες ασχοληθηκαμε σοβαρα με το βολευ σαν ομαδα ειδες τι εγινε. μην τα πουμε και για το μπασκετ ποσα χρονια εκανες να σηκωσεις κεφαλι απο τον ζελο. και οσο για την ευρωπη που ειπες οτι δεν επενδυει ο "επενδυταταρας" σας τοσα λεφτα οσα οι υπολοιπες ομαδες και γιαυτο δεν κανεις πορεια (παροτι 18 χρονια εισαι στους ομιλους σταθερα, αν και στο γκρουπ των αδυναμων.. τοσο γελοιοι) ο βαζελος οταν πηγαινε ημιτελικα και τελικα ειχε επενδυσει δισεκατομμυρια? η αεκ οταν επαιζε στα ισα την ρεαλ ειχε επενδυσει δις? εμεις οταν κερδιζαμε αρσεναλ, ντορτμουντ, μπαρτσα του κρουφ και κοντραριζαμε στα ισα την μπαγερν ειχαμε επενδυσει δις? δεν ειναι μονο τα λεφτα γαυρακο
απολυτα εμπεριστατωμενη αποψη που εκφραζει το πνευμα του καθε ΠΑΟΚΤΣΗ  :) :) ΥΓ.. Χαιρετισματα στα αδερφια Νιονιους ;) :-*

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ωρες ωρες μου δινετε την εντυπωση οτι πρωτα ειστε μαρινακης η κοκκαλης και μετα γαυροι.

τα ειπες ολα σε μια φραση φιλε πρωτα ειναι κοκκαλης και μετα γαυροι...αυτο ακριβως ειναι και δεν το παραδεχονται...

αφου φερανε μιλκοβιτς τζιοβαννι γκαλετι ριβαλντο κλπ κλπ...

δεν τους τους φερανε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.384
Πόντοι
5.506

Άρες μάρες κουκουνάρες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
περιμενω με αγωνια τις δηλωσεις τσουκαλα -καραπαππα :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Κλείσαμε τον πασαδόρο της εθνικής Κουβας Ρικαρντο Καλβο :rockon:
Και ακόμα δεν είδαμε τπτ! :boobies:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
εγραψε το παλικαρι ενα σκασμο πραγματα και εχετε να πειτε μονο αυτο??

ε γιαυτο δεν ξερετε να συζητατε εσεις οι γαυροι...γαμω τις κουκοουναρες σας....
τι να απαντησουμε ρε μπουφε?αφου τιγκα στις μαλακιες είναι...
μου λεει για την λεστερ : στην αγγλια τα τελευταια 30 χρόνια οι μονες μικρες ομαδες που το πηραν ηταν η λεστερ και η μπλακμπερν..πουτσε μπλε δηλαδή και εκει το παιρνουν οσες βαζουν φραγκα...α και μαντεψε στην ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια το πηρε η λαρισα....δηλαδή 2 εκπλήξεις στην αγγλια, 1 στην ελλαδα...ξανα μανα πουτσες μπλε...
μου λεει για τον κροιφ : συμφωνω ότι η μικρη ομαδα μπορει να νικησει την μεγαλη, όπως μας κερδισε η αεκ χθες και όπως εμεις κερδίσαμε την αρσεναλ...εμεις μιλαμε διαχρονικα τι γινεται..αλλα αφου ειστε τουβλα που να καταλάβετε...
μετα από εκει γραφει για τον γαμια του τον κοκκαλη, οποτε βαρεθηκα να διαβασω άλλο...μαλλον θα κλαιει που του ανοιξε την κωλαρα ο μεγας ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom