Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω θελω να σου πω πως γινονται αυτα απ την στιγμη που ειναι παραρτημα?
και στην βεροια ειχαν παει πολυ πρωην παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο πρωην προεδρος κυκλοφορουσε με φορμες του ολυμπιακου και αργοτερα ανελαβε τον αρη.....οσο για τον νιονιο αν βρεθει σε δυσκολη θεση στον μαρινακη θα παει και οχι στον αλαφουζο..

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
και στην βεροια ειχαν παει πολυ πρωην παικτες του ΠΑΟΚ αλλα ο πρωην προεδρος κυκλοφορουσε με φορμες του ολυμπιακου και αργοτερα ανελαβε τον αρη.....οσο για τον νιονιο αν βρεθει σε δυσκολη θεση στον μαρινακη θα παει και οχι στον αλαφουζο..
καλα αυτος της βεροιας το τερματισε!.ο γκαγκατσης ανελαβε τελικα?

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
στον αλασκουζο ουτε οι βαζελοι δεν πανε πλεον. :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από όσο θυμάμαι τα τελευταία χρόνια έχω χάσει ελάχιστους αγώνες της ομάδας.
Μετά και το σημερινό, αρχίζω και έχω αμφιβολίες για τους εκάστοτε προπονητές μας.
Δύο αλλαγές σήμερα και βάζει τους δύο ( αν μη τι άλλο ) πιο ντεφορμέ παίχτες μας.
Ξεκίνημα κλαους και οι τρεις πρώτες επαφές είναι επιθετικά φαουλ( ας τον φέρει καποιος πίσω απο την Μύκονο ή την Αθήνα όπου τέλος παντων βρίσκεται ) .
δεύτερη αλλαγη το κερασάκι στη τούρτα. Πανω που λες ότι είδε ότι παίζουμε με δέκα ( ο λεοβατς στο πρωτο ημίχρονο δεν ακόυμπησε μπαλα) και τον βγάζει, βάζει στη θέση του, τον...( η φαντασία μου έχει στερέψει). Δεν έκανε ούτε μία ενέργεια η δεύτερη αλλαγή μας.
Η ομάδα αρχίζει και με χαλάει φέτος. έχεις παίκτες, δυνατότητες, δεν έχει αντιπάλους και ψαχνεις τρόπο να χαλάσεις την εικόνα.

Υγ: ο Κόστα εξέθεσε και αυτός τον Κροάτη. Ο Μαλεζας τέτοιες δύο σερί μαλακίες ούτε στη προπόνηση δεν κάνει

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Θελουμε προπονητη δεν εχει ιδεα ο τυπος, καλα για στοπερ τα εχουμε ξαναπει σιγουρα εναν καλο αν οχι δυο. Δεν ξερω τι θα κανουμε στο πρωταθλημα φετος, αλλα ας φροντισουν εκει στην παε να βαλουν ως πρωτο στοχο το κυπελακι γιατι στο τελος βλεπω να φευγουν νυχτα πολυ απο αυτους.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο γνωστος λαος της μπαουγκ...Μετα απο νικη ειναι ομαδαρα,μετα απο ηττα να φυγουν ολοι...μετα σας λενε αμπαλους και παρεξηγιεστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom