travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
τι εκανε ο γιαννου τι εκανε ο μητρογλας;;;;;;; ;) ;) ;)δανεικος ο ενας δανεικος κ ο αλλος.τον ελε τον εβαλε κ στον πανθρακικο.θα τον σωσει σιγουρα.
τι εκανε ο γιαννου τι εκανε ο μητρογλας;;;;;;; ;) ;) ;)δανεικος ο ενας δανεικος κ ο αλλος.τον ελε τον εβαλε κ στον πανθρακικο.θα τον σωσει σιγουρα.
νταξει αλλη ποιοτητα ο ενας αλλη ο αλλος.μην κοροιδευομαστε... ;)τι εκανε ο γιαννου τι εκανε ο μητρογλας;;;;;;; ;) ;) ;)
και στην βεροια ειχαν παει πολυ πρωην παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο πρωην προεδρος κυκλοφορουσε με φορμες του ολυμπιακου και αργοτερα ανελαβε τον αρη.....οσο για τον νιονιο αν βρεθει σε δυσκολη θεση στον μαρινακη θα παει και οχι στον αλαφουζο..εγω θελω να σου πω πως γινονται αυτα απ την στιγμη που ειναι παραρτημα?
;) ;) ;) ;) ;)νταξει αλλη ποιοτητα ο ενας αλλη ο αλλος.μην κοροιδευομαστε... ;)
καλα αυτος της βεροιας το τερματισε!.ο γκαγκατσης ανελαβε τελικα?και στην βεροια ειχαν παει πολυ πρωην παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο πρωην προεδρος κυκλοφορουσε με φορμες του ολυμπιακου και αργοτερα ανελαβε τον αρη.....οσο για τον νιονιο αν βρεθει σε δυσκολη θεση στον μαρινακη θα παει και οχι στον αλαφουζο..
δεν εχω ιδεακαλα αυτος της βεροιας το τερματισε!.ο γκαγκατσης ανελαβε τελικα?
στον αλασκουζο ουτε οι βαζελοι δεν πανε πλεον.και στην βεροια ειχαν παει πολυ πρωην παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο πρωην προεδρος κυκλοφορουσε με φορμες του ολυμπιακου και αργοτερα ανελαβε τον αρη.....οσο για τον νιονιο αν βρεθει σε δυσκολη θεση στον μαρινακη θα παει και οχι στον αλαφουζο..
ο γκαγκατσης Πανιώνιο πήγε...δεν εχω ιδεα
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oο γκαγκατσης Πανιώνιο πήγε...
Γαυρος;Να σκεφτει; :Sπαραρτημα του μαρινακη θα παρει ο σαβιδης;;;;;;;;;το σκεφτικες πολυ για να το γραψεις;;;;;;;; :S :S :S
φετος το εχω παρει αποφαση οποτε μια χαραΛαγνε όλα οκ
πιανεις το στοιχημα,καλα ειναι.φετος το εχω παρει αποφαση οποτε μια χαρα
με στεφενς προπονητη ειχα κονομησει τρελλα με τα οβερ και τις ανατροπεςπιανεις το στοιχημα,καλα ειναι.
ενω περσυ και κάθε χρονοφετος το εχω παρει αποφαση οποτε μια χαρα
ιβαν φερε στεφενς πισω να σωθει ο κοσμος!με στεφενς προπονητη ειχα κονομησει τρελλα με τα οβερ και τις ανατροπες
τον ΠΑΟΚ ειναι για να τον παιζεις οβερ και πολλα κορνερ....με τους πλαγιους που εχει μπορεις να βγαλεις λεφτα ;) ;) ;) ;)ιβαν φερε στεφενς πισω να σωθει ο κοσμος!