Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
να κερδισει ο ΠΑΟΚ και στα 2 ημιχρονα το βρηκα με 34 αποδοση.....να το μπουμπουνισω;;;;;;;;;;;;;
να κερδισει ο ΠΑΟΚ και στα 2 ημιχρονα το βρηκα με 34 αποδοση.....να το μπουμπουνισω;;;;;;;;;;;;;
ναι φορτωσε το ευκαιρία είναι...να κερδισει ο ΠΑΟΚ και στα 2 ημιχρονα το βρηκα με 34 αποδοση.....να το μπουμπουνισω;;;;;;;;;;;;;
κουβα ολοι μαζι θα πατενα κερδισει ο ΠΑΟΚ και στα 2 ημιχρονα το βρηκα με 34 αποδοση.....να το μπουμπουνισω;;;;;;;;;;;;;
κανα 2ευρω αντε 3ευρωναι φορτωσε το ευκαιρία είναι...
αυριο το δυνατο μου σημειο θα ειναι ασσος και οβερ οΠΑΟΚ...κουβα ολοι μαζι θα πατε
2015 και παιζεις ΟΠΑΠ??? εγω 365 και οπαπ μονο σκορΉδη οι αδερφές του ελέους στον ΟΠΑΠ κατέβασαν τον άσο του Παοκ κάτω από 6,25 που το είχαν. 5,75 τώρα. Γαμά τα σώψυχα τους!
Μπουξο ο αλλος ο μαλακας μας αφησε χωρις εισητηρια θα μπουμε 4 ατομα ετσι κανονισε για την κυριακη να παρεις κανενα (αυριο βγαινουν) για να με βαλεις μεσα αν και εχω πλεροφοριες οτι θα ανοιξει η μεγαλη πορτα για να μπει ανετα ο λαος ;)
ναι αλλα η 365 εχει κατωτερο ποσο εισπραξεις τα 50 ευρω2015 και παιζεις ΟΠΑΠ??? εγω 365 και οπαπ μονο σκορ
γινε αρης να σπρινταρειςΗ ομορφια του ποδοσφαιρου σε ολο της το μεγαλειο.....δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος στο ποδοσφαιρο...σε ενα ματς που ειχαμε 5 τελικες θα μπορουσαμε να το ειχαμε παρει αλλα η ντορμουτ ηταν καλυτερη ομαδα......συγχαρητηρια στην ομαδα και στον κοσμο......ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.....θα καταγειλω...πως περασαν οι γερμανοι τους πυρσους;;;;;;;;;;; εκανε η αστυνομια σωματικο ελεγχο στα πουτανοσπερματα;;;;;;;;η παλι δεν ελεγξαν στα λεφωρεια τι οπλισμο ειχαν;;;;;;;;;;πορεια με τα αρειανα στην σαλονικα καφεδακια με τους οπαδους της ντορμουτ κατα τα αλλα δεν ειναι αδρφακια οι ομαδες ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕγινε αρης να σπρινταρεις
τι εννοεις καθαρισει;Καλό το αποτέλεσμα, ευτυχώς που πέρυσι δεν πρόλαβε να καθαρίσει τον τζαβελα.
Στο τέλος πάλι έγινε η μαλακια από την 4;
Βρείτε τους επιτέλους
εχει απιστευτα ρεφλεξ αλλα οι εξοδοι του ειναι για τον πουτσο....αυτόν το μαλακα τον ολσεν από που το πηρε ο παοκ μου θυμιζει τοχουρογλου ατματζιδη πιανει τα δυσκολα και τρωει τα ευκολα μεγαλος γκελαδωρος
καλως τον με το καινουριο ονομαΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ(ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ)
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....
ποια ρεφλεξ ρε φιλε ο ιτατζ καλυτερος ηταν και ο γλυκοςεχει απιστευτα ρεφλεξ αλλα οι εξοδοι του ειναι για τον πουτσο....