Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.721
Πόντοι
606
καθησα και ειδα τον αγωνα :) και ειδα... Οτι..... ο λαμπροπουλος φορουσε μασκα οξυγονοκολησης οταν ηταν για να  σφυριζει  υπερ μας. Και  μασκα του  τζιμ καρει οταν σφυριζε υπερ τις ξανθης :) δεν εχει επιρεασει το γκολ που φαγαμε αλλα την συνολικη διαμορφοση του αγωνα :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
καθησα και ειδα τον αγωνα :) και ειδα... Οτι..... ο λαμπροπουλος φορουσε μασκα οξυγονοκολησης οταν ηταν για να  σφυριζει  υπερ μας. Και   μασκα του  τζιμ καρει οταν σφυριζε υπερ τις ξανθης :) δεν εχει επιρεασει το γκολ που φαγαμε αλλα την συνολικη διαμορφοση του αγωνα :)

Εσυ σιγουρα αλλο ματς ηδες,παρε μια εικονα απο τη μεγαλη μπαουγκαρα
Το οτι δεν εχασες σημερα το οφειλεις στον Ολσεν!!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.721
Πόντοι
606
Εσυ σιγουρα αλλο ματς ηδες,παρε μια εικονα απο τη μεγαλη μπαουγκαρα
Το οτι δεν εχασες σημερα το οφειλεις στον Ολσεν!!!
den milame για την υπεροχη τις ξανθης και τα γκολ προς την εστια που ηταν στο 1 ημιχρονο συντριπτικα υπερ.... τις. Αλλα τα φαουλ που εναντιων μας τα εδινε αμεσως και που δεν ηταν!!!! και τα φαουλ που αφηνε στην ξανθη οωπς και κανα 2 κιτρινες που επρεπε να δωσει και δεν εδινε :)  δεν ειπα οτι Ο ΠΑΟΚ επαιξε καλυτερα  ισα ισα η αμηνα μας ηταν σκορποχωρι μπατε σκυλοι αλεστε. Τωρα αν εσυ βλεπεις τα στατιστικα χωρις να δεις το παιχνιδι το τι κανει ο διαιτητης δηλαδη ενταξει εχεις δικαιολογια δεν ειδες το παιχνιδι αλλα και να το ειδες η να το εβλεπες σας οπαδος του ΑΡΗ δεν περιμενα να απαντησεις αντικειμενικα :) :)  :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
den milame για την υπεροχη τις ξανθης και τα γκολ προς την εστια που ηταν στο 1 ημιχρονο συντριπτικα υπερ.... τις. Αλλα τα φαουλ που εναντιων μας τα εδινε αμεσως και που δεν ηταν!!!! και τα φαουλ που αφηνε στην ξανθη οωπς και κανα 2 κιτρινες που επρεπε να δωσει και δεν εδινε :)  δεν ειπα οτι Ο ΠΑΟΚ επαιξε καλυτερα  ισα ισα η αμηνα μας ηταν σκορποχωρι μπατε σκυλοι αλεστε. Τωρα αν εσυ βλεπεις τα στατιστικα χωρις να δεις το παιχνιδι το τι κανει ο διαιτητης δηλαδη ενταξει εχεις δικαιολογια δεν ειδες το παιχνιδι αλλα και να το ειδες η να το εβλεπες σας οπαδος του ΑΡΗ δεν περιμενα να απαντησεις αντικειμενικα :) :)  :)

Αντικειμενικη απαντηση ειναι οτι μου λες πως η αμυνα σου ηταν σκορποχωρι?  :think:

Ποια αμυνα???  :think:

Με 8 μεσους επαιζες εχθες,για να μην κουραζουμε το θεμα ομως,εχθες σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να κερδισεις με την εικονα που ειχες,απλα πραγματα...

2mwxce8.png

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Σημερα λογικα θα τελειωσει ο ασχετος.Αιντε γιατι πολυ τον κρατησαμε  :)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
εχω την αισθηση οτι το σημερινο παιχνιδι ειναι διπλο απο ημιχρονο.....τωρα ξερετε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κραξτε ειρωνευτητε χλευαστε...εγω θα μιλησω μετα το τελος του αγωνα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχω την αισθηση οτι το σημερινο παιχνιδι ειναι διπλο απο ημιχρονο.....τωρα ξερετε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κραξτε ειρωνευτητε χλευαστε...εγω θα μιλησω μετα το τελος του αγωνα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

στοιχηματικα πληρωνει καλα παντως  :hi: :hi: :hi:

Επισκέπτης
αντε μπας και βαλει κανα γκολ αυτος ο βλακας ο κλαους επιτελους

τα μπλοκα με τους αγροτες πως τα περασατε στα τεμπη? :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
δικαιη νικη της αεκ....εμεις σε λιγοτερο απο 7 μηνες απομυθοποιησαμε τον μπερμπατοφ.....κοβω το κεφαλι μου με τον μαθητευομενο προπονητη τα εχει....κατα τα αλλα ενας πογιετ που κοιμοταν στον παγκο και εκανε 2 αλλαγες στο 90 οταν εμεις ειμασταν ατυχοι και θα μπορουσαμε να φερουμε το ματς στα ισια.....εξαιρετικη διαιτησια....φιλακοβιε.....παιχτηκαν μεγαλα ποσα στο λαιβ να κερδισει ο γαυρος με 3 γκολ διαφορα.....η ουεφα το εχει σταμπαρει το ματς...θα μας πεις κατι η ακρατη ταφου σιωπη;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δικαιη νικη της αεκ....εμεις σε λιγοτερο απο 7 μηνες απομυθοποιησαμε τον μπερμπατοφ.....κοβω το κεφαλι μου με τον μαθητευομενο προπονητη τα εχει....κατα τα αλλα ενας πογιετ που κοιμοταν στον παγκο και εκανε 2 αλλαγες στο 90 οταν εμεις ειμασταν ατυχοι και θα μπορουσαμε να φερουμε το ματς στα ισια.....εξαιρετικη διαιτησια....φιλακοβιε.....παιχτηκαν μεγαλα ποσα στο λαιβ να κερδισει ο γαυρος με 3 γκολ διαφορα.....η ουεφα το εχει σταμπαρει το ματς...θα μας πεις κατι η ακρατη ταφου σιωπη;

μαγκας ειναι ο Πογιετ με το ροστερ ανεκδοτο που εχει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Με τις φανελλες σας πηρε το αεκακι,11 φανελλες χωρις περιεχομενο εριξε μεσα ο Πογιες και σας πηραν,μεγαλοι losers ρε αδερφακι μου.Αυτος ο περπατοφ κορυφαιος της αεκ,εκοβε καθε επιθεση
του παοκ με ανεση...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το ματς με 11 εναντιον 11 ηταν μαρς ισοπαλια,αλλα ο παοκ επαιζε απο το 45 με παικτη λιγοτερο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αν ειναι μαγκας και ηγετης ο ρωσσος του κανει αμεσα διακοπη συμβολαιου και τον στελνει στην Ισλανδια για ψαρεμα...

Επισκέπτης
Αν ειναι μαγκας και ηγετης ο ρωσσος του κανει αμεσα διακοπη συμβολαιου και τον στελνει στην Ισλανδια για ψαρεμα...
τον μπαγλαμα που εχετε για προπονητη γιατι δεν τον διωχνει? απορω γιατι τον πηρε...καλυτερα με γιωργο γεωργιαδη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τον μπαγλαμα που εχετε για προπονητη γιατι δεν τον διωχνει? απορω γιατι τον πηρε...καλυτερα με γιωργο γεωργιαδη
Γιατι ρε?Μια χαρα ειναι ο Αναστο,τι σε χαλαει? :2funny: :2funny: :2funny:  (Αρης ειμαι...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom