Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μη του τη λες ρε τυπε. Δεν εχει και αδικο. Παλια ελεγαν "το μοναστηρι να 'ναι καλα........."
Ο προπονητης ειναι επιλογη του προεδρου και ειναι πανω απο τους παιχτες.
Δεν υπαρχη αυτο τυπε απο την στιγμη που για σχεδον ολοι την πορεια της ομαδας φταιει ο προπονητης,εγω λεω και πολυ αργησαν να το κανουν αυτο οι παικτες, επρεπε απο τον δεκεμβριο να τον πανε κοντρα αλλα τοτε ετρεχαν στην αγκαλια τους (βλεπε.καλλονη) σιγουρα εχουν και αυτοι μεριδιο ευθυνης για την συνολικη κατασταση της ομαδας φετος αλλα παντα σε αυτες της περιπτωσης φευγει ο προπονητης και οχι καποιος αλλος. ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν υπαρχη αυτο τυπε απο την στιγμη που για σχεδον ολοι την πορεια της ομαδας φταιει ο προπονητης,εγω λεω και πολυ αργησαν να το κανουν αυτο οι παικτες, επρεπε απο τον δεκεμβριο να τον πανε κοντρα αλλα τοτε ετρεχαν στην αγκαλια τους (βλεπε.καλλονη) σιγουρα εχουν και αυτοι μεριδιο ευθυνης για την συνολικη κατασταση της ομαδας φετος αλλα παντα σε αυτες της περιπτωσης φευγει ο προπονητης και οχι καποιος αλλος. ;)

Δηλαδη αν εστω και σε ενα παιχνιδι εχουν παιξει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χειροτερα απ οτι μπορουν ειναι επιτρεπτο. Οκ, ακουγεσαι!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δηλαδη αν εστω και σε ενα παιχνιδι εχουν παιξει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χειροτερα απ οτι μπορουν ειναι επιτρεπτο. Οκ, ακουγεσαι!!!
Ναι μονο οταν εχουν σοβαρο λογο ομως.Ξερεις το μοναδικο λαθος του ρωσου ηταν που δεν τον εδιωξε οταν επρεπε τωρα που το εκανε ναι μεν ενταξει αλλα ειναι αργα για την φετινη χρονια.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι μονο οταν εχουν σοβαρο λογο ομως.Ξερεις το μοναδικο λαθος του ρωσου ηταν που δεν τον εδιωξε οταν επρεπε τωρα που το εκανε ναι μεν ενταξει αλλα ειναι αργα για την φετινη χρονια.

Τι λες μωρε. Δεν τους αρεσει ας πουμε για παραδειγμα γιατι τους ξεσκιζει στην προπονηση και θα κανουν ΚΛΙΚΑ να τον διωξουν. Αυτα μονο εδω.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τι λες μωρε. Δεν τους αρεσει ας πουμε για παραδειγμα γιατι τους ξεσκιζει στην προπονηση και θα κανουν ΚΛΙΚΑ να τον διωξουν. Αυτα μονο εδω.
Ρε συ οταν ο αλλος ειναι ασχετος και δεν εχει καταληξη σε καποιο συστημα ενω φτασαμε μαρτιο δεν χρησοιμοποιη καθολου μερικους παικτες που πριν ηταν βασικοι γιατι δεν τους γουσταρη και γενικα εχει χασει τα αποδυτηρια.. τι περιμενεις οι παικτες να κανουν δλδ εσυ στη δουλεια σου οταν εχεις εναν προισταμενο που ειναι οτι να ναι και προσπαθει και απο πανω να σου επιβληθει ενω η δουλεια παει σκατα λογικα δεν θα αντιδρασεις καποια στιγμη  ;)

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Καλα εσυ σταματα να ασχολησε με το αθλημα,γιατι εισαι μακρια νυχτωμενος. ;)
εχεις δικιο. Την επομενη φορα που θα ασχοληθω με την ομαδα που εχω ταξεδεψει παντου, θα σου ζητησω την αδεια ΕΣΕΝΑ που εισαι ευχαριστημενος και τους χειροκροτεις οταν μετα απο αλλαγη προπονητη γινονται μπαρτσελονα ξαφνικα. Και μετα υποστηριζετε οτι ειστε παοκτσηδες τρομαρα σας...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Μη του τη λες ρε τυπε. Δεν εχει και αδικο. Παλια ελεγαν "το μοναστηρι να 'ναι καλα........."
Ο προπονητης ειναι επιλογη του προεδρου και ειναι πανω απο τους παιχτες.
Τι να μου πει μωρε ο παοκτσης του καναπε. Που εχω φαει χιλιομετρα να δω την ομαδα μου. Τι να μου την πει απο το ιντερνετ. Δηλαδη πρεπει να τους χειροκροταμε επειδη 3 μηνες δεν παιζουν μπαλα επειδη θελανε να διωξουνε τον προπονητη? Δηλαδη σοβαρα? πατε καλα ρε? Δηλαδη εβαλαν πανω απο ολα τον εγωισμο τους και την θεληση τους να διωξουν τον προπονητη οταν καθε φορα που σκοραραν ετρεχαν στην αγκαλια του? και μετα αναρρωτιομαστε γιατι η ομαδα μικραινει καθε χρονο.Η αιτια ειναι μονο οι οπαδοι. Οσο υπαρχουνε οπαδοι που βαζουν τον καθε προπονητη και τους παικτες πανω απο την ομαδα και επικροτουν εμφανισεις ρεζιλεματος επειδη δεν γουσταρουν τον προπονητη, αυτα θα εχουμε. μετα θα μας φταινει οι διαιτητες και ο γαυρος...

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ρε συ οταν ο αλλος ειναι ασχετος και δεν εχει καταληξη σε καποιο συστημα ενω φτασαμε μαρτιο δεν χρησοιμοποιη καθολου μερικους παικτες που πριν ηταν βασικοι γιατι δεν τους γουσταρη και γενικα εχει χασει τα αποδυτηρια.. τι περιμενεις οι παικτες να κανουν δλδ εσυ στη δουλεια σου οταν εχεις εναν προισταμενο που ειναι οτι να ναι και προσπαθει και απο πανω να σου επιβληθει ενω η δουλεια παει σκατα λογικα δεν θα αντιδρασεις καποια στιγμη  ;)
αρα και εσυ τους δικαιολογεις να μην παιζουνε για να αναγκαστει η διοικηση να διωξει τον προπονητη.Εμμεσως πλην σαφως αυτο υπονοεις. αλλιως θα ελεγες να φανε καμια σφαλιαρα Η μειωση συμβολαιου να δουμε αν το ξανακανουν. ωραια παμε. μικραινετε τον παοκ και δεν το εχετε καταλαβει ακομα και αυτο ειναι το χειροτερο.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Τι να μου πει μωρε ο παοκτσης του καναπε. Που εχω φαει χιλιομετρα να δω την ομαδα μου. Τι να μου την πει απο το ιντερνετ. Δηλαδη πρεπει να τους χειροκροταμε επειδη 3 μηνες δεν παιζουν μπαλα επειδη θελανε να διωξουνε τον προπονητη? Δηλαδη σοβαρα? πατε καλα ρε? Δηλαδη εβαλαν πανω απο ολα τον εγωισμο τους και την θεληση τους να διωξουν τον προπονητη οταν καθε φορα που σκοραραν ετρεχαν στην αγκαλια του? και μετα αναρρωτιομαστε γιατι η ομαδα μικραινει καθε χρονο.Η αιτια ειναι μονο οι οπαδοι. Οσο υπαρχουνε οπαδοι που βαζουν τον καθε προπονητη και τους παικτες πανω απο την ομαδα και επικροτουν εμφανισεις ρεζιλεματος επειδη δεν γουσταρουν τον προπονητη, αυτα θα εχουμε. μετα θα μας φταινει οι διαιτητες και ο γαυρος...
Πιστευω να καταλαβες οτι συμφωνω μαζι σου, ε;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σιγα ρε μεγαλε παοκτση εσυ να πουμε ξερω γω ενταξει. Λες και ξερεις ποιοι ειμαστε εμεις και τι εχουμε κανει για την ομαδα.Αλλα να σου πω κατι, απο τι στιγμη που βγαζεις παοκτσιδομετρο φαινεται και ποιος εισαι..βλεπεις κανεις αλλο απο εμας δεν τοεχει κανει αυτο εδω περα..δλδ εσυ θελεις να λεγεσαι ΠΑΟΚ οταν λες σε παοκτση γιατι διαφωνει με την γνωμη σου οτι εχεις κανει περοσσοτεροα χιλιομετρα..αυτα φιλε στην παπαναστασιου οχι εδω..ξερεις με μαναβη μεγαλωσαμε οι περοσσοτεροι ανω των 30 και κρατησαμε κατι απο αυτα που ειπε..εσυ μαλλον η δεν καταλαβες αυτα που ελεγε η εισαι οπαδος αλλης ομαδας. ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω απλα να θυμισω οτι ...επι εποχης ζαγορακη αν εβγαινες στο ραδιο να μιλησεις η πρωτη ερωτηση που σου εκαναν ηταν αν εχεις διαρκειας....αν δεν ειχες δεν ειχες δικαιωμα να εχεις αποψη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:η δυναμη του ΠΑΟΚ ηταν και ειναι ο κοσμος του απλα εχουμε πολλα κουσουρια...μαθαινεις να ζεις με αυτα.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
όταν το δούνε σοβαρά να κάνουνε ομάδα τότε υπάρχει φώς

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.141
Πόντοι
17.085

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τα αυτονόητα με πολύ διπλωματικό και ευγενικό τρόπο.
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/tountor-kapoios-epeise-ton-paok-oti-einai-omada-poy-paei-gia-titloys.3960160.html]Τούντορ: "Κάποιος έπεισε τον ΠΑΟΚ ότι είναι ομάδα που πάει για τίτλους"[/url].  :2funny:
οταν ενας που θελει να λεγεται προπονητης λεει οτι για να κερδισεις λειβαδια και πανθρακικο θελεις φορτουνη και ιντεγιε....θελεις αντισθενη να τον παρουμε στα σοβαρα;;;;;;;...επειδη δεν βλεπω να κρατατε τον σιλβα....να σας τον στειλουμε πακετο σε συσκευασια δωρου...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.141
Πόντοι
17.085
Αν έλεγε ότι φταίει ο Πειραιάς κι ο Μαρινάκης και έριχνε και καμιά φάπα σε καναν αντίπαλο όχι μόνο θα τον κρατούσατε, μπλουζάκι θα τον είχατε κάνει όπως τον άλλονα τον αλητήριο που χτύπησε τον Ντιόγκο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Αν έλεγε ότι φταίει ο Πειραιάς κι ο Μαρινάκης και έριχνε και καμιά φάπα σε καναν αντίπαλο όχι μόνο θα τον κρατούσατε, μπλουζάκι θα τον είχατε κάνει όπως τον άλλονα τον αλητήριο που χτύπησε τον Τζιοβάνι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω νομιζα οτι ο γκαρσια ειχε χτυπησει τον ντιογκο... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αν έλεγε ότι φταίει ο Πειραιάς κι ο Μαρινάκης και έριχνε και καμιά φάπα σε καναν αντίπαλο όχι μόνο θα τον κρατούσατε, μπλουζάκι θα τον είχατε κάνει όπως τον άλλονα τον αλητήριο που χτύπησε τον Τζιοβάνι.
Ειστε λιγο εκει στον μπειραια.. :2funny:
URL]]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οι αδικημενοι απο το κατεστημενο...

Συνημμένα

• 10zgl1ερρρ.jpg
    10zgl1ερρρ.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 25

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Οι αδικημενοι απο το κατεστημενο...
περιμενω να μου απαριθμησεις περιπτωσεις που παικτης η προπονητης εφαγε μπουκαλι η αντικειμενο και τιμωρηθηκε η ομαδα με τιμωρια εδρας....και μην μου πεις αρης γιατι ΠΟΤΕ δεν ειχατε στιβαρη διοικηση και ειχατε δικηγορους της πλακας....περιμενω να μου πεις...1-2-3 και ποιες ομαδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom