Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν έχω Κομινη και σία ούτε μεταγραφές χρειαζομαστε ! :rockon: :rockon:

Καλά εδώ που τα λέμε ή ομάδα είναι υπερπλήρης! Ένα τερμα γιατί από ότι ακούω τον Σουηδό ταγαρο των τρωνε! :grin:
Θα φερεις Βελλιδη εμαθα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Φιλε μου λαγνε...στην Ισπανια και οπου αλλου ο Τζαβελλας θα ειχε απαγορευση εισοδου στα γηπεδα!Τι λεμε τωρα,τον παρακολουθω τον τυπο.Βαραει μπουνιες κλωτσιες γιατι απο μαρκαρισμα και ταχυτητα καπου χανει το παιδι,και οταν ο αντιπαλος σερνεται κατω το παιζει και παναγιτσα,παει πανω του,του μιλαει...Τι τους λεει θα θελα να ξερα...Καμινης στημενος 100% οπως και ο εποπτης που ελεγχει και τις 2 φασεις.
δεν μου απαντησες...στην ερωτηση που σου εκανα...αντε να στο θεσω αλλιως...αν επαιζε ο αρης και η αντιπαλος ομαδα κερδιζε πεναλτυ σε αυτη την φαση θα το θεωρουσες σφαγη ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;;;;;;;;;;;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μου λαγνε...στην Ισπανια και οπου αλλου ο Τζαβελλας θα ειχε απαγορευση εισοδου στα γηπεδα!Τι λεμε τωρα,τον παρακολουθω τον τυπο.Βαραει μπουνιες κλωτσιες γιατι απο μαρκαρισμα και ταχυτητα καπου χανει το παιδι,και οταν ο αντιπαλος σερνεται κατω το παιζει και παναγιτσα,παει πανω του,του μιλαει...Τι τους λεει θα θελα να ξερα...Καμινης στημενος 100% οπως και ο εποπτης που ελεγχει και τις 2 φασεις.

Ναι αλλα του κάψανε το μαγαζι αφου επειδη..... :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δεν μου απαντησες...στην ερωτηση που σου εκανα...αντε να στο θεσω αλλιως...αν επαιζε ο αρης και η αντιπαλος ομαδα κερδιζε πεναλτυ σε αυτη την φαση θα το θεωρουσες σφαγη ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;;;;;;;;;;;
Ξεκαθαρα?Θα ριχνα μπινελικια στον αμυντικο που τον χανει.Ξερεις ποσα τετοια πεναλτυ εχω παρει?Και μαρς αποβολη,μην το ξεχναμε κι αυτο...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ξεκαθαρα?Θα ριχνα μπινελικια στον αμυντικο που τον χανει.Ξερεις ποσα τετοια πεναλτυ εχω παρει?Και μαρς αποβολη,μην το ξεχναμε κι αυτο...

Που στον πουτσο ειναι οι φάσεις να το δω το γαμηδι;;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
ο τζαβελλας διαικδικει την μπαλλα και στην κινηση πανω ο αγκωνας του βρισκει προσωπο αντιπαλου.....στην πλειοψηφεια των περιπτωσεων δεν δινεται ουτε φαουλ...ποσο μαλλον πεναλτυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Σας καληνυχτω,εχω να παρω τηλεφωνο το φιλαρακι μου τον Κομινη να πουμε δυο κουβεντες,καλο βραδυ μαγκες...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Σας καληνυχτω,εχω να παρω τηλεφωνο το φιλαρακι μου τον Κομινη να πουμε δυο κουβεντες,καλο βραδυ μαγκες...
να του πεις να κανει τα κουμαντα να σας παιξει καλα η διαιτησια..μπας και ανεβειτε κατηγορια :2funny: :2funny: :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
......O απο πανω που τα γραφει αυτα κατα τα αλλα ειναι ΠΑΟΚ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΡΕ 17ΧΡΟΝΟ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ,Α ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΠΟΤΕ.......Συνεχισε τωρα να μας γραφεις ποσο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ εισαι....  :sunglasses:
Αστον μωρε..παοκ ειναι! απλα δεν ξερει που παν τα τεσσερα!!  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ο τζαβελλας διαικδικει την μπαλλα και στην κινηση πανω ο αγκωνας του βρισκει προσωπο αντιπαλου.....στην πλειοψηφεια των περιπτωσεων δεν δινεται ουτε φαουλ...ποσο μαλλον πεναλτυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Έλα Αλεκο, το μπεναλτυ το βρήκα.....

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον, θελω στου 8 αεκ και αφου την περασω.. στους 4 το παο και αφου τον περασω... τελικο με γαυ.....νιονιο!  :grin: :grin: πλακα κανω..τελικο γαυρο να τους ριξω γκολ και ξυλο στο οακα  :P

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
Έλα Αλεκο, το μπεναλτυ το βρήκα.....

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.
δεν με λενε αλεκο...αν στην θεση της καλλονης επαιζε ο γαυρος και εχανε πριν πεσει κατω ο ποδοσφαιριστης θα ειχε σφυριξει το κορακι....δηλαδη στην αγγλια ποιος διαιτητης θα το εδινε πεναλτυ;θα γινονταν περιγελος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom