Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.852
Πόντοι
10.326
Χαχαχα τι εγινε μπουξο τωρα δεν τους θελουμε  :uglystupid: ΟΧΙ να μεινουν ολοι τους να χασουμε και τον μοναδικο στοχο που μας απεμεινε (κυπελλο) για να βαλετε μυαλο γιατι με θελατε στηριξει αμπαλοι ε αμπαλοι, απο τον οκτωβρη τα λεμε οτι δεν κανουν αλλα εσεις εκει στιριξει ειναι νωρις λεγατε μην τα μαλωνετε τα παιδια. :jerking:
ρε μαλακά κινέζικα διαβαζεις! :grin: το ίδιο πράγμα λέω.. :2funny: :2funny:
Βλέπεις κάτι στα λεγόμενα μου κάτι διαφορετικό από αυτό που γραφείς? :uglystupid:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
επιτελους ειδαμε μπαλλα τα χωρια και τα καφενεια ετσι πρεπει να τα κερδιζεις.....3 γκολ στο κεφαλι....α ρε ολσεν το πνιξες το γαμηδι....ενα σουτ ειχαν στην εστια και το εφαγες σαν χαλβας.......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
:2funny: :2funny: :2funny:

μιλησε ο ευρωπεος  :2funny: :2funny: :2funny:
εχω την εξης περιεργεια κατσε και μετρα ποσα μηνυματα εχεις στειλει στο θεμα του ΠΑΟΚ και ποσα στο θεμα της ομαδας σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αν εχεις στειλει πχ 100 μηνυματα στα θεματα του αθλητισμου τα 80 ειναι ΠΑΟΚ τα δεκα για την ομαδα του πειραια και τα υπολοιπα σε βαζελους και χανουμια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εχω την εξης περιεργεια κατσε και μετρα ποσα μηνυματα εχεις στειλει στο θεμα του ΠΑΟΚ και ποσα στο θεμα της ομαδας σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αν εχεις στειλει πχ 100 μηνυματα στα θεματα του αθλητισμου τα 80 ειναι ΠΑΟΚ τα δεκα για την ομαδα του πειραια και τα υπολοιπα σε βαζελους και χανουμια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στελνει 40 σε εσας και 40 σε εμας  :grin:

Επισκέπτης
για την ομαδα μου δεν εχω να πω κατι και πρωταθλημα να παρω και κυπελλο χεστηκα μικρη σημασια εχει

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
για την ομαδα μου δεν εχω να πω κατι και πρωταθλημα να παρω και κυπελλο χεστηκα μικρη σημασια εχει
εσεις οι οπαδοι του θρυλου εχετε κακομαθει..... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:τι θα γινει με σας;;;;;;;; :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:μονο αν πεσετε γ εθνικη λογω σκανδαλων θα στρωσετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αλλα υπαρχει κρατος;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
εσεις οι οπαδοι του θρυλου εχετε κακομαθει..... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:τι θα γινει με σας;;;;;;;; :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:μονο αν πεσετε γ εθνικη λογω σκανδαλων θα στρωσετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αλλα υπαρχει κρατος;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φετος δεν λεγατε οτι θα πεσουμε? ξεχασα τελικα του χρονου ο τιγρης θα μας παρει το πρωταθλημα γιαυτο δεν μας ριξατε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
ασε ...το δικαστηριο τιμωρησε τον τιγρη για λαθρεμποριο και ο σαμαρας για να του δωσει συγχαρητηρια του εδωσε τον οπαπ.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ο κλοπαπ που λεει και ο gun  :cheesy:

ο μπερμπατοφ θα φυγει τελικα τι ακους εσυ πανω?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
ο κλοπαπ που λεει και ο gun  :cheesy:

ο μπερμπατοφ θα φυγει τελικα τι ακους εσυ πανω?
πιστευω οτι θα μεινει μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του...ουτε μια μερα παραπανω ;) ;) ;) ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
παντος ο φιμποκαρσον που πανηγυριζατε που τον κλεψατε απο εμας....καλως παγκιτης ειναι ;) ;) ;)

Επισκέπτης
απο τον ιντεγιε ειναι καλυτερος απλα ο χοντρος δεν θελει να πανε χαμενα τα φραγκα που εδωσε για τον μαυρουκο και να βγει καλος ο φινμπο που εχει υψηλη ρητρα αμα θελουμε να τον αγορασουμε ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Τσιμιροτ,χαρισης θα αφησουν εποχη!  ;) παιρνεις και κανα δυο,τρεις παικτες αξιας.. και μοιραζεις 4αρες παντου!  :rockon: :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπον, επειδης ειμαι πολυ μπροστα απο ολους σας γατακια  :grin: εχω βρει τερματοφυλακαρα και ελληνας μαλιστα. ;) θα στειλω π.μ μεσω φβ στην επισιμη σελιδα της ΠΑΕ να κοιταξουν την περιπτωση που λεω,ηλικια 22 οτι πρπει για να γινει ο επομενος τερματας μας. :rockon:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
υπαρχει ενα σεντερφορακι 16 χρονων στον πανιωνιο που βγαζει ματια! ...αλλα θα παει απατο και αυτο αφου εδω κατω (Αθηνα) πρεπει να εχεις λεφτα η κονε για να σε προσεξουν! ....

....γενικα ταλεντα που με σωστη δουλεια θα γινουν παιχταραδες υπαρχουν πολλα παντου! .... συστημανα τα βοηθησει δεν υπαρχει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom