travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
γαμημενα κιτρινα ερπετα της γερμανιας....υποκλιθητε στο μεγαλεοι του ΠΑΟΚ
3os βγηκες παλι καλαγαμημενα κιτρινα ερπετα της γερμανιας....υποκλιθητε στο μεγαλεοι του ΠΑΟΚ
θα σε μαλωσω...πως εκφραζεσαι ετσι μαθητευομενο προπονητη εχουμεΤα συγχαρικια μου ρε ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ, αν και άνευ ουσίας, μεγάλη νίκη. Περιμένω υπόκλιση στο μεγαλο τουντωρα που. " διάβασε καταπληκτικά το παιχνίδι " και "πηρε την ταυτότητα των. Γερμανών".
ποσα εφαγες φετος απο τον θρυλο; x2 θα φας στο καραισκακητωρα παρακαλαμε....η ντορμουτ τερματισε δευτερη...να κληρωθει με τον γαυρο
οταν εισαι μεγαλη ομαδα δεν χρειαζεται να παιζεις παντα καλα για να κερδιζεις1 σουτ σε ολο το παιχνιδι και μπηκε γκολ κ κατοχη 28%
στο χωριο μου λενε κυριακη κοντη γιορτηποσα εφαγες φετος απο τον θρυλο; x2 θα φας στο καραισκακη
Ρε παιδια,τι σαταναδες ειναι αυτοι,διπλο στην Ντορτμουντ? :o
παρε τηλεφωνο τον υδραυλικοΤι ξεροχυσιμο ηταν αυτό?????
Λες και πηρα ΕΛΛΙ και ΚΑΤΨΑΛΤΗ σε διδυμο!!!!!!!!!!!!!!
μια τελικη σε ολο το παιχνιδι και μετα το γκολ εβγαλες ολους τους επιθετικους αλλαγη και επαιξες ταμπουρι και εκανες τον σταυρο σου φυσικα και οι αλλοι αδιαφοροι ηταν με τα δευτερα κατεβηκανοταν εισαι μεγαλη ομαδα δεν χρειαζεται να παιζεις παντα καλα για να κερδιζεις
..Kαλμα λιγο ρε αμπαλο γατακι.....τον τουντωρ τον κρατησαμε τσαμπουκα στην ομαδα στα δυσκολα.....ουτε μυρωδιας ειναι ουτε ο μαστερ οφ ντιζαστερ της τακτικης...αλλα τουλαχιστον η ομαδα απο το μπουρδελο που την βρηκε ιουνιο ,τελη ιουλη παστελωνε πενταρες.... ;)....ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ και σημερα θα σας γλενταγαμε ολους....τεσπα ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ....ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΜΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ...Τα συγχαρικια μου ρε ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ, αν και άνευ ουσίας, μεγάλη νίκη. Περιμένω υπόκλιση στο μεγαλο τουντωρα που. " διάβασε καταπληκτικά το παιχνίδι " και "πηρε την ταυτότητα των. Γερμανών".
Ποιος το γαμαει??παρε τηλεφωνο τον υδραυλικο