master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εδω ρε μαν πιστευουν οτι τους αδικησε ο διαιτητης με την αντερλεχτ,σε αυτο θα κολλησουνΠες μου τωρα μιλας σοβαρα???Ηταν πεναλτυ αυτο που λες?ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΑΥΤΟ?
Εδω ρε μαν πιστευουν οτι τους αδικησε ο διαιτητης με την αντερλεχτ,σε αυτο θα κολλησουνΠες μου τωρα μιλας σοβαρα???Ηταν πεναλτυ αυτο που λες?ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΑΥΤΟ?
πέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.η ομαδα δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων.......ο προπονητης δςν σταθηκε στο υψος του ολοι ειδαν τι εγινε...ΜΠΡΑΒΟ στον παλομπαρινι που ειπε ευθεως οτι υπαρχει επαφη και αρα ειναι πεναλτυ....ο διαιτητης για τον πουτσο το ξεραμε......κυριοι τα πραγματα ειναι απλα...ο χοντρος θελει στον τελικο την αεκ για να κανει επιδειξη δυναμηςελπιζω να μην θρηνησουμε θυματα....αραγε αν εχανε ο γαυρος και γινοταν αυτη η φαση θα εδινε πεναλατυ υπερ του γαυρου;;και αν πουμε οτι εληγε 2-2 παλι πλεονεκτημα δεν ειχε ο ολυμπιακος....να τα χαιρεστε τα πρωταθληματα και τους τιτλους σας...
Μην τους μιλάς για ποδόσφαιρο , έχουν ξεχάσει πως είναιπέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.
Τυπε για να λεμε και του στραβου το δικιο,με την πρωτη ματια φαινεται για θεατρο.πέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.
έχουν κάτι άλλο?Μην τους μιλάς για ποδόσφαιρο , έχουν ξεχάσει πως είναι
Και οχι μόνο αυτο, αλλά και το φάουλ που έδωσε στο Φορτούνη πέναλτι είναι
αρκετες φορες αισθανομουν οτι παιζαμε εκτος εδρας......πέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.
πέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.
Τυπε για να λεμε και του στραβου το δικιο,με την πρωτη ματια φαινεται για θεατρο.
Η επαφη φαινεται στο ριπλει και με slow motion.Εγω ετσι το ειδα τουλαχιστον,δεν νομιζω
να ειχε δολο ο διαιτητης.
Ρε παιδια αποφασιστε επιτελους.Οταν τα κανουν οι δικοι σας ειναι τζαρτζαρισματα,οταν τα κανουν οι αντιπαλοι πεναλτι;Και οχι μόνο αυτο, αλλά και το φάουλ που έδωσε στο Φορτούνη πέναλτι είναι
Χάντμπολέχουν κάτι άλλο?
Ρε παιδια αποφασιστε επιτελους.Οταν τα κανουν οι δικοι σας ειναι τζαρτζαρισματα,οταν τα κανουν οι αντιπαλοι πεναλτι;
το αλλο; στο 82 βαζει τον κλαους....εγω αν ειμουν κλαους θα τον ρωτουσα..κοουτς να τους βαλω ενα γκολ για να ισοφαρισουμε η 2 για να κερδισουμε;;;για τη διαιτησία μπορείς να πεις πολλα , αλλα ως συνηθως ακομη και αν πουμε ότι οι φάσεις ηταν αφμισβητουμενες δόθηκαν σε βαρος μας.
Ο Κροάτης πότε θα φύγει;;;;
Ξεκιναει οαγώνα και βλεπεις μυστακίδη σε θέση κίτσιου και αντώνης στη θέση μυστακίδη
Αντε μαμησου ρε κροάτη , μας εχεις βγάλει τα συκωτια.
Πρώτη φορά μετά απο καιτό παίξαμε καλά με τρίπολη και αλλάζεις θεση τον καλύτερο σου παίκτη;
Βάζεις μέσα σε ντέρμπυ το αυστραλάκι που έχει παίξει σύνολο 60 λεπτα;
αντε...