Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ποσα ματς ρε μαλακες εχετε δωσμενα για να μας στειλετε στο στοιχημα?Και με τον Ηρακλακο που εχει υλικο οριακα για την κατηγορια?Κι εγω νομιζα οτι αυτα γινονταν μονο επι Ζηση...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Και για να μην ξεχνιώμαστε για το μπασκετάκι, η Κηφισιά είναι ένα ειδυλλιακό προάστιο της Αθήνας. Το μάθατε τώρα...........

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ποσα ματς ρε μαλακες εχετε δωσμενα για να μας στειλετε στο στοιχημα?Και με τον Ηρακλακο που εχει υλικο οριακα για την κατηγορια?Κι εγω νομιζα οτι αυτα γινονταν μονο επι Ζηση...
εγω ρε φιλαρακι εχασα το το μαρσειγ λοριαν...το επαιζα οβερ  θα επερνα δελτιο με 3 μηδενικα και ο καριλης ο διαιτητης 3 γκολ ακυρωσε....ειχαμε μετα την αυτοκτονια του ΠΑΟΚ ασε ρε φιλε. :headbang: :headbang: :headbang:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
εγω ρε φιλαρακι εχασα το το μαρσειγ λοριαν...το επαιζα οβερ  θα επερνα δελτιο με 3 μηδενικα και ο καριλης ο διαιτητης 3 γκολ ακυρωσε....ειχαμε μετα την αυτοκτονια του ΠΑΟΚ ασε ρε φιλε. :headbang: :headbang: :headbang:

Εντάξει τύπε μου συμβαίνουν αυτά στην μπάλα.
Θα ρεφάρεις με την επόμενη  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλως....τηνεπομενη φορα μερικοι εδω μεσα οταν με βριζουν η βριζουν την μανα μου ελπιζω να δειξεις την ιδια ευαισθησια.....καλα να περνας.

Φυσικα και θα την δειξω, τι σε κανει να αμφιβαλλεις για αυτο?  Ας πουμε για το ματς ομως καλυτερα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Γιατί αυτοκτονία. Είναι πέναλτυ όπως το βάρεσε ο πολύς Μπερμπάτωφ. Ή ήταν τοίχος αυτό που έκανε ο Ηρακλής στον Τζαβέλα?

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
ουτε σε προπονηση δεν εκτελεις ετσι πο πεναλτυ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Υπαρχουν και χειροτερα.Φαντασου να κερδιζεις το Αγιονερι στην Γ΄ και να πανηγυριζεις!Ελπιζω να σ'εκανα να νοιωσεις καλυτερα...

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Kανει γαμω τις ενεργειες ο Κατσε, και το χασε ο λακαμας... Παρε και το 3-3 απο το Μπαρτολινι που εκανε το πεναλτι! Αυτα μονο στη μπαλα γινονται ρε!
τα εβγαλε τα λεφτα του ο βουλγαρος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Φυσικα και θα την δειξω, τι σε κανει να αμφιβαλλεις για αυτο?  Ας πουμε για το ματς ομως καλυτερα
συγνωμη...δεν ηταν και το πιο ευγενικο σχολιο που εχω κανει :grin: :grin: :grin: απλα με παραξενεψε η παρεμβαση σου.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: καλα να περνας φιλαρακι....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

Συνημμένα

• mia-aidia.jpg
    mia-aidia.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 13

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Υπαρχουν και χειροτερα.Φαντασου να κερδιζεις το Αγιονερι στην Γ΄ και να πανηγυριζεις!Ελπιζω να σ'εκανα να νοιωσεις καλυτερα...
ο καθενας εχει τα δικα του ...καλα ειμαι..απλα ημουν στραβωμενος με το δελτιο που εχασα ηρθε και η ισοπαλια και εδεσε το γλυκο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
παντως η εμφυτευση μαλλιων του μπερμπατοφ πετυχε που τα εβαλε να παμε κ μεις;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
[size=60pt]Ντροπη[/size] το σημερινό αποτέλεσμα. Πολλά τα λάθη και Κοστίζουν! :headbang: :headbang: :headbang:
Ασέβεια προς ΕΜΑΣ!
Ασεβεια στην Ιστορια του Συλλόγου!
Ασέβεια στον [size=50pt]Μεγαλομετοχο[/size]
[size=70pt]
Ντροπή σας....[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom