Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πες μου τωρα μιλας σοβαρα???Ηταν πεναλτυ αυτο που λες?ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΑΥΤΟ?
Εδω ρε μαν πιστευουν οτι τους αδικησε ο διαιτητης με την αντερλεχτ,σε αυτο θα κολλησουν  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.270
Πόντοι
5.006
η ομαδα δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων.......ο προπονητης δςν σταθηκε στο υψος του ολοι ειδαν τι εγινε...ΜΠΡΑΒΟ στον παλομπαρινι που ειπε ευθεως οτι υπαρχει επαφη και αρα ειναι πεναλτυ....ο διαιτητης για τον πουτσο το ξεραμε......κυριοι τα πραγματα ειναι απλα...ο χοντρος θελει στον τελικο την αεκ για να κανει επιδειξη δυναμηςελπιζω να μην θρηνησουμε θυματα....αραγε αν εχανε ο γαυρος και γινοταν αυτη η φαση θα εδινε πεναλατυ υπερ του γαυρου;;και αν πουμε οτι εληγε 2-2 παλι πλεονεκτημα δεν ειχε ο ολυμπιακος....να τα χαιρεστε τα πρωταθληματα και τους τιτλους σας...
πέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Ετσι κηδείες μονο με ξένα κόλυβα φάπα ξάπλα τωρα  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πέναλτυ υπηρχε.. Υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για πες μου.σα τη γάτα με το ποντικη ήταν.
Τυπε για να λεμε και του στραβου το δικιο,με την πρωτη ματια φαινεται για θεατρο.
Η επαφη φαινεται στο ριπλει και με slow motion.Εγω ετσι το ειδα τουλαχιστον,δεν νομιζω
να ειχε δολο ο διαιτητης.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456

Οκ αντε και δεν υπηρχε Παοκ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΩΣΕΙ?ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΓΙΝΕ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειχαμε ευκαιρια να δουμε απολαυστικη εκπομπη με τσουκαλα να κλαιει απο τα τηλεφωνα, παει και αυτο

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πέναλτι και κοκκινη ο καπινο ήταν η φάση!

το χειροτερο ομως ηταν που ο διατητης μετα απο 2 διακοπες και φωτοβολιδες βγήκε  :cheesy:να το συνεχισει ! :cheesy: ο ιδιος της "λεωφορου" και υπαρχει θεμα.

Αλλα ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν ηθελε συτη την κωμωδία και συνέχισε να ρίχνει..

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.431
Πόντοι
456
Τυπε για να λεμε και του στραβου το δικιο,με την πρωτη ματια φαινεται για θεατρο.
Η επαφη φαινεται στο ριπλει και με slow motion.Εγω ετσι το ειδα τουλαχιστον,δεν νομιζω
να ειχε δολο ο διαιτητης.

Οχι ρε και συ για ονομα του θεου!!Δολος??Ποτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και οχι μόνο αυτο, αλλά και το φάουλ που έδωσε στο Φορτούνη πέναλτι είναι
Ρε παιδια αποφασιστε επιτελους.Οταν τα κανουν οι δικοι σας ειναι τζαρτζαρισματα,οταν τα κανουν οι αντιπαλοι πεναλτι;

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για τη διαιτησία μπορείς να πεις πολλα , αλλα  ως συνηθως ακομη και αν πουμε ότι οι φάσεις ηταν αφμισβητουμενες δόθηκαν σε βαρος μας.
Ο Κροάτης πότε θα φύγει;;;;
Ξεκιναει οαγώνα και βλεπεις μυστακίδη σε θέση κίτσιου και αντώνης στη θέση μυστακίδη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αντε μαμησου ρε κροάτη , μας εχεις βγάλει τα συκωτια.
Πρώτη φορά μετά απο καιτό παίξαμε καλά με τρίπολη και αλλάζεις θεση τον καλύτερο σου παίκτη;
Βάζεις μέσα σε ντέρμπυ το αυστραλάκι που έχει παίξει σύνολο 60 λεπτα;

αντε...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τελειωμένο ποδόσφαιρο τελειωμένης χώρας.

Σύντομα θα χαιρόμαστε τις πραγματικές ματσάρες.

Oλυμπιακός - Kuwait City
ΠΑΟΚ - Kandahar United

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ρε μαλακες δεν υπαρχει ανακοινωση λες να βγουνε να το συνεχισουν??? ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για τη διαιτησία μπορείς να πεις πολλα , αλλα  ως συνηθως ακομη και αν πουμε ότι οι φάσεις ηταν αφμισβητουμενες δόθηκαν σε βαρος μας.
Ο Κροάτης πότε θα φύγει;;;;
Ξεκιναει οαγώνα και βλεπεις μυστακίδη σε θέση κίτσιου και αντώνης στη θέση μυστακίδη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αντε μαμησου ρε κροάτη , μας εχεις βγάλει τα συκωτια.
Πρώτη φορά μετά απο καιτό παίξαμε καλά με τρίπολη και αλλάζεις θεση τον καλύτερο σου παίκτη;
Βάζεις μέσα σε ντέρμπυ το αυστραλάκι που έχει παίξει σύνολο 60 λεπτα;

αντε...
το αλλο; στο 82 βαζει τον κλαους....εγω αν ειμουν κλαους θα τον ρωτουσα..κοουτς να τους βαλω ενα γκολ για να ισοφαρισουμε η 2 για να κερδισουμε;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom