Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω προσωπικα πιστευω οτι απο το μπασκετ πιο ευνοιμενος βγηκε ο αρης....πολλοι που υποστηριζαν στο μπασκετ αρη εγιναν αρειανοι στο ποδοσφαιρο....σε αντιθεση με τον ΠΑΟΚ που ολοι ηταν οπαδοι του ποδοσφαιρου και ταυτοχρονα παρακολουθουσαν μπασκετ...εγω προσωπικα δεν ξερω πολλους που εγιναν πρωτα οπαδοι του ΠΑΟΚ στο μπασκετ και μετα στο ποδοσφαιρο :grin: :grin:

Αλλο αυτο. Δεν ειπα οτι εγιναν παοκτσηδες λογω μπασκετ, οπως στον Αρη. Ειπα απλα οτι ο ΠΑΟΚ εχει μια πολυ μεγαλη βαρυτητα στο μπασκετ και ειναι απο τα βαρια ονοματα στην Ελλαδα. Μη διαγραφουμε τον μπασκετικο ΠΑΟΚ. Και το λεω εγω αυτο που δεν ειμαι παοκτσης.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αλλο αυτο. Δεν ειπα οτι εγιναν παοκτσηδες λογω μπασκετ, οπως στον Αρη. Ειπα απλα οτι ο ΠΑΟΚ εχει μια πολυ μεγαλη βαρυτητα στο μπασκετ και ειναι απο τα βαρια ονοματα στην Ελλαδα. Μη διαγραφουμε τον μπασκετικο ΠΑΟΚ. Και το λεω εγω αυτο που δεν ειμαι παοκτσης.
αγαπητε εκανα μια γενικη τοποθετηση......ασφαλως οταν η ομαδα ειχε πρελεβιτς ειχε στογιακοβιτς και σια ηταν απαιχτη... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.135
Πόντοι
17.085

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μην κανουν καμια μαλακια οι δικοι μας και κερδισουν κατω..θελουμε 4 παιχνιδι να γουσταρουμε το πρωταθλημα  :grin:
;) 3-1 και ηττα στην συρο... και παμε ολοι παλατακι να σηκωσουμε κουπα!  :rockon: :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μπουχος γραψε ωρα και μερα 4 τελικου και αρχισε να κοβεις χαρτακια! θα ψαξω για πυρσο εγω ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!  :rockon: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ερωτηση κρισεως...ποτε ηταν τελευταια φορα που ο γαυρος στο ποδοσφαιρο επαιξε προκριματικα ιουλιο μηνα;;;;;;;;;;ο τροχος αρχιζει να γυριζει....οτι σπερνεις θεριζεις....πω-πω ξενερωμα για τους παικτες του θρυλου που θα πρεπει να τους μαζεψουν τελη ιουνιου για προετοιμασια :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
ερωτηση κρισεως...ποτε ηταν τελευταια φορα που ο γαυρος στο ποδοσφαιρο επαιξε προκριματικα ιουλιο μηνα;;;;;;;;;;ο τροχος αρχιζει να γυριζει....οτι σπερνεις θεριζεις....πω-πω ξενερωμα για τους παικτες του θρυλου που θα πρεπει να τους μαζεψουν τελη ιουνιου για προετοιμασια :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ποτε ηταν τελευταια φορα που επαιξες εστω και προκριματικα στο τσου λου;;; Ασχολησου με τους δικους σου παιχτες(;;;) και ασε αυτους του ΘΡΥΛΟΥ να παιζουν στην ευρωπη, φιλαρακι...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ποτε ηταν τελευταια φορα που επαιξες εστω και προκριματικα στο τσου λου;;; Ασχολησου με τους δικους σου παιχτες(;;;) και ασε αυτους του ΘΡΥΛΟΥ να παιζουν στην ευρωπη, φιλαρακι...
το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος αρχιζει να πληρωνει την πολιτικη που ακολουθει ολα αυτα τα χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα.....προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο ακομα και για την δικη μου ομαδα αν ξεκινησουν προετιμασια ιουνιο η τον ιουλιο...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ειναι....το σχολιο αφορουσε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την διοικηση του ολυμπιακου και δευτερευων για τους παικτες.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Μ.Πέμπτη[size=40pt] 19.00[/size] ή ώρα στο παλάτι μας! :rockon:

Στέψη εκεί! Γιατί τα Γούστα γουσταρουμε
να [size=60pt]Επαναληφθουν[/size] :grin:

ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 10.000 + το χωριουδάκι της Συρου που θα χάσει μέσα σε [size=50pt]1 Ωρα[/size] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.602
Πόντοι
5.006

ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ 10.000 + το χωριουδάκι της Συρου που θα χάσει μέσα σε [size=50pt]1 Ωρα[/size] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
σιγα ρε μαλεα κρατησου λιγο με τη κουπα του νερου που θα παρετε... :2funny: :boobies: :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

το εισητιριο ποσο εχει

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.730
Πόντοι
10.326
Άντε ρε Sepeda την Πέμπτη το παππαρι σου θα φτάσει τους 40ποντους με την τρέλα μας! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom