Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
μια φορα χωρις να βρισετε δεν μπορειτε εσεις οι γαυροι??να δικαιολογησετε το μορφωτικο σας επιπεδο...

αλλα να μου πεις με μπαμπαδες ναυτικους αμερικανους που καιρος για γραμματα...επιστημονες απορω γιατι σας λενε???

Φιλε αν δεν το ξερεις την ατακα οτι οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου ειναι επιστημονες την ειχε πει ο Σαλιαρελης μετα απο ντου των γαυρων στον αγωνα με τον Αθηναικο το 1990.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η μικρη ομαδα των φιλοξενουμενων με σπρωξιμο πολιτικων και πλουσιο ρωσσο και παλευει να βγει ευρωπη...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η μικρη ομαδα των φιλοξενουμενων με σπρωξιμο πολιτικων και πλουσιο ρωσσο και παλευει να βγει ευρωπη...
Ακουστηκες!!εγινες μαγκας!!!βγηκες απο την αφανεια!!!εγραψες κι εσυ στο θρεντ του μεγαλου ΠΑΟΚ  ;) να περασει ο επομενος.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δινεις αφορμες,εγινες ρεντικολο.Το μονο που σε σωζει ειναι καμια κακη διατησια να σου δινει αλλοθι...Και ο νιονιος ρε ξεφτιλες...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Δινεις αφορμες,εγινες ρεντικολο.Το μονο που σε σωζει ειναι καμια κακη διατησια να σου δινει αλλοθι...Και ο νιονιος ρε ξεφτιλες...
να σας δωσουμε συγχαρητηρια που μαθηματικα κερδισατε την ανοδο.....ειμαι ομως πολυ απαισιοδοξος ......γιατι δεν εχετε κανει τιποτα για  να γινει εκκαθαριση στην ομαδα σας......σας βλεπω παλι με τα τρακτερ και του χρονου... :gay: :gay: :gay: :gay:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
να σας δωσουμε συγχαρητηρια που μαθηματικα κερδισατε την ανοδο.....ειμαι ομως πολυ απαισιοδοξος ......γιατι δεν εχετε κανει τιποτα για  να γινει εκκαθαριση στην ομαδα σας......σας βλεπω παλι με τα τρακτερ και του χρονου... :gay: :gay: :gay: :gay:
Παρακολουθεις βλεπω και τα διαδικαστικα,μηπως σε τρωει κατι?Εχεις καποιο αγχος μην τυχον και δυναμωσει η μεγαλη ομαδα της πολης και ξυπνησει ο γιγαντας?Το πεος της γριας σου επεσε μικρο και μας αναζητας? :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Παρακολουθεις βλεπω και τα διαδικαστικα,μηπως σε τρωει κατι?Εχεις καποιο αγχος μην τυχον και δυναμωσει η μεγαλη ομαδα της πολης και ξυπνησει ο γιγαντας?Το πεος της γριας σου επεσε μικρο και μας αναζητας? :2funny: :2funny:
εγω ομορφοπαιδο δεν γραφω στο θεμα της ομαδας σου...εσυ γραφεις στο θεμα της μεγαλης ομαδας :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εγω ομορφοπαιδο δεν γραφω στο θεμα της ομαδας σου...εσυ γραφεις στο θεμα της μεγαλης ομαδας :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενταξει,εσυ δεν γραφεις,αλλοι γραφουν τι πα να πει αυτο?Θα μου απαντησεις σε κατι ρε συ,πώς τρωτε τοσα χρονια κουτοχορτο οτι ειστε μεγαλη ομαδα? :2funny: :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Ενταξει,εσυ δεν γραφεις,αλλοι γραφουν τι πα να πει αυτο?Θα μου απαντησεις σε κατι ρε συ,πώς τρωτε τοσα χρονια κουτοχορτο οτι ειστε μεγαλη ομαδα? :2funny: :2funny:
θα σου απαντησω αλλιως...ο σωστος ο νοικοκυρης κοιταει πρωτα τα προβληματα του σπιτιου του και μετα ασχολειται με τον υπολοιπων.....την επομενη χρονια παλι στην γ εθνικη θα εισαι..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
θα σου απαντησω αλλιως...ο σωστος ο νοικοκυρης κοιταει πρωτα τα προβληματα του σπιτιου του και μετα ασχολειται με τον υπολοιπων.....την επομενη χρονια παλι στην γ εθνικη θα εισαι..... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ενω εσυ που εισαι σουπερλιγκα κερδισες πολλα πραγματα...γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ που θα παιζω του χρονου?Αφου,υποτιθεται δεν ασχολεισαι...Δηλαδη αν ειχες ασχοληθει θα μας εβρισκες και δικηγορο? :2funny:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
Ενω εσυ που εισαι σουπερλιγκα κερδισες πολλα πραγματα...γιατι αγχωνεσαι τοσο πολυ που θα παιζω του χρονου?Αφου,υποτιθεται δεν ασχολεισαι...Δηλαδη αν ειχες ασχοληθει θα μας εβρισκες και δικηγορο? :2funny:
αν δεν εγραφες εσυ στο θεμα του ΠΑΟΚ πιστευεις οτι θα ασχολιομουν με την ομαδα σου;;;;πως με κοβεις;;;;;;; :orchestra: :orchestra: :orchestra:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.663
Πόντοι
38.177

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν δεν εγραφες εσυ στο θεμα του ΠΑΟΚ πιστευεις οτι θα ασχολιομουν με την ομαδα σου;;;;πως με κοβεις;;;;;;; :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Λαγνε ριξε μια ματτια το στυλ που γραφουν οι δικοι σας στο θρεντ μας (αρκει η τελευταια σελιδα)και συγκρινε με τον τροπο που γραφω εγω.Παντα με επιχειρηματα και θεσεις,οχι αερολογιες και μπινελικια του πληκτρολογιου.Και κανουμε και χουλιαμα καμια φορα,ουτε γαμωσταυριζουμε κανεναν,ουτε πουλαμε νταηλικι,αποψεις γραφουμε.Δες και κανε συγκριση επιπεδων...

o eksapodw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λαγνε ριξε μια ματτια το στυλ που γραφουν οι δικοι σας στο θρεντ μας (αρκει η τελευταια σελιδα)και συγκρινε με τον τροπο που γραφω εγω.Παντα με επιχειρηματα και θεσεις,οχι αερολογιες και μπινελικια του πληκτρολογιου.Και κανουμε και χουλιαμα καμια φορα,ουτε γαμωσταυριζουμε κανεναν,ουτε πουλαμε νταηλικι,αποψεις γραφουμε.Δες και κανε συγκριση επιπεδων...

ναι ναι λαγνε ριξε μια ματια στο θρεντ τους τελευταια σελιδα να δεις τα τουρκοσποροι και αλλα μπινελικια που πανε συννεφο...παρεξηγουνται οι φιλοι σου λες και μεις ξυπνησαμε ενα ωραιο πρωι και ειπαμε δεν εχουμε τι να κανουμε ας γραψουμε στο θρεντ των σκουληκιων...

οτι σε συμφερει λες αγκνιους ξαναδιαβασε την αρχη της συζητησης και θα δεις ποιος προκαλει ποιον στο αρης ο ενας...αερολογιες και μπινελικια λετε εσεις και απαντατε σε οτι γουσταρετε...

μιας και σε βρηκα ευκαιρο θα μου απαντησεις πως γινεται να ειναι η ημερομηνια ιδρυσης σου 25 Μαρτιου 1914???

και κατι ακομα εισαι υπερ της δηλωσης του φιλη οτι δεν εγινε γενοκτονια??γιατι χαρακτηριζεις τουρκικη μια προσφυγικη ομαδα...

και κατι τελευταιο ο μαξιμος που ειναι ρε παιδια??η β εθνικη ρωταει και ανησυχειι....

εδω να σε δω φιλε το επιπεδο σου και το τι χουλιαμα μπορεις να κανεις...γιατι οταν τον ξερεις τον αλλο απο κοντα ωραια ειναι οταν δεν τον τον γνωριζεις ξεκινανε τα ζορια..  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
με πολλους αρειανους εδω μεσα μπορω να συννενοηθω,.....αρκει αυτα που λενε να εχουν επιχειρηματα...και να μην βριζουν.....δεν μπορω ατομα που στις 10 λεξεις τους οι 9 ειναι βρισιες.....σε προσωπικο επιπεδο θελω οπως τους μιλαω να μου μιλανε....τιποτα περισοτερο.....και με τον αζαζελ σκοτωνομασταν αλλα ειναι εξαιρετικο παιδι αν τον γνωρισεις απο κοντα.....κατα τα αλλα φιλε agnius πιστευω ακραδαντα οτι θα κανετε πολλα χρονια να ανεβειτε κατηγορια....γιατι πολυ απλα δεν εχετε εναν τυπο οπως εμεις εχουμε τον ιβαν να πει τα χρεη του αρη ειναι και δικα μου χρεη.....οσο για τους μωαμεθανους και τους τουρκοσπορους το προσπερναω απλα..... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε λαγνε μην ασχολησε με τους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!! απλα αξια τους δινεις  :grin: ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ και τα καλυτερα ερχονται  :rockon: με το μετρο βεβαια ,οποτε θα αργησουν λιγακι  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με πολλους αρειανους εδω μεσα μπορω να συννενοηθω,.....αρκει αυτα που λενε να εχουν επιχειρηματα...και να μην βριζουν.....δεν μπορω ατομα που στις 10 λεξεις τους οι 9 ειναι βρισιες.....σε προσωπικο επιπεδο θελω οπως τους μιλαω να μου μιλανε....τιποτα περισοτερο.....και με τον αζαζελ σκοτωνομασταν αλλα ειναι εξαιρετικο παιδι αν τον γνωρισεις απο κοντα.....κατα τα αλλα φιλε agnius πιστευω ακραδαντα οτι θα κανετε πολλα χρονια να ανεβειτε κατηγορια....γιατι πολυ απλα δεν εχετε εναν τυπο οπως εμεις εχουμε τον ιβαν να πει τα χρεη του αρη ειναι και δικα μου χρεη.....οσο για τους μωαμεθανους και τους τουρκοσπορους το προσπερναω απλα..... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Aκομη να γινεις ΑΕΚτζης σαβουρολαγνε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom