Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
γαμημενα κιτρινα ερπετα της γερμανιας....υποκλιθητε στο μεγαλεοι του ΠΑΟΚ :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τα συγχαρικια μου ρε ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ, αν και άνευ ουσίας, μεγάλη νίκη. Περιμένω υπόκλιση στο μεγαλο τουντωρα που. " διάβασε καταπληκτικά το παιχνίδι " και "πηρε την ταυτότητα των. Γερμανών".

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τα συγχαρικια μου ρε ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ, αν και άνευ ουσίας, μεγάλη νίκη. Περιμένω υπόκλιση στο μεγαλο τουντωρα που. " διάβασε καταπληκτικά το παιχνίδι " και "πηρε την ταυτότητα των. Γερμανών".
θα σε μαλωσω...πως εκφραζεσαι ετσι :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: μαθητευομενο προπονητη εχουμε :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τωρα παρακαλαμε....η ντορμουτ τερματισε δευτερη...να κληρωθει με τον γαυρο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
1 σουτ σε ολο το παιχνιδι και μπηκε γκολ κ κατοχη 28%

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
συγχαρητηρια στην ομαδα μας :) και στα παλικαρια που πηγαν με ολα τα μεταφορικα μεσα στο ντορτμουντ :)  

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Τι ξεροχυσιμο ηταν αυτό?????

Λες και πηρα ΕΛΛΙ και ΚΑΤΨΑΛΤΗ σε διδυμο!!!!!!!!!!!!!!

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
οταν εισαι μεγαλη ομαδα δεν χρειαζεται να παιζεις παντα καλα για να κερδιζεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μια τελικη σε ολο το παιχνιδι και μετα το γκολ εβγαλες ολους τους επιθετικους αλλαγη και επαιξες ταμπουρι και εκανες τον σταυρο σου φυσικα και οι αλλοι αδιαφοροι ηταν με τα δευτερα κατεβηκαν

μπραβο παοκ βγηκες 3ος και εβαλες 4 γκολ σε 6 παιχνιδια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
..Kαλμα λιγο ρε αμπαλο γατακι.....τον τουντωρ τον κρατησαμε τσαμπουκα στην ομαδα στα δυσκολα.....ουτε μυρωδιας ειναι ουτε ο μαστερ οφ ντιζαστερ της τακτικης...αλλα τουλαχιστον η ομαδα απο το μπουρδελο που την βρηκε ιουνιο ,τελη ιουλη παστελωνε πενταρες.... ;)....ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ  και σημερα θα σας γλενταγαμε ολους....τεσπα ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ....ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΜΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ...
...ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ,ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ,ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΥ,ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ......

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ποσοι εχουν παρει διπλο μεσα στο βεστφαλεν;;;;;;;;; :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ......ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ,ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move][size=40pt]ΠΑΟΚ ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ [size=60pt]ΒΙΑΣΤΗΣ[/size] ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....ΤΕΛΟΣ![/size][/move]

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καποιος αρειανος ειχε γραψει τελειωσαμε τα λυκακια περιμενουμε τα γατακια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom